NRK > Nyheter

Tirsdag, 03 August, 05:32

NRK - 19 juni 21 kl. 09:03

Lange køer på Gardermoen

Mette-Jorunn Meisland forteller til NRK at hun og reisefølget stod 1,5 timer i kø for å sjekke inn på Gardermoen lørdag morgen..
Les mer på NRK


Les mer om:
Jorunn Meisland, NRK, Gardermoen

Dele artikeln

Delningar
| Dele


Kommentera gärna

Liknende nyheter

Taggar: Lange, køer, Gardermoen
NRK - 23 juli 21 kl. 13:16

Strakstiltak mot kø på Gardermoen

Etter at Norge åpnet grensene for store deler av Europa, har det vært lange køer og trengsel på Gardermoen for folk som kommer fra utlandet. Nå iverksettes flere strakstiltak i helgen for å bøte på situasjonen. Flere skal slippe å måtte koronateste seg på Gardermoen.

NRK - 19 juni 21 kl. 09:03

Lange køer på Gardermoen lørdag

Mette-Jorunn Meisland forteller til NRK at hun og reisefølget stod 1,5 timer i kø for å sjekke inn på Gardermoen lørdag morgen. Køene skal ha oppstått fordi utenlandsreisende ikke hadde mulighet til å benytte innsjekkingsautomatene på flyplassen, men måtte sjekke inn manuelt. Pressevakt i Avinor, Caroline Marie Nilsen, bekrefter at køene er lange lørdag.

NRK - 05 juli 21 kl. 07:55

Lange køer på Gardermoen

Mandag tredde nye reiseregler i kraft, og allerede klokken i morges var det lange innsjekkingskøer på Oslo lufthavn Gardermoen. Da NRK Nyhetsmorgen var på stedet 07:30 kunne man se folkemengder ved bagasjeinnsjekken..

Aftenposten - 19 juni 21 kl. 12:59

Lange køer på Gardermoen og langs svenskegrensen

Vegtrafikksentralen melder om lange køer på de åpne grenseovergangene mot Sverige, mens det lørdag morgen var lange køer….

VG - 05 april 21 kl. 19:03

Andre påskedag på Gardermoen: - Her er det pottetett

GARDERMOEN (VG) Langt færre passasjerer enn forventet er kommer til Oslo lufthavn i påsken: – Her er det pottetett, forsikrer ansvarsvakten for coronatesting på Gardermoen..

NRK - 26 juni 21 kl. 08:37

Lange køar på Gardermoen

Fleire reisande skal ha blitt ståande opptil to timar i kø på Gardermoen laurdag morgon, skriv Dagbladet. I dag er første ordentlege reisedag etter at regjeringa lempa på reiseråda. Eline Hyggen Skari i Norwegian ber folk berekne god tid.

Dagbladet - 05 juli 21 kl. 08:18

Lange køer på Gardermoen

Avinor har tidligere advart om uvanlig lange køer..

Klartale - 05 juli 21 kl. 09:11

Lange køer på Oslo lufthavn

Fra mandag er det nye regler for reiser inn og ut av Norge. Fra klokka 6.30 var det lange køer for å sjekke inn på Oslo lufthavn Gardermoen, ifølge avisa Dagbladet..

NRK - 17 mai 21 kl. 07:27

Helsefare ved lange arbeidsdager

Lange arbeidsdager førte til 745.000 dødsfall knyttet til hjerneslag og hjertesykdom i 2016, viser en ny FN-studie. Studien konkluderer med at en arbeidsuke på 55 timer eller mer øker risikoen for slag med 35 prosent og hjertesykdom med 17 prosent sammenlignet med en arbeidsuke på 35 til 40 timer.

NRK - 10 juni 21 kl. 09:25

Avninor venter lange køer

Fredag slipper fullvaksinerte innreisekarantene, og Avinor gjør seg klare for stor trafikk og lange køer på flyplassene. – Vi forventer køer og tidvis svært lange ventetider på Avinors lufthavner i tiden framover, skriver Avinor i en pressemelding torsdag morgen. Det var TV 2 som først omtalte saken..

Fler nyheter fra NRK

NRK - 5 minutter siden

Warholm inn til OL-gull

Karsten Warholm satte verdensrekord da han løp til OL-gull på 400 meter hekk med tiden 45.94 natt til tirsdag..

