NRK > Nyheter

Onsdag, 23 Juni, 16:12

NRK - 10 juni 21 kl. 18:20

Løslater ikke dobbeltdrapsmann

Mannen som i 1998 ble dømt for dobbeltdrapet i Dyrøy i Troms, slipper ikke ut nå. Det melder NTB. Ringerike, Asker og Bærum tingrett fastslår at det fortsatt er «en særlig nærliggende fare for at han vil utøve alvorlig voldskriminalitet dersom forvaringen ikke forlenges». Påtalemyndigheten fikk rettens medhold i at straffen skal forlenges med tre nye år..
Les mer på NRK


Les mer om:
Dyrøy, Troms, NTB, Bærum

Dele artikeln

Delningar
| Dele


Kommentera gärna

Liknende nyheter

Taggar: Løslater, ikke, dobbeltdrapsmann
VG - 29 april 21 kl. 15:31

Opplysninger til VG: Lagmannsretten løslater ikke Viggo Kristiansen

Viggo Kristiansen skal ikke løslates, har Borgarting lagmannsrett besluttet, ifølge VGs opplysninger..

VG - 29 april 21 kl. 15:31

Lagmannsretten løslater ikke Viggo Kristiansen

Viggo Kristiansen skal ikke løslates, har Borgarting lagmannsrett besluttet. Avgjørelsen er fattet under dissens..

VG - 29 april 21 kl. 15:31

Lagmannsretten løslater ikke Viggo Kristiansen: Nye be

Viggo Kristiansen skal ikke løslates, har Borgarting lagmannsrett besluttet. Avgjørelsen er fattet under dissens..

VG - 29 april 21 kl. 16:08

Løslater ikke Viggo Kristiansen: – Foreldrene er veldig lettet

Borgarting lagmannsrett har besluttet at Viggo Kristiansen ikke skal løslates..

VG - 29 april 21 kl. 15:31

Lagmannsretten løslater ikke Viggo Kristiansen - varsler anke

Viggo Kristiansen skal ikke løslates, har Borgarting lagmannsrett besluttet. Avgjørelsen er fattet under dissens..

NRK - 12 mars 21 kl. 19:00

Krever at Navalnyj løslates

Norge var et av 45 land som i FNs menneskerettighetsråd fredag krevde at Russland løslater opposisjonspolitikeren Aleksej Navalnyj. Uttalelsen fra de 45 landene ble lest opp av Polens representant i rådet..

NRK - 14 april 21 kl. 15:23

Løslater Mehamn-drapsmann

Mannen som skjøt og drepte sin bror i Mehamn i april 2019, skal løslates. Det har lagmannsretten bestemt. Straffen ble satt ned fra 13 til 5 års fengsel, og forsvareren krevde at mannen fikk slippe ut av varetekt før saken skal opp i Høyesterett..

NRK - 17 april 21 kl. 07:54

Militærjuntaen løslater fanger

Myanmars militære vil løslate over 23.000 fanger i landet, får nyhetsbyrået AFP opplyset. Det er vanlig at tusenvis av fanger løslates, i forbindelse med buddhistisk nyttår.

VG - 17 april 21 kl. 12:38

Militærjuntaen i Myanmar løslater australsk eksredaktør og over 23.000 andre

Men få av de 3147 arresterte i forbindelse med anti-kupp-demonstrasjonene er blant de løslatte, melder Reuters..

NRK - 25 mai 21 kl. 19:12

FN krever at Protasevitsj løslates

FN krever at Hviterussland løslater journalisten Roman Protasevitsj og hans kjæreste og kaller bortføringen misbruk av statens makt. – Vi krever øyeblikkelig løslatelse av Roman Protasevitsj og Sofia Sapega. Vi er sjokkert over den ulovlige pågripelsen og vilkårlige fengslingen, sier talsmann for FNs menneskerettighetskommissær Rubert Colville.

