NRK > Nyheter

Thursday, 18 July, 06:29

NRK - 24 maj 24 kl. 18:50

Kvinne (19) tiltalt for drap i Porsgrunn

En 19 år gammel kvinne er tiltalt for drap på en 22 år gammel mann i Porsgrunn i november i fjor. Tiltalte ble orientert av sin forsvarer Heidi Ysen sent i ettermiddag. Det bekrefter Ysen til NRK. VG omtalte saken først. De to som var i et kjærlighetsforhold, flytta sammen til en leilighet i Hovenga i Porsgrunn to dager før voldshendelsen.
Les mer på NRK


Les mer om:
Porsgrunn, Heidi Ysen, Ysen, NRK, Hovenga

Dele artikeln

Delningar
| Dele


Kommentera gärna

Liknende nyheter

Taggar: Kvinne19 , tiltalt, for, drapi , Porsgrunn
NRK - 15 feb 24 kl. 10:31

15-åring tiltalt for drap på gjengleders mor i Sverige

Fem personer er tiltalt for drapet på moren til en høytstående gjengleder i svenske Uppsala i september. En av de tiltalte er 15 år gammel. 15-åringen er sammen med en 20-åring tiltalt for å ha utført selve drapet.

NRK - 14 maj 24 kl. 21:31

BT: Kvinne og gut sikta for drap

Ei kvinne (23) og ein gut (17) er sikta for drap etter at ein 18-år gamal mann vart funnen død i Bergen sentrum, melder Bergens Tidende. Frå før er ein 21-åring sikta for drap i saka. Kvinna og guten som no er sikta for drap har tidlegare vore sikta for å ha etterlatt ein person i hjelpelaus tilstand.

NRK - 09 apr 24 kl. 14:43

Varetektsfengslet mann siktet for enda et drap

Politiet har utvidet siktelsen mot en mann som sitter varetektsfengslet for drap på en kvinne i Porsgrunn 12. september i 2022. Etterforskingen av et mistenkelig dødsfall i Porsgrunn den 17.

NRK - 18 jun 24 kl. 17:42

39 år gammel kvinne tiltalt for drap på Grünerløkka i mai i fjor

En 39 år gammel kvinne er tiltalt for å ha knivdrept sin kjæreste på Grünerløkka i Oslo i mai i fjor. 25 år gamle Mathias Stormbo Macdonald ble funnet hardt skadet i en trappeoppgang i Thorvald Meyers gate på Grünerløkka 21. mai i fjor.

NRK - 19 jan 24 kl. 16:59

Kvinne i 70-årene tiltalt for uaktsomt drap etter ulykke i Mandal

En kvinnelig bilfører i 70-årene er tiltalt for uaktsomt drap etter en kollisjon der en MC-fører omkom på E39 i Mandal i 2022. – Statsadvokaten har tatt ut tiltale. Hun er tiltalt for uaktsomt drap og brudd på vegtrafikkloven paragraf tre om aktsomhet i trafikken.

Klartale - 05 apr 24 kl. 06:00

Her er sakene Trump er tiltalt i

Til høsten velger USA ny president. Det står mellom Donald Trump og dagens president Joe Biden. Trump gjør det bra på meningsmålinger.

Klartale - 22 feb 24 kl. 15:30

Hvorfor er det flest menn som dreper?

Det er generelt få drap i Norge. Men januar i år skiller seg ut. 13 mennesker ble drept på én måned.

NRK - 02 jul 24 kl. 22:06

Tiltalt for drapet på Heidi Flood

Ei 42 år gammel kvinne er tiltalt for drapet på Heidi Flood i Skien. Det melder TV 2. Den da 41 år gamle kvinnen og en 27 år gammel mann ble kort tid etter pågrepet og varetektsfengslet for drap eller medvirkning til drap.

NRK - 19 jan 24 kl. 14:45

Mann tiltalt for drap på tysk kvinne på Kvikne

Statsadvokatembetet i Münster har tatt ut tiltalemot en 29 år gammel mann for drapet på en 24 år gammel kvinne på Kvikne i oktober i fjor, skriver politiet i Innlandet i en pressemelding. Drapet skal ha skjedd ved Falningsjøen i Tynset. Obduksjonen av kvinnen viste at hun trolig ble skutt.

NRK - 24 jan 24 kl. 14:51

Kvinne i 70-årene tiltalt for uaktsomt drap

En kvinne i 70-årene er tiltalt for uaktsomt drap etter at en mann fra Sandnes døde i en trafikkulykke på E39 ved Mandal i august 2022. Det melder Lindesnes Avis..

