NRK > Nyheter

Monday, 27 March, 21:46

NRK - 29 jan 23 kl. 03:09

Kvinne utsatt for vold på utested i Halden

Natt til søndag rykket politiet ut til et utested i Halden da en kvinne i 30-årene ble bevisstløs etter å ha blitt utsatt for vold. Kvinnen ble ivaretatt av ambulanse. Voldsutøveren, en mann i 20-årene, ble senere pågrepet på en annen adresse, melder politiet i Øst på Twitter..
Les mer på NRK


Les mer om:
Halden, Twitter

Dele artikeln

Delningar
| Dele


Kommentera gärna

Liknende nyheter

Taggar: Kvinne, utsatt, for, vold, utestedi , Halden
Klartale - 01 nov 22 kl. 06:00

Kaller vold mot kvinner i landet for en pandemi

«Er jeg den neste» sto det på plakaten hun holdt. Hun var én av flere sørafrikanske kvinner som protesterte, skriver avisa The Guardian. Åtte kvinner ble voldtatt.

Klartale - 28 feb 23 kl. 10:56

Én av fem norske kvinner har blitt voldtatt

22 prosent av norske kvinner har blitt voldtatt minst én gang. Fire prosent av norske menn har blitt voldtatt i løpet av livet. Det viser en ny undersøkelse fra Nasjonalt kunnskaps-senter for vold og traumatisk stress (NKVTS).

NRK - 01 mar 23 kl. 10:06

Familievold kostet samfunnet nesten 93 milliarder i 2021

Vold i nære relasjoner kostet samfunnet nesten 93 milliarder kroner i 2021, viser en beregning som forskere har utført for Justisdepartementet. Forskere fra Menon Economics har analysert de samfunnsmessige kostnadene ved vold i nære relasjoner. Onsdag formiddag fikk justisminister Emilie Enger Mehl (Sp) overlevert rapporten der det går fram at denne typen vold kostet samfunnet 92,7 milliarder kroner i 2021.

NRK - 28 feb 23 kl. 09:00

Én av fem kvinner oppgir å ha blitt voldtatt

For første gang på ni år har det kommet nye tall om forekomsten av vold og voldtekt i Norge. Nasjonalt kunnskapssenter om vold og traumatisk stress (NKTVS) står bak rapporten, som ble laget på oppdrag fra justisdepartementet. Rapporten legges fram i dag.

NRK - 08 mar 23 kl. 15:08

En tredel av norske journalister utsatt for hets, trakassering eller sjikane

En tredel av norske journalister har blitt utsatt for hets, trakassering eller sjikane i løpet av det siste året, ifølge en ny undersøkelse. Det er Journalistundersøkelsen 2022 som viser at en av tre norske journalister det siste året har blitt utsatt for hets, trakassering eller sjikane fra kilder, intervjuobjekter eller publikum, skriver Journalisten. Det er ansatte som jobber med utenriks som slår verst ut i undersøkelsen.

NRK - 21 feb 23 kl. 18:14

Kvinne i 30-årene utsatt for vold

Det er en kvinne i 30-årene som er utsatt for vold i Stavanger, ifølge politiet. De fikk melding om hendelsen klokka 17, men volden skal ikke ha skjedd i dag. Fornærmede ble sjekket av helsepersonell på stedet.

NRK - 23 mar 23 kl. 18:07

Kvinne utsatt for vold på Grorud i Oslo

Politiet har rykket ut til Grorud senter i Oslo etter melding om at ei kvinne er blitt utsatt for vold, og deretter kjørt bort i en bil. – Hendelsen skjedde i parkeringshuset under Grorud senter ca. kl.

Klartale - 11 jan 23 kl. 11:15

Drap og vold i Sverige

Aldri før har så mange personer blitt skutt og drept i Sverige på ett år. I 2022 ble 64 personer drept på den måten i nabolandet vårt, ifølge nyhetsbyrået NTB. 11 av drapene skjedde i Stockholm.

NRK - 02 jan 23 kl. 03:29

Mindreårig oppsøkt hjemme og utsatt for vold

En 17 år gammel gutt bosatt på Lillestrøm ble søndag kveld oppsøkt hjemme og utsatt for vold av to andre gutter. – Det har vært en betent konflikt med ungdommer. Noen mindreårige har oppsøkt en adresse, og i den forbindelse utøvd vold mot ungdommen som bodde på stedet, forteller operasjonsleder Karianne Knudsen i Øst politidistrikt til Romerikes Blad.

NRK - 18 okt 22 kl. 01:07

1 av 3 Nav-ansatte har fått trusler

En omfattende undersøkelse av sikkerheten for Nav-ansatte viser at en av tre har opplevd trakassering, trusler eller vold det siste året, skriver Bergensavisen. Brorparten av hendelsene det fortelles om gjelder trakassering og trusler – både ansikt til ansikt, digitalt og på telefon – mens under 1 prosent av de ansatte har opplevd fysisk vold, viser den foreløpige rapporten. I en tredel av hendelsene sier ansatte at det ikke ble reagert overfor den aktuelle brukeren.

