NRK > Nyheter

Saturday, 01 October, 20:40

NRK - 11 aug 22 kl. 13:59

Lastebilsjåfør siktet etter 19-åring omkom i rulleskiulykke i tunnel

En lastebilsjåfør er siktet etter at en 19 år gammel kvinne omkom i en rulleskiulykke i en tunnel, opplyser politiet i Sør-Vest til Stavanger Aftenblad. Kvinnen ble fraktet til Stavanger universitetsykehus med luftambulanse, men livet sto ikke til å redde..
Les mer på NRK


Les mer om:
Sør-Vest, Stavanger Aftenblad, Stavanger

Dele artikeln

Delningar
| Dele


Kommentera gärna

Liknende nyheter

Taggar: Lastebilsjåfør, siktet, etter, 19-åring, omkomi , rulleskiulykkei , tunnel
NRK - 09 sep 22 kl. 19:58

Lastebilsjåfør får ikke førerkortet tilbake etter dødsulykke

Påtalemyndigheten kan beslaglegge førerkortet til lastebilsjåføren som kjørte på en slovensk landslagsutøver i august, fram til rettssaken er avgjort. Det har Sør-Rogaland tingrett konkludert med, ifølge Aftenbladet. Den slovenske langrennsløperen Hana Mazi Jamnik (19) døde etter et sammenstøt med en lastebil i Botsheitunnelen på Jørpeland 11.

NRK - 26 apr 22 kl. 11:43

Lastebilsjåfør siktet for uaktsomt bildrap

Lastebilsjåføren som var involvert i ulykken på St. Hanshaugen i forrige uke, der en syklist døde, er siktet for uaktsomt bildrap. En kvinne i 50-årene omkom i ulykken torsdag ettermiddag, Føreren har vært sterkt preget etter ulykken.

NRK - 11 maj 22 kl. 15:46

VG: Lastebilsjåfør etterforskes etter brann

Sjåføren av lastebilen som tirsdag ble totalskadd i brann på E6 ved Bryn i Oslo, etterforskes nå av politiet. Det skriver VG. Lasten, som besto av harpiks, rant ut av lastebilen, og skadet asfalten såpass at det natt til torsdag skal legges ny asfalt på stedet.

NRK - 11 aug 22 kl. 17:49

Stavanger Aftenblad: Lastebilsjåfør erkjenn ikkje straffskyld

Lastebilsjåføren som er sikta etter dødsulykka sør for Jørpeland torsdag erkjenn ikkje straffskyld, fortel sjåføren sin forsvarar Sigurd Rønningen til Stavanger Aftenblad. – Han erkjenn ikkje straffskyld. Min klient meiner dette er ei tragisk ulykke.

NRK - 11 maj 22 kl. 21:11

Enighet i lønnsoppgjøret til lastebilsjåførene

Lastebilsjåførene kom onsdag fram til enighet i lønnsforhandlingene med Norges Lastebileierforbund og NHO Logistikk og Transport. Forhandlingsleder Linda Jæger for Yrkestrafikkforbundet er fornøyd med løsningen partene kom fram til. – Vi har gjennomslag for at lønnssystemet på langtransport harmoniseres med avlønningen på nærtransport.

Klartale - 26 apr 22 kl. 08:47

Arrangøren og sjåføren er siktet etter ulykken på Bjerke

På søndag var det en bilulykke på Bjerkebanen. En bil kjørte inn i tribunen. Flere ble skadet.

NRK - 12 maj 22 kl. 12:53

Lastebilsjåfør ikke siktet etter E6-brann

Sjåføren av lastebilen som tok fyr på E6 ved Bryn i Oslo tirsdag, er ikke siktet i saken. Han har ikke gjort noe galt, mener politiet. – Vi tenker i utgangspunktet ikke at han har gjort noe galt, sier avsnittsleder Knut Nandrup ved spesiallovgivning i Oslo-politiet til Avisa Oslo.

NRK - 17 aug 22 kl. 15:48

Dagbladet: Tengs-siktet også siktet for drapet på Tina Jørgensen

Mannen som siden i fjor høst har vært siktet for drapet på Birgitte Tengs er nå også siktet for drapet på Tina Jørgensen. Det opplyser politiet til Dagbladet. –Tina Jørgensen-saken har også vært brukt som en del av grunnlaget for politiets begjæring om bruk av skjult etterforskning, som formelt sett også betyr at han har status som siktet også i denne saken, sier Unni Byberg Malmin til Dagbladet.

Klartale - 18 aug 22 kl. 08:56

Mann siktet for drap på både Tengs og Jørgensen

Noen drepte Birgitte Tengs i 1995. En mann er siktet for drapet. Nå er samme mann siktet for drap på Tina Jørgensen i 2000.

