NRK > Nyheter

Sunday, 14 July, 13:48

NRK - 10 feb 23 kl. 09:02

Kyiv Independent: Eksplosjoner i flere ukrainske regioner

Den ukrainske avisen Kyiv Independent melder på Twitter om eksplosjoner i flere ukrainske byer og regioner fredag morgen. – Det er kommet meldinger om flere eksplosjoner i Dnipro. Det ventes også at flere missiler er på vei, skriver avisen på Twitter. Også industribyen Krementsjuk, som ligger sentralt i landet, skal være rammet. Det samme skal byene Kharkiv og Kropyvnytskyj være, ifølge ulike kilder på Telegram.
Les mer på NRK


Les mer om:
Kyiv Independent, Twitter, Dnipro, Krementsjuk, Kharkiv, Kropyvnytskyj, Telegram, Independent

Dele artikeln

Delningar
| Dele


Kommentera gärna

Liknende nyheter

Taggar: Kyiv, Independent, Eksplosjoneri , flere, ukrainske, regioner
NRK - 31 okt 22 kl. 07:10

Meldinger om eksplosjoner og strømbrudd i Kyiv

Mandag morgen er det meldt om flere eksplosjoner i Ukrainas hovedstad Kyiv. Meldingene kommer blant annet fra nyhetsbyråene Reuters og AFP. Avisen Kyiv Independent skriver på Twitter at det skal være meldt om sju eller åtte eksplosjoner.

NRK - 20 maj 23 kl. 05:50

Brann i boligblokk i Kyiv etter rakettangrep

Russland har gjennom natten gjennomført nye luftangrep mot Ukrainas hovedstad Kyiv. Det brøt ut brann på taket av en boligblokk. Det var taket på en ni etasjer høy boligblokk i bydelen Dniprovskyj som tok fyr, opplyser Kyivs ordfører Vitalij Klitsjko.

NRK - 28 mar 23 kl. 00:19

Ukraina: Brann i butikk etter eksplosjon i Kyiv

En butikk står i brann etter en melding om eksplosjon i Ukrainas hovedstad Kyiv, melder ordfører Vitalij Klitsjko. – Brann- og redningsarbeidere er på stedet der det brenner etter en eksplosjon i Sviatosjyn-distriktet i hovedstaden, melder Klitsjko på Telegram. – Ifølge foreløpig informasjon er det ingen skadde, skriver han videre.

NRK - 19 dec 22 kl. 04:22

Rapporter om eksplosjoner i Kyiv

Det har blitt rapportert om to kraftige eksplosjoner sentralt i Kyiv natt til mandag 19. desember, det melder nettavisen The Kyiv Independent. Luftvernsirene gikk da eksplosjonene ble hørt.

Klartale - 10 okt 22 kl. 08:40

Kyiv skal være truffet av nye raketter

Det er meldt om flere eksplosjoner i Kyiv mandag morgen. Byen er hovedstad i Ukraina. Ifølge ordfører Vitalij Klitsjko skal det ha skjedd i sentrum av byen.

NRK - 04 maj 23 kl. 03:22

Eksplosjoner hørt i flere byer i Ukraina

Eksplosjoner ble hørt i Ukrainas hovedstad Kyiv og flere andre byer natt til onsdag, ifølge lokale myndigheter og medier. – Luftvernsystemet fungerer i Kyiv-regionen, skriver Kyivs militæradministrasjonen på Telegram. Det var minst ett stort smell i Kyiv i natt, ifølge vinter nyhetsbyrået Reuters har snakket med.

NRK - 03 aug 23 kl. 20:53

Kyiv Independent: Norsk frivillig skal være skadd i angrep i Ukraina

En norsk frivillig skal torsdag ha blitt skadd i et russisk angrep i Kherson i Ukraina. Det sier lokale myndigheter, ifølge Kyiv Independent. Norsk UD er ikke kjent med saken, men undersøker torsdag kveld, opplyser de til NRK.

NRK - 10 sep 23 kl. 02:34

Minst fem eksplosjoner i Kyiv

Øyenvitner sier de har hørt minst fem eksplosjoner i Ukrainas hovedstad Kyiv i natt etter at myndighetene meldte om et russisk droneangrep mot byen. Luftvernsystemene er aktivert for å slå ned droneangrepet, står det i en uttalelse fra Kyiv-regionens militæradministrasjon i meldingstjenesten Telegram natt til søndag. Øyenvitner Reuters har snakket med sier de har hørt minst fem eksplosjoner.

