NRK > Nyheter

Saturday, 02 December, 23:13

NRK - 02 jun 23 kl. 19:46

Lastebildekk eksploderte og knuste rute på personbil

Et lastebildekk har eksplodert og knust frontruten på en personbil i nærheten ved Barstølveien i Kristiansand fredag kveld, melder politiet. Ingen personer er skadet. Politiet er på vei til stedet for å hjelpe med dirigering av trafikken..
Les mer på NRK


Les mer om:
Barstølveien, Kristiansand

Dele artikeln

Delningar
| Dele


Kommentera gärna

Liknende nyheter

Taggar: Lastebildekk, eksploderteog , knuste, rute, personbil
NRK - 16 apr 23 kl. 18:52

Fergeselskap: Flere avganger over hele landet innstilles

Avganger på flere fergesamband over hele landet blir innstilt som følge av streiken, opplyser fergeselskapet Norled. – Det rammer ferjer og hurtigbåter i Oslo, Tromsø, på Vestlandet og i Rogaland. Det blir færre avganger og lavere frekvens på avgangene, sier kommunikasjonssjef Cathrine Gjertsen i Norled til NTB.

NRK - 31 okt 23 kl. 21:14

Kastet stein og knuste rute på politibil og buss

Politiet melder om skadeverk mot en politibil og en buss ved Skjetten senter i Lillestrøm. – Politiet mottok først melding fra buss i rute om at det ble kastet stein mot deres busser. Minst en rute skal ha bli knust.

NRK - 23 jun 23 kl. 05:19

Norske tog har vært 385 dager forsinket så langt i år

Så langt i år har norske tog vært til sammen over 9200 timer forsinket. Så langt i år har 87,4 prosent av persontogene vært i rute, skriver Aftenposten. I juni har 83,6 prosent av persontogene vært i rute.

Dagbladet - 31 okt 23 kl. 21:25

Knuste rute på politibil: Klar oppfordring

En rutebuss skal ha blitt truffet av gjenstander ved Skjetten senter. Da politiet rykket ut, ble en rute på politibilen knust..

NRK - 18 nov 23 kl. 14:13

SpaceX-rakett eksploderte etter oppskyting – igjen

Den største og kraftigste raketten noensinne ble i dag skutt opp fra Texas. Både bæreraketten og romfartøyet eksploderte, men selskapet legger likevel vekt på at dagens forsøk viste at det var teoretisk mulig å skyte opp kombinasjonen. Raketten består av to trinn.

NRK - 17 sep 23 kl. 19:46

Knuste ruter på politistasjon og redaksjon

Politiet leter etter en mann som har kastet flere steiner mot politihuset i Larvik. Flere ruter ble knust. Senere gikk han løs på Østlandspostens lokaler i samme by, og knuste en rute.

NRK - 17 sep 23 kl. 19:46

Knuste ruter på politistasjon og redaksjon: – Alvorlig

Politiet leter etter en mann som har kastet flere steiner mot politihuset i Larvik søndag kveld. Flere ruter ble knust. Senere gikk han løs på Østlandspostens lokaler i samme by, og knuste en rute.

NRK - 22 sep 23 kl. 01:24

Mann knuste rute på drosje i Bergen

Politiet i Bergen rykka natt til fredag ut fordi en mann slo i ruta på en drosje i Bergen. Ruta knuste, og drosjesjåføren fulgte etter mannen, ifølge politiet Vest på X. Politiet har kontroll på gjerningsmannen som er bortvist fra Bergen sentrum..

Aftenposten - 11 nov 23 kl. 11:42

Niskanen i en helt egen klasse – knuste nordmennene

Iivo Niskanen viste at han er i rute til verdenscupsesongen. Finnen knuste de norske kanonene..

VG - 11 nov 23 kl. 11:42

Niskanen i en helt egen klasse – knuste nordmennene

Iivo Niskanen viste at han er i rute til verdenscupsesongen. Finnen knuste de norske kanonene..

