NRK > Nyheter

Lørdag, 24 Juli, 22:26

NRK - 25 juni 21 kl. 15:52

Lange køer etter kjedekollisjon

En kjedekollisjon på E6 rett før Lambertseter i Oslo har ført til svært lange køer i ettermiddag. Veien er ryddet, men det er vanskelig å si når trafikken vil flyte som normalt igjen, opplyser trafikkoperatør Tone Sork ved Vegtrafikksentralen..
Les mer på NRK


Les mer om:
E6, Lambertseter, Oslo, Tone Sork, Vegtrafikksentralen

Dele artikeln

Delningar
| Dele


Kommentera gärna

Liknende nyheter

Taggar: Lange, køer, etter, kjedekollisjon
NRK - 15 juli 21 kl. 15:29

Kjedekollisjon på E6 i Halden

Nødetatene har rykket ut etter melding om en kjedekollisjon på E6 i Halden. Ifølge politiet har åtte biler vært involvert i en kollisjon ved innkjøringen til grensekontrollen på Svinesund. Flere av de involverte skal ha fått lettere skader..

NRK - 13 mai 21 kl. 15:01

Kjedekollisjon på E18 i Larvik

Tre biler er involvert i en kjedekollisjon i sydgående felt i Rødbøltunnelen på E18 i Larvik. Det skal være saktegående kø på stedet. Nødetatene rykker ut.

NRK - 30 mai 21 kl. 20:00

Kjedekollisjon på E18

Politiet har fått melding om trafikkulykke på E18, i nordgående retning gjennom Stokke. Det skal være en kjedekollisjon. 3 biler og 6 personer involvert.

NRK - 09 juli 21 kl. 17:30

Kjedekollisjon på E39 ved Hylkje

En kjedekollisjon ved Bergen fengsel på E39 skaper trafikale problemer. Det er fire biler og seks personer involvert. Alle passasjerene skal være ute av bilene.

NRK - 10 juli 21 kl. 18:29

Kjedekollisjon i Nittedal

Nødetatene rykker ut til en kjedekollisjon inne i Hagantunnelen i Nittedal, melder politiet på Twitter. Tre biler skal være involvert. Veien er stengt i begge retninger..

NRK - 17 mai 21 kl. 07:27

Helsefare ved lange arbeidsdager

Lange arbeidsdager førte til 745.000 dødsfall knyttet til hjerneslag og hjertesykdom i 2016, viser en ny FN-studie. Studien konkluderer med at en arbeidsuke på 55 timer eller mer øker risikoen for slag med 35 prosent og hjertesykdom med 17 prosent sammenlignet med en arbeidsuke på 35 til 40 timer.

NRK - 10 juni 21 kl. 09:25

Avninor venter lange køer

Fredag slipper fullvaksinerte innreisekarantene, og Avinor gjør seg klare for stor trafikk og lange køer på flyplassene. – Vi forventer køer og tidvis svært lange ventetider på Avinors lufthavner i tiden framover, skriver Avinor i en pressemelding torsdag morgen. Det var TV 2 som først omtalte saken..

Aftenposten - 19 juni 21 kl. 12:59

Lange køer på Gardermoen og langs svenskegrensen

Vegtrafikksentralen melder om lange køer på de åpne grenseovergangene mot Sverige, mens det lørdag morgen var lange køer….

NRK - 12 juli 21 kl. 12:38

Flere biler i ulykke på E18

Det meldes om lange køer etter at fire biler var involvert i en kjedekollisjon på E18 utgående ved Lysaker mandag formiddag. En person er lettere skadd. Ulykken skjedde ved 11.

NRK - 18 juni 21 kl. 00:40

Lange køer på E18 etter styrt

Det er lange kø på E18 mellom Porsgrunn og Langangen etter at et helikopter styrtet like ved veien sent torsdag kveld. Helikopteret har trolig truffet en høyspentledning i dårlig vær. En person er bekreftet omkommet..

Fler nyheter fra NRK

NRK - 30 minutter siden

Kontroll på alle etter båtvelt

Ein båt skal ha velta ved Hamresanden i Kristiansand. Nokon av dei er i vatnet, skriv politiet på Twitter. Brannvesenet rykker ut med båt og dykkarar, skriv 110 Agder.

NRK - 30 minutter siden

Fleire i vatnet etter båtvelt

Ein båt skal ha velta ved Hamresanden i Kristiansand. Nokon av dei er i vatnet, skriv politiet på Twitter. Alle naudetatar er på veg til staden.

NRK - 45 minutter siden

Båt støytt på grunn i Kristiansand

Naudetatane og redningsskøyta rykker ut til melding om ein grunnstøytt båt med personar om bord. Det skal ikkje vere personar i vatnet. – Vi er på staden med mykje ressursar, skriv politiet i Agder på Twitter..

NRK - 45 minutter siden

Ny flaum i Belgia

Belgia er igjen ramma av kraftige flaumar laurdag, berre ei veke etter uvêret i Mellom-Europa som har tatt livet av over 200 personar. Fleire gater i Dinant i Namur er flødd over av kraftig regn, melder De Standaard. Minst 25 bilar er tatt av vatnet..

NRK - 1 time siden

Ti personar involvert i slagsmål

Politiet fekk klokka 20.11 laurdag melding om eit slagsmål med rundt ti personar involvert i Hagemannsparken i Holmestrand. Politiet er på staden med fleire patruljar for å undersøke kva som har skjedd og snakke med involverte, skriv dei på Twitter..

NRK - 1 time siden

Politiet rykte ut til insekt

Ein bebuar i Industrigata i Oslo ringde til politiet om det dei meinte var ein reptil som skjulte seg bak ein TV. Berre halen var synleg. – Oppdraget gjekk til nokon av våre tøffaste frå beredskapstroppen.

NRK - 2 timer siden

Bil krasja med høgspentmast

Ein bil med tre personar har køyrt inn i ei høgspentmast på Kongsvingervegen i Vormsund, melder Aust politidistrikt på Twitter. Det er uvisst skadeomfang. Naudetatane er på veg..

NRK - 2 timer siden

Skal ha svindla Nav for 340.000

En mann må møte i Fredrikstad tingrett, tiltalt for å ha tatt imot 340.000 kroner i arbeidsavklaringspenger fra Nav uten å opplyse om at han bodde i Thailand. Arbeidsavklaringspenger fra Norge kan kun beholdes dersom man flytter til EU- eller EØS-land eller Sveits.

NRK - 2 timer siden

Seks soldatar drepne av IS-styrkar

Minst seks kamerunske soldatar er drepne og fire skada etter eit angrep frå IS-styrkar nord i landet, ifølge CRTV. Ifølge myndigheitene i landet er det jamn stigning i angrep frå IS etter at Boko Haram-leiaren vart drepen i juni. IS prøver å ta over område som Boko Haram tidlegare hadde..

NRK - 3 timer siden

160.000 demonstrerar i Frankrike

Situasjonen er amper i Frankrike, der store politistyrkar er plassert ut i fleire byar etter at over 160.000 demonstrantar har tatt til gatene for å protestere mot koronatiltak og vaksinen, skriv Le Figaro. Fleire er arresterte.
Om oss

Nyhetspressen är en norsk nyhetsportal og nyhetssøkmotor som automatiskt finner de mest delte og aktuelle nyhetene. Välkommen!

Kontakt