NRK > Nyheter

Friday, 21 January, 20:32

NRK - 21 aug 21 kl. 21:52

Kunsteren og tyven Årets kinofilm

Amanda for beste norske kinofilm gikk til «Kunsteren og tyven». Regissør Benjamin Ree og filmen har høstet mange priser og lovvord for den spesielle historien om den tsjekkiske kunstneren Barbora Kysilkova, som ble frastjålet to store malerier, og tyven hun oppretter et varmt og uventet vennskap med..
Les mer på NRK


Les mer om:
Benjamin Ree, Barbora Kysilkova, Årets

Dele artikeln

Delningar
| Dele


Kommentera gärna

Liknende nyheter

Taggar: Kunsterenog , tyvenÅrets , kinofilm
VG - 02 okt 21 kl. 22:13

Kjendishunden Anton var få meter unna – lot tyven forsyne seg

Hunden Anton, kjent fra TV-serien «Fra Bølle til bestevenn», lå noen meter unna da en tyv kom for å stjele sykler. Han lot tyven forsyne seg i ro og mak..

VG - 13 sep 21 kl. 14:17

Pride-kunst utsatt for hærverk i Bergen

Kunstneren bak Pride-verket går hardt ut mot dem som er imot Pride, selv om kunsteren synes hærverket ser kult ut..

VG - 03 okt 21 kl. 22:49

Kunstneren Lars Vilks (75) døde i ulykke

Den svenske kunsteren Lars Vilks har mistet livet i en trafikkulykke søndag ettermiddag. I ulykken omkom også to politifolk..

Klartale - 04 okt 21 kl. 09:01

Kunstneren Lars Vilks døde i trafikkulykke

Søndag døde den svenske kunsteren Lars Vilks. Han er mest kjent for sine tegninger av profeten Muhammed..

NRK - 07 okt 21 kl. 01:46

Etterforsker Vilks ulykken

Kollisjonen der kunsteren Lars Vilks og to av hans livvakter døde, etterforskes nå av det svenske politiets avdeling NOA (Nationella operativa avdelningen). I følge Aftonbladet gjennomføres det nå to ulike etterforskninger, skriver VG. En som gjelder trafikkulykken og en som gjelder mistanken om ytre påvirkning, sier Irene Sokolow, pressesekretær hos Noa til Aftonbladet..

VG - 21 aug 21 kl. 20:25

Amandaprisen: «Kunstneren og Tyven» er Beste norske kinofilm

HAUGESUND (VG) Lørdag kveld kårer filmbransjen de beste fra filmåret..

Dagbladet - 20 okt 21 kl. 10:37

Tar Norge med storm

Filmen «Verdens verste menneske» hylles av anmelderne, og har muligheten til å bli årets mest sette norske kinofilm..

NRK - 16 jun 21 kl. 12:20

Amandanominasjoner

"Ninjababy" er nominert til elleve Amanda-priser. "Den største forbrytelsen" får ni nominasjoner 9, mens filmen "Gritt" er nominert til sju priser. To av de tre filmene nominert i klassen for beste film dokumentarer, er "Kunstneren og tyven" og "Generasjon Utøya".

NRK - 29 jun 21 kl. 07:41

Stjålet Picasso-maleri funnet

Gresk politi har funnet Picasso-maleriet «Kvinnehode» som ble stjålet fra nasjonalmuseet i Aten i Hellas for rundt ti år siden. En 49 år gammel mann skal ha vært tyven av maleriet som skal ha en verdi på rundt 168 millioner kroner..

NRK - 01 aug 21 kl. 16:57

Innbruddstyver tatt på fersken

To personer skal ha brutt seg inn i en bolig på Nardo i Trondheim. Beboerne tok dem i gjerningen, og da stakk innbryddstyvene av. Politiet har pågrepet den ene, og er på sporet av den andre tyven..

Fler nyheter fra NRK

NRK - 13 jan 22 kl. 08:26

Nytt Ukraina-møte med lave forventninger

Krisen mellom Russland og Ukraina står øverst på dagsordenen når Organisasjonen for sikkerhet og samarbeid i Europa (OSSE) møtes i Wien torsdag. OSSE beskrives ofte som ett av få forum for dialog mellom Moskva og vesten, og møtet i organisasjonens permanente råd er det tredje i forbindelse med krisen denne uka. Mandag var amerikanske og russiske topprepresentanter i Genève, mens onsdag møttes Nato-Russland-rådet for første gang på to og et halvt råd.

