NRK > Nyheter

Sunday, 19 May, 03:22

NRK - 02 feb 24 kl. 00:18

Kvinne til sykehus etter trafikkulykke i Bamble

En kvinne i 30-årene er sendt til sykehus etter en trafikkulykke ved Langesund i Bamble kommune i Telemark torsdag kveld. Bilen veltet og havnet på taket i en hage etter å ha kjørt av veien. Politiet fikk melding om saken klokka 23.34..
Les mer på NRK


Les mer om:
Langesund, Bamble, Telemark

Dele artikeln

Delningar
| Dele


Kommentera gärna

Liknende nyheter

Taggar: Kvinne, til, sykehus, etter, trafikkulykkei , Bamble
Klartale - 16 apr 24 kl. 16:30

– Det er nesten ingen hus som står igjen

Lyden av raketter, skudd fra maskingevær og skrik. Det er noe palestinerne har måttet bli vant til. Israel sitt angrep fortsetter.

NRK - 30 okt 23 kl. 11:40

Spank kvinne er framleis sakna i Rauma – politiet etterforskar vidare

Politiet held fram etterforskinga av kva som har skjedd med ei sakna spansk kvinne i Rauma. I oktober blei det sett i gang søk etter kvinna etter ønske frå spank politi. Den 75 år gamal kvinne frå Spania blei sist sett i juli då ho skulle gå ei populær rute over Romsdalseggen.

NRK - 30 okt 23 kl. 11:40

Spansk kvinne er framleis sakna i Rauma – politiet etterforskar vidare

Politiet held fram etterforskinga av kva som har skjedd med ei sakna spansk kvinne i Rauma. I oktober blei det sett i gang søk etter kvinna etter ønske frå spansk politi. Den 75 år gamal kvinne frå Spania blei sist sett i juli då ho skulle gå ei populær rute over Romsdalseggen.

NRK - 12 jan 24 kl. 22:56

Kvinne knivstukket i Ålesund

En kvinne er kjørt til sykehus etter en knivstikking i Ålesund fredag kveld. Kvinnen blør fra hodet, men skal ikke være alvorlig skadet, ifølge politiet i Møre og Romsdal. Også en annen kvinne blør også fra hodet, men det er kun snakk om et overflatisk risp, ifølge politiet.

NRK - 13 dec 23 kl. 10:22

Åpner ikke akuttkirurgisk avdeling i Flekkefjord

Styret ved Sørlandet sykehus har vedtatt å ikke gjenåpne akuttkirurgisk avdeling ved Sørlandet sykehus i Flekkefjord. – Det har ikke latt seg gjøre å bemanne akuttkirurgisk avdeling på Flekkefjord sykehus nå. Det er en utfordring som mange andre sykehus har, og spesielt for de mindre sykehusene.

Klartale - 09 nov 23 kl. 09:53

Livsfarlig å gi helsehjelp i Gaza

Det er livsfarlig å gi helsehjelp i Gaza. Det sier Røde Kors. – Behovet for livreddende helsehjelp har aldri vært større på Gaza.

NRK - 24 feb 24 kl. 09:15

To fremdeles på sykehus etter gasslekasje utenfor Säpo

To personer er fremdeles på sykehus etter gasslekkasjen uten for det svenske sikkerhetspolitiets (Säkerhetspolisen) hovedkontor i Solna fredag ettermiddag. – Ved syvtiden var to politiansatte fremdeles på sykehus med uklare symptomer, sier pressetalsperson Anna Westberg ved Stockholmspolitiet til SVT. Minst åtte personer, flere av dem politifolk, ble send til sykehus etter gasslekkasjen fredag.

NRK - 27 feb 24 kl. 17:24

Kvinne til sykehus etter voldshendelse i Arendal

Politiet er på en privat adresse i Arendal med flere patruljer, etter melding om at en kvinne er utsatt for vold. Det opplyser politiet i en pressemelding. Kvinnen er kjørt med ambulanse til sykehus, skadeomfanget er ukjent..

NRK - 17 nov 23 kl. 17:47

Person fløyet til sykehus etter frontkollisjon på Nesodden

To biler frontkolliderte på Røerveien på Nesodden i Akershus fredag ettermiddag. En person er fløyet til Ullevål sykehus, og tre andre er kjørt til Ahus. Politiet opplyste først om ulykken ved 15.

