NRK > Nyheter

Wednesday, 10 August, 04:03

NRK - 10 apr 22 kl. 18:00

Kvinne omkom i snøskuterulykke

En kvinne omkom i en snøskuterulykke på Longyearbreen på Svalbard søndag.Sysselmesterens helikopter ble sendt ut til ulykken klokken 15, skriver Svalbardposten. – Det vi nå ønsker å gå ut med er at det har vært en alvorlig skuterulykke. Vedkommende som kjørte snøskuteren, er i ettertid bekreftet omkommet, sier sysselmesterførstebetjent Kjell Arne Lundin til avisen..
Les mer på NRK


Les mer om:
Longyearbreen, Svalbard, Svalbardposten, Kjell Arne Lundin

Dele artikeln

Delningar
| Dele


Kommentera gärna

Liknende nyheter

Taggar: Kvinne, omkomi , snøskuterulykke
NRK - 09 apr 22 kl. 17:13

Til sykehus etter snøskuterulykke

Oppryddingen etter snøskredet på fylkesvei 888 er utsatt på grunn av en snøskuterulykke, melder iFinnmark. En person er sendt til sykehus med helikopter etter ulykken. Politiet kjenner ikke årsaken til ulykken eller hvilke skader føreren har fått..

NRK - 24 maj 22 kl. 14:07

Person skadet i snøskuterulykke

En person er skadet etter en snøskuterulykke på Rødfjellet i Troms. Det melder politiet på Twitter. Personen er hentet av ambulansehelikopter.

NRK - 24 maj 22 kl. 14:07

To skadet i snøskuterulykke

To personer er skadet etter en snøskuterulykke på Rødfjellet i Troms. Det melder politiet på Twitter. En person fikk lettere skader, men den andre er hentet av ambulansehelikopter.

NRK - 13 feb 22 kl. 12:53

Farevarsel for snøfokk i Salten, Saltfjellet, Lofoten og Finnmark

Meteorologene har sendt ut farevarsel for snøfokk på Saltfjellet, i Salten og Lofoten fra søndag. Det er også sendt ut varsel for Finnmark fra mandag. Fra søndag ettermiddag til mandag morgen ventes det i Lofoten lokalt snøfokk i forbindelse med nordvest kuling og snøbyger, skriver Yr på sine nettsider.

NRK - 09 apr 22 kl. 08:42

Varsler om stor snøskredfare

Det er i helgen stor snøskredfare på Vestlandet og betydelig fare i flere andre regioner. – Unngå skredterreng, er oppfordringen fra snøskredvarslingen. Det har gått flere alvorlige snøskred den siste tiden, blant annet mistet tre franske menn livet i et snøskred i Lyngen i Troms tidligere denne uken.

NRK - 19 feb 22 kl. 13:09

Skuterulykke i Finnmark

Det har vært ei skuterulykke i Porsanger i Finnmark. Skadeomfanget er ukjent. Både politi, redningshelikopter og Røde Kors er på vei til ulykkesstedet, opplyser politiet i Finnmark..

NRK - 08 apr 22 kl. 15:35

Anbefaler folk å unngå skredterreng

NVE melder om økende snøskredfare denne helgen. Skredfaren er størst på Vestlandet, der det kommer mest nedbør, og det er derfor varslet stor snøskredfare i Romsdalen, Sunnmøre og Indre Fjordane søndag. Det er også varslet betydelig snøskredfare i flere andre regioner, inkludert Troms og Finnmark, skriver de i en pressemelding.

NRK - 10 apr 22 kl. 18:00

Kvinne omkom i snøscooterulykke

En kvinne omkom i en snøscooterulykke på Longyearbreen på Svalbard søndag ettermiddag.Sysselmesterens helikopter ble sendt ut til ulykken klokken 15, skriver Svalbardposten. – Det vi nå ønsker å gå ut med, er at det har vært en alvorlig scooterulykke.

NRK - 08 apr 22 kl. 07:18

Skigåere i fjellet må sjekke faren for snøras

Norsk Folkehjelp ber folk som skal på ski i fjellet å forberede seg godt og ha med ekstra niste og klær og ikke oppsøke bratt terreng over tretti grader. Flere steder er det stor fare for snøras. Skigående bør sjekke nettstedet Varsom.

NRK - 13 feb 22 kl. 11:37

Farevarsel: Opp mot 25 centimeter snø på Østlandet

Yr har sendt ut gult farevarsel for snø for Buskerud, Oslo, Akershus, Oppland og Hedmark og Indre strøk av Telemark. Det er ventet opp mot 25 centimeter snø. Ifølge Yr er det ventet mellom 5 og 25 centimeter snø i indre og høyere strøk mandag, men enkelte steder kan det komme mer, skriver værtjenesten.

