NRK > Nyheter

Fredag, 25 Juni, 14:03

NRK - 01 mai 21 kl. 13:08

LO-lederen talte egen bransjes sak

LO-leder Peggy Hessen Følsvik frykter et veiskille i norsk arbeidsliv etter koronapandemien. Hun brukte egne erfaringer fra luftfarten som eksempel. Følsvik relaterte til sin egen historie om hvordan hun og andre kabinansatte i Widerøe organiserte seg, med støtte fra flyselskapet. Hun pekte på utenlandske flyselskaper som Wizz Air, som er skeptiske til at de ansatte organiserer seg. -Vi står ved et veiskille.
Les mer på NRK


Les mer om:
Peggy Hessen Følsvik, Widerøe, Wizz Air, Følsvik

Dele artikeln

Delningar
| Dele


Kommentera gärna

Liknende nyheter

Taggar: LO-lederen, talte, egen, bransjes, sak
NRK - 23 feb. 21 kl. 16:18

Solberg talte i FNs sikkerhetsråd

Statsminister Erna Solberg mener FNs sikkerhetsråd trenger mer informasjon og jevnlige rapporter om klima og sikkerhet. I dag talte hun til rådet for første gang siden at Norge ble medlem..

NRK - 09 mai 21 kl. 11:00

Putin talte om Russlands interesser

– Russland vil bestemt forsvare sine nasjonale interesser og folkets sikkerhet, sa president Vladimir Putin i dag. Under feriringen for årsdagen av slutten på den andre verdenskrig talte han til soldater og veteraner på Den røde plass i Moskva..

E24 - 13 mai 21 kl. 15:03

LO-lederen krever nasjonale innkjøpsregler: Vil holde «useriøse» aktører ute

Den ferske LO-lederen mener staten må lære av det mange kommuner og fylker har gjort: Innføre krav om at man kun kjøper inn fra seriøse aktører. Det mener hun er særlig viktig for byggebransjen og hennes «egen bransje», luftfarten..

NRK - 17 april 21 kl. 09:05

Får ikke bestemme over egen kropp

Flere millioner kvinner får ikke ta avgjørelser om sin egen kropp, ifølge en rapport fra FNs befolkningsfond. Tall fra 57 land, de fleste av dem land sør for Sahara, viser at kun rundt halvparten fra tenårene og opp får bestemme over egen kropp..

NRK - 05 juni 21 kl. 13:12

Knuste egen verdensrekord

Birgit Skarstein (32) slo sin egen verdensrekord på 2000 meter i dag. Med tiden 10.07,93 forbedret hun sin egen rekord fra VM i 2018.

NRK - 11 juni 21 kl. 07:19

Låst i egen bil i flere timer

En finsk statsborger måtte reddes ut av sin egen bil av Heimevernets grensepatrulje i Nordland. Politiet melder at mannen hadde låst seg inn bak i sin egen bil ved Bjørnfjell øst for Narvik. Mannen ringte politiet da det begynte å bli lite luft igjen i bilen, og ble reddet ut av Heimevernets grensepatrulje..

NRK - 25 feb. 21 kl. 13:11

Overgrepsskandale i Hellas

Hellas statsminister Kyriakos Mitsotakis avviser beskyldninger om at han skal ha forsøkt å dekke over en overgrepsskandale rundt den nylig avgåtte kunstnersike lederen i det greske nasjonalteatret. Lederen, Dimitris Lignadis, er pågrepet for voldtekt av midreårige..

NRK - 14 april 21 kl. 16:07

LO-lederen: En varslet krise

LO-leder Peggy Hessen Følsvik mener at Statens koronakommisjon avdekker en alvorlig svikt i beredskapen, og at dette har gått hardt utover det norske folk. – Pandemien var en varslet krise. Regjeringen kjente til risikobildet.

Klartale - 20 mai 21 kl. 12:23

Lederen i Boko Haram skal være død

Lederen i Boko Haram skal være død. Det melder flere medier i Nigeria..

