NRK > Nyheter

Tirsdag, 27 Juli, 07:57

NRK - 17 juni 21 kl. 13:15

Kutter over 150 årsverk

Sørlandet sykehus skal effektivisere og kutter 152 årsverk, blant dem vel 90 helsearbeidere, melder Fædrelandsvennen. – Årsverksdelen av tiltakene utgjør om lag 100 millioner kroner av en total forbedring på vel 200 millioner kroner. Om lag 100 millioner av forbedringen kan benyttes til investeringer, inkludert økte avskrivninger og renter på nybygg, sier opplyser økonomidirektør Per Qvarnstrøm til Fædrelandsvennen..
Les mer på NRK


Les mer om:
Fædrelandsvennen, Per Qvarnstrøm

Dele artikeln

Delningar
| Dele


Kommentera gärna

Liknende nyheter

Taggar: Kutter, over, 150, årsverk
Aftenposten - 16 mars 21 kl. 20:25

FHI: Å kutte Astra Zeneca-vaksinen for godt kan gjøre at vi blir fullvaksinert raskere

Astra Zeneca kutter og kutter i leveransene. Derfor klarer Norge seg nesten like godt uten deres vaksine, mener….

NRK - 19 mars 21 kl. 02:24

Nord-Korea kutter bånd til Malaysia

Nord-Korea kutter landets diplomatiske forhold til Malaysia fordi det sørøstasiatiske landet hadde utlevert en nordkoreansk borger til USA. Myndighetene i Pyongyang kaller utleveringen en fiendtlig handling mot Nord-Korea..

E24 - 06 april 21 kl. 07:57

Storbank tapte nesten 40 milliarder på hedgefondskandale – kutter i utbytte

Credit Suisse kutter i utbytte etter stortap på en amerikansk hedgefondkunde. To fra toppledelsen går på dagen..

NRK - 24 april 21 kl. 05:59

Brasil kutter i miljøbudsjettet

Allerede dagen etter at Brasil på president Joe Bidens miljøtoppmøte lovte sterk miljøinnsats, kutter regjeringen i miljøbudsjettet. Brasils president Jair Bolsonaro fikk ros av Biden for løftet han kom med i sin tale om å fordoble miljøbudsjettet..

NRK - 29 april 21 kl. 15:01

Beklager britiske kutt

FNs befolkningsfond sier at 250.000 flere mennesker vil dø i verden som følge av at Storbritannia kutter i støtten til organisasjonen. Fondet jobber for at alle svangerskap skal være ønsket og alle barnefødsler trygge.

E24 - 21 mai 21 kl. 12:17

Flyselskapene kutter i planlagt sommerprogram

Flyselskapene kutter i det opprinnelige sommerprogrammet. Både SAS og Norwegian opplyser at det blir færre avganger til utlandet enn det som var planlagt..

VG - 10 juni 21 kl. 19:34

Danskene kutter det ut: Hvorfor vil Norge fortsette?

I Oslo sier byrådsleder Raymond Johansen at munnbind er det siste han kutter ut..

VG - 19 mars 21 kl. 10:41

Null fra krisepakken – må si opp landslagstrener

Stian Sivertzen (31) mister jobben som trener for snowboardlandslaget ett år før OL fordi brettforbundet må kutte 3,5 årsverk. President Ola Keul mener de burde blitt kompensert for sviktende sponsorinntekter – men har fått null kroner fra Kulturdepartementets krisepakker..

NRK - 07 april 21 kl. 08:48

Nye kontraktar i Nordsjøen

Equinor har tildelt to serviceavtalar på elektrisk utstyr på oljeinstallasjonar til ABB og til Siemens Energy. Begge avtalane er på åtte år. Verdien er samla på 4.

E24 - 15 april 21 kl. 13:52

Vil øke takten på energisparing i bygninger: Strømbruken kan kuttes med nær 10 prosent

Norge bør doble takten i rehabiliteringen av bygninger, mener Elektroforeningen og Nelfo. Omfattende grep kan kutte nær 10 prosent av strømforbruket og skape inntil 45.000 årsverk, ifølge en fersk rapport..

