NRK > Nyheter

Tuesday, 26 October, 16:53

NRK - 23 jun 21 kl. 10:39

Kvinne funnet omkommet i Lakselv

Politiet i Finnmark skriver på Twitter at de har funnet en kvinne omkommet i Lakselv onsdag morgen. Det ble startet en leteaksjon etter kvinnen som ble meldt til politiet 08.19. Hun ble funnet 09.32, og sist sett i går kveld.
Les mer på NRK


Les mer om:
Finnmark, Twitter, Lakselv

Dele artikeln

Delningar
| Dele


Kommentera gärna

Liknende nyheter

Taggar: Kvinne, funnet, omkommeti , Lakselv
NRK - 15 okt 21 kl. 05:03

Kvinne funnet omkommet

En kvinne i 70-årene er funnet omkommet i Sande i Holmestrand kommune etter å ha vært savnet siden torsdag. Kvinnen ble sist sett rundt klokken 18 torsdag kveld, og Sørøst politidistrikt satte torsdag kveld inn flere politipatruljer for å lete etter henne. Klokken 03.

NRK - 15 sep 21 kl. 05:03

Kvinne funnet omkommet

En kvinne i 70-årene med demens ble funnet omkommet etter en leteaksjon i Evenskjer i Troms natt til onsdag. Kvinnen ble meldt savnet tirsdag. Det ble rekvirert frivillige mannskaper, politihelikopter, hundeekvipasjer og droner i letingen.

NRK - 26 jun 21 kl. 18:05

Savnet kvinne funnet omkommet

Kvinnen i 70-årene som ble meldt savnet etter en fjelltur i Svartåsfjellet i Vingelen i Tolga er funnet omkommet. Det bekrefter politiet lørdag kveld. De pårørende er varslet om funnet..

NRK - 10 jul 21 kl. 22:51

Basehopper funnet omkommet i Loen

Kvinnen i 40-årene som var savnet etter et basehopp i Loen i Nordfjord lørdag, er funnet omkommet, bekrefter politiet. Basehopperen ble meldt savnet ved 15.30-tiden etter at hun ikke møtte til jobb.

NRK - 25 mar 21 kl. 10:45

Mann funnet omkommet i Vestfjorden

En mann er funnet omkommet i Vestfjorden der det har pågått søk etter en seilbåt. Mannen ble funnet av et redningshelikopter torsdag. Leteaksjonen har pågått nordvest for Bodø siden onsdag kveld..

NRK - 17 apr 21 kl. 15:21

Enda en omkommet funnet i Tunisia

Dykkere fra Tunisias marine har funnet enda en omkommet migrant etter et forlis utenfor byen Sfax. Dermed er i alt 22 funnet døde, mens om lag 20 fortsatt er savnet. En talsmann sier migrantene trolig er lurt om bord i en båt som ikke var sjødyktig..

NRK - 12 jul 21 kl. 22:37

Fire nye funnet etter boligkollaps

Fire nye personer er funnet omkommet i ruinene etter at en boligblokk kollapset i Miami i USA 24. juni. Til sammen er 94 personer nå funnet omkommet.

NRK - 26 jul 21 kl. 19:33

Mann funnet omkommet i Meløy

En mann har blitt funnet omkommet ved småbåthavna på Ørnes i Meløy kommune. Det melder politiet på Twitter. Undersøkelser viser at det dreier seg om en tragisk sykkelulykke, hvor bare den omkommende var involvert, og mannen ble funnet av tilfeldig forbipasserende.

NRK - 02 aug 21 kl. 03:53

Savnet mann funnet død i Rendalen

En 75-årig mann er funnet omkommet i Storsjøen i Rendalen i Innlandet. Han dro ut på båttur alene søndag ettermiddag. Han ble funnet omkommet kl.

