VG > Sport

Saturday, 23 September, 05:59

VG - 13 jun 22 kl. 20:50

Langvarig konflikt i arbeidslivsgigant: «Lederne fremstår gjensidig illojale»

En rekke direktører og ledere har sluttet i arbeidsgiverorganisasjonen Virke etter en årelang konflikt. Toppsjef Ivar Horneland Kristensens lederstil er et sentralt tema i konflikten – og i to varsler..
Les mer på VG


Les mer om:
Virke, Ivar Horneland Kristensens

Dele artikeln

Delningar
| Dele


Kommentera gärna

Liknende nyheter

Taggar: Langvarig, konflikti , arbeidslivsgigant, Lederne, fremstår, gjensidig, illojale
E24 - 13 jun 22 kl. 21:17

Langvarig konflikt i arbeidslivsgigant: «Lederne fremstår gjensidig illojale»

En rekke direktører og ledere har sluttet i arbeidsgiverorganisasjonen Virke etter en årelang konflikt. Toppsjef Ivar Horneland Kristensens lederstil er et sentralt tema i konflikten – og i to varsler..

Klartale - 03 apr 22 kl. 06:00

Kan disse demokratiene reddes?

Flere av lederne i land med strengt styre holder valg i år. Ungarns statsminister Viktor Orbans Ungarn er først ute. Ungarerne skal søndag velge om regjerings-partiet Fidesz skal fortsette å styre landet.

NRK - 05 jul 22 kl. 19:37

Arbeidsministeren har kalt inn partene i oljestreiken

Arbeidsminister Marte Mjøs Persen (Ap) har kalt inn Norsk olje og gass og Lederne i forbindelse med oljestreiken. Det opplyser Arbeids- og inkluderingsdepartementet til NTB. Arbeidstakerorganisasjonen Lederne tok fra midnatt ut 74 medlemmer ut i streik, noe som medførte at oljefeltene Gudrun, Oseberg Sør og Oseberg Øst ble stengt.

Klartale - 03 aug 22 kl. 12:22

Hva skjer med al-Qaida nå som al-Zawahri er død?

Ayman al-Zawahri ble drept i et angrep fra USA denne helgen. Han er i flere tiår vært en av lederne i terrorgruppa al-Qaida. Han har vært etterlyst og jaget siden 2001, da han ble anklaget for å ha laget planen for terror-angrepet mot USA 11.

Klartale - 24 feb 23 kl. 14:30

Derfor frykter Moldova krig

Myndighetene i Moldova har de siste ukene anklaget Russland for å ha planer om å ta makta i landet. Russland har fra før hatt soldater i regionen Transnistria siden 1992.Store deler av verden sier regionen er en del av Moldova.

NRK - 13 maj 22 kl. 19:44

Ukrainas forsvarssjef tror krigen vil bli langvarig

Ukraina tar sikte på å væpne én million soldater, men forsvarsminister Oleksij Reznikov tror krigen vil bli langvarig. – Vi er nå inne i en langvarig fase av krigen. Svært vanskelige uker ligger foran oss.

NRK - 02 jan 23 kl. 21:13

Zelenskyj: Russland planlegger langvarig angrep

Den ukrainske presidenten Volodymyr Zelenskyj sier at Russland planlegger et langvarig droneangrep mot Ukraina, det skriver Reuters. – Vi har informasjon om at Russland planlegger et langvarig droneangrep. Det handler sannsynligvis om utmattelse.

NRK - 08 mar 22 kl. 01:20

USA: Verden må være forberedt på langvarig konflikt

USA mener at konflikten i Ukraina kommer til å bli langvarig. Verden må være forberedt, uttalte den amerikanske FN-ambassadøren i Sikkerhetsrådet mandag. – Vi er bekymret for at verden må være forberedt på en svært lang og svært vanskelig vei videre, sa USAs FN-ambassadør Linda Thomas-Greenfield i FNs sikkerhetsråd mandag.