Fler nyheter fra NRK

NRK - 4 minutter siden

Medisiner gir dårligere effekt

Koronavaksinen har dårligere effekt for en rekke pasientgrupper. Felles for dem er at annen sykdom gjør at de går på immundempende medisin. Norske forskere undersøker hvordan koronavaksine virker hos pasienter på høyeffektive medisiner mot nervesykdommen MS..

NRK - 30 minutter siden

Sjå Politisk sommarkvarter

Dagens gjest i Politisk sommarkvarter er stortingrepresentant og leiar for Oslo Høgre, Heidi Nordby Lunde..

NRK - 30 minutter siden

Flere nordmenn vil ha elbil

De siste fire årene er langt flere blitt positive til å eie elbil. 2017 var 31 prosent negative til å eie elbil, mens denne andelen har sunket til 24 prosent i 2021, ifølge en undersøkelse fra Naf. Andelen som kan tenke seg å eie elbil har økt fra 30 prosent til 43 prosent..

NRK - 30 minutter siden

Haitis sikkerhetssjef arrestert

Haitis sikkerhetssjef er arrestert i kjølvannet av drapet på president Jovenel Moïse 7. juli, opplyser politiet. Sikkerhetssjef Jean Laguel Civil er mistenkt for å ha vært delaktig i plottet som fikk presidenten drept i sin bolig av agenter som klarte å ta seg forbi vaktene uten å løsne et skudd.

NRK - 45 minutter siden

Få personar med Alzheimer har GPS

Nye tal frå Helsedirektoratet viser at under ein prosent av dei med diagnosen Alzheimer har GPS. Lokaliseringsteknologi vart lovleg å bruka på menneske i 2013. Ifølge Helsedirektoratet er det ein av fleire typar velferdsteknologi som kan gjera at personar med demens og deira pårørande får ein tryggare kvardag.

NRK - 45 minutter siden

Få personar med Alzheimer har GPS.

Nye tal frå Helsedirektoratet viser at under ein prosent av dei med diagnosen Alzheimer har GPS. Lokaliseringsteknologi vart lovleg å bruka på menneske i 2013. Ifølge Helsedirektoratet er det ein av fleire typar velferdsteknologi som kan gjera at personar med demens og deira pårørande får ein tryggare kvardag.

NRK - 1 time siden

Brann i terrenget i Stryn

Det er ein brann i terrenget i Åsheimsfjellet i Stryn, skriv 110 Vest på Twitter. Branntenesta seier det er langt frå farbar veg. Dei melde fyrst at dei tok seg ut i området med ATV, men opplyste klokka 06:41 at dei vurderer skogbrannhelikopter når brannvesenet er framme og har oversikt..

NRK - 1 time siden

Brannbomber mot Cubas ambassade

Cubas utenriksminister Bruno Rodriguez hevder landets ambassade i Paris har blitt angrepet med brannbomber, skriver NTB, Han ga ingen detaljer om angrepet i en melding på Twitter, og det er heller ikke klart om noen ble skadd eller om angrepet gjorde skade..

NRK - 1 time siden

Mann arrestert for skyteepisode

Ein mann i 25-årsalderen blei fredag arrestert sør i Stockholm og mistenkt for å vera innblanda i ein skyteepisode der to barn blei trefte i ein beina. Mannen forsøkte å stikka av då politiet kom og prøvde å køyra over ein politibetjent under arrestasjonen. Han er dermed også mistenkt for drapsforsøk på politimannen, skriv Expressen..

NRK - 1 time siden

Melbourne letter på restriksjonene

Melbourne åpner igjen tirsdag etter den siste tids nedstenging. I storbyen Sydney i New South Wales går fortsatt mot nedstenging etter fire uker med strenge restriksjoner. Tirsdag ble det registrert 172 nye smittetilfeller i delstaten.


Nyhetspressen i Sociala medier

Nyhetspressen på facebook Nyhetspressen på Twitter

Liknende Nyheter

Bilder


Prenumerert på nyheter (RSS)

Med RSS er det enklere å følge nyhetene. Nyhetene lastes automatisk ned til din nyhetsleser og du trenger ikke gå inn på Nyhetspressen.com.Om oss

Nyhetspressen är en norsk nyhetsportal og nyhetssøkmotor som automatiskt finner de mest delte og aktuelle nyhetene. Välkommen!

Kontakt