NRK > Nyheter

Friday, 22 October, 17:43

NRK - 08 jul 21 kl. 14:47

Lange køer etter motorstans på E18

På E18 i Lier har et kjøretøy fått motorstans i sørgående retning mellom Lierbakkene og avkjøringen ved Kjellstad. Ifølge politiet står kjøretøyet skummelt til. Politiet er på vei til stedet. NRK Trafikk melder at det er lang kø på E18..
Les mer på NRK


Les mer om:
E18, Lier, Lierbakkene, Kjellstad, NRK Trafikk

Dele artikeln

Delningar
| Dele


Kommentera gärna

Liknende nyheter

Taggar: Lange, køer, etter, motorstans, E18
Dagbladet - 24 aug 21 kl. 21:45

Hurtigruteskip fikk motorstans: Ambulansebåt på grunn

Hurtigruteskipet MS «Kong Harald» fikk motorstans i Hustadvika. I samme hendelse har en ambulansebåt gått på grunn. Hovedredningssentralen (HRS) har iverksatt redningsaksjon..

NRK - 17 maj 21 kl. 07:27

Helsefare ved lange arbeidsdager

Lange arbeidsdager førte til 745.000 dødsfall knyttet til hjerneslag og hjertesykdom i 2016, viser en ny FN-studie. Studien konkluderer med at en arbeidsuke på 55 timer eller mer øker risikoen for slag med 35 prosent og hjertesykdom med 17 prosent sammenlignet med en arbeidsuke på 35 til 40 timer.

NRK - 10 jun 21 kl. 09:25

Avninor venter lange køer

Fredag slipper fullvaksinerte innreisekarantene, og Avinor gjør seg klare for stor trafikk og lange køer på flyplassene. – Vi forventer køer og tidvis svært lange ventetider på Avinors lufthavner i tiden framover, skriver Avinor i en pressemelding torsdag morgen. Det var TV 2 som først omtalte saken..

Aftenposten - 19 jun 21 kl. 12:59

Lange køer på Gardermoen og langs svenskegrensen

Vegtrafikksentralen melder om lange køer på de åpne grenseovergangene mot Sverige, mens det lørdag morgen var lange køer….

VG - 31 aug 21 kl. 23:29

Lange testkøer flere steder: – Handler om å smøre seg med tålmodighet

ADAMSTUEN/BERGEN/OSLO (VG) Utbrudd på skoler og i barnehager fører til lange testkøer flere steder i landet. I Oslo er køene utenfor teststasjonene opp mot to timer lange..

VG - 24 aug 21 kl. 21:18

Hurtigrute går for egen maskin etter motorstans

Hurtigruten MS «Kong Harald» går nå for egen maskin etter motorstansen utenfor Bud i Hustadvika kommune i Møre og Romsdal..

E24 - 24 aug 21 kl. 21:20

Hurtigrute går for egen maskin etter motorstans

Hurtigruten MS «Kong Harald» går nå for egen maskin etter motorstansen utenfor Bud i Hustadvika kommune i Møre og Romsdal..

NRK - 25 aug 21 kl. 08:23

Tilsyn på hurtigruteskipet

Inspektører fra Sjøfartsdirektoratet skal onsdag gjennomføre tilsyn på hurtigruteskipet MS Kong Harald etter at skipet kom i drift tirsdag kveld. Sjøfartsdirektoratet berømmer innsatsen og beredskapen som ble satt i verk da skipet fikk motorstans. – Det er viktig å få klarhet i hva som har skjedd.

E24 - 25 aug 21 kl. 09:32

Havarikommisjonen undersøker motorstans på hurtigruteskipet

Statens havarikommisjon har satt i gang forundersøkelse etter at hurtigruteskipet MS Kong Harald kom i drift i Hustadvika tirsdag..

NRK - 03 okt 21 kl. 20:05

Bil hentet ut fra vanmasser

En bil som sto fast i vannmassene i en undergang ved Lørenskog stasjon, ble søndag kveld blitt hentet ut. Tidligere på kvelden ble to barn hentet ut av bilen som sto fast i vannet. Ved 19.

