NRK > Nyheter

Lørdag, 24 Juli, 22:17

NRK - 23 juni 21 kl. 10:39

Kvinne funnet omkommet i Lakselv

Politiet i Finnmark skriver på Twitter at de har funnet en kvinne omkommet i Lakselv onsdag morgen. Det ble startet en leteaksjon etter kvinnen som ble meldt til politiet 08.19. Hun ble funnet 09.32, og sist sett i går kveld.
Les mer på NRK


Les mer om:
Finnmark, Twitter, Lakselv

Dele artikeln

Delningar
| Dele


Kommentera gärna

Liknende nyheter

Taggar: Kvinne, funnet, omkommeti , Lakselv
NRK - 26 juni 21 kl. 18:05

Savnet kvinne funnet omkommet

Kvinnen i 70-årene som ble meldt savnet etter en fjelltur i Svartåsfjellet i Vingelen i Tolga er funnet omkommet. Det bekrefter politiet lørdag kveld. De pårørende er varslet om funnet..

NRK - 10 juli 21 kl. 22:51

Basehopper funnet omkommet i Loen

Kvinnen i 40-årene som var savnet etter et basehopp i Loen i Nordfjord lørdag, er funnet omkommet, bekrefter politiet. Basehopperen ble meldt savnet ved 15.30-tiden etter at hun ikke møtte til jobb.

NRK - 25 mars 21 kl. 10:45

Mann funnet omkommet i Vestfjorden

En mann er funnet omkommet i Vestfjorden der det har pågått søk etter en seilbåt. Mannen ble funnet av et redningshelikopter torsdag. Leteaksjonen har pågått nordvest for Bodø siden onsdag kveld..

NRK - 17 april 21 kl. 15:21

Enda en omkommet funnet i Tunisia

Dykkere fra Tunisias marine har funnet enda en omkommet migrant etter et forlis utenfor byen Sfax. Dermed er i alt 22 funnet døde, mens om lag 20 fortsatt er savnet. En talsmann sier migrantene trolig er lurt om bord i en båt som ikke var sjødyktig..

NRK - 12 juli 21 kl. 22:37

Fire nye funnet etter boligkollaps

Fire nye personer er funnet omkommet i ruinene etter at en boligblokk kollapset i Miami i USA 24. juni. Til sammen er 94 personer nå funnet omkommet.

NRK - 30 juni 21 kl. 22:06

182 nye graver funnet i Canada

Ytterligere 182 umerkede graver er funnet ved en tidligere kostskole i Canada. Dette er det tredje store funnet siden slutten av mai. Det kommer etter at levningene av 215 barn ved en tidligere kostskole i provinsen British Columbia ble funnet i mai.

NRK - 21 mars 21 kl. 16:41

Person funnet omkommet i Os

En person er funnet omkommet i forbindelse med leteaksjonen etter en savnet skigåer i området Falkhøgda i Os kommune. Det er grunn til å anta at det er den savnede, skriver politiet på Twitter. Pårørende er varslet..

NRK - 25 mars 21 kl. 10:45

Funnet omkommet etter leteaksjon

En mann er funnet omkommet i Vestfjorden der det har pågått søk etter en seilbåt..

VG - 25 mars 21 kl. 10:59

Mann funnet omkommet i Vestfjorden

Mannen i 60-årene ble funnet omkommet i Vestfjorden i Nordland torsdag morgen, etter at det har pågått leteaksjon siden onsdag kveld..

NRK - 01 mai 21 kl. 15:10

To funnet omkommet etter snøskred

To personer er funnet.omkommet etter at det har gått snøskred ved Sofiatinden i Lyngen i Troms lørdag formiddag. Det bekrefter politiet..

Fler nyheter fra NRK

NRK - 15 minutter siden

Kontroll på alle etter båtvelt

Ein båt skal ha velta ved Hamresanden i Kristiansand. Nokon av dei er i vatnet, skriv politiet på Twitter. Brannvesenet rykker ut med båt og dykkarar, skriv 110 Agder.

NRK - 15 minutter siden

Fleire i vatnet etter båtvelt

Ein båt skal ha velta ved Hamresanden i Kristiansand. Nokon av dei er i vatnet, skriv politiet på Twitter. Alle naudetatar er på veg til staden.

NRK - 30 minutter siden

Båt støytt på grunn i Kristiansand

Naudetatane og redningsskøyta rykker ut til melding om ein grunnstøytt båt med personar om bord. Det skal ikkje vere personar i vatnet. – Vi er på staden med mykje ressursar, skriv politiet i Agder på Twitter..

NRK - 30 minutter siden

Ny flaum i Belgia

Belgia er igjen ramma av kraftige flaumar laurdag, berre ei veke etter uvêret i Mellom-Europa som har tatt livet av over 200 personar. Fleire gater i Dinant i Namur er flødd over av kraftig regn, melder De Standaard. Minst 25 bilar er tatt av vatnet..

NRK - 1 time siden

Ti personar involvert i slagsmål

Politiet fekk klokka 20.11 laurdag melding om eit slagsmål med rundt ti personar involvert i Hagemannsparken i Holmestrand. Politiet er på staden med fleire patruljar for å undersøke kva som har skjedd og snakke med involverte, skriv dei på Twitter..

NRK - 1 time siden

Politiet rykte ut til insekt

Ein bebuar i Industrigata i Oslo ringde til politiet om det dei meinte var ein reptil som skjulte seg bak ein TV. Berre halen var synleg. – Oppdraget gjekk til nokon av våre tøffaste frå beredskapstroppen.

NRK - 1 time siden

Bil krasja med høgspentmast

Ein bil med tre personar har køyrt inn i ei høgspentmast på Kongsvingervegen i Vormsund, melder Aust politidistrikt på Twitter. Det er uvisst skadeomfang. Naudetatane er på veg..

NRK - 2 timer siden

Skal ha svindla Nav for 340.000

En mann må møte i Fredrikstad tingrett, tiltalt for å ha tatt imot 340.000 kroner i arbeidsavklaringspenger fra Nav uten å opplyse om at han bodde i Thailand. Arbeidsavklaringspenger fra Norge kan kun beholdes dersom man flytter til EU- eller EØS-land eller Sveits.

NRK - 2 timer siden

Seks soldatar drepne av IS-styrkar

Minst seks kamerunske soldatar er drepne og fire skada etter eit angrep frå IS-styrkar nord i landet, ifølge CRTV. Ifølge myndigheitene i landet er det jamn stigning i angrep frå IS etter at Boko Haram-leiaren vart drepen i juni. IS prøver å ta over område som Boko Haram tidlegare hadde..

NRK - 3 timer siden

160.000 demonstrerar i Frankrike

Situasjonen er amper i Frankrike, der store politistyrkar er plassert ut i fleire byar etter at over 160.000 demonstrantar har tatt til gatene for å protestere mot koronatiltak og vaksinen, skriv Le Figaro. Fleire er arresterte.
Om oss

Nyhetspressen är en norsk nyhetsportal og nyhetssøkmotor som automatiskt finner de mest delte og aktuelle nyhetene. Välkommen!

Kontakt