NRK > Nyheter

Friday, 17 September, 17:24

NRK - 29 jul 21 kl. 16:00

Lange køer på E18 mot Drammen

Det har vært en trafikkulykke i Lier på E18 i Lierbakkene retning Drammen torsdag ettermiddag. Det er ifølge politiet 8 biler som har vært involvert, men alle i bilene skal ha sluppet unna uten alvorlige skader. Det er omkjøring om Tranby helt til alle involverte biler er ute av veibanen..
Les mer på NRK


Les mer om:
Lier, E18, Lierbakkene, Drammen, Tranby

Dele artikeln

Delningar
| Dele


Kommentera gärna

Liknende nyheter

Taggar: Lange, køer, E18mot , Drammen
NRK - 11 jul 21 kl. 13:24

Lange køer sørover på E18

Veien er ryddet etter en trafikkulykke mellom en motorsykkel og en bil på E18 ved Moheimkrysset i Porsgrunn. Det er lange køer sørover i retning Kristiansand. Det er også noe saktegående kø i retning Drammen.

NRK - 28 apr 21 kl. 09:25

Tolv nye smittet i Drammen

Tolv personer i Drammen kommune har fått påvist koronasmitte i løpet av det siste døgnet. Smitteveien er foreløpig er ukjent for to av de smittede. De siste to ukene er det påvist 193 nye smittetilfeller.

NRK - 06 jul 21 kl. 19:52

Deltavarianten påvist i Drammen

Drammen kommune har fått beskjed om fire sannsynlige smittetilfeller av deltavarnten, fra laboratoriet ved Drammen sykehus. Kommunens egen smittesporing tyder på at det er ett ytterligere tilfelle av denne varianten. Dette er første gang deltavarianten er påvist i Drammen.

NRK - 11 jul 21 kl. 18:08

Trafikkuhell stengte E18

E18 Dørdal-Rugtvedt gjennom Bamble ble stengt i nordgående retning på grunn av et trafikkuhell i ettermiddag. Omkjøring var via gamle E18. Grunnen var et trafikkuhell på E18 ved Stokkevannet der en bil var påkjørt bakfra.

NRK - 08 jul 21 kl. 14:47

Lange køer etter motorstans på E18

På E18 i Lier har et kjøretøy fått motorstans i sørgående retning mellom Lierbakkene og avkjøringen ved Kjellstad. Ifølge politiet står kjøretøyet skummelt til. Politiet er på vei til stedet.

NRK - 18 jun 21 kl. 00:40

Lange køer på E18 etter styrt

Det er lange kø på E18 mellom Porsgrunn og Langangen etter at et helikopter styrtet like ved veien sent torsdag kveld. Helikopteret har trolig truffet en høyspentledning i dårlig vær. En person er bekreftet omkommet..

NRK - 07 maj 21 kl. 09:34

11 koronasmittet i Drammen

Elleve personer i Drammen har fått påvist koronasmitte i løpet av det siste døgnet. Fire av smittetilfellene er nærkontakter av tidligere påviste tilfeller. Smitteveien er ukjent for én person.

NRK - 16 aug 21 kl. 22:28

Brøt smittevernbestemmelsene

Drammen kommune mener statsminister Erna Solbergs valgkamparrangement i Drammen i helgen brøt smittevernbestemmelsene. Rundt 200 personer samlet seg på torget for å høre statsministeren tale lørdag, skriver Drammens Tidende. – Når man går ut og annonserer at statsministeren kommer på et bestemt tidspunkt og bruker et høyttalersystem, mener vi at det ligger så nært opptil andre arrangementer som er spesifisert i smittevernforskriften at de samme reglene må gjelde.

NRK - 15 apr 21 kl. 05:42

Sjåfør fastklemt på E18 ved Risør

En vogntogsjåfør sitter fastklemt etter at to lastebiler har kollidert like sør for Vinterkjerrkrysset på E18 i Risør. Politiet ble varslet om ulykken i østgående løp på E18 klokka 5.12.

NRK - 05 jun 21 kl. 21:46

Bilbrann i Sande: E18 stengt

Det brenner kraftig i en bil utenfor Hanekleivtunnelen på E18 i Sande, forteller Sør-Øst politidistrikt til NRK. Fører er i god behold. Brannen har ført til en del trafikale problemer i området.

