NRK > Nyheter

Saturday, 03 December, 19:30

NRK - 24 sep 22 kl. 15:48

Kutter i hentetid på postpakker

Fra og med 1. oktober i år endres hentefrist for pakker som hentes på Post i Butikk, og i Pakkeboks fra 14 til 7 dager. Endringen gjelder ikke for Norgespakken, opplyser Posten på sine nettsider..
Les mer på NRK


Les mer om:
Post, Butikk, Pakkeboks, Norgespakken, Posten

Dele artikeln

Delningar
| Dele


Kommentera gärna

Liknende nyheter

Taggar: Kutteri , hentetid, postpakker
NRK - 20 maj 22 kl. 12:29

Kutter gass til Finland lørdag

Russland kutter gasslinjene med naturgass til Finland førstkommende lørdag..

NRK - 20 maj 22 kl. 12:29

Russland kutter gass til Finland lørdag

Russland kutter gasslinjene med naturgass til Finland førstkommende lørdag. Det opplyser den finske gassleverandøren Gasum i en uttalelse fredag..

NRK - 20 maj 22 kl. 12:29

Russland kutter tilførselen av naturgass til Finland lørdag

Det finske gasselskapet Gasum varsler at Russland kutter sin tilførsel av naturgass til Finland lørdag. For en uke siden kuttet Russland også strømleveransen sin til Finland. En talsperson for Russlands president Vladimir Putin, Dmitrij Peskov, har tidligere avvist at landet kom til å kutte gasseksporten til Finland.

Aftenposten - 25 maj 22 kl. 13:13

Regjeringen kutter klima og miljøbevilgninger med 222 millioner kroner

Regjeringen kutter i flere budsjettposter som har effekt på utslipp eller opptak av klimagasser i revidert….

NRK - 27 maj 22 kl. 21:40

Den ortodokse kirken i Ukraina kutter russiske bånd

Den Moskva-støttede ortodokse kirken i Ukraina opplyser fredag at den kutter alle bånd til Russland. Kirken erklærer full uavhengighet. Russlands patriark Kirill regnes som en nær alliert av president Vladimir Putin.

Aftenposten - 19 aug 22 kl. 12:50

Statnett kutter nettleien med 11 milliarder kroner

Statnett kutter i sin andel av nettleien ut 2023 slik at kundene får redusert sine kostnader med 11 milliarder kroner..

NRK - 19 aug 22 kl. 12:51

Statnett kutter i nettleien med 11 milliarder kroner

Statnett kutter i sin andel av nettleien fra 1. september og ut 2023 slik at kundene får redusert sine kostnader med 11 milliarder kroner, skriver Statnett i en pressemelding. Tidligere i år kuttet Statnett i sin andel av nettleien.

E24 - 19 aug 22 kl. 12:44

Statnett kutter nettleien med 11 mrd.

Statnett kutter i sin andel av nettleien ut 2023 slik at kundene får redusert sine kostnader med 11 milliarder kroner..

NRK - 30 aug 22 kl. 21:25

Gazprom kutter leveransene til Frankrike

Den russiske energigiganten Gazprom kutter fra torsdag av all gassleveranse til Frankrike, opplyser selskapet på Telegram. Gazprom viser til at det franske energiselskapet Engie ikke har betalt for gassleveransen Frankrike mottok i juli. – Gazprom Export har orientert Engie om at gassleveransene fra 1.

Aftenposten - 30 aug 22 kl. 21:31

Gazprom kutter alle gassleveranser til Frankrike

Kutter fra torsdag av all gassleveranse til Frankrike, opplyser Gazprom på Telegram..

Fler nyheter fra NRK

NRK - 15 minutter siden

Ny person pågrepet med kniv i Oslo

Politiet opplyser på Twitter at de har tatt kontroll på en mann som gikk med kniv i parkeringshuset på Oslo S. Ingen skal ha blitt truet eller skadet. En vekter hadde observert mannen..

NRK - 15 minutter siden

Mann pågrepet på Grønland

Politiet har pågrepet en mann på Grønland i Oslo, etter å ha fått melding om en mann som gikk med kniv. Mannen skal ikke ha truet eller skadet noen, men skal ha vist frem to kniver til en ansatt i en butikk. Politiet har så langt ikke funnet knivene..

NRK - 1 time siden

Kritisk skadet etter knivstikking i Oslo

Politiet er på Jernbanetorget i Oslo etter melding om at en person er knivstukket flere ganger i overkroppen. Personen er bevisst, men kritisk skadet, og er fraktet til sykehus. Ifølge politiet er det mulig at hendelsen har funnet sted i en T-banevogn.

NRK - 45 minutter siden

Russiskeide oppdrettsselskaper risikerer tvangsoppløsning

Tre russiskeide oppdrettsselskaper i Norge risikerer tvangsoppløsning. Årsaken er at selskapene står uten revisor, etter at revisorselskapet Deloitte trakk seg fra oppgaven. Oldenselskapene, Øyralaks og Villa Smolt er eid av Russlands største oppdrettsselskap Inarctica (tidligere Russian Aquaculture).

NRK - 1 time siden

Fraktet til sykehus etter knivstikking i Oslo

Politiet er på Jernbanetorget i Oslo etter melding om at en person er knivstukket i overkroppen. Personen var bevisst, og er fraktet til sykehus. Ifølge politiet er det mulig at hendelsen har funnet sted i en T-banevogn.

NRK - 1 time siden

Melding om knivstikking i Oslo

Politiet er på vei til Jernbanetorget i Oslo etter melding om at en person er knivstukket. Det er ikke bekreftet skadeomfang..

NRK - 1 time siden

Tre menn fengsla i fire veker

Dei tre mennene som laurdag vart framstilt for fengsling i Hordaland tingrett, er alle varetektsfengsla i fire veker. Alle er sikta for grovt narkotikalovbrot, etter at politiet arresterte dei i ein aksjon torsdag..

NRK - 1 time siden

Sier Ramaphosa ikke går av som president

Sør-Afrikas president Cyril Ramaphosa har ikke planer om å gå av, sier en talsperson lørdag. Det er rettet alvorlige anklager mot den sørafrikanske presidenten i en korrupsjonsrapport, og han kjemper for sitt politiske liv. Rapporten konkluderte med at presidenten kan ha brutt korrupsjonslover og grunnloven.

NRK - 1 time siden

EU: Twitter risikerer bøter eller stengning

EU-kommissær for det indre marked, Thierry Breton, advarer igjen Twitter om at selskapet må holde seg innenfor EUs regelverk. I intervjuer med franske og tyske aviser sier Breton at selskapet risikerer bøter og andre tiltak. – Det er helt klart at hvis Twitter ikke retter seg etter disse reglene, kan vi ilegge bøter.

NRK - 1 time siden

Ulv felt i Rendalen

Lørdag ettermiddag ble en ulv felt i Rendalen kommune i Innlandet. Dette bekrefter seniorrådgiver hos Statens naturoppsyn, Erik Ola Helstad, overfor Rovdyr.org.


Nyhetspressen i Sociala medier

Nyhetspressen på facebook Nyhetspressen på Twitter

Liknende Nyheter


Prenumerert på nyheter (RSS)

Med RSS er det enklere å følge nyhetene. Nyhetene lastes automatisk ned til din nyhetsleser og du trenger ikke gå inn på Nyhetspressen.com.

Om oss

Nyhetspressen är en norsk nyhetsportal og nyhetssøkmotor som automatiskt finner de mest delte og aktuelle nyhetene. Välkommen!

Kontakt

contact@nyhetspressen.com