NRK > Nyheter

Søndag, 13 Juni, 10:02

NRK - 10 mai 21 kl. 06:21

Langtidsledigheten har eksplodert

33.600 personer var langtidsledige ved utgangen av mars. Arbeids- og sosialminister Torbjørn Røe Isaksen (H) frykter at de skal falle utenfor for godt. – Hvis ikke vi slåss mot dette med kraftfulle tiltak, og gjør gode politiske valg, kan vi få en ledighet som biter seg fast, sier Isaksen til NTB..
Les mer på NRK


Les mer om:
Torbjørn Røe Isaksen, Isaksen, NTB

Dele artikeln

Delningar
| Dele


Kommentera gärna

Liknende nyheter

Taggar: Langtidsledighetenhar , eksplodert
E24 - 10 mai 21 kl. 06:55

Røe Isaksen frykter at langtidsledigheten biter seg fast

33.600 personer var langtidsledige ved utgangen av mars. Arbeids- og sosialminister Torbjørn Røe Isaksen (H) frykter at de skal falle utenfor for godt..

NRK - 06 juni 21 kl. 16:12

Tajik: Regjeringen og Frp svikter

Ap-nestleder Hadia Tajik mener regjeringen og Frp ikke forstår omfanget av koronapandemien, og at de arbeidsledige blir sviktet i budsjettenigheten, ifølge NTB Tajik sier enigheten om revidert budsjett er et skudd i blinde for alle arbeidsledige og bedrifter som sliter i koronapandemien. – Frp svikter de arbeidsledige. Midt i den største langtidsledigheten på lenge, klarer ikke Frp å plusse på en eneste krone til tiltak som hjelper ledige tilbake i jobb, sier Tajik..

NRK - 15 feb. 21 kl. 12:28

Skadet av syre i arbeidsulykke

En person skal ha fått batterisyre i ansiktet i en arbeidsulykke på Tjøme i Vestfold. Et batteri skal ha eksplodert, men skadeomfanget er ukjent, melder politiet..

Dagbladet - 20 feb. 21 kl. 05:30

Psykisk syke unge: - Ikke kontroll

Pågangen har eksplodert på barne- og ungdomspsykiatrisk avdeling ved Ullevål sykehus. Avdelingslederen ber om å få overskride budsjettene for å opprette flere plasser..

NRK - 25 feb. 21 kl. 05:37

Eksplosjon i hus i Flekkefjord

En person er sendt til sykehus etter en eksplosjon i et hus i Flekkefjord. Ifølge politiet skal et varmeapparat drevet av gass eksplodert. Personen som var i huset er skadet, men bevisst.

Dagbladet - 26 feb. 21 kl. 19:17

Her eksploderte smitten med 114 prosent

Smitten har eksplodert med opptil 114 prosent per 100 000 innbyggere i enkelte bydeler i Oslo siste uke, og flere betegner situasjonen som utfordrende og bekymringsfull. Nordstrand ber om at tiltakene skjerpes i hovedstaden..

VG - 17 mars 21 kl. 22:40

Her har smitten eksplodert

Deler av landet som til nå har sluppet unna pandemien, står midt i den verste bølgen de noen gang har sett..

Aftenposten - 25 mars 21 kl. 21:12

Idretten var ukjent for få år siden. Nå dukker den opp overalt i distriktet

Interessen for padeltennis har eksplodert det siste året. – Det er en idrett som treffer bredden, mener Katarina Higson..

VG - 08 april 21 kl. 13:41

Slik har corona-regler ført til undertrykking

I Filippinene ble politiet beordret til å skyte dem som brøt regler for smittevern. I Brasil har politivolden eksplodert. I land etter land har tiltak mot corona-viruset gått på bekostning av menneskerettigheter..

Aftenposten - 11 april 21 kl. 23:34

Eksplosjoner på det ene skipet etter det andre. Marinekrigen mellom Israel og Iran blir mer intens.

Minst fire ganger på under seks uker har det plutselig eksplodert om bord i skip i Midtøsten..

