NRK > Nyheter

Tirsdag, 03 August, 06:53

NRK - 14 juni 21 kl. 19:44

Kvinne drept i BLM-demonstrasjon

En kvinne døde og tre andre ble såret da en mann kjørte en bil inn i en gruppe Black Lives Matters-demonstranter i Minneapolis i Minnesota i USA, skriver Vice. Politiet i Minneapolis skriver på Twitter at mannen ble pågrepet og er nå på sykehus. Øyenvitner forteller til Vice at mannen økte farten da han nærmet seg demonstrasjonen, kjørte inn i en bil som sto parkert for å skjerme demonstrantene, og at den bilen traff flere av personene..
Les mer på NRK


Les mer om:
Black Lives Matters, Minneapolis, Minnesota, USA, Vice, Twitter, BLM

Dele artikeln

Delningar
| Dele


Kommentera gärna

Liknende nyheter

Taggar: Kvinne, drepti , BLM-demonstrasjon
VG - 24 mai 21 kl. 13:42

BLM-aktivist i kritisk tilstand etter å ha blitt skutt i hodet

Black Lives Matter-aktivisten Sasha Johnson (27) ble funnet med skuddskade i hodet etter å ha mottatt flere drapstrusler, melder gruppen Taking the Initiative..

VG - 26 mai 21 kl. 05:05

Stengte av kjent New York-bro: Slik markerte USA ettårsdagen

NEW YORK (VG) Mens tre politihelikoptre hang lavt over Brooklyn Bridge marsjerte BLM-supporterne over den tomme broen mens de i kor ropte navnet til George Floyd..

NRK - 14 juni 21 kl. 12:08

Demonstrat i USA påkjørt og drept

En kvinne ble drept da en mann kjørte bilen sin inn i en demonstrasjon i Minneapolis i USA i dag tidlig, norsk tid. To andre personer ble skadet, og sjåføren er pågrepet av politiet. Demonstrantene protesterte etter at en ettersøkt svart mann ble drept under en pågripelse i forrige uke.

NRK - 01 mai 21 kl. 14:52

Svensk politi stoppet demonstrasjon

Politiet har oppløst en demonstrasjon mot myndighetenes koronatiltak i Stockholm. Grunnen var at det var samlet langt flere enn de åtte som er tillatt. Demonstrasjonen ble innledet klokka 14 lørdag, men bare 11 minutter senere ble de rundt hundre deltakerne stanset av politiet.

NRK - 14 mai 21 kl. 17:07

Demonstrasjon i Dannmark oppløst

En demonstrasjon utenfor Israels ambassade i Hellerup, nord i København, er oppløst etter «omfattende uorden». Det skriver Københavns Politi på Twitter. De er fremdeles på stedet.

VG - 22 mai 21 kl. 09:58

Frp-topp anmelder Palestina-demonstrasjon – politiet sier den var lovlig

OSLO POLITIHUS (VG) Stortingsrepresentant Jon Helgheim (Frp) har anmeldt arrangørene av onsdagens Palestina-demonstrasjon for smittevernbrudd. – Ikke gjort noe ulovlig, sier politiet..

NRK - 22 mai 21 kl. 10:34

Melder demonstrasjon til politiet

Frps Jon Helgheim har meldt arrangørane av ein Palestina-demonstrasjon i Oslo på onsdag til politiet, melder VG. Han seier demonstrasjonen var respektlaus overfor dei som har ofra alt for å halde seg til smittevernreglane. Politiet trur det var mellom 2000 og 3000 menneske som deltok, men seier demonstrasjonen var lovleg, og at meldinga til Helgheim truleg ikkje vil føre fram..

Aftenposten - 12 april 21 kl. 06:01

Kvinne tiltalt for å ha drept moren – kan trolig ikke straffes

En 38 år gammel kvinne er i Oslo tingrett tiltalt for å ha drept sin egen mor og for drapsforsøk på en annen kvinne..

VG - 17 april 21 kl. 02:50

Demonstrasjon etter at Adam (13) ble drept i politiaksjon: Sjokkerende, forstyrrende

CHICAGO (VG) Adam Toledo (13) ble skutt og drept under en politiaksjon. Fredag kveld demonstrerte en stor folkemengde med slagord mot Chicagos ordfører og politietat..

NRK - 17 april 21 kl. 17:52

Skutt og drept under demonstrasjon

Minst fem mennesker er drept og flere titalls skadet etter at politi i Bangladesh skjøt mot demonstranter i byen Chittagong. Arbeidere ved et kullkraftverk demonstrerte fordi de ikke har fått lønn, og fordi de vil ha kortere arbeidsdag under fasten..

