NRK > Nyheter

Monday, 25 October, 12:35

NRK - 18 sep 21 kl. 10:00

Kvinne døde etter drapsforsøk

En 20 år gammel kvinne døde fredag etter at hun ble utsatt for massiv vold forrige søndag. Det var forrige søndag politiet rykket ut til en leilighet på Nyborg i Åsane i Bergen, og pågrep en mann for drapsforsøk på kvinnen..Hun ble svært alvorlig skadet, og sendt til Haukeland Universitetssykehus med ambulanse.Hun døde på sykehuset fredag..
Les mer på NRK


Les mer om:
Nyborg, Åsane, Bergen, Haukeland Universitetssykehus

Dele artikeln

Delningar
| Dele


Kommentera gärna

Liknende nyheter

Taggar: Kvinne, døde, etter, drapsforsøk
VG - 23 aug 21 kl. 22:50

Siktet for drapsforsøk i Oslo fengsel: Anklages for to andre drapsforsøk

Da mannen ble dømt for drapsforsøk i sommer satt han i varetekt for et annet drapsforsøk. Nå anklages han for et tredje drapsforsøk – i Oslo fengsel..

NRK - 07 okt 21 kl. 17:27

Ny person siktet etter skyting

En tredje person er pågrepet og siktet for drapsforsøk eller medvirkning til drapsforsøk etter at en mann ble skutt i Vika i Oslo lørdag sist uke. Det opplyser politiadvokat Christian Hatlo til Avisa Oslo. Det var lørdag morgen at en mann ble alvorlig skadd i en skyteepisode i Vika i Oslo.

NRK - 18 aug 21 kl. 11:47

Nekter straffskyld for drapsforsøk

15-åringen som er tiltalt for drapsforsøk etter å ha knivstukket en 14-åring i skoletiden på Lindeberg i Oslo, nektet straffskyld for drapsforsøk da rettssaken startet onsdag. Forsvarer Bjørn Rudjord sier gutten benekter at han forsøkte å drepe..

NRK - 13 aug 21 kl. 07:34

15-åring tiltalt for drapsforsøk

En 15-åring fra vest-oppland er tiltalt for drapsforsøk, og må møte i Oslo tingrett 18. august. 15-åringen er tiltalt for drapsforsøk på en 14-åring i Oslo november i fjor.

NRK - 26 aug 21 kl. 14:42

Dømt for drapsforsøk

To menn fra Trondheim er dømt til seks år fengsel for drapsforsøk. I juli i fjor ble en mann knivstukket flere ganger på Solsiden i Trondheim. I tingretten ble de to dømt for grov kroppskade, mens lagmannsretten mener det var drapsforsøk..

VG - 22 aug 21 kl. 05:29

Siktet for drapsforsøk: Ringte selv til politiet

En mann i 30-årene er siktet for drapsforsøk etter at en kvinne ble funnet alvorlig skadet på en privatadresse i Sandnes lørdag kveld..

Dagbladet - 22 aug 21 kl. 10:47

Mann i 30-åra siktet for drapsforsøk

En mann i 30-åra er siktet for drapsforsøk, etter at en kvinne i 30-åra ble funnet alvorlig skadd i på en adresse Sandnes sentrum seint lørdag kveld..

Dagbladet - 22 aug 21 kl. 10:47

Mann i 30-åra siktet for drapsforsøk: - I sjokk over situasjonen

En mann i 30-åra er siktet for drapsforsøk, etter at en kvinne i 30-åra ble funnet alvorlig skadd i på en adresse Sandnes sentrum seint lørdag kveld..

VG - 22 aug 21 kl. 05:29

Siktet for drapsforsøk: Hadde besøksforbud

En mann i 30-årene er siktet for drapsforsøk etter at en kvinne ble funnet alvorlig skadet på en privatadresse i Sandnes lørdag kveld..

NRK - 02 okt 21 kl. 15:04

Etterforskes som drapsforsøk

En mann i begynnelsen av 20-årene er alvorlig skadet etter at han ble skutt i Vika i Oslo, lørdag morgen. Politiet etterforsker saken som et drapsforsøk, ingen er pågrepet i saken. En kvinne som var sammen med mannen da politiet kom er tilnærmest uskadd..

