VG - 22 feb 24 kl. 17:53

Lagmannsretten opphever frifinnelsen av kvinne som vasket frakk etter drap

Lagmannsretten opphever frifinnelsen av en kvinne som vasket blod av en frakk. Frakken skal ha tilhørt en drapstiltalt mann i Stavanger..
Les mer på VG


Les mer om:
Stavanger

Dele artikeln

Delningar
| Dele


Kommentera gärna

Liknende nyheter

Taggar: Lagmannsretten, opphever, frifinnelsenav , kvinnesom , vasket, frakk, etter, drap
NRK - 18 jan 24 kl. 17:20

Lagmannsretten forbyr Satudarah MC – medlemmer kan straffes for deltakelse

Det kommer fram i en fersk kjennelse fra lagmannsretten. Lagmannsretten vurderer at et forbud er nødvendig for å forebygge alvorlig kriminalitet. «Samlet, og sett i lys av den fryktkapitalen Satudarah har i Norge og internasjonalt, og behovet for å bekjempe alvorlig kriminalitet, mener lagmannsretten at forbudet er nødvendig i et demokratisk samfunn», heter det i kjennelsen.

NRK - 18 jan 24 kl. 17:20

Lagmannsretten forbyr MC-klubben Satudarah – medlemmer kan straffes for deltakelse

Det kommer fram i en fersk kjennelse fra lagmannsretten. Lagmannsretten vurderer at et forbud er nødvendig for å forebygge alvorlig kriminalitet. «Samlet, og sett i lys av den fryktkapitalen Satudarah har i Norge og internasjonalt, og behovet for å bekjempe alvorlig kriminalitet, mener lagmannsretten at forbudet er nødvendig i et demokratisk samfunn», heter det i kjennelsen.

NRK - 30 jan 24 kl. 12:51

E18-naboenes erstatning skal opp i Høyesterett

Saken om erstatning til naboene av nye E18 i Bærum skal opp i Høyesterett, har ankeutvalget avgjort. Dermed kan de miste erstatningen de fikk i lagmannsretten. E18 vest for Oslo er under utvidelse, og arbeidet på Høvik ventes å vare fram til 2029/2030.

NRK - 05 dec 23 kl. 12:55

Aktor om frifinnelsen: Anke må vurderes

Statsadvokat Thale Thomseth kjenner seg ikke igjen i lagmannsrettens påstand om påtalemyndigheten har gått i en bekreftelsesfelle etter frifinnelsen i Tengs-saken – Det kjenner vi oss ikke igjen i. Så får vi gå igjennom denne dommen nøye og se hvilke vurderinger de har gjort, sier Thale Thomset til NRK som understreker at retten har delt seg i et mindretall i et flertall – Jeg mener påtalemyndigheten hadde gjort grundige vurderinger i forkant. En enstemmig dom i tingretten tilsier at det var riktige vurderinger som ble gjort.

NRK - 05 dec 23 kl. 14:57

Leder i Forsvarergruppen: Frifinnelsen viser at rettssystemet vårt fungerer

Det sier leder Mette Yvonne Larsen i Forsvarergruppen. At Gulating lagmannsrett tirsdag endte med full frifinnelse av Johny Vassbakk etter at han først var dømt til 17 års fengsel i tingretten, mener lederen av Forsvarergruppen i Advokatforeningen viser at rettsvesenet i Norge fungerer slik det er ment. – Frifinnelsen viser hvor nøye man skal være beviskravet i straffesaker.

NRK - 17 mar 24 kl. 10:24

Niger opphever militæravtale med USA

Niger opphever med øyeblikkelig virkning en militæravtale med USA, sa talsmann for militærjuntaen, oberst Amadou Abdramane, lørdag. Avtalen åpnet for at USA kunne stasjonere militære styrker i Niger, skriver NTB. Beslutningen om å avslutte avtalen, ble tatt etter et besøk i forrige uke av USAs statssekretær for afrikanske saker, Molly Phee, og general Michael Langley, som er sjef for USAs Afrika-kommando.

NRK - 05 mar 24 kl. 15:43

Blir behandla i lagmannsretten i april

Saka mot ein mann i 20-åra frå Nordmøre skal opp i lagmannsretten i midten av april. I fjor blei mannen dømt til fengsel i 5 år og seks månader for drapsforsøk etter å ha stukke ein mann i 50-åra med kniv. Lagmannsretten kom fram til at dei meinte at mannen heller skulle bli dømt for grov kroppsskade og sette straffa til tre år.