Fler nyheter fra NRK

NRK - 2 minutter siden

Jordbruksoppgjøret skyves

Landsbruks- og matminister Olaug Bollestad (KrF) opplyser fredag ettermiddag at årets landbruksoppgjør må sluttføres på en senere tidspunkt. – Regjeringen startet tilleggsforhandlinger med sikte på å bli enige med jordbruket om en kompensasjon for økte kostnader. I lys av det kommende regjeringsskiftet, mener jeg det er ryddigst at forhandlingene sluttføres på et senere tidspunkt i et så viktig spørsmål som bondens inntektsmuligheter, sier Bollestad.

NRK - 15 minutter siden

Brann i lagerlokal i Sandnes

Det brenner i et lagerlokal i Jernbaneveien i Sandnes. Det skal være mye svart røyk fra lokalet. Nødetatene er på vei..

NRK - 30 minutter siden

FN: Verden på vei mot 2,7 grader

– Går ikke klimautslippene ned, er verden på vei mot 2,7 graders oppvarming. Det vil i så fall være katastrofalt, advarte FNs generalsekretær António Guterres i en uttalelse fredag. En FN-rapport om 191 lands utslipp viser at målene som er nedfelt i Parisavtalen, ikke vil nås.

NRK - 30 minutter siden

Danskene øker prisen på snus

En ny avgift skal bidra til å hindre at unge dansker snuser. Regjeringen vil øke prisen på en snusboks med 15 kroner. – Kreativiteten i tobakksindustrien er enorm.

NRK - 30 minutter siden

Verden på vei mot 2,7 grader

– Går ikke klimautslippene ned, er verden på vei mot 2,7 graders oppvarming. Det vil i så fall være katastrofalt, advarte FNs generalsekretær António Guterres i en uttalelse fredag. En FN-rapport om 191 lands utslipp viser at målene som er nedfelt i Parisavtalen, ikke vil nås.

NRK - 1 time siden

Bilbrann stenger Oslofjordtunnelen

Oslofjordtunnelen er stengt som følge av en bilbrann på Hurumsiden utenfor tunnelen. Ved 16-tiden var tunnelen tømt for biler, og brannen var slukket. Det er ikke kjent hvor lenge tunnelen vil holdes stengt.

NRK - 1 time siden

Frankrike: Stoler ikke på Australia

Etter at Australia droppet ubåtavtalen med landet, sier franske myndigheter at de ikke lenger kan stole på Australia i de pågående handelsforhandlingene med EU. Onsdag kunngjorde USA, Australia og Storbritannia overraskende et nytt forsvarssamarbeid. Det innebærer at Australia skal bygge tolv atomdrevne ubåter, og at de dermed vraker en storkontrakt om å kjøpe konvensjonelle ubåter fra Frankrike.

NRK - 1 time siden

Stortinget går i dialog med Ropstad

I dag blei det kjent at KrF-leiar Kjell Ingolf Ropstad tok aktive grep for å unngå å betale 175.000 kroner i skatt på statsrådsbustaden sin. Til VG seier stortingsdirektør Marianne Andersen at dei vil snakke med Ropstad om saka.

NRK - 1 time siden

FN om arbeidsrelaterte dødsfall

Arbeidsrelaterte sykdommer og skader fører hvert år til 1,9 millioner dødsfall, ifølge en FN-studie. De vanligste årsakene er kols, slag og hjertesykdom. Særlig lange arbeidsdager blir trukket fram som en avgjørende risikofaktor.

NRK - 2 timer siden

Ber gutter komme tilbake til skolen

Talibans utdanningsdepartetment ber alle afghanske gutter som er elever i 6. til 12. klasse, om å komme tilbake til skolene.


Nyhetspressen i Sociala medier

Nyhetspressen på facebook Nyhetspressen på Twitter

Liknende Nyheter

Bilder


Prenumerert på nyheter (RSS)

Med RSS er det enklere å følge nyhetene. Nyhetene lastes automatisk ned til din nyhetsleser og du trenger ikke gå inn på Nyhetspressen.com.Om oss

Nyhetspressen är en norsk nyhetsportal og nyhetssøkmotor som automatiskt finner de mest delte og aktuelle nyhetene. Välkommen!

Kontakt