Fler nyheter fra NRK

NRK - 10 minutter siden

Centerpartiet dropper lovforslag

Centerpartiet i Sverige dropper sitt krav om å frigjøre prisene på husleien. Det skriver avisen Dagens Nyheter. Forslaget som Centerpartiet nå dropper, er det forslaget som fikk Vänsterpartiet, Moderaterna, Kristdemokraterna, og Sverigedemokraterna til å stemme for mistillitsforslaget mot statsminister Stefan Löfven..

NRK - 10 minutter siden

Følg pressekonferanse fra Grimstad

NRK - 15 minutter siden

Vil innkalle britiske ambassadør

Russland vil innkalle den britiske ambassadøren på teppet etter påstanden om at et britisk marinefartøy har seilt inn i russisk farvann ved Krim-halvøya. Storbritannia har avvist påstanden og sagt at skipet seilte i ukrainsk farvann i tråd med folkeretten. Russland annekterte Krim-halvøya fra Ukraina etter en folkeavstemning i 2014.

NRK - 15 minutter siden

Sjokkerende kår på migrantleir

Barn av migranter anholdt ved en grensestasjon i Texas i USA lever i sjokkerende kår, viser en reportasje fra BBC. Det er meldinger om stor spredning av sykdom, helsefarlig mat, og seksuelle overgrep. De siste ukene har USA merket en skarp økning i antallet migranter og asylsøkere fra Sentral-Amerika..

NRK - 30 minutter siden

Roosevelt-statue fjernes

En stor statue av tidligere president Theodore Roosevelt skal fjernes utenfor USAs naturhistoriske museum fordi den anses å symbolisere rasisme. Bronsestatuen har stått ved inngangen til The American Museum of Natural History ved Central Park i New York siden 1940. Den viser den tidligere presidenten på en hest med en mann fra den amerikanske urbefolkningen på den ene siden og en afrikaner på den andre..

NRK - 45 minutter siden

21-åring kjøpte sex av 15-åring

En mann i 21-årene er dømt til fem måneders fengsel for å ha kjøpt sex av en 15-åring på Snapchat. 90 dager er gjort betinget med en prøvetid på to år. Straffen er i samsvar med aktors påstand, skriver Bergensavisen.

NRK - 45 minutter siden

Spania utleverer John McAfee

En spansk domstol vil tillate utleveringen av den britisk-amerikanske forretningsmannen John McAfee til USA. McAfee står bak antivirus-programvaren McAfee, og er ettersøkt for skatteundragelser..

NRK - 45 minutter siden

Vil begrense midlertidige ansatte

Flertallet i det regjeringsoppnevnte Fougner-utvalget ønsker å fjerne regelen om generell tilgang til midlertidige ansettelser på inntil et år. Flertallet, som blant annet består av representanter fra arbeidstakerorganisasjonene, vil også sette krav om verneombud i alle virksomheter..

NRK - 1 time siden

Nordmann savnet i Australia

En norsk mann i 20-årene er savnet etter en dykketur utenfor Brisbane i Australia. – Vi kan bekrefte at vi er kjent med at en norsk statsborger er savnet og at pårørende er varslet, sier Ane Haavardsdatter Lunde i Utenriksdepartementet til VG. Mannen er savnet etter å ha dykket ved North Stradbroke Island rundt tre mil sørøst for Brisbane.

NRK - 1 time siden

Orban og Merkel strides om LHBT-lov

Tysklands forbundskansler Angela Merkel kritiserte i dag Ungarns lovforslag om å forby undervisning om homofili og kjønnsinkongruens. – Jeg mener loven er gal, og den samsvarer ikke med mine idéer, sa Merkel til Bundestag. – Lovforslaget beskytter rettighetene til barn og foreldre, og påvirker ikke friheten til å ha sin egen seksuelle legning.


Nyhetspressen i Sociala medier

Nyhetspressen på facebook Nyhetspressen på Twitter

Liknende Nyheter

Bilder


Prenumerert på nyheter (RSS)

Med RSS er det enklere å følge nyhetene. Nyhetene lastes automatisk ned til din nyhetsleser og du trenger ikke gå inn på Nyhetspressen.com.Om oss

Nyhetspressen är en norsk nyhetsportal og nyhetssøkmotor som automatiskt finner de mest delte og aktuelle nyhetene. Välkommen!

Kontakt