NRK > Nyheter

Wednesday, 01 February, 09:24

NRK - 25 jan 23 kl. 08:51

Lasteskip har grunnstøtt ved Buefjorden

Et lasteskip har grunnstøtt ved Buefjorden utenfor Førde. Det melder Redningsselskapet på Twitter. Redningsselskapet er på vei, og hovedredningssentralen koordinerer responsen..
Les mer på NRK


Les mer om:
Buefjorden, Førde, Redningsselskapet, Twitter

Dele artikeln

Delningar
| Dele


Kommentera gärna

Liknende nyheter

Taggar: Lasteskiphar , grunnstøtt, ved, Buefjorden
NRK - 25 jan 23 kl. 09:38

Lasteskip sank mellom Japan og Sør-Korea – 14 plukket opp av havet

Åtte personer er savnet fra et lasteskip som sank i havet mellom Sør-Korea og Japan. 14 er funnet av redningsmannskaper, hvorav de fleste skal være bevisstløse. Sørkoreansk kystvakt bistår japansk kystvakt i redningsaksjonen.

NRK - 15 dec 22 kl. 01:35

Lasteskip på grunn

Et lasteskip har gått på grunn mellom Kristiansund og Smøla, melder VG. Ifølge operasjonsleder Leif Arne Mork i Møre og Romsdals politidistrikt skal det være udramatisk. Det er ikke meldt om personskade.

NRK - 16 jan 23 kl. 09:24

Lasteskip på grunn i Bosporos-stredet

Et lasteskip på vei fra Ukraina har gått på grunn i Bosporos-stredet, som nå er midlertidig stengt for skipstrafikk, opplyser tyrkiske myndigheter. Det 142 meter lange lasteskipet MKK-1 er registrert i Palau, og det er uklart hva det har i lasten..

NRK - 25 jan 23 kl. 05:06

Lasteskip har sunket – 18 personer savnet

Et lasteskip med 22 personer ombord har sunket i sjøen mellom Japan og Sør-Korea. Fire kinesiske statsborgere har blitt reddet, og det søkes etter de 18 andre som var ombord, melder kystvakta i Japan. Et fly er på stedet og to skip er på vei for å bistå i søket etter de 18 som er savnet, melder nyhetsbyrået AFP.

NRK - 25 jan 23 kl. 05:06

Lasteskip har sunket – 9 personer savnet

Et Hongkong registrert lasteskip med 22 personer ombord har sunket i sjøen mellom Japan og Sør-Korea. Tretten personer har blitt reddet, ni er fortsatt savnet, melder kystvakta i Japan. Mannskapet er fra Kina og Myanmar.

NRK - 27 sep 22 kl. 22:03

Sjark har grunnstøtt i Trøndelag

En 28 fot stor sjark har grunnstøtt utenfor rørvik i Trøndelag, melder Hovedredningssentralen i Sør-Norge. KV Heimdal er ved sjarken og bistår. RS Harald V er på vei for å overat oppdraget..

NRK - 09 jan 23 kl. 07:53

Lasteskip grunnstøtt i Suezkanalen

Lasteskipet M/V Glory har gått på grunn i Suezkanalen. Det melder nyheitsbyrået Reuters. Hendinga skal ha skjedd medan fartøyet var i ferd med å slutte seg til ein sørgåande konvoi gjennom kanalen.

NRK - 09 jan 23 kl. 08:24

Grunnstøttinga i Suezkanalen er eit norskeigd skip

Nyheitsbyrået AFP skriv at lasteskipet M/V Glory, som gjekk på grunn i Suezkanalen, er eigd av norske skipseigarar. Kanalmyndigheitene i Suezkanalen seier at grunnstøytinga ikkje påverkar trafikken i kanalen..

NRK - 04 okt 22 kl. 06:10

EU fortsetter å importere atombrensel fra Russland

Samtidig som EU har begrenset bruken av russisk olje og gass, fortsetter medlemslandene å importere og eksportere atombrensel, som ikke er underlagt sanksjoner. Både den ukrainske regjeringen og miljøaktivister er oppgitte over denne handelen. Et lasteskip med uran satte ut fra den franske havnen i Dunkerque sist torsdag med kurs mot den russiske havnen Ust-Luga.

