VG > Innenriks

Monday, 25 October, 12:21

VG - 18 sep 21 kl. 10:24

Kvinne i 20-årene døde av skadene etter voldhendelse i Bergen

Samtidig er mannen som tidligere var siktet for drapsforsøk nå blitt siktet for drap, opplyser Vest politidistrikt..
Les mer på VG Bilden deled av VG via deres RSS-fløde og vises på deres server.


Les mer om:
Vest, Bergen

Dele artikeln

Delningar
| Dele


Kommentera gärna

Liknende nyheter

Taggar: Kvinnei , 20-årene, dødeav , skadene, etter, voldhendelsei , Bergen
NRK - 20 sep 21 kl. 15:06

Kvinne døde av skadene

En kvinne i slutten av 50-årene døde av skadene hun ble påført under knivstikkingen på Nav Årstad i Bergen i dag. De pårørende er varslet om dødsfallet. Den andre skadde er en kvinne i midten av 30-årene.

NRK - 14 jun 21 kl. 11:58

Døde etter brann i Molde

Mannen i 70-årene som ble skadet i brannen i Molde natt til fredag, døde søndag kveld av skadene han pådrog seg i brannen. Det opplyser politiet i en pressemelding. Avdøde ble først kjørt til Molde sykehus, men ble seinere overført til Haukeland universitetssjukehus i Bergen der han døde.

NRK - 14 jul 21 kl. 11:27

Seks bøtelagt for smittvernsbrudd

Seks personer er ilagt et forelegg på 20.000 kroner hver for å ha brutt plikten til å ta inn på karantenehotell. De reisende kom fra utlandet i mai og juni, oppgir Vest politidistrikt.

NRK - 20 sep 21 kl. 16:33

Siktet for drap og grov kroppsskade

– Mannen som er mistenkt for å ha knivstukket to ansatte på Nav Årstad er siktet for drap og grov kropsskade, sier politiadvokat Christine Møen Wisløff. Mannen har utenlandsk bakgrunn og kom til Norge i 2011. Han har vært norsk statsborger siden 2019.

NRK - 29 jul 21 kl. 17:40

Kvinne i 40-årene funnet død

Politiet opplyser at personen som ble funnet død i Fredrikstad torsdag, er en kvinne i 40-årene. Dødsfallet blir betegnet som mistenkelig. Ifølge politiet var ikke kvinnen bosatt i den aktuelle leiligheten.

NRK - 28 jun 21 kl. 08:15

Siktet etter sparkesykkel-ulykke

En kvinne er pågrepet og siktet i Paris for å ha kjørt på en annen kvinne med elsparkesykkel. Den andre kvinnen døde to dager senere av skadene. Etter søk av gjerningspersonen, ble en kvinne pågrepet sist torsdag og siktet for grov kroppsskade med dødsfall som konsekvens i helgen..

VG - 28 jun 21 kl. 08:30

Kvinne siktet etter dødsulykke med elsparkesykkel i Frankrike

En kvinne er pågrepet og siktet i Paris for å ha kjørte på en annen kvinne med elsparkesykkel. Den andre kvinnen døde senere av skadene..

NRK - 20 sep 21 kl. 19:32

VG: Flere trusler mot Nav Årstad

Ifølge VG har en rekke personer blitt dømt for eller tiltalt for trusler mot ansatte ved Nav Årstad i Bergen de siste årene. Flere av sakene gjelder drapstrusler, andre trusler og krenkende adferd. Mandag ble to ansatte knivstukket på kontoret.

NRK - 31 jul 21 kl. 11:06

Kvinne skadet etter fallulykke

Personen som falt 15-20 meter ned en skrent i Kjerag i Rogaland er en kvinne i 20-årene. Hun ble fløyet til sykehus i Bergen. – Den ulykkesutsatte personen er en utenlandsk kvinne i 20-årene.

NRK - 05 jun 21 kl. 23:43

Minst 138 drept i Burkina Faso

Minst 138 mennesker, de fleste sivile, ble natt til lørdag drept i de mest dødbringende angrepene i Burkina Faso siden 2015. Det antas at militante islamister står bak massakrene nord i landet. Utover dagen lørdag steg dødstallet etter hvert som sårede døde av skadene, og nye lik ble funnet.

Fler nyheter fra VG

VG - 3 timer siden

Togstansen over: – Trafikken mellom Oslo og Kolboten går igjen

Den travle pendlerstrekningen mellom Kolbotn og Oslo S er stengt for togtrafikk mandag morgen. Det har skapt lange ventekøer for å komme seg på buss for tog til Oslo – og kan ha forårsaket mer biltrafikk på veiene..

VG - 3 timer siden

Togstans mellom Oslo og Kolbotn – kø inn mot hovedstaden

På grunn av strømproblemer ved Holmlia er strekningen mellom Kolbotn og Oslo S stengt for togtrafikk mandag morgen. Det kan ha ført til at flere har kastet seg i bilen for å rekke jobb..

VG - 13 timer siden

Redningsaksjon i Hardanger: De savnede skulle krysse over til en hytte

TOKAGJELET (VG) Politiet sier en båt med tre personer trolig har gått utfor foss ved Tokagjelet i Kvam kommune..

VG - 4 timer siden

Politiet om søket i Kvam: – Fortsatt i en redningsfase

TOKAGJELET (VG) Klokken 07 mandag morgen sier politiet at aksjonen fortsatt er i en redningsfase i Tokagjelet. Den som meldte fra om de savnede har en relasjon til dem..

VG - 5 timer siden

Hadia Tajik om SAS-konflikten: Vil rydde opp

Arbeidsminister Hadia Tajik (Ap) tar initiativ til et nordisk samarbeid for å hindre selskaper i å organisere seg unna arbeidsgiveransvar..

VG - 13 timer siden

Stor redningsaksjon: Tre personer har sannsynligvis gått utfor en foss

TOKAGJELET (VG) Nødetatene frykter båt med tre personer har gått utfor foss i Tokagjelet i Kvam kommune, og det pågår natt til mandag en stor redningsaksjon..

VG - 14 timer siden

NRK svarer på klima-refs: – Lite egnet til å skremme

Flere har klaget inn den nye klimaserien fra NRK Super til Kringkastingsrådet. En pensjonist har anmeldt serien – og en Frp-politiker varsler det samme. NRKs programdirektør sier at de ikke ønsker å bidra til økt bekymring..

VG - 18 timer siden

SV ber om storstilt skattekontroll i «Norges Monaco»

Først forlot Bjørn Dæhlie. Så kom skattefuten. Det sistnevnte kan i hvert fall bli utfallet for skatteparadiset Bø i Vesterålen, om SV får det som de vil..

VG - Igår: 11:21

Dette påvirker strømprisene: – Kraften vil alltid flyte dit prisen er høyest

Synes du strømprisene er forvirrende? Her er en kjapp innføring i hvorfor de er så høye for tiden – og hva som påvirker dem..

VG - Igår: 22:28

To knivstikkinger i Trondheim

To personer er sendt til sykehus etter to knivstikkinger lørdag kveld. Uvisst om det er sammenheng, sier politiet..
Om oss

Nyhetspressen är en norsk nyhetsportal og nyhetssøkmotor som automatiskt finner de mest delte og aktuelle nyhetene. Välkommen!

Kontakt