NRK - 15 mar 24 kl. 11:48

Frikjent for lovbrot i lagmannsretten

Ein mann i 20-åra frå Sunnmøre er frikjent for fleire forhold i lagmannsretten. I Møre og Romsdal tingrett blei mannen dømt til fengsel i 120 dagar for seksuell omgang med eit barn mellom 14 og 16 år og for å ha vist ein video av dette. I tillegg blei han dømt for å ha gitt narkotika til jenta og måtte betale 110.

Klartale - 03 apr 24 kl. 12:37

Hva handler politivoldsaken om?

Politimannen er tiltalt for å ha brukt vold mot to personer. En video viser at han slår og bruker makt. Hendelsen skjedde 30.

NRK - 31 jan 24 kl. 15:24

Opprettholder tingrettens dom i bortføringssaken i Tolga

Tre menn ble dømt til fengsel etter å ha blitt funnet skyldige i bortføringen i Tolga. En fjerdemann ble frikjent. Påtalemyndigheten anket straffeutmålingen og frifinnelsen til lagmannsretten.

Fler nyheter fra VG

VG - 4 timer siden

Dette er Demokratenes nye håp

California-guvernør Gavin Newsom (56) tar scenen med kritthvit smil og store ord. Kan han nå helt opp til Det hvite hus etter Joe Biden?.

VG - 5 timer siden

Rødt-lederen uttaler seg om Rød Ungdom-bråket: – Tatt sterkt avstand

Ungdomspartiet har vært preget av bråk og anklager. Nå prøver Rødt-leder Marie Sneve Martinussen å rydde opp..

VG - 6 timer siden

Utsatte kvinne for demonutdrivelse – dømt for frihetsberøvelse og vold

Et ektepar i 70-årene fra Hallingdal er dømt til fengsel i sju måneder for frihetsberøvelse og vold mot en psykisk syk kvinne. Paret skal anke dommen..

VG - 5 timer siden

Marianne og søsteren strandet på flyplassen i 17 timer: – Det er kaos

Nå er flyet fra Dubai kansellert og Marianne vet ikke når hun er tilbake i Oslo..

VG - 7 timer siden

Klar for finvær? Gled deg til neste uke!

Du må fortsatt vente på sommervarmen, men neste uke blir skikkelig fin i (nesten) hele landet!.

VG - 12 timer siden

Ukrainske medier: Ukrainsk angrep mot militær flyplass på Krim-halvøya

Ukrainske styrker har angrepet den militære flyplassen i Dzjankoi på den okkuperte Krim-halvøya, melder ukrainske medier..

VG - 13 timer siden

Angrepet som satte fyr på Midtøsten-konflikten

Bombingen av Irans konsulat i Damaskus var strået som brakk kamelens rygg og satte Midtøsten i brann, hevder ekspert..

VG - 14 timer siden

Kronprinsen om AI: – Vi må finne måter å regulere det på

Kronprins Haakon kaller AI for «et fantastisk verktøy». Men det finnes skyggesider..

VG - 15 timer siden

Vulkanutbrudd i Indonesia – 800 evakuert

Vulkanen Ruang i Nord-Sulawesi-provinsen har hatt en serie utbrudd etter at den i flere dager har spydd ut aske og lava..

VG - 17 timer siden

Jødiske graver vandalisert: – Glad mormoren min ikke lever lenger

– Jeg blir veldig sint og lei meg, sier Sophie Bodd Jenssen..

Mest delt i dag

  Mest delt i går   Nyhetspressen i Sociala medier

   Nyhetspressen på facebook Nyhetspressen på Twitter

   Liknende Nyheter


   Prenumerert på nyheter (RSS)

   Med RSS er det enklere å følge nyhetene. Nyhetene lastes automatisk ned til din nyhetsleser og du trenger ikke gå inn på Nyhetspressen.com.


   Siste Nyheter

   Økonominyheter
   Om oss

   Nyhetspressen är en norsk nyhetsportal og nyhetssøkmotor som automatiskt finner de mest delte og aktuelle nyhetene. Välkommen!

   RSS

   Kontakt

   contact@nyhetspressen.com