NRK > Nyheter

Thursday, 01 June, 12:11

NRK - 01 jan 23 kl. 23:31

Kyiv-guvernør advarer om nye droneangrep

Kyiv-regionen er truet av nye droneangrep sent søndag kveld, ifølge guvernør Oleksij Kuleba. – Flyalarmen går i regionen. Den er en trussel om et angrep med Shahed-droner, skriver Kuleba på Telegram. Også i hovedstaden Kyiv, som ikke administrativt tilhører Kyiv-regionen, er flyalarmen iverksatt. Det samme gjelder for store deler av det østlige Ukraina.
Les mer på NRK


Les mer om:
Oleksij Kuleba, Shahed, Kuleba, Telegram, Kyiv, Ukraina, Ukrinform, Mykolajiv, NTB

Dele artikeln

Delningar
| Dele


Kommentera gärna

Liknende nyheter

Taggar: Kyiv-guvernør, advarerom , nye, droneangrep
NRK - 30 dec 22 kl. 02:55

Meldinger om droneangrep mot Kyiv

Innbyggerne i Ukrainas hovedstad Kyiv ble natt til fredag oppfordret til å søke ly idet flyalarmen ble utløst under et droneangrep. Et droneangrep er på gang, uttalte Kyiv-regionens guvernør Oleksij Kuleba i meldingstjenesten Telegram like etter klokken 2 lokal tid natt til fredag. Kuleba oppfordret innbyggerne i hovedstaden til å oppsøke tilfluktsrom.

NRK - 24 maj 23 kl. 09:13

Guvernør: Flere droneangrep i Belgorod-området

Det har vært en rekke droneangrep mot den russiske regionen Belgorod natt til tirsdag, opplyser den lokale guvernøren. – Det har ikke vært rolig i natt, det har vært et stort antall droneangrep. Men luftforsvarssystemet har tatt seg av de fleste av dem, skriver Belgorod-guvernør Vjatsjeslav Gladkov i sosiale medier tirsdag morgen.

NRK - 27 okt 22 kl. 12:02

Ukraina melder om luftangrep i Kyiv-området

Flere russiske luftangrep traff mål i området rundt Ukrainas hovedstad Kyiv torsdag morgen, ifølge ukrainske myndigheter. Guvernøren i regionen, Oleksij Kuleba, skriver på Telegram at en av byene var blitt beskutt, uten å angi hvilken. Noen av rakettene ble stanset av ukrainsk forsvar, legger han til.

NRK - 20 maj 23 kl. 05:50

Brann i boligblokk i Kyiv etter rakettangrep

Russland har gjennom natten gjennomført nye luftangrep mot Ukrainas hovedstad Kyiv. Det brøt ut brann på taket av en boligblokk. Det var taket på en ni etasjer høy boligblokk i bydelen Dniprovskyj som tok fyr, opplyser Kyivs ordfører Vitalij Klitsjko.

Klartale - 07 dec 22 kl. 06:30

Russland gjør Ukraina kaldt og mørkt

25 år gamle Anastasia Pyrozjenko bor hos mamma. Hjemmet til Pyrozjenko er blitt livsfarlig. Før nøt hun utsikten fra 21.

NRK - 02 jan 23 kl. 00:46

Droneangrep i Kyiv

Kyiv-området var søndag kveld utsatt for russiske droneangrep, og det var en eksplosjon i Desnianskiy-distriktet, et parkområde nordøst i byen, opplyser ordføreren i byen, Vitalij Klitsjko. Ifølge den ukrainske presidentens rådgiver, Kyrylo Tymoshenko skal vrakdeler av en drone ha truffet en vei i området, og skadet en bygning. Flyalarmen gikk i Kyiv i kveld, og det ble medt om at iranproduserte Shahed-droner var på vei.

NRK - 14 mar 23 kl. 23:12

Ukrainske guvernører har fått sparken

Ukrainas president Volodymyr Zelenskyj har avskjediget tre guvernører, blant andre guvernøren i Luhansk, der frontlinjen i krigen mot Russland er, melder NTB-Reuters. Det har ikke umiddelbart kommet noen forklaring på endringene, som ble kunngjort på Telegram av regjeringens representant i nasjonalforsamlingen. Luhansk-guvernør Serhij Hajdaj har jevnlig kommet med oppdateringer og kommentarer om krigføringen i regionen, som ligger nordøst i Ukraina, mot grensa til Russland.

NRK - 27 okt 22 kl. 09:05

Russland: Kraftverk på Krim utsatt for droneangrep

Det termiske kraftverket på den annekterte Krim-halvøya ble natt til torsdag utsatt for et droneangrep, ifølge den russisk-innsatte guvernøren på halvøya. Guvernør Mikhail Razvozjajev i byen Sevastopol på Krim hevder imidlertid at kraftverket ikke fikk store ødeleggelser. – I natt var det et UAV-angrep (ubemannet luftfartøy) på Balaklava termiske kraftstasjon, skriver den russisk-støttende guvernøren på Telegram.