NRK - 09 mar 23 kl. 02:45

Rapporter om eksplosjoner flere steder i Ukraina

Natt til torsdag er det meldt om eksplosjoner i Odesa, Kirovohrad, Dnipropetrovsk-regionen, sør i Mykolajiv-regionen, Kyiv, Poltava, Lviv, Vinnytsia, Ivano-Frankivsk, Ternopil-regionen, melder nettavisen The Kyiv Independent. I Kharkiv er det rapportert om flere eksplosjoner, og ifølge nettavisen Suspilne media. Byens ordfører Ihor Terekhov melder at energifrastrukturen var under angrep, som har ført til at deler av byen av har mistet strømmen.

NRK - 14 dec 22 kl. 05:59

Flere eksplosjoner i Kyiv

Sentrum av hovedstaden Kyiv i Ukraina ble rammet av flere eksplosjoner i natt, det bekrefter byens ordfører Vitalij Vladimirovitsj Klitsjko, ifølge nyhetsbyrået Reuters. Nødetater skal være på vei til stedet. Regionens ordfører Oleksij Kuleba opplyser også at ukrainsk luftforsvar angriper mål i området onsdag morgen.

Fler nyheter fra NRK

NRK - 15 minutter siden

Republikanerne øker sikkerheten

Donald Trumps valgkampteam varsler at de øker sikkerheten rundt kontorene til valgkampanjen. Det melder Reuters, som viser til Politico. Ansatte blir bedt om å holde seg unna kontorene mens de undersøkes.

NRK - 5 minutter siden

Trump: – Viktigere enn noen gang at vi står samlet

Ekspresident Donald Trump skriver på hans sosiale plattform at han ber for ofrene etter skytingen på valgkampmøtet i Pennsylvania. Han ønsker de to mennene som ble kritisk skadet god bedring. – Det er viktigere enn noen gang at vi står samlet, skriver han..

NRK - 30 minutter siden

Paragliderulykke i Bodø

Politiet melder om paragliderulykke i Bodø. Nødetatene på vei til stedet. Det pågår livreddende førstehjelp på stedet.

NRK - 4 timer siden

Usikkert om Hamas trekker seg fra våpenhvilesamtaler

Nyhetsbyrået AFP meldte søndag at har Hamas trukket seg fra samtaler om våpenhvile som følge av den siste tids israelske angrep i Gaza. Senere meldte derimot nyhetsbyrået Reuters at de ikke hadde trukket seg fra samtalene. Begge byråene viser til kilder i Hamas.

NRK - 1 time siden

38.584 personer skal være drept siden krigsutbruddet

Helsemyndighetene på Gazastripen melder at minst 38.584 palestinere har blitt drept siden krigsutbruddet mellom Israel og Hamas 7. oktober i fjor.

NRK - 2 timer siden

Over 24 000 besøkande på Norsk Countrytreff

Etter fem dagar med countrystemning og strålande vestlandsvêr kan Norsk Countrytreff på Breim skilte med ny publikumsrekord med over 24 000 besøkande. Det er ein forbetring frå fjorårets rekord som var på 21.300.

NRK - 1 time siden

Åtte parterte kvinner funnet på søppelfylling i Kenya

Kenyansk politi har startet etterforskning etter å ha funnet flere parterte lik i en søppelfylling i hovedstaden Nairobi, skriver AFP. Hittil har åtte lik blitt hentet ut, alle av dem kvinner..

NRK - 2 timer siden

Svær ballong observert flere steder i Nord-Norge

NRK har fått flere tips fra folk som har sett en gigantisk ballong flyvende over flere steder i Nord-Norge. Den er blant annet observert fra Træna, Gildeskål, Bodø, Evenes, Evenskjær, Bardufoss og Vannøya. Det viser seg at ballongen er skutt opp fra Esrange Space Center i Kiruna.

NRK - 9 timer siden

Mistenkte knivstikking i Trondheim

Trøndelag politidistrikt meldte natt til søndag om det som skulle ha vært en knivstikking. En person var lettere skadet i Trondheim sentrum. Både det politiet antok var gjerningspersonen og den skadde forlot stedet etter hendelsen.

NRK - 4 timer siden

Brann i leilighet i Elverum

Politiet fikk melding om brann i en leilighet i flermannsbolig i Eleverum klokken 09.27. Det var ingen personer i leiligheten og øvrige beboere i bygget er evakuert.


Nyhetspressen i Sociala medier

Nyhetspressen på facebook Nyhetspressen på Twitter

Liknende Nyheter


Prenumerert på nyheter (RSS)

Med RSS er det enklere å følge nyhetene. Nyhetene lastes automatisk ned til din nyhetsleser og du trenger ikke gå inn på Nyhetspressen.com.

Om oss

Nyhetspressen är en norsk nyhetsportal og nyhetssøkmotor som automatiskt finner de mest delte og aktuelle nyhetene. Välkommen!

Kontakt

contact@nyhetspressen.com