NRK > Nyheter

Wednesday, 29 June, 08:00

NRK - 15 maj 22 kl. 21:48

Kvinne i 80-åra overførte over halv million kroner

Politiet i Bergen opplyser søndag at ei kvinne i 80-åra vart svindla for over 500.000 kroner etter ein telefonsamtale. Det stadfester politiadvokat Sigrid Sulland til NRK. Kvinna vart ringt opp av det ho trudde var politiet. Deretter gav ho frå seg opplysingar, og overførte over 500.
Les mer på NRK


Les mer om:
Bergen, Sigrid Sulland, NRK

Dele artikeln

Delningar
| Dele


Kommentera gärna

Liknende nyheter

Taggar: Kvinnei , 80-åra, overførte, over, halv, million, kroner
NRK - 18 maj 22 kl. 22:51

40 smittet av apekopper i Spania og Portugal

Over 40 mulige tilfeller av apekopper, et sjeldent virus i Europa, er påvist i Spania og Portugal. Kunngjøringen om utbruddene i Madrid og Lisboa kommer noen dager etter at britiske myndigheter meldte om sju tilfeller den siste måneden. Noen av tilfellene tyder på at viruset er overført gjennom seksuell kontakt, i de fleste tilfellene hos homofile eller biseksuelle menn, og det er en ny utvikling siden viruset normalt overføres via dråpesmitte.

NRK - 08 mar 22 kl. 20:06

Polen stiller jagerfly til disposisjon for USA

Den polske regjeringen overfører sine russiskbygde MIG 29 jagerfly til USA. Det opplyser det polske utenriksdepartementet. Polen overfører flyene til den amerikanske Rammstein-basen i Tyskland og sier at de er til USAs disposisjon.

NRK - 24 jun 22 kl. 12:22

Forsvarer: Bråthen har akseptert dommen

Espen Andersen Bråthen hadde fredag tatt stilling til dommen om overføring til tvungent psykisk helsevern. Forsvareren sier han ikke vil anke. Det er advokat Elling Dahl, som var medforsvarer under rettssaken mot Bråthen i Buskerud tingrett i mai, som fredag kommenterte dommen.

Klartale - 21 maj 22 kl. 07:05

Hva skjedde etter at hun ble historisk?

Lørdag er det 90 år siden Amelia Earhart ble første kvinne til å fly alene over Atlanterhavet. Hun ble også den andre personen til å gjøre det. Bare Charles Lindbergh rakk å gjøre reisen før henne.

NRK - 13 mar 22 kl. 13:35

Kristoffersen med ny maktdemonstrasjon - vant for andre dag på rad

Henrik Kristoffersen kjørte seg opp fra tredjeplass til seier i slovenske Kranjska Gora søndag. Han kopierte lørdagens seier. Marco Odermatt ledet med 30 hundredeler på Kristoffersen etter første omgang, men han feilet i finaleomgangen da Kristoffersen leverte.

NRK - 02 nov 21 kl. 12:54

Trettebergstuen vil ha tilbake tromme

Kulturminister Anette Trettebergstuen mener Danmark bør gi fra seg eierskapet til en samisk tromme fra 1691. Hun utelukker ikke at det samiske kravet om å få overført trommen blir et tema når hun neste onsdag besøker København. – Trommen er ikke et tema under det offisielle programmet i København.

NRK - 18 feb 22 kl. 17:04

Siktet knivmann overført til helsevesenet

Mannen som er siktet for drapsforsøk etter at to tenåringsgutter ble knivstukket i Ski onsdag kveld, er overført til helsevesenet. Det ble klart etter fengslingsmøtet i Follo og Nordre Østfold tingrett fredag. De besluttet også at mannen i 30-årene skal varetektsfengsles i fire uker med brev- og besøksforbud, skriver VG.

NRK - 18 feb 22 kl. 15:31

Overført til helsevesenet etter knivstikking i Ski

Mannen som er siktet for drapsforsøk etter knivstikkingen i Ski, ble fredag ettermiddag varetektsfengslet i fire uker. Men helsetilstanden hans gjør at han er overført til helsevesenet for videre oppfølging..

NRK - 08 mar 22 kl. 20:06

Polen gir USA jagerfly som kan sendes til Ukraina

Den polske regjeringen overfører sine russiskbygde MIG 29 jagerfly til USA. Det opplyser det polske utenriksdepartementet. Polen overfører flyene til den amerikanske Rammstein-basen i Tyskland og sier at de er til USAs disposisjon.