NRK - 13 sep 21 kl. 15:35

Arbeidere funnet omkommet i Kina

19 kinesiske arbeidere som ble innesperret da en gruvegang i en kullgruve i Quinghai-provinsen i Kina raste sammen i august, er nå funnet døde. I alt 21 gruvearbeidere var i gruvegangen da taket plutselig raste ned 14. august.

Fler nyheter fra NRK

NRK - 30 minutter siden

Møter russisk utenriksminister

Statsminister Jonas Gahr Støre møter Russlands utenriksminister Sergej Lavrov i Oslo i ettermiddag, melder NTB..

NRK - 45 minutter siden

Mor og barnevogn påkjørt av varebil

Mor med barnevogn som var påkjørt av en varebil. Mor er skadd, uvisst skadeomfang, mens barnet i barnevogna fremstår uskadd. De kjøres med ambulanse, skriver politiet på Twitter..

NRK - 1 time siden

FN: Nasjonale mål langt fra nok

De nasjonale klimamålene som er meldt inn til FN så langt vil bare redusere klimagassutslippene med 7,5 prosent i 2030. Det er et godt stykke unna målet om 55 prosent kutt som er nødvendig for å begrense global oppvarming til 1,5 grader. Det skriver FNs miljøprogram (UNEP) i sin nyeste Emissions Gap Report.

NRK - 1 time siden

FN: Nasjonale mål ikke nok

De nasjonale klimamålene som er meldt inn til FN så langt vil bare redusere klimagassutslippene med 7.5 prosent i 2030. Det er et godt stykke unna målet om 55 prosent kutt som er nødvendig for å begrense global oppvarming til 1.

NRK - 1 time siden

Dronning Elizabeth tilbake på jobb

Dronning Elizabeth (95) viste seg offentlig for første gang på en uke. I forrige uke tilbrakte hun natten på sykehus av «praktiske årsaker» og har tatt ulike tester. Etter dette har dronningen jobbet hjemmefra, og skal være «ved godt mot».

NRK - 1 time siden

Skal søke etter savnede med droner

Politiet orienterer leteaksjonen i Kvam tirsdag. I løpet av det siste døgnet har de drevet leteaksjon ved hjelp av helikopter. – I natt har vi hatt observasjonsposter uten at vi har funnet noe av interesse.

NRK - 1 time siden

Skal søke med drone

Politiet orienterer leteaksjonen i Kvam. I løpet av det siste døgnet har de drevet leteaksjon ved hjelp av helikopter. – I natt har vi hatt observasjonsposter uten at vi har funnet noe av interesse.

NRK - 1 time siden

Pressebrief om båtulykken kl 15

Politiet gjennomfører pressebrief utenfor stasjonen og vil gi en kort statusoppdatering om båtulykken i Kvam..

NRK - 2 timer siden

Passert 15.000 koronadødsfall

Svenske myndigheter har tirsdag registrert ni nye koronadødsfall. Dermed har det samlede antall dødsfall som knyttes til koronaviruset i Sverige passert 15.000.

NRK - 2 timer siden

Tidligere anmeldt av Coop

Siktede for Kongsberg-drapene har tidligere blitt anmeldt av Coop, melder VG. – Jeg kan bekrefte at gjerningsmannen tidligere er anmeldt av oss. Utover dette har vi ingen kommentar, og alle spørsmål vedrørende anmeldelsen må rettes til politiet, sier Silje Verlo Alisøy, kommunikasjonsrådgiver i Coop Norge, til VG.


Nyhetspressen i Sociala medier

Nyhetspressen på facebook Nyhetspressen på Twitter

Liknende Nyheter

Bilder


Prenumerert på nyheter (RSS)

Med RSS er det enklere å følge nyhetene. Nyhetene lastes automatisk ned til din nyhetsleser og du trenger ikke gå inn på Nyhetspressen.com.Om oss

Nyhetspressen är en norsk nyhetsportal og nyhetssøkmotor som automatiskt finner de mest delte og aktuelle nyhetene. Välkommen!

Kontakt