NRK - 27 feb 24 kl. 17:24

Kvinne til sykehus etter voldshendelse i Arendal

Politiet er på en privat adresse i Arendal med flere patruljer, etter melding om at en kvinne er utsatt for vold. Det opplyser politiet i en pressemelding. Kvinnen er kjørt med ambulanse til sykehus, skadeomfanget er ukjent..
Les mer på NRK


Les mer om:
Arendal

Dele artikeln

Delningar
| Dele


Kommentera gärna

Liknende nyheter

Taggar: Kvinne, til, sykehus, etter, voldshendelsei , Arendal
Klartale - Igår: 16:30

– Det er nesten ingen hus som står igjen

Lyden av raketter, skudd fra maskingevær og skrik. Det er noe palestinerne har måttet bli vant til. Israel sitt angrep fortsetter.

NRK - 30 okt 23 kl. 11:40

Spank kvinne er framleis sakna i Rauma – politiet etterforskar vidare

Politiet held fram etterforskinga av kva som har skjedd med ei sakna spansk kvinne i Rauma. I oktober blei det sett i gang søk etter kvinna etter ønske frå spank politi. Den 75 år gamal kvinne frå Spania blei sist sett i juli då ho skulle gå ei populær rute over Romsdalseggen.

NRK - 30 okt 23 kl. 11:40

Spansk kvinne er framleis sakna i Rauma – politiet etterforskar vidare

Politiet held fram etterforskinga av kva som har skjedd med ei sakna spansk kvinne i Rauma. I oktober blei det sett i gang søk etter kvinna etter ønske frå spansk politi. Den 75 år gamal kvinne frå Spania blei sist sett i juli då ho skulle gå ei populær rute over Romsdalseggen.

NRK - 12 jan 24 kl. 22:56

Kvinne knivstukket i Ålesund

En kvinne er kjørt til sykehus etter en knivstikking i Ålesund fredag kveld. Kvinnen blør fra hodet, men skal ikke være alvorlig skadet, ifølge politiet i Møre og Romsdal. Også en annen kvinne blør også fra hodet, men det er kun snakk om et overflatisk risp, ifølge politiet.

NRK - 13 dec 23 kl. 10:22

Åpner ikke akuttkirurgisk avdeling i Flekkefjord

Styret ved Sørlandet sykehus har vedtatt å ikke gjenåpne akuttkirurgisk avdeling ved Sørlandet sykehus i Flekkefjord. – Det har ikke latt seg gjøre å bemanne akuttkirurgisk avdeling på Flekkefjord sykehus nå. Det er en utfordring som mange andre sykehus har, og spesielt for de mindre sykehusene.

Klartale - 09 nov 23 kl. 09:53

Livsfarlig å gi helsehjelp i Gaza

Det er livsfarlig å gi helsehjelp i Gaza. Det sier Røde Kors. – Behovet for livreddende helsehjelp har aldri vært større på Gaza.

NRK - 02 feb 24 kl. 00:18

Kvinne til sykehus etter trafikkulykke i Bamble

En kvinne i 30-årene er sendt til sykehus etter en trafikkulykke ved Langesund i Bamble kommune i Telemark torsdag kveld. Bilen veltet og havnet på taket i en hage etter å ha kjørt av veien. Politiet fikk melding om saken klokka 23.

NRK - 24 feb 24 kl. 09:15

To fremdeles på sykehus etter gasslekasje utenfor Säpo

To personer er fremdeles på sykehus etter gasslekkasjen uten for det svenske sikkerhetspolitiets (Säkerhetspolisen) hovedkontor i Solna fredag ettermiddag. – Ved syvtiden var to politiansatte fremdeles på sykehus med uklare symptomer, sier pressetalsperson Anna Westberg ved Stockholmspolitiet til SVT. Minst åtte personer, flere av dem politifolk, ble send til sykehus etter gasslekkasjen fredag.

NRK - 17 nov 23 kl. 17:47

Person fløyet til sykehus etter frontkollisjon på Nesodden

To biler frontkolliderte på Røerveien på Nesodden i Akershus fredag ettermiddag. En person er fløyet til Ullevål sykehus, og tre andre er kjørt til Ahus. Politiet opplyste først om ulykken ved 15.

NRK - 10 mar 24 kl. 05:11

Brøt seg inn i leiligheten – kvinne i 80-årene til sykehus

Politiet melder at en kvinne i 80-årene er sendt til Kalnes sykehus etter at en mann i 20-årene utøvde vold mot henne i Fredrikstad i Østfold. Mannen skal ifølge politiet ha tatt seg inn i leiligheten til kvinnen ved å knuse inngangsdøren. Han er pågrepet.

