NRK > Nyheter

Wednesday, 06 December, 09:15

NRK - 21 apr 23 kl. 09:24

Kvinne siktet for å ha knivstukket kvinne på Grønland i Oslo

En kvinne er siktet etter at en kvinne i 20-årene ble knivstukket på Grønland i Oslo fredag morgen. – Den skadde kvinnen er kjørt til sykehus. Hun er lettere skadd, opplyser innsatsleder Anders Rønning til NTB. Politiet fikk melding om en knivstikking i Hollendergata på Grønland i Oslo klokka 7.24 fredag.
Les mer på NRK


Les mer om:
Grønland, Oslo, Anders Rønning, NTB, Hollendergata

Dele artikeln

Delningar
| Dele


Kommentera gärna

Liknende nyheter

Taggar: Kvinne, siktet, forå ha , knivstukket, kvinne, Grønland, i Oslo
Klartale - 14 aug 23 kl. 11:15

Så mange er drept i Norge i 2023

Det har vært 19 ofre i drapssakene norsk politi har satt i gang å etterforske i år. Her er en oversikt over sakene. Januar:* 12.

Klartale - 05 jun 23 kl. 08:11

Kvinne knivstukket på Notodden

– Kvinnen er på vei til sykehus i ambulanse, skrev Sørøst politidistrikt på Twitter søndag kveld.Kvinnen er knivstukket flere ganger. Politiet beskriver tilstanden som alvorlig.

Klartale - 24 nov 23 kl. 08:51

Opptøyer etter barn ble knivstukket

Fire personer ble knivstukket i Dublin torsdag. Dublin er hovedstaden i Irland. Tre barn og en kvinne ble knivstukket.

NRK - 24 nov 23 kl. 10:45

Kvinne siktet for grov kroppsskade etter voldshendelse på helsestasjon

En kvinne i 40-årene er siktet for grov kroppsskade etter voldshendelsen på Saupstad helsestasjon i Trondheim torsdag. Kvinnen og en mann i 30-årene ble kort tid etter pågrepet av politi på stedet. Kvinnen er nå siktet for grov kroppsskade og fremstilles for fengsling i Trøndelag tingrett lørdag.

NRK - 28 apr 23 kl. 20:05

Arfan Bhatti (45) siktet i Pakistan

Arfran Bhatti er siktet for å planlagt terroren i Oslo den 25. Juni. Det var VG som først meldte at Bhatti var siktet også i Pakistan, og at han ønsket å bli værende der.

VG - 10 aug 23 kl. 23:02

Kvinne knivstukket på Stovner – alvorlig, men ikke livstruende skadd

En kvinne ble knivstukket på Stovner i Oslo torsdag. En person er pågrepet og siktet i saken..

NRK - 14 maj 23 kl. 08:43

Siktet for grov kroppsskade etter knivstikking i Oslo

En person ble sendt til sykehus etter å ha blitt knivstukket i Oslo sentrum lørdag kveld. En mann er siktet for grov kroppsskade. Det var like før klokken 23 at politiet rykket ut til et utested i Storgata i Oslo sentrum.

NRK - 17 jun 23 kl. 15:21

Fire personer siktet etter knivstikking i Oslo

Fire personer i 16-17-årsalderen er siktet etter at en gutt i tenårene ble knivstukket på Vålerenga i Oslo 5. juni. De fire er siktet for grov kroppsskade eller medvirkning til det, opplyser jourhavende jurist Håkon Sjøvold i Oslo politidistrikt til VG.

Klartale - 20 mar 23 kl. 10:54

Norsk kvinne funnet død i svensk fryser

En norsk mann er siktet for å ha drept en kvinne i Sverige. Kvinnen var også norsk. Hun ble funnet i en fryser.

NRK - 15 maj 23 kl. 03:13

Kvinne siktet etter knivstikking i Hallingdal

En mann 40-årene ble søndag fløyet til sykehus i Oslo der han behandles for stikkskader etter en voldsepisode i Ål i Hallingdal. En kvinne er siktet i saken. Politiet fikk like etter klokken 16 søndag melding om at en mann var utsatt for vold med en skarp gjenstand på en privatadresse i Ål.

