VG > Sport

Wednesday, 20 October, 02:15

VG - 18 sep 21 kl. 10:24

Kvinne i 20-årene døde av skadene etter voldshendelse i Bergen

Samtidig opplyser Vest politidistrikt at én person, som tidligere var siktet for drapsforsøk, nå blitt siktet for drap..
Les mer på VG Bilden deled av VG via deres RSS-fløde og vises på deres server.


Les mer om:
Vest, Bergen

Dele artikeln

Delningar
| Dele


Kommentera gärna

Liknende nyheter

Taggar: Kvinnei , 20-årene, dødeav , skadene, etter, voldshendelsei , Bergen
NRK - 20 sep 21 kl. 15:06

Kvinne døde av skadene

En kvinne i slutten av 50-årene døde av skadene hun ble påført under knivstikkingen på Nav Årstad i Bergen i dag. De pårørende er varslet om dødsfallet. Den andre skadde er en kvinne i midten av 30-årene.

NRK - 14 jun 21 kl. 11:58

Døde etter brann i Molde

Mannen i 70-årene som ble skadet i brannen i Molde natt til fredag, døde søndag kveld av skadene han pådrog seg i brannen. Det opplyser politiet i en pressemelding. Avdøde ble først kjørt til Molde sykehus, men ble seinere overført til Haukeland universitetssjukehus i Bergen der han døde.

NRK - 14 jul 21 kl. 11:27

Seks bøtelagt for smittvernsbrudd

Seks personer er ilagt et forelegg på 20.000 kroner hver for å ha brutt plikten til å ta inn på karantenehotell. De reisende kom fra utlandet i mai og juni, oppgir Vest politidistrikt.

NRK - 20 sep 21 kl. 16:33

Siktet for drap og grov kroppsskade

– Mannen som er mistenkt for å ha knivstukket to ansatte på Nav Årstad er siktet for drap og grov kropsskade, sier politiadvokat Christine Møen Wisløff. Mannen har utenlandsk bakgrunn og kom til Norge i 2011. Han har vært norsk statsborger siden 2019.

NRK - 29 jul 21 kl. 17:40

Kvinne i 40-årene funnet død

Politiet opplyser at personen som ble funnet død i Fredrikstad torsdag, er en kvinne i 40-årene. Dødsfallet blir betegnet som mistenkelig. Ifølge politiet var ikke kvinnen bosatt i den aktuelle leiligheten.

NRK - 28 jun 21 kl. 08:15

Siktet etter sparkesykkel-ulykke

En kvinne er pågrepet og siktet i Paris for å ha kjørt på en annen kvinne med elsparkesykkel. Den andre kvinnen døde to dager senere av skadene. Etter søk av gjerningspersonen, ble en kvinne pågrepet sist torsdag og siktet for grov kroppsskade med dødsfall som konsekvens i helgen..

VG - 28 jun 21 kl. 08:30

Kvinne siktet etter dødsulykke med elsparkesykkel i Frankrike

En kvinne er pågrepet og siktet i Paris for å ha kjørte på en annen kvinne med elsparkesykkel. Den andre kvinnen døde senere av skadene..

NRK - 20 sep 21 kl. 19:32

VG: Flere trusler mot Nav Årstad

Ifølge VG har en rekke personer blitt dømt for eller tiltalt for trusler mot ansatte ved Nav Årstad i Bergen de siste årene. Flere av sakene gjelder drapstrusler, andre trusler og krenkende adferd. Mandag ble to ansatte knivstukket på kontoret.

NRK - 31 jul 21 kl. 11:06

Kvinne skadet etter fallulykke

Personen som falt 15-20 meter ned en skrent i Kjerag i Rogaland er en kvinne i 20-årene. Hun ble fløyet til sykehus i Bergen. – Den ulykkesutsatte personen er en utenlandsk kvinne i 20-årene.

NRK - 05 jun 21 kl. 23:43

Minst 138 drept i Burkina Faso

Minst 138 mennesker, de fleste sivile, ble natt til lørdag drept i de mest dødbringende angrepene i Burkina Faso siden 2015. Det antas at militante islamister står bak massakrene nord i landet. Utover dagen lørdag steg dødstallet etter hvert som sårede døde av skadene, og nye lik ble funnet.

Fler nyheter fra VG

VG - 1 time siden

Takker nei til «årets gamling»-tittel

Dronning Elizabeth (95) sier nei takk til hedersbetegnelsen et britisk blad vil gi henne..

VG - 2 timer siden

Les dagens VG her!

De som bor i Sør-Norge opplever nå en rekordhøy pris på strøm. Sjekk både hva du kan gjøre for å redusere kostnadene, og hva det koster deg å bruke dine ulike elektriske gjenstander i dagens VG..

VG - 3 timer siden

Marerittkveld for Haaland og Dortmund: Største tap i Champions League

(Ajax – Borussia Dortmund 4–0) Erling Braut Haaland måtte gå målløs av banen da Ajax rundspilte Borussia Dortmund i Amsterdam..

VG - 4 timer siden

FBI ransaker hjemmet til russisk oligark

USAs føderale politi FBI ransakte tirsdag den luksuriøse boligen til den russiske oligarken Oleg Deripaska i Washington..

VG - 5 timer siden

Kritisk coronasituasjon i Romania

Det er daglige rekorder både i antall smittetilfeller og coronadødsfall i Romania. Landet har blant den laveste vaksinedekningen i Europa..

VG - 5 timer siden

«Kunstneren og Tyven» viner Filmkritikerprisen

Filmkritikerprisen for fjorårets beste norske langfilm går til Benjamin Rees «Kunstneren og Tyven.».

VG - 5 timer siden

City kjørte over Brügge: – Festfotball

(Club Brügge-Manchester City 1–5) Pep Guardiola og hans City ga ikke hjemmelaget sjansen til å innbille seg noe som helst. Brügge ble offer for overkjøring fra start til mål..

VG - 7 timer siden

Strømsjokket må dempes

Rekordhøye strømpriser rammer hardt. De som sliter, må få nødvendig hjelp. Ellers kan denne vinteren ende med nye gjeldsslaver..

VG - 7 timer siden

Dykker fant 900 år gammelt sverd ved kysten av Israel

En mann fra Israel fant et antikk sverd da han var på dykkertur i Middelhavet. Ifølge eksperter er sverdet 900 år gammelt og stammer fra korsfarerne..

VG - 7 timer siden

Historisk samedokument har funnet veien hjem

Etter 270 år har samenes viktigste dokument endelig kommet hjem til Sápmi. – En stor dag for samene, sier kong Harald..
Om oss

Nyhetspressen är en norsk nyhetsportal og nyhetssøkmotor som automatiskt finner de mest delte og aktuelle nyhetene. Välkommen!

Kontakt