NRK > Nyheter

Thursday, 30 June, 09:12

NRK - 05 aug 21 kl. 17:06

Kvinne i 50-årene omkom i ulykke

En kvinne i 50-årene omkom i en trafikkulykke på Jessheim torsdag ettermiddag. Totalt var det tre biler som kolliderte ved Jessheim trafikkstasjon. Fire personer var involvert i ulykken. – Tre personer er alvorlig skadd og to fraktet til Ullevål. En får behandling på stedet, og en er bekreftet omkommet, opplyste politiets innsatsleder Marit Furuseth til Romerikes Blad like etter hendelsen.
Les mer på NRK


Les mer om:
Jessheim, Ullevål, Marit Furuseth, Romerikes Blad

Dele artikeln

Delningar
| Dele


Kommentera gärna

Liknende nyheter

Taggar: Kvinnei , 50-årene, omkomi , ulykke
NRK - 14 okt 21 kl. 18:44

Mann døde etter ulykke

Torsdag kveld sendte politiet i Vest ut en pressemelding hvor de informerte om at en mann i 70-årene omkom etter en ulykke i Øygarden kommune. De pårørende er varslet. – Nødetatene ble varslet torsdag klokken 16.

NRK - 17 maj 22 kl. 17:34

UTV-ulykke: Mann omkom

Ein mann i 20-åra omkom etter ei alvorleg UTV-ulykke i Ål kommune. Dei pårørande er varsla, skriv politiet på Twitter. Kjærasten til mannen var passasjer på firhjulingen, men vart ikkje skada.

NRK - 26 jun 22 kl. 18:52

19-åringene Marte og Tor Martin døde i ulykke i natt

Politiet frigir navnet på de to 19-åringene som døde i en MC-ulykke på riksvei 450 mellom Oltedal og Dirdal i natt. Det var Marte Lima Espeland og Tor Martin Oltedal som omkom. Navnene frigis i samråd med de pårørende, skriver politiet i en pressemelding.

VG - 29 maj 21 kl. 18:41

Kvinne omkom i ulykke: – Falt i bratt terreng

En kvinne i 60-årene omkom i en fallulykke i Higravtindan i Lofoten lørdag..

Dagbladet - 07 maj 22 kl. 15:33

Kvinne omkom i ulykke

En person omkom i ulykke i Skien..

NRK - 14 jul 21 kl. 11:27

Seks bøtelagt for smittvernsbrudd

Seks personer er ilagt et forelegg på 20.000 kroner hver for å ha brutt plikten til å ta inn på karantenehotell. De reisende kom fra utlandet i mai og juni, oppgir Vest politidistrikt.

NRK - 06 aug 21 kl. 23:15

En omkom etter MC-ulykke

En mann i 30-årene fra Larvik omkom etter en MC-ulykke ved Kvelde i Larvik fredag kveld. Pårørende er varslet. Åstedsundersøkelser på stedet pågår fortsatt, melder Sør-Øst politidistrikt på Twitter..

NRK - 18 maj 22 kl. 02:46

Omkom i MC-ulykke på Voss

En motorsykkelfører i 60-årene omkom i en ulykke mellom Voss og Granvin sent tirsdag kveld. Mannen har trolig kollidert med en bom ved inngangen til en tunnel. Riksveg 13 er stengt på ulykkesstedet mens det pågår tekniske undersøkelser, men det er muligheter for omkjøring på gamlevegen, opplyser operasjonsleder Tom Johannessen i Vest politidistrikt til NRK.

NRK - 09 maj 22 kl. 14:47

To personar til sjukehus etter ulykke

To personar er sendt til sjukehus i ambulanse etter at ei ulykke på Flaktveit i Bergen måndag ettermiddag. Bilen dei sat i skal ha køyrd av vegen og ned ei skråning. Ein person var fastklemt og politiet omtala ulykke som alvorleg.

NRK - 23 jul 21 kl. 07:04

Kvinne i 30-årene omkom i brann

Det var en kvinne i 30-årene som omkom i en brann i en boligblokk i Sarpsborg i natt. Det var full fyr i yttergangen da røykdykkere tok seg inn og de fant henne omkommet i hennes leilighet. Fire personer ble sendt til sykehuset på Kalnes, og flere måtte til legevakt for sjekk..

Fler nyheter fra NRK

NRK - 15 minutter siden

Et skip med 7.000 tonn korn har forlatt ukrainsk havn, ifølge prorussere

Prorussiske tjenestemenn sier at et skip lastet med 7.000 tonn korn har forlatt havna Berdjansk. Kornet skal sendes til det som omtales som «vennlige land».