NRK - 30 jan 23 kl. 04:24

Stoltenberg ber Sør-Korea støtte Ukraina militært

Natos generalsekretær Jens Stoltenberg oppfordret Sør-Korea til å øke den militære støtten til Ukraina. Han viste samtidig til andre land som har endret sin politikk om å ikke gi våpen til land i konflikt etter Russlands invasjon i Ukraina. Han pekte mot Norge og Tyskland som eksempler på langvarig politikk om å ikke eksportere våpen til andre land i konflikt, og som endret kurs for å støtte Ukraina.

NRK - 24 feb 22 kl. 17:39

G7 fordømmer den russiske invasjonen

Lederne i G7-landene kaller den russiske invasjonen i Ukraina for et uprovosert og fullstendig ubegrunnet angrep. – Denne krisen er en alvorlig trussel mot den regelbaserte verdensordenen med ringvirkningene langt utenfor Europa, skriver de sju lederne i en uttalelse. – Dette har endret den euroatlantiske sikkerhetssituasjonen fullstendig, legger de til.

Fler nyheter fra VG

VG - 15 minutter siden

LO-toppene dropper krisemøte i Ap - drar til USA

Mandag skal landsstyre i Ap samles etter krisevalget for å avgjøre hvor tøft oppgjør som må tas i partiet for å snu fallet i oppslutning. Alle de tre LO-toppene uteblir. De prioriterer tur til USA i stedet..

VG - 45 minutter siden

Durek til Märtha: – Universets mest guddommelige skapning

Prinsesse Märtha Louise fylte 51 år fredag, og måtte feire uten forloveden Durek Verrett (48). Han har sendt forloveden.

VG - 3 timer siden

Satt fast i utedo – måtte reddes av politiet

En kvinne i USA fikk virkelig kjenne et uggent dobesøk på kroppen tidligere denne uken..

VG - 4 timer siden

Kong Charles og dronning Camilla skålte med hverandre

Kong Charles (74) og dronning Camilla (76) rundet av Frankrike-besøket med vinsmaking..

VG - 6 timer siden

Prestisjeseier for Magnus Carlsen i episk finale mot Hikaru Nakamura

(Magnus Carlsen-Hikaru Nakamura 13,5–12,5) Magnus Carlsen (32) fikk revansjen han ville ha mot Hikaru Nakamura (35) i drømmefinalen i prestisjeturneringen Speed Chess Championship..

VG - 6 timer siden

Ironisk Guardiola etter Haaland-spørsmål fra VG: – Jeg fikk ikke sove i natt

MANCHESTER (VG) Sammenlignet med de første åtte kampene sist sesong har Erling Braut Haalands uttelling på store sjanser vært oppsiktsvekkende svakere. Pep Guardiola trekker bare på skuldrene..

VG - 7 timer siden

Russell Brand: – Har åpenbart vært en stressende uke

Voldtektsanklagede Russell Brand (48) snakker i en ny video på YouTube og Instagram..

VG - 8 timer siden

Fant ukjent Capote-manus

Oppdagelsen av en ny Truman Capote-historie er mer oppsiktsvekkende enn at Rolling Stones har stavret seg i studio igjen..

VG - 9 timer siden

Perlescoring ga Norge en ordentlig kalddusj: – Skjebnesvangert

ULLEVAAL STADION (VG) (Norge – Østerrike 1–1) Norge misbrukte enormt med sjanser. Det viste seg å bli kritisk da innbytter Eileen Campbell (23) limte ballen opp i krysset..

VG - 9 timer siden

Rentesjokk kan gi lavere forbruk og høyere ledighet: – Vi risikerer et brått stemningsskifte

Økonomer er bekymret for at folk strammer inn livreima for mye. Kari Due-Andresen tror rentesignalene kan skapte frykt. LO mener hestekuren er unødvendig..


Nyhetspressen i Sociala medier

Nyhetspressen på facebook Nyhetspressen på Twitter

Liknende Nyheter


Prenumerert på nyheter (RSS)

Med RSS er det enklere å følge nyhetene. Nyhetene lastes automatisk ned til din nyhetsleser og du trenger ikke gå inn på Nyhetspressen.com.

Om oss

Nyhetspressen är en norsk nyhetsportal og nyhetssøkmotor som automatiskt finner de mest delte og aktuelle nyhetene. Välkommen!

Kontakt

contact@nyhetspressen.com