NRK - 15 minutter siden

McDonald's med påbud om munnbind

McDonald's i USA innfører påbud om munnbind for sine ansatte og kunder innendørs i områder med betydelig høy koronasmitte, selv om personer er fullvaksinerte. Selskapet sier påbudet er i tråd med de nyeste retningslinjene fra smittevernetaten CDC, melder nyhetsbyrået AP..

NRK - 30 minutter siden

Flere henrettelser i Saudi-Arabia

Antall henrettelser i Saudi-Arabia har økt etter at landet ga fra seg formannskapet i G20, melder Amnesty. Så langt i år har 40 personer blitt henrettet, kommer det frem i en rapport som ble publisert tirsdag. Det er flere enn i hele 2020, da 27 personer ble henrettet, ni av dem i desember.

NRK - 30 minutter siden

72 nye koronasmittede i Oslo

Det er registrert 72 nye koronasmittede i Oslo siste døgn. Det er 32 over snittet de sju foregående dagene. 72 tilfeller er 41 flere enn på søndag, og 41 flere enn samme dag forrige uke.

NRK - 30 minutter siden

USA kritiserer Lukashenko

Utenriksminister Antony Blinken reagerer på at den hviterussiske løperen Tsimanouskaya ble forsøkt sendt hjem fra OL i Tokyo, etter at hun offentlig kritiserte sitt eget OL-landslag. Han retter kritikken mot president Alexander Lukashenko og mener Tsimanouskaya ble tvunget til å forlate Tokyo fordi hun brukte ytringsfriheten sin. – Slike handlinger krenker den olympiske ånder, og er en fornærmelse mot grunnleggende rettigheter som ikke kan tolereres, skriver nyhetsbyrået Reuters..

NRK - 1 time siden

Aktivist savnet i Ukraina

Aktivisten Vitalj Sjisjov, som leder den hviterussiske eksilgruppen BDU, dro på joggetur i Ukrainas hovedstad Kiev mandag morgen, men kom ikke tilbake. Siden har det ikke vært mulig å få tak i ham via mobiltelefon, skriver organisasjonen på kommunikasjonsplattformen Telegram. Menneskerettsorganisasjonen Vjasna skriver at Sjisjov ifølge venner skal ha blitt forfulgt av «fremmede» mens han var ute og jogget nylig.

NRK - 2 timer siden

Bøtela elsparkesyklist i Oslo

To menn på elsparkesykkel i Oslo etterkom først politiets pålegg om å ikke være flere på én sykkel. Da passasjeren hoppet på igjen, vanket det bot til føreren. – De etterkom pålegget fra patruljen om å kun være én på sykkelen.

NRK - 2 timer siden

USA donerer bort pfizer-vaksiner

Pfizer skal på oppdrag fra USAs regjering produsere 500 millioner doser av sin koronavaksine. Dosene skal doneres til andre land. Oppdraget har en pris på rundt 3,5 milliarder dollar, tilsvarende drøyt 30 milliarder kroner.

NRK - 2 timer siden

Filip ute - Jakob videre

Jakob Ingebrigtsen tok seg kontrollert til OL-semifinale i Tokyo på 1500 meter tirsdag. Filip Ingebrigtsen løp et svakt heat og ble slått ut på tid. Filip Ingebrigtsen løp i det første av tre kvalifiseringsheat og ble bare nummer ti..

NRK - 3 timer siden

Filip fikk trøbbel

Filip Ingebrigtsen løp i det aller første kvalifiseringsheatet på 1500 meter natt til tirsdag, og fikk det svært tøft. Han ble til slutt nummer 10 i heatet, og må nå vente på om han mirakuløst greier å gå videre på tid når alle heatene er ferdigløpt. Favoritten Timothy Cheruiyot løp i samme heat, og vant.


Nyhetspressen i Sociala medier

Nyhetspressen på facebook Nyhetspressen på Twitter

Liknende Nyheter

Bilder


Prenumerert på nyheter (RSS)

Med RSS er det enklere å følge nyhetene. Nyhetene lastes automatisk ned til din nyhetsleser og du trenger ikke gå inn på Nyhetspressen.com.Om oss

Nyhetspressen är en norsk nyhetsportal og nyhetssøkmotor som automatiskt finner de mest delte og aktuelle nyhetene. Välkommen!

Kontakt