NRK - 10 mar 24 kl. 05:11

Brøt seg inn i leiligheten – kvinne i 80-årene til sykehus

Politiet melder at en kvinne i 80-årene er sendt til Kalnes sykehus etter at en mann i 20-årene utøvde vold mot henne i Fredrikstad i Østfold. Mannen skal ifølge politiet ha tatt seg inn i leiligheten til kvinnen ved å knuse inngangsdøren. Han er pågrepet.

Fler nyheter fra NRK

NRK - 15 minutter siden

To biler ødelagt i brann ved Ekebergskrenten i Oslo

En varebil og en personbil ble ødelagt i en brann i Ryenbergveien ved Ekebergskrenten i Oslo natt til søndag. En person er sett løpende fra stedet. Nødetatene fikk melding om brannen klokken 00.

NRK - 30 minutter siden

Zelenskyj hevder Russland påføres store tap

Russland mister soldater og utstyr i stort omfang, hevder Ukrainas president Volodymyr Zelenskyj i sin daglige videotale. Lørdag hevdet Russland å ha tatt kontroll over nok en landsby i Kharkiv-regionen i Ukraina. Ukrainske styrker uttalte at hovedfokus nå er på «å hindre de russiske okkupantene fra å rykke videre fram».

NRK - 1 time siden

Oleksandr Usyk vant historisk boksekamp

Den ukrainske bokseren Oleksandr Usyk (37) vant natt til søndag boksekampen mot britiske Tyson Fury (35) på poeng, melder BBC. De to møttes til duell om tungvektsmestertittelen i Riyadh i Saudi-Arabia. Kampen sto om alle de fire mest prestisjefylte mesterbeltene: WBC, WBO, WBA og IBF.

NRK - 1 time siden

Vant legendarisk boksekamp

Den ukrainske bokseren Oleksandr Usyk vant natt til søndag boksekampen mot Tyson Fury i Saudi Arabia, melder BBC..

NRK - 2 timer siden

Israels hær har funnet enda en drept israeler på Gazastripen

Den israelske hæren har tatt hånd om liket av en israeler som ble drept under Hamas-angrepet mot Israel og fraktet til Gazastripen. Mannen, som var 53 år gammel, ble drept under Hamas-angrepet mot Israel 7. oktober i et veikryss nær en kibbutz.

NRK - 2 timer siden

Brann i to biler i Oslo

Det brenner natt til søndag i to biler på Simensbråten i Oslo. En person skal ha blitt sett løpende bort fra stedet. Politiet ber folk i området om å lukke vinduer og dører på grunn av giftig røyk fra brannen.

NRK - 2 timer siden

To til sykehus etter båtulykke i Stavanger

En mann og en kvinne i 50-årene er sendt til Stavanger universitetssykehus etter at en fritidsbåt kjørte på land i Stavanger. Begge var oppegående da de ble tatt med til sykehuset, ifølge politiet i Sør-Vest. Politiet fikk melding om ulykken, som skjedde ved Stora Marøya, klokka 23.

NRK - 3 timer siden

Mistenker at Oslo-brann var påsatt

Politiet i Oslo melder at de har tatt ned sperringene rundt eneboligen på Hauketo som brant lørdag kveld. Brannvesenet jobber fortsatt med etterslukking, men veien forbi er åpnet igjen. Politiet undersøker om brannen kan være påsatt – En hypotese er at brannen er påsatt, skriver politiet i en melding til pressen..

NRK - 3 timer siden

Tunisias kystvakt har hentet opp døde migranter fra sjøen

Tunisias kystvakt hentet lørdag opp likene av fire migranter fra sjøen utenfor landets kyst. Nasjonalgarden opplyser at kystvakten i en separat aksjon plukket opp 52 migranter i live. Ni menneskesmuglere ble pågrepet, og båtene de befant seg i, ble beslaglagt.

NRK - 3 timer siden

Ti personer i slåsskamp i Drammen

Politiet rykket sent lørdag kveld ut til Bragernes torg i Drammen etter melding om et slagsmål mellom ti personer utenfor Old Irish Pub En person skal ha blitt slått bevisstløs og politi og ambulanse er på stedet, ifølge politiet i Sør-Øst..


Nyhetspressen i Sociala medier

Nyhetspressen på facebook Nyhetspressen på Twitter

Liknende Nyheter


Prenumerert på nyheter (RSS)

Med RSS er det enklere å følge nyhetene. Nyhetene lastes automatisk ned til din nyhetsleser og du trenger ikke gå inn på Nyhetspressen.com.

Om oss

Nyhetspressen är en norsk nyhetsportal og nyhetssøkmotor som automatiskt finner de mest delte og aktuelle nyhetene. Välkommen!

Kontakt

contact@nyhetspressen.com