NRK > Nyheter

Friday, 21 January, 20:35

NRK - 28 okt 21 kl. 08:55

Lange køer inn mot Oslo

Torsdag morgen er det meldt inn lange køer fra de store innfartsveiene til Oslo. Både fra vest på E 18 retning Oslo, og fra sør-øst på E6 retning Oslo. I tillegg var det lange køer fra nord retning Oslo på E6. – Det er lange køer på stort sett alle de store innfartsveiene inn til Oslo. Køen på E6 nord for Oslo har begynt å lette nå, men det er fortsatt lange køer på de andre veiene.
Les mer på NRK


Les mer om:
Oslo, E6, Mette Brun Nes, NRK, Moss

Dele artikeln

Delningar
| Dele


Kommentera gärna

Liknende nyheter

Taggar: Lange, køer, innmot , Oslo
VG - 31 aug 21 kl. 23:29

Lange testkøer flere steder: – Handler om å smøre seg med tålmodighet

ADAMSTUEN/BERGEN/OSLO (VG) Utbrudd på skoler og i barnehager fører til lange testkøer flere steder i landet. I Oslo er køene utenfor teststasjonene opp mot to timer lange..

NRK - 27 okt 21 kl. 10:08

Lange køer inn til Oslo

Flere trafikkuhell på E18 fører til lange, stillestående køer fra Asker og inn mot Oslo..

NRK - 09 jul 21 kl. 07:51

Lange køer på Oslo Lufthavn

Det er lange køer på Oslo Lufthavn. Det melder NRKs reporter på stedet. Flere skal i morgentimene reise på sommerferie til utlandet og ulike steder innenlands..

NRK - 23 aug 21 kl. 11:02

Lite kø for fullvaksinerte

For fullvaksinerte går det nå smidig og greit å komme seg gjennom norske lufthavner, ifølge Avinor. Før sommeren ble det advart om køer og lange ventetider for passasjerer som kom fra utlandet. Den største delen av ferietrafikken er nå avviklet, og oppsummeringen fra Avinor er forholdsvis positiv.

NRK - 01 nov 21 kl. 12:47

Lange køer utenfor klimatoppmøte

Det er lange køer der hundrevis av akkreditert venter for å komme seg inn på klimatoppmøtet der de mest prominente deltakerne skal holde sine taler i Glasgow. Mens toppmøtet pågår er Scottish Event Campus overlatt til FNs sikkerhetsprotokoll..

VG - 21 sep 21 kl. 22:46

SMK i desember: «Lange samtaler» om Ropstad-skatt

Nye dokumenter viser hvordan Statsministerens kontor hadde «lange samtaler» med Skatteetaten før de ga Kjell Ingolf Ropstad råd om at han ikke behøvde å skatte av pendlerboligen i Oslo..

NRK - 25 sep 21 kl. 21:10

Lange køar fleire stader i Noreg

Mange vil vere med å feire gjenopninga av Noreg laurdag. Det er meldt om lange køar utanfor utestadar fleire stadar i Noreg. I Oslo var det ved 21-tida opp mot 30 minutt ventetid.

NRK - 11 jul 21 kl. 13:24

Lange køer sørover på E18

Veien er ryddet etter en trafikkulykke mellom en motorsykkel og en bil på E18 ved Moheimkrysset i Porsgrunn. Det er lange køer sørover i retning Kristiansand. Det er også noe saktegående kø i retning Drammen.

NRK - 07 aug 21 kl. 19:56

Oppfordrer til å ha papirene klare

Køen ved Svinesund-grensa er to timer lang og strekker seg nesten en mil, anslår Øst trafikksentral. – Det er lange køer, det har vært det hele dagen, sier trafikkoperatør Ole Fredrik Haugen til NRK. Haugen sier nordmenn som har lagt handleturen over grensa til helgen er blant årsakene til at køene er lange.

NRK - 23 aug 21 kl. 10:44

Svært lange testkøer i Bergen

Mandag er det svært lange køer for testing på Festplassen i Bergen. NRK har fått tips om over halvannen time venting på Festplassen, der køene strekker seg langs hele Lille Lungegårdsvann mandag formiddag. Opp mot 3000 personer har testet seg om mandagene, viser tallene for de siste ukene.