Fler nyheter fra NRK

NRK - 2 minutter siden

Minst syv skal være drept etter israelsk luftangrep i Rafah

Minst syv personer skal være drept etter et israelsk luftangrep i Rafah, sør i Gaza. Det melder Al Jazeera, som viser til det palestinske nyhetsbyrået Wafa. Blant de drepte skal det ha vært tre barn..

NRK - 15 minutter siden

Mann pågrepet – skal ha viftet med revolver

Politiet i Oslo har pågrepet en mann utenfor en dagligvarebutikk i Storgata. Han skal ha viftet med en revolver. – Det var flere personer i området, men ingen er skadet.

NRK - 45 minutter siden

Svensk IS-kriger dømt til fengsel – voldtok barnebrud 100 ganger

En svensk IS-kriger som giftet seg med et barn i Syria er dømt til 10 års fengsel i Sverige, skriver Expressen. Mannen skal ha voldtatt sin barnebrud rundt 100 ganger. Den 12 år gamle jenta var datter av en svensk kvinne, som også hadde tilsluttet seg IS.

NRK - 1 time siden

Politijakt pågår i Bollnäs i Sverige – rundt 60 personer er stengt inne

Rundt 60 personer er innestengt i et konferanselokale i Bollnäs i Sverige som følge av en pågående politijakt. Politiet leter etter en bevæpnet person. Ingen skal være skadd eller pågrepet.

NRK - 2 timer siden

Zelenskyj: Ukraina har angrepet russisk flyplass på Krim

Onsdag formiddag meldte ukrainske medier at ukrainske styrker sammen med etterretningstjenesten sto bak et droneangrepet på den russiske flybasen Dzjankoi på Krim. Onsdag kveld bekreftet president Zelenskyj angrepet da han talte via videolenke til EU-toppmøtet i Brussel. – I dag lyktes våre forsvarsstyrker å ramme et av okkupantenes viktige militær anlegg på Krim.

NRK - 2 timer siden

Funn av død person i Sande på Sunnmøre

Politiet melder at det er gjort funn av ein død person i vatnet i Gursken i Sande kommune på Sunnmøre. Politiet er på staden og opplyser at det ikkje er noko som tyder på eit straffbart forhold. Politiet skal gjere undersøkingar på stadne og avhøyre vitne..

NRK - 2 timer siden

Det israelske luftvåpenet sier de angrep Hizbollah-infrastruktur i østlige Libanon

Israels luftvåpen sa onsdag i en uttalelse at deres jagerfly angrep infrastruktur tilhørende Hizbollah nord for Baalbek i østlige Libanon..

NRK - 2 timer siden

Det israelske luftvåpenet sier de angrep Hezbollah-infrastruktur i østlige Libanon

Israels luftvåpen sa onsdag i en uttalelse at deres jagerfly angrep infrastruktur tilhørende Hezbollah nord for Baalbek i østlige Libanon..

NRK - 4 timer siden

Sjukehustilsett dømt til fengsel

Ein mann i 30-åra frå Romsdal er dømt til fengsel i eitt år og seks månader for å ha misbrukt stillinga si til å skaffe seg seksuell omgang med ein pasient som var innlagt på sjukehuset der han jobba. Dette gjorde han mot den kvinneleg pasienten si vilje. Mannen erkjente ikkje straffeskuld då saka blei behandla i Møre og Romsdal tingrett.

NRK - 4 timer siden

Macron: EU må innføre sanksjoner mot Iran

– Vår plikt er å utvide sanksjonene, sa Macron i forkant av EU-toppmøtet i Brussel onsdag. Der blir Irans angrep mot Israel i helgen et av temaene. Også Tysklands statsminister Olaf Scholz og Belgias statsminister Alexander De Croo tok til orde for flere sanksjoner mot Iran på vei inn til toppmøtet.

Mest delt i dag

  Mest delt i går   Nyhetspressen i Sociala medier

   Nyhetspressen på facebook Nyhetspressen på Twitter

   Liknende Nyheter


   Prenumerert på nyheter (RSS)

   Med RSS er det enklere å følge nyhetene. Nyhetene lastes automatisk ned til din nyhetsleser og du trenger ikke gå inn på Nyhetspressen.com.


   Siste Nyheter

   Økonominyheter
   Om oss

   Nyhetspressen är en norsk nyhetsportal og nyhetssøkmotor som automatiskt finner de mest delte og aktuelle nyhetene. Välkommen!

   RSS

   Kontakt

   contact@nyhetspressen.com