Fler nyheter fra NRK

NRK - 30 minutter siden

Erna Solberg gratulerer Warholm

Du er helt fantastisk Warholm. Gratulerer med OL-gull og ny fantastisk verdensrekord. For et løp, skriver statsminister Erna Solberg på Twitter tirsdag morgen.

NRK - 45 minutter siden

To av tre nordmenn har fått 1.dose

66,8 prosent av Norges befolkning – 3.602.592 personer – har nå fått første dose av koronavaksine, viser FHIs statistikk natt til tirsdag.

NRK - 45 minutter siden

Alle i Wuhan skal koronatestes

I den kinesiske byen Wuhan må alle innbyggerne testes for koronaviruset etter at det er registrert ny smitte i byen for første gang på mer enn ett år. Byen, som har 11 millioner innbyggere, setter i gang med testing av «alle innbyggere», sa embetsmannen Li Tao på en pressekonferanse tirsdag, dagen etter at det ble registrert sju nye smittetilfeller. Det var i Wuhan at koronaviruset først ble oppdaget mot slutten av 2019..

NRK - 1 time siden

Warholm inn til OL-gull

Karsten Warholm satte verdensrekord da han løp til OL-gull på 400 meter hekk med tiden 45.94 natt til tirsdag..

NRK - 1 time siden

McDonald's med påbud om munnbind

McDonald's i USA innfører påbud om munnbind for sine ansatte og kunder innendørs i områder med betydelig høy koronasmitte, selv om personer er fullvaksinerte. Selskapet sier påbudet er i tråd med de nyeste retningslinjene fra smittevernetaten CDC, melder nyhetsbyrået AP..

NRK - 1 time siden

Flere henrettelser i Saudi-Arabia

Antall henrettelser i Saudi-Arabia har økt etter at landet ga fra seg formannskapet i G20, melder Amnesty. Så langt i år har 40 personer blitt henrettet, kommer det frem i en rapport som ble publisert tirsdag. Det er flere enn i hele 2020, da 27 personer ble henrettet, ni av dem i desember.

NRK - 1 time siden

72 nye koronasmittede i Oslo

Det er registrert 72 nye koronasmittede i Oslo siste døgn. Det er 32 over snittet de sju foregående dagene. 72 tilfeller er 41 flere enn på søndag, og 41 flere enn samme dag forrige uke.

NRK - 1 time siden

USA kritiserer Lukashenko

Utenriksminister Antony Blinken reagerer på at den hviterussiske løperen Tsimanouskaya ble forsøkt sendt hjem fra OL i Tokyo, etter at hun offentlig kritiserte sitt eget OL-landslag. Han retter kritikken mot president Alexander Lukashenko og mener Tsimanouskaya ble tvunget til å forlate Tokyo fordi hun brukte ytringsfriheten sin. – Slike handlinger krenker den olympiske ånder, og er en fornærmelse mot grunnleggende rettigheter som ikke kan tolereres, skriver nyhetsbyrået Reuters..

NRK - 2 timer siden

Aktivist savnet i Ukraina

Aktivisten Vitalj Sjisjov, som leder den hviterussiske eksilgruppen BDU, dro på joggetur i Ukrainas hovedstad Kiev mandag morgen, men kom ikke tilbake. Siden har det ikke vært mulig å få tak i ham via mobiltelefon, skriver organisasjonen på kommunikasjonsplattformen Telegram. Menneskerettsorganisasjonen Vjasna skriver at Sjisjov ifølge venner skal ha blitt forfulgt av «fremmede» mens han var ute og jogget nylig.

NRK - 3 timer siden

Bøtela elsparkesyklist i Oslo

To menn på elsparkesykkel i Oslo etterkom først politiets pålegg om å ikke være flere på én sykkel. Da passasjeren hoppet på igjen, vanket det bot til føreren. – De etterkom pålegget fra patruljen om å kun være én på sykkelen.


Nyhetspressen i Sociala medier

Nyhetspressen på facebook Nyhetspressen på Twitter

Liknende Nyheter

Bilder


Prenumerert på nyheter (RSS)

Med RSS er det enklere å følge nyhetene. Nyhetene lastes automatisk ned til din nyhetsleser og du trenger ikke gå inn på Nyhetspressen.com.Om oss

Nyhetspressen är en norsk nyhetsportal og nyhetssøkmotor som automatiskt finner de mest delte og aktuelle nyhetene. Välkommen!

Kontakt