Fler nyheter fra NRK

NRK - 15 minutter siden

Ordførere mot elektrifisering av sokkelen

Olje- og energiminister Terje Lien Aasland, får motstand fra sine egne om elektrifisering av sokkelen. Aasland slo i Dagens Næringsliv tirsdag fast at elektrifiseringen av norsk sokkel skal gjennomføres. Det mener Ap-ordførerne i både Sandnes, Farsund, Sunndal og Høyanger er en dårlig ide, skriver Klassekampen.

NRK - 30 minutter siden

Sikkerhetsekspert: Trusselen fra IS i Afrika vokser

Trusselen fra den ekstreme islamistgruppa IS i Afrika vokser for hver dag som går, sier en ekspert på sikkerhet i Afrika. Martin Ewi forklarte seg til FNs sikkerhetsråd om terrorgruppas økende styrke i Afrika tirsdag. Han sier at minst 20 land i Afrika nå rammes direkte av IS-aktivitet, mens gruppa bruker mer enn 20 andre land til logistikk, pengeinnsamling og annet.

NRK - 45 minutter siden

Like mange trafikkdøde i år som i hele fjor

Så langt i år har 80 personer mistet livet i ulykker langs norske veier. Det er like mange som i hele 2021. Det 80.

NRK - 1 time siden

Kvinne tiltalt for å ha hjulpet tenåringsdatteren med abort

En mor som hjalp tenåringsdatteren sin med å ta abort i Nebraska, er blitt tiltalt for en grov forbrytelse i forbindelse med aborten. Aktor i saken sier at det er første gang han straffeforfølger noen for å ha tatt en abort etter uke 20 i svangerskapet, noe som er forbudt i delstaten. Loven ble vedtatt i 2010, men ble ikke gjeldende før USAs høyesterett i sommer opphevet den føderale abortretten i USA.

NRK - 1 time siden

Beslagla telefonen til Trump-støttespiller

Kongressmannen Scott Perry sier at FBI har beslaglagt telefonen hans. Perry er en av Donald Trumps støttespillere i Kongressen. Republikaneren er blant dem som granskes av komiteen som gransker stormingen av Kongressen i januar i fjor, da Trump-støttespillere gikk til angrep da Joe Bidens valgseier skulle godkjennes.

NRK - 2 timer siden

500 griser brant inne i grisefjøs

En brann i et grisefjøs på Voll i Klepp kommune på Jæren har trolig kostet rundt 500 griser livet. – Da vi kom fram kort etter var det overtent og nå har taket rast, så grisene må nok regnes som tapt, sier brannsjef Nils-Erik Haagenrud i Rogaland brann og redning til NTB. Han opplyser at det er bestilt nødslakt til grisene.

NRK - 2 timer siden

600 griser brant inne i grisefjøs

En brann i et grisefjøs på Voll i Klepp kommune på Jæren har trolig kostet rundt 600 griser livet. – Da vi kom fram kort etter var det overtent og nå har taket rast, så grisene må nok regnes som tapt, sier brannsjef Nils-Erik Haagenrud i Rogaland brann og redning til NTB. Han opplyser at det er bestilt nødslakt til grisene..

NRK - 3 timer siden

Mann omkom i trafikkulykke i Larvik

En mann i 20-årene er bekreftet omkommet etter en utforkjøring ved Kvelde i Larvik tirsdag kveld. Det opplyser Sør-Vest politidistrikt natt til onsdag. Mannens pårørende er varslet.

NRK - 3 timer siden

Brann i grisehus i Rogaland

Det brenner i en driftsbygning med 600 griser på Klepp i Rogaland. Brannvesenet har startet slukking, melder operasjonssentralen i Sør-Vest politidistrikt. Politiet fikk melding om brannen klokka 23.

NRK - 4 timer siden

Svensk Amnesty-stifter trekker seg i protest

Per Wästberg trekker seg fra Amnesty på grunn av rapporten om Ukrainas bruk av sivil infrastruktur i krigen. Han stiftet Amnestys avdeling i Sverige i 1964. Amnesty har fått sterk kritikk fra Ukraina og flere i Vesten etter rapporten som anklaget ukrainske styrker for å sette sivile liv i fare.


Nyhetspressen i Sociala medier

Nyhetspressen på facebook Nyhetspressen på Twitter

Liknende Nyheter


Prenumerert på nyheter (RSS)

Med RSS er det enklere å følge nyhetene. Nyhetene lastes automatisk ned til din nyhetsleser og du trenger ikke gå inn på Nyhetspressen.com.

Om oss

Nyhetspressen är en norsk nyhetsportal og nyhetssøkmotor som automatiskt finner de mest delte og aktuelle nyhetene. Välkommen!

Kontakt

contact@nyhetspressen.com