NRK > Nyheter

Lørdag, 15 Mai, 01:23

NRK - 23 april 21 kl. 04:50

Kvinne funnet død

Torsdag kveld fikk politiet melding om funn av en død kvinne på Varaldsøy i Kvinnherad. Hun ble funnet utendørs og foreløpige funn taler for at hun ble drept. En person har fått status som siktet og ble pågrepet, skriver politiet i en pressemelding..
Les mer på NRK


Les mer om:
Varaldsøy, Kvinnherad

Dele artikeln

Delningar
| Dele


Kommentera gärna

Liknende nyheter

Taggar: Kvinne, funnet, død
NRK - 11 april 21 kl. 19:07

Koronasmittet kvinne funnet død

En kvinne som ble funnet død i Gran kommune, var smittet av koronaviruset. Kvinnen i 70-årene ble funnet død i sitt hjem, opplyser kommunen. Rutinemessig ble det tatt koronatest som bekreftet at hun hadde viruset..

VG - 23 april 21 kl. 04:12

Kvinne funnet død i Kvinnherad – én person pågrepet og siktet

En kvinne ble torsdag kveld funnet død i Kvinnherad. Kvinnen ble funnet utendørs, og politiet tror hun ble drept..

VG - 23 april 21 kl. 04:12

Kvinne funnet død i Kvinnherad – mann pågrepet og siktet

En kvinne ble torsdag kveld funnet død i Kvinnherad. Kvinnen ble funnet utendørs, og politiet tror hun ble drept..

VG - 23 april 21 kl. 04:12

Kvinne funnet død i Kvinnherad: – I en liten bygd blir dette veldig nært

En kvinne ble torsdag kveld funnet død i Kvinnherad. Kvinnen ble funnet utendørs, og politiet mistenker at hun er blitt drept..

NRK - 20 feb. 21 kl. 00:37

Kvinne funnet forslått i Moss

En mann i 20-årene er pågrepet etter at en kvinne i 50-årene ble funnet forslått og blødende på Melløs i Moss. Det var forbipasserende som fant kvinnen utendørs. Hun er nå fraktet til sykehus for undersøkelser, melder NTB..

NRK - 31 mars 21 kl. 18:38

18-årig kvinne funnet død i Sverige

En 18 år gammel kvinne som forsvant fra Höör i Skåne tirsdag, er funnet død. En 25 år gammel mann er pågrepet i saken, mistenkt for drap. Kvinnen ble meldt savnet etter at hun ikke kom hjem fra et besøk hos en venn natt til tirsdag..

NRK - 12 april 21 kl. 13:57

Levninger var av en kvinne

Levningene som ble funnet ved Nautholmen i Tvedestrand forrige måned, stammer trolig fra en kvinne på mellom 20 og 30 år, ifølge foreløpige undersøkelser fra Rettsmedisinsk institutt. Funnet undersøkes mot savnet-meldinger i Norge og utlandet..

Klartale - 23 april 21 kl. 08:30

Kvinne funnet død i Kvinnherad

En kvinne er funnet død i Kvinnherad. Politiet tror hun er drept. En mann er siktet i saken..

Aftenposten - 23 april 21 kl. 09:33

Kvinne funnet død – mann pågrepet og siktet

En kvinne ble torsdag kveld funnet død utendørs på Varaldsøy i Kvinnherad..

VG - 23 april 21 kl. 04:12

Mann siktet for drap på kvinne i 40-årene

En kvinne ble torsdag kveld funnet død i Kvinnherad. Kvinnen ble funnet utendørs, og politiets foreløpige funn tyder på at hun ble drept..

Fler nyheter fra NRK

NRK - 30 minutter siden

IDF: Over 200 000 uten strøm i Gaza

Ifølge Det israelske forsvaret (IDF) skal Hamas ha skutt ut flere hundre raketter mot Gazastripen, og flere av rakettene skal ha truffet høyspentledninger. Ifølge forsvaret har det ført til at over 200 000 personer i Gaza nå er uten strøm, tvitrer Det israelske forsvaret..

NRK - 30 minutter siden

Politiet avsluttet fest i Bodø

I Bodø har politiet avsluttet en fest etter at det var for mange ungdommer til stede og som har forstyrret naboer. Politiet har gitt pålegg om å holde det rolig resten av natten, skriver politiet i Nordland på Twitter..

NRK - 45 minutter siden

Brann i gapahuk i Alta

I Alta fikk politiet melding om brann i en gapahuk på baksiden av Sandfallet skole. Både politi og brann er på stedet. Skadeomfanget på gapahuken er så langt ukjent, melder politiet i Finnmark på Twitter..

NRK - 1 time siden

To barn såret i Jaffa

To arabiske barn skal ha blitt såret etter at en brannbombe ble kastet inn i huset de befant seg i Jaffa, som ligger ved utkanten av Tel Aviv, melder The Times of Israel. Begge barna, på 10 og 12 år, får medisinsk behandling. Politiet etterforsker saken..

NRK - 1 time siden

425 nye smittede i Norge

Det siste døgnet er det registrert 425 koronasmittede i Norge. Det er 18 flere enn samme dag i forrige uke. De siste sju dagene er det i snitt registrert 417 koronasmittede per dag.

NRK - 1 time siden

Brann i fyrverkerifabrikk i Sverige

Etter lynnedslag fredag kveld brøt det ut brann i et fyrverkerifabrikk i Ljungby i Sverige. Brannen resulterte i at flere fyrverkeriraketter gikk av ved fabrikken. Ingen personer skal ha kommet til skade, melder SVT..

NRK - 1 time siden

Børsoppgang i USA

Børsene i USA steg fredag og hentet inn igjen noe av det store fallet fra tidligere i uken. Industritunge Dow Jones steg 1,1 prosent. Den bredt sammensatte S&P 500-indeksen gikk opp 1,5 prosent.

NRK - 1 time siden

13 nye smittede i Porsgrunn

13 nye smittetilfeller ble registrert i Porsgrunn fredag. Flesteparten av disse har kjent smittevei og var allerede i karantene, skriver Porsgrunn kommune på sine hjemmesider..

NRK - 1 time siden

Salgsrekord for vinmonopolet

Det var lange polkøer flere stedet i landet fredag, og Vinmonopolet satte omsetningsrekord for 2021. Sosiale medier flommet over av bilder og videoer av de lange polkøene fredag. Det viste seg også i Vinmonopolets omsetning, som var rekordhøy så langt i år, skriver Dagbladets Børsen.

NRK - 1 time siden

7 ungdommer utsatt for pepperspray

7 ungdommer i alderen 17–21 år har vært utsatt for pepperspray, melder politiet i Sør-Øst på Twitter. Politiet har pågrepet en 18 år gammel mann fra Tønsberg, som er innsatt i arresten..
Om oss

Nyhetspressen är en norsk nyhetsportal og nyhetssøkmotor som automatiskt finner de mest delte og aktuelle nyhetene. Välkommen!

Kontakt