Fler nyheter fra NRK

NRK - 45 minutter siden

Farevarsel for snø i Lofoten

Det er sendt ut et gult farevarsel for snømengder i Lofoten fra Meteorologisk institutt. Faren øker ifølge Varsom.no fra onsdag klokken 16, og faren er minkende igjen torsdag klokken 17.

NRK - 1 time siden

Veien er ryddet etter kjedekollisjon på E39

Rett før klokken 08.40, opplyste politiet at veien er ryddet og at traifkken går som vanlig. Klokka 07.

NRK - 45 minutter siden

Formuehopp for Sindre Finnes

Fra 2021 til 2022 økte formuen til Sindre Finnes fra 2,3 millioner kroner til 3,6 millioner kroner. Ektemannen til Høyre-leder Erna Solberg tjente 2,3 millioner kroner i 2022, noe som er 800 000 over inntekten hans året før, skriver Dagbladets Børsen. Solberg selv hadde på sin side en formue på 4,6 millioner kroner i 2022, nær uendret fra året før.

NRK - 30 minutter siden

Vil fjerne momsen på bruktkjøp

Forbrukerrådet ber regjeringen fjerne momsen på bruktkjøp og påpeker at to av tre nordmenn allerede handler brukt for å spare penger. Det skriver Forbrukerrådet i en pressemelding. Målet er å få enda flere til å legge julegavehandelen til bruktmarkedet.

NRK - 1 time siden

Kredinor-sjefen går på dagen

Kredinor har bedt toppsjef Klaus-Anders Nysteen om å trekke seg fra sin stilling, noe han har akseptert. Det kommer fram i en børsmelding onsdag morgen. Kredinor er et av landets største inkassoselskap..

NRK - 1 time siden

Norwegian fløy 1,3 millioner passasjerer i november

Flyselskapet Norwegian fløy 1,3 millioner passasjerer i november, som er ned 2 prosent fra samme måned i fjor. – Jeg er godt fornøyd med trafikktallene i november, som sesongmessig er blant årets svakeste måneder. Vi har tilpasset kapasiteten betydelig for å møte variasjoner i etterspørselen om vinteren, sier konsernsjef Geir Karlsen i en pressemelding..

NRK - 1 time siden

Kjedekollisjon på E39

Det har vært en kjedekollisjon i nordgående felt på E39 ved Forusbeen i Stavanger. Politiet fikk melding om kollisjonen 07.37 i dag tidlig.

NRK - 1 time siden

Forsvarets luftvern blir ytterligere forsinket

Det nye kampluftvernet med til Forsvaret blir trolig ikke fullt operativt før i 2028. Det nærmer seg sju år siden comebacket for kampluftvern i Norge ble annonsert, men det vil fortsatt trolig gå fem år før Hæren kan forvente å være fullt operative med våpensystemet, skriver Teknisk Ukeblad. Nyheten kommer fram i nysalderinga av forsvarsbudsjettet for 2023.

NRK - 1 time siden

200 norske Sveits-flyttere betalte 340 millioner i skatt

200 norske såkalte «skatteflyktninger» som har flyttet til Sveits betalte 340 millioner kroner i skatt til Norge i fjor. Det viser tall Finansavisen har innhentet. Aker-eier Kjell Inge Røkke og Sector Alarm-gründer Jørgen Dahl bidro blant annet med henholdsvis 77,8 millioner kroner og 51,8 millioner kroner til den norske statskassa i fjor.

NRK - 1 time siden

Jon Fosse hadde en inntekt på 1,6 millioner

Årets nobelprisvinner i litteratur, Jon Fosse, hadde i 2022 en inntekt på litt over 1,6 millioner kroner, skriver Dagen. Forfatteren betalte 708.535 kroner i skatt og hadde en formue på 16.


Nyhetspressen i Sociala medier

Nyhetspressen på facebook Nyhetspressen på Twitter

Liknende Nyheter


Prenumerert på nyheter (RSS)

Med RSS er det enklere å følge nyhetene. Nyhetene lastes automatisk ned til din nyhetsleser og du trenger ikke gå inn på Nyhetspressen.com.

Om oss

Nyhetspressen är en norsk nyhetsportal og nyhetssøkmotor som automatiskt finner de mest delte og aktuelle nyhetene. Välkommen!

Kontakt

contact@nyhetspressen.com