NRK - 25 okt 22 kl. 05:10

Ukraina hevder russiske inspektører forsinker lasteskip

Ukraina anklager Russland for å med overlegg forsinke ankomsten til 165 skip som er på vei fra Tyrkia for å lastes med ukrainsk korn. Russlands inspektører har «betydelig forlenget inspeksjonen av fartøy … som følge av det har mer enn 165 fartøy blitt stående i kø i nærheten av Bosporosstredet, og dette tallet vokser hver dag», heter det i en uttalelse fra det ukrainske utenriksdepartementet. (NTB).

Fler nyheter fra NRK

NRK - 10 minutter siden

Skoleassistent tiltalt for seksuelle overgrep

En 32 år gammel mann som jobbet som skoleassistent på en barneskole i Oslo er tiltalt for seksuelle handlinger mot tre elever. Jentene var i seks til sju års-alderen da overgrepene begynte. Saken går i Oslo tingrett fra onsdag og ut uka..

NRK - 30 minutter siden

Forsinkelser mellom Oslo S og Nordstrand

Det er forsinkelser mellom Oslo S og Nordstrand på grunn av en signalfeil. Både regiontog og lokaltog er rammet. Bane Nor jobber med å rette feilen..

NRK - 30 minutter siden

Helltunnelen stengt

E6 Trondheim - Stjørdal: Helltunnelen stengt i nordgående retning, mot Stjørdal, på grunn av et stanset kjøretøy. Omkjøring skiltet via Fv950..

NRK - 30 minutter siden

Dr. Phil gir seg etter 25 år

Programleder Phil McGraw gir seg etter 21 sesonger og det populært TV-programmet «Dr. Phil» tas av luften. McGraw har i programmet blant annet gitt råd til kjendiser, foreldre og kjærestepar.

NRK - 1 time siden

El Pais: Spania sender fire til seks stridsvogner til Ukraina

Spania vil sende mellom fire og seks Leopard 2-stridsvogner til Ukraina, opplyser anonyme regjeringskilder til avisen El Pais. Det er ikke kjent når de spanske stridsvognene kan være på plass i Ukraina. Det er tidligere kjent at Spania vil sende stridsvogner til Ukraina, men forsvarsminister Margarita Robles har opplyst at de først må repareres.

NRK - 1 time siden

Radioaktiv kapsel funnen i Australia

Vest i Australia er ein knøttliten radioaktiv kapsel funnen. Det opplyser styresmaktene. Kapselen på 6 gange 8 millimeter falt av ein lastebil under transport, og store leitemannskap har leita etter han over eit stort område.

NRK - 1 time siden

355 norske selskaper konkurs i januar

I årets første måned gikk 355 norske selskaper konkurs. Det er en økning på 60 prosent fra januar i fjor. Det skriver inkassoselskapet Fair Group i en pressemelding.

NRK - 1 time siden

Ung gutt påkjørt på Hasle i Oslo

Det har vært en trafikkulykke på Økernveien på Hasle. Politiet har fått melding om at en ung gutt er påkjørt. Sjåføren av bilen skal ha kjørt fra stedet.

NRK - 1 time siden

Disse navnene toppet listene for 2022

Onsdag morgen annonserte Statistisk sentralbyrå (SSB) topp 10-navnelisten for 2022. Nora, Jakob og Noah er de mest populære babynavnene i Norge. Nykommere på listetoppen for jenter er Iben, Sofia og Sara.

NRK - 1 time siden

Ung gutt påkjørt i Oslo

Politi og ambulanse er på vei til Økern etter melding om en påkjørse, det skriver politiet på Twitter. - Det er en ung gutt som er påkjørt ifm at han skulle krysse veien. Bil og fører som kjørte på gutten er ikke lenger på stedet, skriver politiet..


Nyhetspressen i Sociala medier

Nyhetspressen på facebook Nyhetspressen på Twitter

Liknende Nyheter


Prenumerert på nyheter (RSS)

Med RSS er det enklere å følge nyhetene. Nyhetene lastes automatisk ned til din nyhetsleser og du trenger ikke gå inn på Nyhetspressen.com.

Om oss

Nyhetspressen är en norsk nyhetsportal og nyhetssøkmotor som automatiskt finner de mest delte og aktuelle nyhetene. Välkommen!

Kontakt

contact@nyhetspressen.com