Fler nyheter fra NRK

NRK - 15 minutter siden

Munch-museet offisielt opna

Fredag ettermiddag vart det nye Munch-museet i Bjørvika i Oslo offisielt opna av kong Harald og dronning Sonja. Også kronprinsparet, statsminister Jonas Gahr Støre (Ap) og utanriksminister Anniken Huitfeldt (Ap) var blant dei mange som var til stades under opninga. I talen sin sa kong Harald at Edvard Munch er eit felleseige, og at kunsten hans tilhøyrer oss alle, ikkje berre Noreg.

NRK - 15 minutter siden

Piloter søker jobb

Flyselskapet Norse Atlantic Airways har fått mange søknader fra piloter som vil jobbe for selskapet som har hovedkontor i Arendal. Over 2300 piloter har søkt til stillinger i Oslo og London, skriver E24. Planen er at selskapet skal fly mellom Europa og USA neste år..

NRK - 15 minutter siden

Gravemaskin veltet i Eidsvoll

En person er kjørt til sykehus med ambulanse etter at en gravemaskin veltet på en privat eiendom i Doknesgutua. Politiet skriver på Twitter at føreren fremstår som alvorlig skadd..

NRK - 30 minutter siden

Sikta for drap på kona

Eigedomsarvingen Robert Durst (78), kjent frå HBO-dokumentaren «The Jinx», er sikta for å ha drepe kona si. Han vart nyleg dømd til livstid for eit anna drap. Drapssiktinga vart levert inn til ein domstol i Lewisboro i New York tysdag, stadfestar styresmaktene fredag.

NRK - 30 minutter siden

16 omkom i brann

Minst 16 menneske mista livet og ein er sakna i Russland etter at det byrja å brenne i ein fabrikk som produserte sprengstoff. Det vart først meldt 15 omkomne, men den eine tilsette som vart lagt inn på sjukehus, døde seinare av brannskadane..

NRK - 45 minutter siden

Norske studentar jobbar mykje

SSB tala frå undersøkinga Eurostudent viser at studentar i Noreg har i gjennomsnitt 19.000 kroner å rutte med i 2019. Betalt arbeid og jobbinntekter utgjer 53 prosent av dette.

NRK - 1 time siden

Pågriping i Mortensrud-saka

Oslo Politidistrikt har etter to veker med etterforsking arrestert ein mann som er sikta for medverknad til drapet på Hamse Hashi Adan, skriv dei i ei pressemelding..

NRK - 1 time siden

Ikkje kontakt mellom partane

Partane som meklar for å finne ei løysing på kulturstreiken, har enno ikkje sett seg ved forhandlingsbordet igjen. LO Stats forhandlingsleiar og nestleiar Lise Olsen stadfestar til NTB at det ikkje har vore noko kontakt mellom partane. LO og Spekter møtte heller ikkje kvarandre på torsdag, etter at forhandlingane onsdag ikkje førte fram.

NRK - 1 time siden

Mer enn 90 houthi-opprørere drept

Den saudiledede koalisjonen opplyser at 90 medlemmer av houthi-bevegelsen er drept nær Maarib i Jemen. Houthi-opprørere har den siste tiden innledet en offensiv mot Maarib, det siste området nord i Jemen som fortsatt kontrolleres av regjeringsstyrkene. Store deler av landets olje- og gass-beholdning holder også til i området.

NRK - 1 time siden

Dronning Elizabeth tilbake på jobb

Britenes 95 år gamle monark gjenopptok fredag sine kongelige plikter etter å ha tilbrakt onsdag kveld på sykehus, opplyser statsminister Boris Johnson. – Jeg har forstått det slik at hennes majestet har returnert til skrivepulten sin på Windsor i dette øyeblikk. Vi sender henne alle gode ønsker, sier Johnson..


Nyhetspressen i Sociala medier

Nyhetspressen på facebook Nyhetspressen på Twitter

Liknende Nyheter

Bilder


Prenumerert på nyheter (RSS)

Med RSS er det enklere å følge nyhetene. Nyhetene lastes automatisk ned til din nyhetsleser og du trenger ikke gå inn på Nyhetspressen.com.Om oss

Nyhetspressen är en norsk nyhetsportal og nyhetssøkmotor som automatiskt finner de mest delte og aktuelle nyhetene. Välkommen!

Kontakt