Fler nyheter fra NRK

NRK - 15 minutter siden

Russland fikk ikke gjennomslag for uavhengig Nord Stream-gransking

Russland har fremmet en resolusjon i FNs sikkerhetsråd om en FN-ledet uavhengig gransking av sabotasjen mot Nord Stream-ledningene i fjor høst. Mandag stemte sikkerhetsrådet over forslaget. Kun Kina, Russland og Brasil stemte for forslaget.

NRK - 1 time siden

Oslo-psykiater tiltalt for besittelse av overgrepsbilder av barn

En psykiater i Oslo er tiltalt for å ha vært i besittelse av 69 bilder som viser seksualiserte barn eller seksuelle overgrep mot barn. De aller fleste bildene, 66 i alt, er tatt av én enkelt tenåring, som var under 18 år da bildene ble tatt, skriver avisa Vårt Oslo. Psykiateren, som er i 60-årene, er tiltalt etter straffelovens paragraf 311, som omhandler besittelse av bilder som seksualiserer barn og/eller viser overgrep mot barn.

NRK - 1 time siden

USA og Storbritannia positive til Netanyahus reformpause

Både USA og Storbritannia er fornøyd med at Israels statsminister Benjamin Netanyahu har satt den omstridte rettsreformen på pause. Det hvite hus sa seg fornøyd med Netanyahus beslutning, og oppfordret også israelske ledere til å finne fram til et kompromiss i saken så raskt som råd. – Demokratiske samfunn styrkes av maktfordelingsprinsippet, heter det i uttalelsen fra Washington.

NRK - 1 time siden

Det hvite hus: – Hjerteskjærende

Det hvite hus uttaler seg etter skoleskytingen i Nashville, der seks personer ble drept. – Hjerteskjærende, sier talskvinne for president Joe Biden, Karine Jean-Pierre. Biden oppfordrer nå kongressen i USA til å innføre strengere våpenlover og -reguleringer.

NRK - 3 timer siden

Seks drept i skoleskyting i Nashville – gjerningskvinne drept av politiet

Det har vært skyting på en barneskole i Nashville i delstaten Tennessee i USA. Syv personer ble drept i angrepet, sier politiet i Nashville. Blant dem er det tre barn og to voksne, sier en talsperson for sykehuset, ifølge Reuters.

NRK - 2 timer siden

Netanyahu: – En ekstremistisk minoritet vil splitte nasjonen

– Det er en ekstremistisk minoritet som vil splitte nasjonen. Det sier Israels statsminister Benjamin Netanyahu i en tale mandag kveld. Det var varslet at han ville tale til nasjonen etter de voldsomme opptøyene mot en omstridt planlagt rettsreform.

NRK - 2 timer siden

Storjuryen i Trump-saken skal ha nytt møte

Storjuryen som vurderer anklagene mot ekspresident Donald Trump i forbindelse med utbetalingene til Stormy Daniels, skal ha nytt møte mandag. Storjuryen har hatt møter siden januar. Trump risikerer tiltale i forbindelse med utbetaling av såkalte hysjpenger til pornostjernen Stormy Daniels.

NRK - 4 timer siden

Ein person satt fastklemt – E6 stengt etter trafikkulykke

Tre personar i to personbilar var involvert i ei trafikkulykke på E6 ved Røsvoll i Rana. Ein av dei involverte satt fastklemt i ei av bilane. – Der har brannvesenet hjelpt med å få han laus, seier operasjonsleiar May-Wenche Hansen i Nordland politidistrikt til NRK.

NRK - 3 timer siden

Flere drept etter skoleskyting i Nashville – gjerningsperson drept

Det har vært skyting på en skole i Nashville i delstaten Tennessee i USA. Det melder nyhetsbyrået Reuters. Ifølge BNO News skal det være minst fire døde etter angrepet.

NRK - 3 timer siden

Flere skadd etter skoleskyting i Nashville – gjerningsperson drept

Det har vært skyting på en skole i Nashville i delstaten Tennessee i USA. Det melder nyhetsbyrået Reuters. Ifølge BNO News skal det være minst fire døde etter angrepet.


Nyhetspressen i Sociala medier

Nyhetspressen på facebook Nyhetspressen på Twitter

Liknende Nyheter


Prenumerert på nyheter (RSS)

Med RSS er det enklere å følge nyhetene. Nyhetene lastes automatisk ned til din nyhetsleser og du trenger ikke gå inn på Nyhetspressen.com.

Om oss

Nyhetspressen är en norsk nyhetsportal og nyhetssøkmotor som automatiskt finner de mest delte og aktuelle nyhetene. Välkommen!

Kontakt

contact@nyhetspressen.com