NRK - 01 juni 21 kl. 13:53

Polisario-leder spurt ut i retten

Lederen for Vest-Saharas uavhengighetsbevegelse Polisario spørres ut av retten i Madrid tirsdag, blant annet om anklager om tortur i en leir i Algerie. Lederen Brahim Ghali, som også er president for Den demokratiske arabiske republikken Sahrawi, en selverklært stat siden 1976, står overfor to anklager i Spania. En eksilgruppe i Spania som om kjemper for menneskerettigheter i Vest-Sahara, hevder dissidenter i uavhengighetsbevegelsen har vært utsatt for tortur og i noen tilfeller blitt drept i leirer i Algerie..

Fler nyheter fra NRK

NRK - 15 minutter siden

Etterforsker eksplosjonen

Politiet etterforsker nå torsdagens eksplosjon og brann i avfallsanlegget Returkraft i Kristiansand. Syv personer ble fraktet til sykehus, to av dem kritisk skadet. Det brenner fortsatt i anlegget, og bedriften sier det er et mysterium hvordan eksplosjonen kunne skje..

NRK - 10 minutter siden

Miami: Fire stadfesta døde

Totalt fire personar er no stadfesta omkomne etter kollapsen av ei bustadblokk i Miami i går..

NRK - 15 minutter siden

Ikke Delta-virus

Kommuneoverlegen i Grimstad har fått beskjed fra Sørlandet sykehus om at det ikke er Delta-mutasjonen av Covid-19 som har spredd seg i Grimstad den siste uken. 64 personer er nå i isolasjon i kommunen på grunn av smitte..

NRK - 15 minutter siden

Island opphevar alle koronareglar

Frå og med i morgon vil alle koronarestriksjonar bli oppheva i Island, opplyser regjeringa på ein pressekonferanse i dag. Munnbindpåbod og avgrensingar på tal personar samla er dermed saga blott, melder RÚV..

NRK - 15 minutter siden

FHI vil fortsatt ha langt intervall

Folkehelseinstituttet sier de vil fortsette med tolv uker mellom vaksinedosene. Selv om EUs smittevernkontor anbefaler å forkorte intervallet på tre uker. – Én dose mRNA-vaksine fra Pfizer eller Moderna beskytter godt mot sykdom forårsaket av alfavarianten, og noe mindre mot deltavarianten, sier overlege i FHI Sara Viksmoen Watle til NTB..

NRK - 30 minutter siden

Merkel skal besøke Johnson

Tysklands forbundskanslar Angela Merkel reiser til London i slutten av neste veke for å møte Storbritannias statsminister Boris Johnson. – Det blir ein moglegheit til å diskutere ei rekke saker, inkludert styrking av forholdet mellom Storbritannia og Tyskland og den globale handteringa av koronapandemien, seier ein talsmann for den britiske statsministeren..

NRK - 30 minutter siden

Har sendt inn bombehundar

Søkshundar er no sendt inn i Middelfart rådhus, der dei skal søke etter sprengstoff. Det melder politiet på Twitter. Dei kan ikkje sei noko om kor lang tid undersøkingane vil ta..

NRK - 30 minutter siden

Drone søker etter savnet kvinne

Kvinnen som er savnet etter en fjelltur i Tolga kommune onsdag, er fortsatt ikke funnet. Nå settes helikopter og drone inn i søket, opplyser politiet på Twitter..

NRK - 30 minutter siden

Har sendt inn bombehund

Søkshundar er no sendt inn i Middelfart rådhus, der dei skal søke etter sprengstoff. Det melder politiet på Twitter. Dei kan ikkje sei noko om kor lang tid undersøkingane vil ta..

NRK - 1 time siden

Mye trafikk over grensen

Politiet har styrket bemanningen på Svinesund for å håndtere økt trafikk ved grensen. Men reisende inn i Norge må i perioder regne med kø i grensekontrollen, opplyser Øst politidistrikt..


Nyhetspressen i Sociala medier

Nyhetspressen på facebook Nyhetspressen på Twitter

Liknende Nyheter

Bilder


Prenumerert på nyheter (RSS)

Med RSS er det enklere å følge nyhetene. Nyhetene lastes automatisk ned til din nyhetsleser og du trenger ikke gå inn på Nyhetspressen.com.Om oss

Nyhetspressen är en norsk nyhetsportal og nyhetssøkmotor som automatiskt finner de mest delte og aktuelle nyhetene. Välkommen!

Kontakt