Fler nyheter fra NRK

NRK - 15 minutter siden

Eriksen med beskjed fra sykehuset

Den danske fotballspilleren Christian Eriksen (29), som lørdag falt om på banen under EM-kampen mellom Danmark og Finland, har sendt en beskjed til sine lagkamerater i Italia. Eriksen, som spiller for Inter Milan i Serie A, sendte en beskjed fra sykesengen i lagkameratenes gruppechat i appen Whatsapp. Det opplyser Inters klubbdirektør Giuseppe Marotta, ifølge danske DR.

NRK - 15 minutter siden

Frykt for smittebølge i Afrika

Det er nå frykt for en tredje smittebølge over det afrikanske kontinentet. Vaksineleveranser til Afrika har nylig nær stoppet opp, og kontinentet lider av det som Verdens helseorganisasjon (WHO) omtaler som alvorlig vaksinemangel. Afrika har kun distribuert 31 millioner vaksiner til befolkningen på totalt 1,3 milliarder.

NRK - 2 timer siden

12 døde i gasseksplosjon i Kina

Et markedsområde i den kinesiske byen Shiyan ble søndag rammet av en større gasseksplosjon. En bygning kollapset som følge av eksplosjonen. Minst 12 personer mistet livet og 37 personer er alvorlig skadd, ifølge nyhetsbyrået DPA..

NRK - 45 minutter siden

To til sykehus etter utforkjøring

To personer er skadd etter at en bil kjørte i grøfta på Hortemo like vest for Kristiansand. Bilen nektet å stanse i politikontroll, og politiet kjørte etter bilen. Skadeomfanget på de to er ukjent, og de er kjørt til sykehus i Kristiansand.

NRK - 45 minutter siden

To skadd i utforkjøring

To personer er skadd etter at en bil kjørte i grøfta i Hortemo like vest for Kristiansand. Bilen nektet å stanse i politikontroll, og politiet kjørte etter bilen. Skadeomfanget er ukjent, og Spesialenheten er koblet inn..

NRK - 1 time siden

Økt bruk av sosiale medier

Bruken av sosiale medier er blitt forsterket under pandemien, viser nye studier. Unge personer har delt mer om seg selv på nett det siste året, noe som er en uheldig utvikling, mener forsker Petter Bae Brandtzæg ved Universitetet i Oslo (UiO). – Alle er i samme båt nå.

NRK - 1 time siden

Tolv korsangere smittet

Færder kommune registrerte lørdag 18 nye koronasmittede. Tolv av dem er sangere i et kor. Ifølge Tønsbergs Blad ble de smittet under en konsert denne uka.

NRK - 1 time siden

Droner skal begrense smitte i Kina

En flåte med 60 droner er satt ut i den sørlige byen Guangzhou i Kina for å sørge for at folk holder seg innendørs og minne folk på å bruke munnbind. Politiet styrer dronene som er utstyrt med kamera og kringkaster beskjeder til folk som beveger seg utendørs, om at de er best beskyttet ved å bli innendørs..

NRK - 1 time siden

Over 500 i karantene i Arendal

Lørdag er det registrert ni nye smittetilfeller i Arendal kommune, opplyser kommuneoverlege Helene Rakeie til Agderposten ved 22-tiden lørdag. Det er det høyeste døgntallet som er registrert i Arendal på over tre uker. Åtte av de nye smittede var allerede i karantene.

NRK - 1 time siden

Fisker funnet omkommet i Berlevåg

En mann i 60-årene som var ute på isfiske i et vann i Berlevåg i Finnmark, ble meldt lørdag kveld meldt savnet. Søndag morgen opplyser politiet at mannen er funnet omkommet. De pårørende er varslet..


Nyhetspressen i Sociala medier

Nyhetspressen på facebook Nyhetspressen på Twitter

Liknende Nyheter

Bilder


Prenumerert på nyheter (RSS)

Med RSS er det enklere å følge nyhetene. Nyhetene lastes automatisk ned til din nyhetsleser og du trenger ikke gå inn på Nyhetspressen.com.Om oss

Nyhetspressen är en norsk nyhetsportal og nyhetssøkmotor som automatiskt finner de mest delte og aktuelle nyhetene. Välkommen!

Kontakt