NRK - 13 jan 22 kl. 08:41

Havila Kystruten kansellerer avgangar

Havila Kystruten sine avgangar frå Rørvik til Bergen i dag og Bergen til Rørvik i morgon er kansellerte. – På grunn av ekstremveret «Gyda» ser me det som uforsvarleg å kryssa havstykket Folda på ein sikker måte, skriv selskapet i ei pressemelding. Passasjerane blir sende med buss og fly i staden..

NRK - 13 jan 22 kl. 09:07

Vil gjøre plastavfall til verdifull ressurs

Norges Forskningsråd har gitt millionstøtte til et prosjekt som skal utvikle nye teknologiske løsninger for å resirkulere plast. Teknologien kan gi mindre utslipp av klimagasser, bedre ressursutnyttelse og fremtidsrettede muligheter for norsk industri. Det skriver NMBU, Norges miljø- og biovitenskapelige universitet, i en pressemelding.

NRK - 13 jan 22 kl. 09:17

Finnmarking er valgte dyrere biler enn sørlendinger

Folk i Finnmark kjøpte i fjor høyest andel biler over 800.000 kroner, med 6,9 prosent. Fylket på andreplass var Troms, med 6,3 prosent.

NRK - 13 jan 22 kl. 09:22

Slukker lysløypa på grunn av dyr strøm

Høye strømpriser fører til at Sande sportsklubb slår av lyset i lysløypa i Skafjellåsen når klubben ikke har treninger. Styreleder Otto Galleberg i Sande Sportsklubb sier til Sande avis at de ligger an til å få en tredobling i strømregninga. Statssekretær Gry Haugsbakken i kulturdepartementet sier til avisa at de tar bekymringsmeldinger fra kultur, idrett og frivilligheten på alvor og at de nå ser på hva som bør gjøres..

NRK - 13 jan 22 kl. 09:28

Lite influensa i Norge nå

Det er fremdeles svært lavt nivå av influensa i Norge, det kommer frem i FHIs ukesrapport om influensa. Så langt denne sesongen er det påvist totalt 640 tilfeller med influensa. FHI mener de nye smitteverntiltakene mot covid-19 kan begrense smittespredningen med influensa.

NRK - 13 jan 22 kl. 09:31

Tankbil snurra på Dovre

Det blir meldt om glatt føre på E6 på Dovre. Ein tankbil har snurra. Berging pågår..

NRK - 13 jan 22 kl. 09:35

Ny smittetopp i Trondheim

I Trondheim ble 514 personer registrert smitta av koronavirus i går. Det er det høyeste smittetallet registrert så langt i pandemien. 24 koronapasienter er nå innlagt ved St.

NRK - 13 jan 22 kl. 09:36

Har ikke snakket med siktede

Forsvareren til den fjerde siktede i bortføringssaken i Tolga, Klaus Arne Munkeby Linaae, har foreløpig ikke hatt mulighet til å møte sin klient. Han skal møte den siktede nå i formiddag og politiet sa i går at de håper å kunne gjennomføre et avhør i løpet av dagen..

NRK - 13 jan 22 kl. 09:37

Flere skadesaker etter ekstremværet «Gyda»

Allerede torsdag morgen har Tryg Forsikring mottatt 20 skadesaker etter ekstremværet «Gyda». Geografisk er skadene jevnt fordelt på strekningen Møre og Romsdal til Troms. – Det er primært vannskader i kjellere, enten på grunn av vanninntrenging utenfra eller tilbakeslag fra avløp der vann har trengt inn gjennom avløpsnettet.


Nyhetspressen i Sociala medier

Nyhetspressen på facebook Nyhetspressen på Twitter

Liknende Nyheter

Bilder


Prenumerert på nyheter (RSS)

Med RSS er det enklere å følge nyhetene. Nyhetene lastes automatisk ned til din nyhetsleser og du trenger ikke gå inn på Nyhetspressen.com.Om oss

Nyhetspressen är en norsk nyhetsportal og nyhetssøkmotor som automatiskt finner de mest delte og aktuelle nyhetene. Välkommen!

Kontakt