NRK > Nyheter

Friday, 24 March, 09:54

NRK - 02 feb 23 kl. 11:01

Kronprinsparet planlegger bakgårdsfest på 50-årsdag

Kronprinsparet har planen klar for feiringen av sine 50-årsdager: De drar ut på fem reiser i Norge og lager en bakgårdsfest på Slottet. Kronprins Haakon har bursdag 20. juli og kronprinsessen 19. august. – Sommeren 2023 fyller kronprinsen og kronprinsessen begge 50 år.
Les mer på NRK


Les mer om:
Norge, Slottet, Haakon, Stord, Telemark, Oslo, NTB

Dele artikeln

Delningar
| Dele


Kommentera gärna

Liknende nyheter

Taggar: Kronprinsparet, planlegger, bakgårdsfest, 50-årsdag
NRK - 26 okt 22 kl. 14:46

Kronprinsparet avslutter leien av Dvergsøya

Kronprinsparet skal ikke lenger tilbringe sommerferiene på Dvergsøya utenfor Kristiansand. Det er klart etter at de tirsdag ga beskjed til Kristiansands ordfører Jan Oddvar Skisland om.at de avslutter leieforholdet.

VG - 02 feb 23 kl. 11:06

Planene for kronprinsparets 50-årsfeiring er klare: Norgesturné og bakgårdsfest på Slottet

Både kronprins Haakon og kronprinsesse Mette-Marit blir 50 år til sommeren – og det skal feires..

Klartale - 02 feb 23 kl. 16:30

Kronprinsparet feirer bursdag med fem reiser og fest

Kronprins Haakon har bursdag 20. juli. Kronprinsesse Mette-Marit har bursdag 19.

NRK - 14 nov 22 kl. 13:16

Kronprinsparet vil ha solcellepaneler på Skaugum

Kronprinsparet vil ha solcellepaneler på boligen deres på storgården Skaugum i Asker. Det skriver Budstikka. Slottsforvalteren har nå kontaktet Asker kommune for å få bekreftet at det er fritt frem å montere panelene på taket..

NRK - 24 dec 22 kl. 11:31

Kronprinsfamilien besøkte Rikshospitalet på julaften

Kronprinsparet besøkte julaften barne- og kvinneavdelingen på Rikshospitalet. Kronprinsfamilien ble mottatt av klinikkleder Ellen Ruud og spesialrådgiver Morten Syversen da de ankom Rikshospitalet ved 11-tiden lørdag. Da fikk de blant annet overvære et musikalsk innslag i foajeen med Aspirantkoret til Det Norske Jentekor.

NRK - 13 feb 23 kl. 10:33

Kronprinsparet skal være med å hedre døde ukrainere

Kronprins Haakon og kronprinsesse Mette-Marit skal sammen med seks store hjelpeorganisasjoner være med på en markering til støtte for ofrene i krigen i Ukraina. Organisasjonene Caritas, Flyktninghjelpen, Kirkens Nødhjelp, Norsk Folkehjelp, Redd Barna og Røde Kors er alle sterkt involvert i hjelpearbeidet i Ukraina, nabolandene og Norge. Det er disse seks hjelpeorganisasjonene som har stelt i stand markeringen kronprinsparet skal ta en del av.

NRK - 21 mar 23 kl. 09:31

Kronprinsparet i TV-prosjekt

Slottet bekrefter at kronprins Haakon og kronprinsesse Mette-Marit skal medvirke i et nytt TV-prosjekt i forbindelse med sine 50-årsdager. Til Se og Hør forteller kommunikasjonssjef Guri Varpe ved Slottet at det foreløpig er for tidlig å si noe om detaljene. – Det er et produksjonsselskap som følger kronprinsparet på de reisene i Norge som er en del av deres 50-årsmarkering.

Dagbladet - 25 okt 22 kl. 04:04

- Planlegger voldelig eskalering

Russlands forsvarsminister Sergej Sjojgu påstår at Ukraina planlegger å benytte en såkalt «skitten bombe». Dansk brigadegeneral mener det kan tyde på at Russland planlegger en voldelig eskalering..

Dagbladet - 25 okt 22 kl. 04:04

- Planlegger voldsom eskalering

Russlands forsvarsminister Sergej Sjojgu påstår at Ukraina planlegger å benytte en såkalt «skitten bombe». Dansk brigadegeneral mener det kan tyde på at Russland planlegger en voldsom eskalering..

Klartale - 03 nov 22 kl. 06:30

Hvordan bygger vi en by for framtiden?

Flyvende biler uten sjåfør? Gress på både vegger og tak? Roboter som går rundt som mennesker?