Fler nyheter fra NRK

NRK - 13 jan 22 kl. 08:26

Nytt Ukraina-møte med lave forventninger

Krisen mellom Russland og Ukraina står øverst på dagsordenen når Organisasjonen for sikkerhet og samarbeid i Europa (OSSE) møtes i Wien torsdag. OSSE beskrives ofte som ett av få forum for dialog mellom Moskva og vesten, og møtet i organisasjonens permanente råd er det tredje i forbindelse med krisen denne uka. Mandag var amerikanske og russiske topprepresentanter i Genève, mens onsdag møttes Nato-Russland-rådet for første gang på to og et halvt råd.

NRK - 13 jan 22 kl. 08:41

Havila Kystruten kansellerer avgangar

Havila Kystruten sine avgangar frå Rørvik til Bergen i dag og Bergen til Rørvik i morgon er kansellerte. – På grunn av ekstremveret «Gyda» ser me det som uforsvarleg å kryssa havstykket Folda på ein sikker måte, skriv selskapet i ei pressemelding. Passasjerane blir sende med buss og fly i staden..

NRK - 13 jan 22 kl. 09:07

Vil gjøre plastavfall til verdifull ressurs

Norges Forskningsråd har gitt millionstøtte til et prosjekt som skal utvikle nye teknologiske løsninger for å resirkulere plast. Teknologien kan gi mindre utslipp av klimagasser, bedre ressursutnyttelse og fremtidsrettede muligheter for norsk industri. Det skriver NMBU, Norges miljø- og biovitenskapelige universitet, i en pressemelding.

NRK - 13 jan 22 kl. 09:17

Finnmarking er valgte dyrere biler enn sørlendinger

Folk i Finnmark kjøpte i fjor høyest andel biler over 800.000 kroner, med 6,9 prosent. Fylket på andreplass var Troms, med 6,3 prosent.

NRK - 13 jan 22 kl. 09:22

Slukker lysløypa på grunn av dyr strøm

Høye strømpriser fører til at Sande sportsklubb slår av lyset i lysløypa i Skafjellåsen når klubben ikke har treninger. Styreleder Otto Galleberg i Sande Sportsklubb sier til Sande avis at de ligger an til å få en tredobling i strømregninga. Statssekretær Gry Haugsbakken i kulturdepartementet sier til avisa at de tar bekymringsmeldinger fra kultur, idrett og frivilligheten på alvor og at de nå ser på hva som bør gjøres..

NRK - 13 jan 22 kl. 09:28

Lite influensa i Norge nå

Det er fremdeles svært lavt nivå av influensa i Norge, det kommer frem i FHIs ukesrapport om influensa. Så langt denne sesongen er det påvist totalt 640 tilfeller med influensa. FHI mener de nye smitteverntiltakene mot covid-19 kan begrense smittespredningen med influensa.

NRK - 13 jan 22 kl. 09:31

Tankbil snurra på Dovre

Det blir meldt om glatt føre på E6 på Dovre. Ein tankbil har snurra. Berging pågår..

NRK - 13 jan 22 kl. 09:35

Ny smittetopp i Trondheim

I Trondheim ble 514 personer registrert smitta av koronavirus i går. Det er det høyeste smittetallet registrert så langt i pandemien. 24 koronapasienter er nå innlagt ved St.

NRK - 13 jan 22 kl. 09:36

Har ikke snakket med siktede

Forsvareren til den fjerde siktede i bortføringssaken i Tolga, Klaus Arne Munkeby Linaae, har foreløpig ikke hatt mulighet til å møte sin klient. Han skal møte den siktede nå i formiddag og politiet sa i går at de håper å kunne gjennomføre et avhør i løpet av dagen..

NRK - 13 jan 22 kl. 09:37

Flere skadesaker etter ekstremværet «Gyda»

Allerede torsdag morgen har Tryg Forsikring mottatt 20 skadesaker etter ekstremværet «Gyda». Geografisk er skadene jevnt fordelt på strekningen Møre og Romsdal til Troms. – Det er primært vannskader i kjellere, enten på grunn av vanninntrenging utenfra eller tilbakeslag fra avløp der vann har trengt inn gjennom avløpsnettet.


Nyhetspressen i Sociala medier

Nyhetspressen på facebook Nyhetspressen på Twitter

Liknende Nyheter

Bilder


Prenumerert på nyheter (RSS)

Med RSS er det enklere å følge nyhetene. Nyhetene lastes automatisk ned til din nyhetsleser og du trenger ikke gå inn på Nyhetspressen.com.Om oss

Nyhetspressen är en norsk nyhetsportal og nyhetssøkmotor som automatiskt finner de mest delte og aktuelle nyhetene. Välkommen!

Kontakt