Fler nyheter fra NRK

NRK - 30 minutter siden

CNN: Pelosi har sagt til Biden at han ikke kan slå Trump

Demokratenes tidligere leder i Representantenes hus, Nancy Pelosi, skal i et privat møte, ha sagt til president Joe Biden at målingene viser at han ikke kan slå Donald Trump, sier kilder til CNN. Pelosi skal også ha sagt at Biden kan ødelegge Demokratenes sjanse for flertall i Huset ved valget i november. – Biden svarte med å gå imot Pelosi og si at han hadde sett målinger som viste at han kan vinne, sier en kilde om samtalen de to toppolitikerne hadde nylig.

NRK - 1 time siden

Landsmøtedeltakere går med ørebandasje til støtte for Trump

Ørebandasje er blitt symbolsk mote på Republikanernes landsmøte, der noen deltakere med antatt friske ører har bandasjert dem i sympati med Donald Trump. Mens Trump har bandasjert det høyre øret fordi han ble skadet i lørdagens attentat, velger noen landsmøtedelegater å bandasjere seg som en støtteerklæring til presidentkandidaten. Det var riktignok ikke veldig mange som kom med bandasje på høyre øre på møtets tredje dag, men de var mange nok til å bli lagt merke til.

NRK - 2 timer siden

Korrupsjonsdømt senator avviser at han vil trekke seg

Den demokratiske senatoren Bob Menendez avviser medieoppslag om at han vil trekke seg etter at han ble kjent skyldig i korrupsjon. Onsdag meldte NBC News at to personer med kjennskap til saken sier Menendez har informert noen av støttespillerne sine om at han akter å trekke seg. Menendez hevder det ikke er noe hold i påstandene og sier det fremstår som et forsøk på å tvinge ham til å uttale seg.

NRK - 2 timer siden

Klimaaktivist dømt til fengselsstraff i Tyskland

En tysk domstol har dømt en klimaaktivist til 16 måneders fengsel etter flere aksjoner der det er brukt maling og veier er sperret. Den 32 år gamle kvinnen, som tilhører klimagruppen Siste generasjon (Letzte Generation) ble dømt for skadeverk og for å ha hindret politiet, sier en talsperson for domstolen i Tiergarten i Berlin. Kvinnen er tidligere bøtelagt i Hamburg og Berling for lignende forhold.

NRK - 2 timer siden

Mange unge mener det er greit å bruke anabole steroider

I en fersk studie fra Antidoping Norge svarer 18 prosent av unge mellom 13 og 19 år at det er greit å bruke anabole steroider i sammeheng med trening. Blant gutter svarte 26 prosent at det var greit. Det melder TV 2.

NRK - 3 timer siden

Innbruddstrend i Stockholm – bruker syre til å smelte låser

Svensk politi undersøker om en bølge av innbrudd der tyvene bruker syre for å smelte låser, henger sammen med lignende saker andre steder i Europa. Siden 20. mai har politiet registrert 49 saker i den svenske hovedstaden, primært i sentrum, der salpetersyre er brukt til å ødelegge låser, sier talsperson Ola Österling.

NRK - 3 timer siden

Secret Service sjef sier ja til å forklare seg

Direktøren for Secret Service går med på å forklare seg for en komité i Representantenes hus om attentatet mot ekspresident Donald Trump i helgen. Kimberly Cheatle har takket ja til å komme til høringen, som skal holdes 22. juli, opplyser komiteen.

NRK - 4 timer siden

Nasa dropper månerobot

Etter forsinkelser og budsjettsprekk kutter Nasa en robot som skulle lete etter vann ved månens sørpol. Den har allerede kostet 450 milliarder dollar å utvikle. – Slike beslutninger er aldri lette å ta.

NRK - 5 timer siden

Korrupsjonsdømt senator sier han vil trekke seg

Den demokratiske senatoren Bob Menendez sier han vil trekke seg etter at han ble kjent skyldig i korrupsjon, sier kilder til NBC. Presset mot senatoren fra New Jersey har økt etter at han tirsdag ble funnet skyldig i 16 tiltalepunkter, inkludert bestikkelser. Både senatsleder Chuck Schumer og den andre New Jersey-senatoren Cory Booker har bedt Menendez trekke seg.

NRK - 5 timer siden

Schumer skal ha bedt Biden trekke seg

Toppdemokraten Chuck Schumer skal ha bedt president Joe Biden om å trekke seg i et møte lørdag, melder ABC News. Schumer skal ha sagt til Biden at det er bedre for landet og det demokratiske partiet om han trekker sitt kandidatur, ifølge Reuters..


Nyhetspressen i Sociala medier

Nyhetspressen på facebook Nyhetspressen på Twitter

Liknende Nyheter


Prenumerert på nyheter (RSS)

Med RSS er det enklere å følge nyhetene. Nyhetene lastes automatisk ned til din nyhetsleser og du trenger ikke gå inn på Nyhetspressen.com.

Om oss

Nyhetspressen är en norsk nyhetsportal og nyhetssøkmotor som automatiskt finner de mest delte og aktuelle nyhetene. Välkommen!

Kontakt

contact@nyhetspressen.com