Fler nyheter fra NRK

NRK - 15 minutter siden

USA ber Israel skjerme sivile

USAs forsvarsminister Lloyd Austin sier Israel må skjerme sivile om de skal vinne en bykrig mot Hamas. I en tale på Reagan-senteret i California lørdag sa Austin at han lærte mye om krigføring i byer da han kjempet mot IS i Irak. Han sa at IS, som Hamas, var en integrert del av byene de hadde kontroll på, og at den internasjonale koalisjonen mot IS anstrengte seg hardt for å verne sivile og opprette humanitære korridorer.

NRK - 15 minutter siden

En drept og en skadet i angrep i Paris

En person er drept og en annen skadd etter et angrep på forbipasserende sentralt i Paris. Det opplyser Frankrikes innenriksminister på X, ifølge Reuters..

NRK - 1 time siden

Brann i rekkehus på Frekhaug – evakuerer heile rekka

Det pågår evakuering frå store delar av området kring rekkehuset som står i brann på Frekhaug utanfor Bergen. Politiet seier til NRK at dei ikkje har fått melding om at nokon er sakna. – Det me veit er at det er full fyr i eit rekkehus.

NRK - 1 time siden

Brann i rekkehus på Frekhaug – evakuerer heile rekkebustaden

På X melder politiet at det er full overtenning og mykje tjukk røyk i området, og at vert jobba med å evakuera rekkehuset og dei ander bustadane i rekka. 110 Vest melder på X at det er sendt ut store ressursar frå to ulike brannstasjonar..

NRK - 1 time siden

Brann i rekkehus i Bergen – mogleg spreiingsfare

Det brenn i eit rekkehus på Frekhaug i Bergen, og det kan vera fare for spreiing til dei andre bustadane i rekka, melder politiet på X. Naudetatane har rykka ut..

NRK - 1 time siden

Haaretz: Rakettåtak mot Tel Aviv

Hamas hevdar dei har gjennomført eit rakettåtak mot Tel Aviv. Det israleske forsvaret (IDF) melder på X at fleire rakettalarmar over heile sentral-Israel har gått, inkludert storbyen Tel Aviv. Ein talsperson for IDF fortel på X at rakettskjolda i byen Iron Dome slo ut fleire av rakettane..

NRK - 2 timer siden

Tidlegare gislar ber om å få henta ut dei siste gislane

Fleire av dei lauslatne gislane som Hamas tok 7. oktober samla seg i kveld i Tel Aviv. Både gislar og pårørande møtte opp på det israelske forsvaret sitt hovudkvarter i Tel Aviv.

NRK - 2 timer siden

Over 1000 husstander uten strøm etter trafobrann i Sande

Mange husstander har mistet strømmen etter at det lørdag kveld brant i en trafostasjon i Sande i Vestfold. Politiet opplyste klokken 20.21 på X/Twitter at de hadde rykket ut til meldinger om røykutvikling fra en trafo i Meieribakken i Sande.

NRK - 2 timer siden

Netanyahu: – Bakkeoperasjonen er nødvendig

Under lørdagens pressekonferanse seier Israels statsminister Benjamin Netanyahu at krigen held på fram til alle «måla våre er oppnådde.» – Bakkeoperasjonen er nødvendig for å oppnå måla våre, nemleg å få tilbake gislane og eliminera Hamas. Under pressekonferansen las han opp fleire av namna til dei gislane som til nå har vorte sloppne fri.

NRK - 3 timer siden

Al Jazeera: Hamas sier de siste gislene er tilknyttet det israelske militære

Nestkommanderende i Hamas' politbyrå, Saleh al-Arouri, sier i et intervju med Al Jazeera at de israelske gislene som de fortsatt holder, ikke blir satt fri før det kommer en ny våpenhvile, og alle palestinske fanger i israelske fengsler blir løslatt. – La krigen gå sin gang. Denne beslutningen er endelig.


Nyhetspressen i Sociala medier

Nyhetspressen på facebook Nyhetspressen på Twitter

Liknende Nyheter


Prenumerert på nyheter (RSS)

Med RSS er det enklere å følge nyhetene. Nyhetene lastes automatisk ned til din nyhetsleser og du trenger ikke gå inn på Nyhetspressen.com.

Om oss

Nyhetspressen är en norsk nyhetsportal og nyhetssøkmotor som automatiskt finner de mest delte og aktuelle nyhetene. Välkommen!

Kontakt

contact@nyhetspressen.com