Fler nyheter fra NRK

NRK - 5 minutter siden

Erklærer unntakstilstand i Sudan

Sudans øverste general, Abdel Fattah al-Burhan, har oppløst overgangsregjeringen og erklært unntakstilstand i Sudan. Uttalelsen kom i en TV-sendt tale mandag ettermiddag, timer etter at militæret pågrep landets statsminister og satte ham i husarrest. Generalen sier han snart vil etablere en «kompetent» regjering..

NRK - 15 minutter siden

Drop-in for influensavaksine

Mange apotek har nå satt i gang drop-in-tilbud for årets influensavaksine. – Sjekk med ditt faste apotek først for bestilling av time, og mange apotek har tilbud om å kjøpe og få satt influensavaksinen på stedet. Dosen koster mellom to og fire hundre kroner, opplyser kommunikasjonssjef Jostein Soldal i Apotekforeningen til NRK.

NRK - 15 minutter siden

Skyter mot demonstranter

Soldater har skutt mot demonstranter i Sudans hovedstad Khartoum som protesterer mot et angivelig militærkupp. Det melder Sudans informasjonsdepartement..

NRK - 45 minutter siden

Huitfeldt om Sudan: Urovekkende

Utenriksminister Anniken Huitfeldt (Ap) reagerer på meldingene om et forsøk på statskupp i Sudan. – Urovekkende meldinger i dag om et kupp mot Hamdoks regjering, et uakseptabelt forsøk på å hindre overgangen til demokrati. Norge står sammen med folket i Sudan og deres streben etter frihet, fred og rettferdighet, sier Huitfeldt i en melding lagt ut på Twitter.

NRK - 1 time siden

22 millioner afghanere kan sulte

Over 22 millioner afghanere vil lide under akutt matmangel denne vinteren, advarer Verdens matvareprogram (WFP). – Denne vinteren vil millioner av afghanere bli tvunget til å velge mellom migrasjon og sult, med mindre vi klarer å trappe opp den livreddende hjelpen, sier WFP-sjef David Beasley. Krisen i Afghanistan er allerede mer alvorlig enn situasjonen i Jemen og Syria, og bare i Kongo er matsituasjonen verre, får AFP opplyst av FN-kilder..

NRK - 1 time siden

Klimagassrekord i atmosfæren

Konsentrasjonen av drivhusgasser i atmosfæren nådde et rekordnivå i 2020, og økte mer i fjor enn gjennomsnittet det forrige tiåret, ifølge en rapport fra Verdens meteorologiske organisasjon. Utslippene gikk ned med 5,6 i fjor som følge av mindre økonomisk aktivitet på grunn av koronapandemien, men det hadde ingen merkbar effekt på konsentrasjonen av klimagasser i atmosfæren. Det hadde heller ingen merkbar effekt på hvor raskt konsentrasjonen av drivhusgasser øker..

NRK - 1 time siden

Tre personer fra Askøy savnet

Alle de tre som er savnet i Tokagjelet på Kvamskogen er fra Askøy. Askøy kommune satte krisestab søndag kveld og har opprettet et pårørendesenter i Møllesalen i Strusshamn. – Våre varmeste tanker går nå først og fremst til de pårørende.

NRK - 1 time siden

Har funnet båt i Tokagjelet

Politiet i Kvam sier de har funnet en båt etter søk i Tokagjelet. Båten knyttes til hendelsen der. Tre personer er fremdeles savnet..

NRK - 1 time siden

Savnet kvinne funnet

Kvinnen som var savnet fra boligen sin i Larvik, er funnet i god behold. Kvinnen ble funnet ved Lågen, opplyser politiet..

NRK - 1 time siden

Har funnet båt

Politiet i Kvam sier de har funnet en båt etter søk i Tokagjelet..
Om oss

Nyhetspressen är en norsk nyhetsportal og nyhetssøkmotor som automatiskt finner de mest delte og aktuelle nyhetene. Välkommen!

Kontakt