Klartale > Nyheter

Saturday, 23 September, 18:30

Klartale - 30 maj 22 kl. 12:51

LO-lederen mener SV må inn i regjering

I dag er det LO-kongressen. Der snakket leder Peggy Hessen Følsvik. Hun snakket direkte til statsminister Jonas Gahr Støre. Samt Sp-leder Trygve Slagsvold Vedum og SV-leder Audun Lysbakken,– Nå må Arbeiderpartiet, Senterpartiet og SV finne sammen. Ikke bare fra sak til sak i Stortinget, men i regjering, sier Følsvik.
Les mer på Klartale


Les mer om:
LO, Peggy Hessen Følsvik, Jonas Gahr Støre, Sp, Trygve Slagsvold Vedum, SV, Audun Lysbakken, Arbeiderpartiet, Stortinget, Følsvik, Norge, Ap, Russlands, Ukraina, Hurdalsjøen Hotell, Poll

Dele artikeln

Delningar
| Dele


Kommentera gärna

Liknende nyheter

Taggar: LO-lederen, menerSV må , inni , regjering
Klartale - 09 sep 22 kl. 06:30

Hva vil Sverige velge i helgen?

Det er bare noen få dager igjen til valget i Sverige. Det preget også byen Göteborg da Klar Tale reiste dit denne uka.De første reklamene for partier var på skjermer inne på togstasjonen.

Klartale - 25 feb 22 kl. 13:36

Dette har skjedd til nå i krigen i Ukraina

Russland har angrepet Ukraina. Flere ukrainske byer har blitt bombet og russiske soldater går mot hovedstaden Kyiv.Hvordan startet dette?

NRK - 07 aug 23 kl. 14:38

Innrømmelser fra høyrepopulister kan gi ny spansk regjering

Det spanske høyrepartiet PP tror det er mulig å bryte den fastlåste situasjonen og danne ny regjering etter at et krav fra høyrepopulistiske Vox står for fall. Vox antyder at deres støtte til en ny regjering ikke lenger vil inkludere et absolutt krav om å være med i den. Søndag sa partiet at deres 33 parlamentarikere vil «støtte et flertall» for den høyre blokken i nasjonalforsamlingen for å hindre at sosialdemokratene inngår en allianse med baskiske og katalanske separatister.

Klartale - 04 jul 22 kl. 08:23

Sian-lederen påkjørt etter koranbrenning

Påkjørselsen skjedde på E6 ved Mortensrud i Oslo lørdag. Før det hadde Sian tent på en koran i et veikryss på Mortensrud. En video viser at flere folk kom til stedet.

Klartale - 06 apr 22 kl. 06:20

Ingen slutt på den politiske krisa i Irak

Det er stor uenighet blant politikerne i Irak. De sliter med å bli enige om en ny president. For få dager siden prøvde de for tredje gang.

Klartale - 12 okt 22 kl. 14:44

Ulf Kristersson tror han skal klare å lage regjering

– Vi er i prinsippet helt klare, sier Kristersson. Han er leder for partiet Moderaterna i Sverige, og blir trolig også ny svensk statsminister. Partiet minner om Høyre i Norge.

NRK - 21 dec 22 kl. 23:04

Netanyahu danner regjering i Israel

Idet fristen for å danne ny regjering i Israel gikk ut, kunngjorde landets presidentkontor at Benjamin Netanyahu har dannet ny regjering. Den påtroppende statsminister hadde opprinnelig frist til 11. desember med å få på plass en regjering etter valget i november, men fikk halvannen ukes utsettelse.

NRK - 07 aug 23 kl. 15:53

Ny koalisjon forsøker å danne regjering i Thailand

To partier i Thailand ønsker å danne regjering i en ny koalisjon, kunngjør de mandag. Partiet som ble størst i valget – Marsj Fremad – er ikke med. Populistpartiet Pheu Thai og konservative Bumjaithai skal forsøke å få støtte i nasjonalforsamlingen til å danne regjering.