NRK - 31 okt 22 kl. 07:10

Meldinger om eksplosjoner og strømbrudd i Kyiv

Mandag morgen er det meldt om flere eksplosjoner i Ukrainas hovedstad Kyiv. Meldingene kommer blant annet fra nyhetsbyråene Reuters og AFP. Avisen Kyiv Independent skriver på Twitter at det skal være meldt om sju eller åtte eksplosjoner.

Klartale - 10 okt 22 kl. 08:40

Kyiv skal være truffet av nye raketter

Det er meldt om flere eksplosjoner i Kyiv mandag morgen. Byen er hovedstad i Ukraina. Ifølge ordfører Vitalij Klitsjko skal det ha skjedd i sentrum av byen.

Fler nyheter fra NRK

NRK - 5 minutter siden

To menn arrestert for innbrudd

To menn i 20-årene er arrestert da de er mistenkt for innbruddene i Hokksund i natt. Begge mennene er kjenninger av politiet fra før av. Politiet ønsker informasjon om det er andre beboere i Hokksund som har hatt besøk av dem..

NRK - nu

Flere ulv sør i Sverige

Det har spredt seg flere ulv sør i Sverige. Det skriver Aftonbladet. Nye revir har etablert seg i Kronobergs- og Kalmar len.

NRK - 30 minutter siden

Politiet om pride-avlysning: – Vi hadde planlagt nødvendige tiltak

Politiet skriver i en pressemelding at de i dag ble gjort oppmerksom på at Redd Barna har valgt å avlyse sin pride-markering for barn i Nygårdsparken i Bergen. – Vi synes det er beklagelig at arrangementet avlyses, men har forståelse for Redd Barnas beslutning, skriver politiet i en pressemelding. Politiet og Redd Barna hatt dialog om arrangementet, skriver de.

NRK - 15 minutter siden

Lavest prisvekst i eurosonen på ett år

Prisene i landene som bruker euro økte mindre enn analytikerne hadde spådd. I mai var inflasjonen på 6,1 prosent, det er to prosentpoeng mindre enn ekspertene trodde. Og i måneden før var prisveksten på 7 prosent.

NRK - 30 minutter siden

Skogbrann i Fredrikstad

Øst 110-sentral melder om at de er på vei til Gressvik i Fredrikstad etter melding om skogbrann. Ifølge brannvesenet brenner det på et område på 50–60 kvadratmeter. Det er vind i området som skaper spredningsfare.

NRK - 30 minutter siden

Grønt lys for enorm litiumgruve i Portugal

Portugisiske miljømyndigheter har gitt grønt lys for en litiumgruve som kan bli Europas største. Dette er viktig for produksjonen batterier til elbiler. Det er i dag slike gruver i Australia, Chile og Sør-Amerika.

NRK - 30 minutter siden

Rykker ut etter melding om skogbrann i Fredrikstad

Øst 110-sentral melder om at de er på vei til en adresse i Fredrikstad etter melding om skogbrann. De siste dagene har det vært skogbrann flere steder på Østlandet..

NRK - 45 minutter siden

Japans varmeste vår

Japan har hatt sin varmeste vår siden målingene startet i 1898. Det opplyser det japanske meteorologiske instituttet. De sier årsaken er klimagasser og værmønsteret El Nino.

NRK - 1 time siden

Bergen Pride øker sikkerheten med flere vektere, melder Bergensavisen

Styreleder Mona Frank i Regnbuedagene sier at de er i dialog med politi og PST om sikkerheten på festivalen, skriver Bergensavisen. De kommer også til å oppbemanne vekter-styrken. – Det er helt uakseptabelt og alvorlig for ytringsfriheten at arrangementer for minoriteter ikke kan gjennomføres på grunn av hat og trusler, skriver hun i en SMS til avisen..

NRK - 1 time siden

Mehl etter avlysning av pridefestival for barn: – Uakseptabelt

Redd Barna har avlyst Pridefestivalen som skulle holdes i Bergen på søndag. Det skjer etter flere trusler om trakkassering og vold..


Nyhetspressen i Sociala medier

Nyhetspressen på facebook Nyhetspressen på Twitter

Liknende Nyheter


Prenumerert på nyheter (RSS)

Med RSS er det enklere å følge nyhetene. Nyhetene lastes automatisk ned til din nyhetsleser og du trenger ikke gå inn på Nyhetspressen.com.

Om oss

Nyhetspressen är en norsk nyhetsportal og nyhetssøkmotor som automatiskt finner de mest delte og aktuelle nyhetene. Välkommen!

Kontakt

contact@nyhetspressen.com