Klartale - 16 aug 22 kl. 12:21

Politiet er imponert over sjåførene på Tretten bru

Tretten bru raste sammen. Det skjedde mandag morgen. Brua går over elva Gudbrandsdalslågen.

Fler nyheter fra NRK

NRK - 2 minutter siden

Eksplosjoner på flybase på Krim

Eksplosjoner skal ha rammet en flybase på den russiskkontrollerte Krim-halvøya. Lokale myndigheter hevder at det har vært en flyulykke på stedet lørdag. Ifølge nødetatene bommet et fly på rullebanen og tok fyr, sier guvernøren som er innsatt av de russiske okkupasjonsstyrkene i en melding på Telegram.

NRK - 30 minutter siden

Skudd og brann ved Frankrikes ambassade i Burkina Faso

Det brenner ved Frankrikes ambassade i Ougadougou. Demonstranter har tatt til gatene etter militærkuppet i Burkina Faso. Det er også avfyrt skudd ved ambassaden, melder Reuters, som har en journalist på stedet.

NRK - 15 minutter siden

Alvorlig bilulykke på Notodden

En bil har kjørt på en lett motorsykkel bakfra på Notodden i Telemark. Føreren av motorsykkelen er ikke bevisst. – Det framstår som en alvorlig ulykke, tvitrer politiet i Sørøst.

NRK - 15 minutter siden

Hevder prinsebarna blir mobbet

Danskenes prins Joachim og prinsesse Marie, og grevinne Alexandra sier at barna deres blir mobbet på skolen og at de føler seg utstøtt. Det skjer etter at dronning Margrethe onsdag meddelte at ingen av barna deres lenger får kalle seg prinser og prinsesser etter 2022. –Athena blir mobbet på skolen.

NRK - 15 minutter siden

Tåregass mot demonstranter i Iran

Uroen i Iran fortsetter. Vitner forteller at tusenvis av demonstranter blokkerte sentrale gater i hovedstaden, kvinner tok av seg hodesjalene. Det skal ha oppstått sammenstøt mellom demonstranter og politi.

NRK - 30 minutter siden

Skudd avfyrt ved fransk ambassade i Burkina Faso

Det er blitt avfyrt skudd ved den franske ambassaden i hovedstaden i Burkina Faso etter militærkuppet i landet. Den nye selvutnevnte lederen har tidligere sagt at opprøret er en del av en motoffensiv fra den avsatte presidenten. Den nye lederen hevder presidenten har søkt tilflukt ved en fransk militærbase.

NRK - 30 minutter siden

Avviser at kupp handler om konflikt i militæret

Burkina Fasos militære leder avviser at militærkuppet i landet handler om en intern konflikt i militæret. En personalleder i militæret maner nå ulike fraksjoner blant de væpnede styrkene i landet til å fortsette samtalene og ikke bruke vold, melder Reuters..

NRK - 45 minutter siden

164 russere over grensa på Storskog

I dag har 164 personer innpassert over Storskog. 100 personer har reist over til Russland, melder politiet i Finnmark på Twitter..

NRK - 1 time siden

Iran angrep kurdiske grupper i Irak

Iran har rettet nye angrep mot militante kurdiske grupper i Nord-Irak, opplyser en iransk kurderleder. Angrepene kommer dagen etter at 14 skal ha blitt drept i tilsvarende angrep over grensen mellom de to landene. Iranske myndigheter beskylder væpnede kurdiske grupper, som er basert i Kurdistan-regionen i Irak, for å nøre opp under uroen i Iran den siste tiden..

NRK - 1 time siden

Mot seier for sittende statsminister i Latvia

Sittende statsminister Krisjanis Karins sentrum-høyre-parti går som ventet mot valgseier i Latvia, ifølge valgdagsmålinger. Som i alle europeiske land som avholder valg i disse tider, er det krigen i Ukraina som dominerer valgkampen. Energipriser og svekket kjøpekraft følger deretter..


Nyhetspressen i Sociala medier

Nyhetspressen på facebook Nyhetspressen på Twitter

Liknende Nyheter


Prenumerert på nyheter (RSS)

Med RSS er det enklere å følge nyhetene. Nyhetene lastes automatisk ned til din nyhetsleser og du trenger ikke gå inn på Nyhetspressen.com.

Om oss

Nyhetspressen är en norsk nyhetsportal og nyhetssøkmotor som automatiskt finner de mest delte og aktuelle nyhetene. Välkommen!

Kontakt

contact@nyhetspressen.com