NRK - 15 sep 23 kl. 17:08

Latvia har fått ny regjering

Nasjonalforsamlingen i Latvia har godkjent at Evika Silina fra det liberalkonservative Det nye enhetspartiet får bli statsminister og danne regjering. Latvias tidligere statsminister Krisjanis Karins gikk av i august etter at hans koalisjonsregjering kollapset. Han skal imidlertid være utenriksminister i Silinas regjering, som ble godkjent fredag.

NRK - 12 jun 23 kl. 13:42

Vurderer anmeldelse av eks-leder i Oslo kommune

Oslo kommune vurderer å politianmelde en tidligere leder som skal ha levert feil reiseregninger. Det viser et brev fra Kommunerevisjonen til kontrollutvalget i bystyret, ifølge Aftenposten. Høsten 2022 fikk kommunen et varsel mot lederen.

Fler nyheter fra Klartale

Klartale - 12 timer siden

Får store følger for landet

Taliban tok makta i Afghanistan i 2021. Gruppa bestemte at jenter ikke får ta utdanning. De får bare gå seks år på skole.

Klartale - Igår: 15:30

Nå er det blitt flere neshorn i Afrika

Det var nær 23.300 neshorn i Afrika i slutten av 2022. Det er over 5 prosent flere enn i 2021.

Klartale - Igår: 13:30

Norge produserte mest laks i verden i fjor

Hver dag spises det rundt 40 millioner måltider med laks. Det er i hele verden. Rundt 21 millioner av måltidene har norsk laks.

Klartale - Igår: 11:00

Færre stemte i Oslo i år

Færre brukte stemmeretten sin i årets valg. Det er sammenlignet med valget i 2019. I Oslo stemte færrest i bydelene Stovner og Alna.

Klartale - Igår: 10:49

To personer ble skutt og drept i Sverige

Politiet tror at den ene døde var et tilfeldig offer. To andre ble skadet i skytingen. De mistenkes også å være tilfeldige ofre.

Klartale - Igår: 10:19

Politiet har pågrepet flere unge personer i Oslo

De fem pågrepne er mellom 17 år og 19 år. De er blant annet siktet for salg av narkotika. Samt oppbevaring av våpen, macheter og kniver.

Klartale - Igår: 09:02

Mange vil slutte å jobbe i barnehage

Mange barnehagelærerne sier de vil slutte i jobben. Én av tre vurderer å slutte i løpet av ett til tre år.Det er for mange barn, men for få som jobber i barnehagen.

Klartale - Igår: 08:58

Fant bakterie i ostesaus

En bakterie er funnet i en ostesaus. Derfor kaller Santa Maria Norge tilbake varen. Det gjelder Cheddar Cheese Sauce og Santa Maria Dip Nacho Cheese Style.

Klartale - Igår: 06:00

Krigsskip skal trene langs kysten av Norge

– Aktiviteten sender et viktig signal om vårt nære forhold til våre allierte. Det sier Trond Grimmingsrud i en pressemelding. Han er sjef for den norske Marinen.

Klartale - I førrgår: 15:30

Europas største bie er oppdaget i Norge

Snekkerbiene er vanligst i området rundt Middelhavet. Men i sommer ble en snekkerbie oppdaget i Norge. Den store bien satt i en vinduskarm i Holmestrand.


Nyhetspressen i Sociala medier

Nyhetspressen på facebook Nyhetspressen på Twitter

Liknende Nyheter


Prenumerert på nyheter (RSS)

Med RSS er det enklere å følge nyhetene. Nyhetene lastes automatisk ned til din nyhetsleser og du trenger ikke gå inn på Nyhetspressen.com.

Om oss

Nyhetspressen är en norsk nyhetsportal og nyhetssøkmotor som automatiskt finner de mest delte og aktuelle nyhetene. Välkommen!

Kontakt

contact@nyhetspressen.com