NRK - 30 minutter siden

Flere ofre for seksuallovbrudd i fjor

I løpet av 2021 er nær 5.800 personer registrert som ofre for seksuallovbrudd. Det er 570 flere enn året før.

NRK - 1 time siden

– Slipp ut torsk du får på kroken

Fiskeridirektoratet oppfordrer hobbyfiskere i Oslofjorden som får torsk på kroken, om å slippe den ut igjen. Det er forbudt å fiske torsk i fjorden, likevel får direktoratet meldinger fra publikum om at folk ikke respekterer forbudet. – Det er veldig viktig at forbudet blir repektert for å kunne bygge opp igjen en torskebestand i Oslofjorden, sier kommunikasjonsrådgivar Olav Lekve i Fiskeridirektoratet.

NRK - 1 time siden

SAS innstiller 16 flyginger – Widerøe fem

SAS må innstille 16 flyginger i dag på grunn av personalmangel. Tolv av dem skulle gått utenlands, ifølge VGs oversikt som er basert på data fra Avinor og Flightstats. Totalt blir 21 flyginger innstilt torsdag – 16 fra SAS og fem Widerøe, viser VGs oversikt.

NRK - 1 time siden

VG: SAS innstiller 16 flyginger – Widerøe fem

SAS må innstille 16 flyginger i dag på grunn av personalmangel. Tolv av dem skulle gått utenlands, ifølge VGs oversikt. Totalt blir 21 flyginger innstilt torsdag – 16 fra SAS og fem Widerøe, viser VGs oversikt.

NRK - 1 time siden

Putin mener alt går etter planen

President Vladimir Putin hevder den «spesielle militæroperasjonen» fortsetter å gå etter planen, mer enn fire måneder inn i Russlands krig i Ukraina. Putin beskrev de russiske soldatene som helter da han møtte journalister under et besøk i Turkmenistan onsdag. Han sa at den «spesielle militæroperasjonen» går som den skal, og at troppene har nådd flere milepæler.

NRK - 2 timer siden

Finland kan sette opp grensegjerde mot Russland

Det er ventet at Finland vil åpne for å bygge kraftige grensegjerder langs deler av den 134 mil lange grensa mot Russland. En ny lov som gjør det mulig å sette opp grensegjerdet er ventet å bli stemt gjennom i Finlands nasjonalforsamling Eduskunta denne uka, melder Radio Ekot. – Ting kan endre seg raskt og vi må være forberedt på alle slags situasjoner, sier Finlands innenriksminister Krista Mikkonen.

NRK - 2 timer siden

Marcos tatt i ed som president på Filippinene

Ferdinand Marcos junior, sønn av Filippinenes tidligere diktator ved samme navn, er tatt i ed som landets nye president. Etter å ha blitt satt inn som president, lovpriset han sin fars tidligere styre i øynasjonen. – Jeg kjente en gang en mann som så hvor lite som var blitt oppnådd siden landets uavhengighet.

NRK - 3 timer siden

Kritisk for tenåring etter badeulykke

Situasjonen for gutten i tenårene som ble fløyet til St. Olavs Hospital i Trondheim etter en badeulykke i Rotevatnet i Volda i går ettermiddag, er kritisk og ustabil. Det sier Erik Dyb ved operasjonssentralen i Møre og Romsdal politidistrikt til NRK.

NRK - 3 timer siden

Lite kontakt mellom politi og psykiatri

Helse- og omsorgsdepartementet sier de arbeider med å bedre kontakten mellom politi og psykisk helsevern. En psykiater som jobber med sikkerhetspasienter, sier til NRK at han etterlyser bedre dialog med politiet for å avverge alvorlige hendelser. Han mener også at terskelen for å kunne tvangsinnlegge psykotiske personer er for høy, og at det er viktig at politiet varsler helsetjenesten dersom de er bekymret for at personer med alvorlige psykiske lidelser kan komme til å utøve vold..


Nyhetspressen i Sociala medier

Nyhetspressen på facebook Nyhetspressen på Twitter

Liknende Nyheter


Prenumerert på nyheter (RSS)

Med RSS er det enklere å følge nyhetene. Nyhetene lastes automatisk ned til din nyhetsleser og du trenger ikke gå inn på Nyhetspressen.com.

Om oss

Nyhetspressen är en norsk nyhetsportal og nyhetssøkmotor som automatiskt finner de mest delte og aktuelle nyhetene. Välkommen!

Kontakt

contact@nyhetspressen.com