NRK - 26 mar 22 kl. 21:27

Ukraina hevder at USA ikke motsetter seg overførsel av polske jagerfly

Ukrainas utenriksminister Dmytro Kuleba sier at USA ikke motsetter seg at Polen overfører landets russiskbyggede MIG-29-jagerfly til Ukraina. Kuleba kom med uttalelsene etter at han tidligere i dag traff president Putin. – Så vidt vi skjønner, er ballen nå hos polakkene.

Fler nyheter fra NRK

NRK - nu

Kamp om parkeringsplass endte med gigantbot

Kvinnen ble rasende da en bilist kuppet parkeringsplassen hun holdt av på Storosenteret i Oslo. Nå er hun dømt til å betale 45.000 kroner i bot og erstatning.

NRK - 10 minutter siden

VG: 75 fly innstilt i dag

Ifølge Avinor er 75 flyavganger kansellert onsdag 29. juni. 17 av de berørte flyavgangene er utenlands og 58 innenlands.

NRK - 15 minutter siden

Kherson: Forbereder folkeavstemning for tilslutning til Russland

Nestlederen for den russisk-støttende administrasjonen i okkuperte Kherson hevder at de forbereder en folkeavstemning for at fylket skal bli en del av Russland. Det melder Reuters, som siterer det russiske nyhetsbyrået TASS. Kherson ligger sør i Ukraina og har vært under russisk kontroll siden mars.

NRK - 1 time siden

Mange klimaskeptikere i Norge

Mens åtte av ti italienere mener at klimaendringene er menneskeskapt, er det bare seks av ti nordmenn som mener det samme, viser en EU-studie. Studien har tatt for seg innbyggernes holdninger til klimaforskning og klimaendringer i seks europeiske land. Nordmenn skiller seg ut som de mest klimaskeptiske.

NRK - 2 timer siden

Australia vurderer ambassade-gjenåpning i Kyiv

Australia vurderer gjenåpning av ambassaden i Ukrainas hovedstad, opplyser statsminister Anthony Albanese. Albanese, som nå er i Madrid i forbindelse med Nato-toppmøtet, sier at han har et ønske om tilstedeværelse på bakken i Ukraina. – Australia vurderer dette.

NRK - 2 timer siden

700 vil ta lederutdanning i Forsvaret

700 kandidater konkurrerer om å få skoleplass i Forsvaret. Østlandet og Vestlandet er høyt representert blant søkerne. – For oss er det viktig at alle landsdeler representeres, både her på FOS og i Forsvaret generelt.

NRK - 3 timer siden

EU-enighet om klimanøytrale biler fra 2035

Nye biler som selges i EU, må være klimanøytrale fra 2035. Det er unionens klimaministre enige om. Klimaministrene ble på et møte i Luxembourg natt til onsdag enige om å stanse salg av nye biler med forbrenningsmotor i 2035 og om å styrke det eksisterende kvotehandelssystemet som gjelder for industri og energi.

NRK - 3 timer siden

Høy bot for fyllekjøring med sparkesykkel

En mann i 20-årene er dømt til betinget fengsel og ilagt en bot på 59.000 kroner etter å ha fyllekjørt i Trondheim på en elsparkesykkel. Den unge mannen var ikke klar over at det han gjorde var ulovlig, men har lagt alle kortene på bordet, skriver Adresseavisen.

NRK - 3 timer siden

Oppbygging av kornlager kan ta sju år

Det kan ta sju år å få på plass et beredskapslager med 165.000 tonn matkorn, nok for et halvt års forbruk, viser en rapport. Landbruksdirektoratet har anbefalt at det bygges opp et slikt beredskapslager, skriver Nationen.

NRK - 3 timer siden

Kyivs ordfører ber Nato om hjelp

Kyivs ordfører oppfordrer Nato-lederne som nå er samlet til toppmøte i Madrid, om å gi Ukraina det som trengs for å stanse krigen. Flere land kan komme til å bli neste offer hvis Russland ikke blir stanset, heter det i en advarsel fra Kyivs ordfører Vitalij Klitsjko. – Våkne opp, folkens.


Nyhetspressen i Sociala medier

Nyhetspressen på facebook Nyhetspressen på Twitter

Liknende Nyheter


Prenumerert på nyheter (RSS)

Med RSS er det enklere å følge nyhetene. Nyhetene lastes automatisk ned til din nyhetsleser og du trenger ikke gå inn på Nyhetspressen.com.

Om oss

Nyhetspressen är en norsk nyhetsportal og nyhetssøkmotor som automatiskt finner de mest delte og aktuelle nyhetene. Välkommen!

Kontakt

contact@nyhetspressen.com