Fler nyheter fra NRK

NRK - 45 minutter siden

Familien åpner Nerdrum-museum

Øde Nedrum og moren Turid Spildo har bestemt seg for å åpne et eget og permanent utstillingssenter for Odd Nerdrums kunst. Det skriver de på sin egen nettside Nerdrum.no.

NRK - 15 minutter siden

SSB: Fire av fem nye biler i fjor var elbiler

79 prosent av bilene som ble førstegangsregistrert i 2022 var elbiler. Det er en økning fra 71 prosent i 2021. Av alle personbiler på norske veier går nå 21 prosent kun på strøm.

NRK - 15 minutter siden

Flatanger: Kan ta lang tid før veien åpner

Kvikkleireskredet som gikk i Flatanger 10. mars førte til at fylkesvei 6928 ble helt stengt. Rundt 100 personer i Utvorda og Sitter er fortsatt uten veiforbindelse og helt avhengig av båt Raset, som var rundt 150 meter bredt, inneholdt like mye masse som 30.

NRK - 15 minutter siden

Easee permitterer 138 ansatte: – En tung og trist dag

Torsdag blir det sendt ut permitteringsvarsel til 138 ansatte, på tvers av selskapets kontorer i Norge i Sandnes, Oslo og Tønsberg. Dette utgjør 40 prosent av de ansatte i Norge, skriver selskapet i en pressemelding. – Dette er en vond og vanskelig situasjon for våre ansatte og deres familier.

NRK - 30 minutter siden

Fransk minister: Protestene får ikke følger for kong Charles' besøk

Frankrike er klare til å ta imot britenes kong Charles, til tross for de omfattende protestene i landet, sier innenriksminister Gérald Darmanin. Torsdag demonstrerte over 1,1 millioner mennesker i franske byer, i protest mot president Emmanuel Macrons omstridte pensjonsreform. Flere steder kom det til voldelige sammenstøt mellom demonstranter og politiet.

NRK - 45 minutter siden

Kina: – Ber ikke selskaper om data samlet inn i utlandet

Myndighetene i Kina avviser at de ber om å få tilgang til data som kinesiske selskaper samler inn i andre land. Det var talsperson Mao Ning i Kinas utenriksdepartement som kom med denne forsikringen fredag. Myndighetene ber ikke om tilgang til slike data på en måte som strider med lovgivningen i landene der selskapene opererer, hevdet hun.

NRK - 45 minutter siden

Kristersson: Ungarn lover å ikke forsinke svensk Nato-medlemskap

Ungarns statsminister Viktor Orban har lovet å ikke forsinke prosessen med å få Sverige inn i Nato, ifølge Sveriges statsminister Ulf Kristersson. Men Orban ga ikke noen forklaring på hvorfor Ungarn velger å ratifisere Finlands søknad om å bli Nato-medlem før Sveriges søknad, sa Kristersson etter å ha møtt den ungarske statsministeren i forbindelse med EU-toppmøtet torsdag. – Jeg fikk ingen forklaring i saklig forstand, men fikk beskjed om at de ikke har tenkt å forsinke noe land som er på vei inn i Nato, sa Kristersson.

NRK - 1 time siden

Baneheiaavgjørelse i dag – de etterlatte krever ny rettssak mot Jan Helge Andersen

Foreldrene til de to jentene som ble drept i Baneheia i 2000, forventer at det blir en ny rettssak mot Jan Helge Andersen. Klokken 10.00 kommer Riksadvokatens avgjørelse.

NRK - 1 time siden

Frankrike: 457 arrestert i protester

I Frankrike fortsetter de voldsomme protestene mot pensjonsreformen som regjeringen har vedtatt. 457 personer ble arrestert torsdag og 441 politifolk er skadet, opplyser myndighetene. Torsdag kveld satte aktivister fyr på rådhuset i Bourdeaux..

NRK - 2 timer siden

Mener Norge må bli bedre på å bevare språk

Europarådet mener Norge må bli bedre på å bevare de seks minioritetsspråkene i Norge. Det kommer fram gjennom en vurdering de nylig gjorde. Nordsamisk, sørsamisk, lulesamisk, kvensk, romanes og romani er definert som minoritetsspråk i Norge, og dermed beskyttet av Minoritetsspråkpakten..


Nyhetspressen i Sociala medier

Nyhetspressen på facebook Nyhetspressen på Twitter

Liknende Nyheter


Prenumerert på nyheter (RSS)

Med RSS er det enklere å følge nyhetene. Nyhetene lastes automatisk ned til din nyhetsleser og du trenger ikke gå inn på Nyhetspressen.com.

Om oss

Nyhetspressen är en norsk nyhetsportal og nyhetssøkmotor som automatiskt finner de mest delte og aktuelle nyhetene. Välkommen!

Kontakt

contact@nyhetspressen.com