NRK > Nyheter

Saturday, 02 December, 13:47

NRK - 24 nov 22 kl. 12:02

Kronprinsen opna nytt handelskontor i Aust-Afrika

Kronprins Haakon og kronprinsesse Victoria opna i dag eit norsk-svensk handelskontor i Nairobi. Finland og Estland skal også halde til i same lokale. Det er Innovasjon Noreg og systerorganisasjonen Business Sweden som stod for offisiell opning i dag. Innovasjon Norge hadde også tidlegare sitt Afrika-kontor i Nairobi. Formålet er å støtte norske selskap som ønskjer å investere i Aust-Afrika.
Les mer på NRK


Les mer om:
Haakon, Victoria, Nairobi, Estland, Innovasjon Noreg, Business Sweden, Norge, Afrika, Aust-Afrika

Dele artikeln

Delningar
| Dele


Kommentera gärna

Liknende nyheter

Taggar: Kronprinsen, opna, nytt, handelskontori , Aust-Afrika
Klartale - 20 jul 23 kl. 06:00

Den kommende kongen fyller 50 år

Hans Kongelige Høyhet Kronprinsen er tittelen på kronprinsen i Norge. Haakon Magnus ble født 20 juli. 1973.

NRK - 12 aug 23 kl. 10:52

Kronprinsen: – Imponerende at dere klarer å ha en positiv innstilling

Kronprins Haakon kom i formiddag til Klækken hotell like ved Hønefoss, der han møter evakuerte etter flommen. Hotellet er omgjort til senter for evakuerte. – Det er litt av en jobb som gjøres, sa kronprinsen da han ankom hotellet.

NRK - 15 jul 22 kl. 21:27

Biden diskuterte Khashoggi-drapet med Mohammed bin Salman

President Joe Biden og Saudi-Arabias kronprins Mohammed bin Salman møtte hverandre med en jovial knokehilsen i Jeddah, skriver NTB. Det tok ikke lang tid før kritikken mot presidenten kom. Mohammed bin Salman, er regnet som landets reelle leder.

Klartale - 11 okt 23 kl. 13:15

– Det er vanskelig å lære seg et nytt språk som voksen

Dette er et debattinnlegg. Meningene er skribentens egne. Din klare mening kan sendes inn her.

NRK - 01 mar 23 kl. 14:45

Kronprinsen om Märtha Louises mediekritikk: Kjenner meg igjen i noe av det hun sier

Kronprinsparet møtte både norsk og britisk presse under sitt offisielle besøk i London i dag. Da fikk kronprinsen for første gang spørsmål om søsterens intervju. – Jeg har lyst til å si at vi er heldige i Norge med norsk presse, media som er bevisste på samfunnsoppdraget sitt og gjør en god jobb.

NRK - 03 maj 23 kl. 10:20

Kronprinsen syklet til jobben

Sykle til jobben-aksjonen fyller 50 år. Kronprins Haakon deltok i markeringen ved å sykle fra Skaugum til Slottet onsdag formiddag. Like før klokken 10 kom kronprinsen syklende opp mot Slottet i vårsola.

NRK - 26 maj 23 kl. 15:56

Kronprinsen besøkte hangarskipet

Kronprins Haakon besøkte fredag det amerikanske hangarskipet USS Gerald R. Ford som ligger utenfor Malmøya i Oslo. Det bekrefter av assisterende kommunikasjonssjef Sven Gjeruldsen på slottet til NRK.

Klartale - 16 okt 23 kl. 16:00

Aksjonister fikk møte kongen og kronprinsen

Aksjonen mot vindturbinene på Fosen startet 11. oktober. Vindturbinene strider med samers rettigheter, ifølge en dom fra Høyesterett.

NRK - 23 feb 23 kl. 21:41

Har opna rullebanene på Flesland att

Rullebana på Flesland har opna att etter å ha vore mellombels stengt dei siste timane på grunn av snø. – Det er ein del fly som kjem til å lande og lett no, opplyser marknads- og kommunikasjonssjef hos Avinor, Cathrine Fuglesang Framholt. To fly har ifølge Avinor teke av.

NRK - 01 mar 23 kl. 09:18

Opnar tilsynssak mot lege

Statsforvaltaren har opna tilsynssak mot ein lege i samband med at ein mann i Ørsta blei funnen avmagra og død. Det skriv Sunnmørsposten. NRK har tidlegare skrive om familien til den avdøde mannen som har vore kritisk til hjelpa han fekk.

Fler nyheter fra NRK

NRK - 5 minutter siden

AFP: Israel trekker forhandlere ut fra Qatar etter ingen fremgang

Israelsk etterretning har vært i samtaler med qatarske meklere for å opprette en ny våpenhvile mellom Israel og Hamas. Nå skal statsminister Benjamin Netanyahu ha beordret Mossad-sjef David Barnea og hans team til å returnere fra Qatar på grunn av en «blindvei» i forhandlingene som fant sted i Doha lørdag, opplyser statsministerens kontor, ifølge The Jerusalem Post og AFP. Israel er angivelig åpen for å vurdere flere fremtidige våpenhviler i krigen på Gazastripen for å tillate løslatelse av gisler holdt av Hamas, ifølge The Jerusalem Post.

NRK - 3 minutter siden

Sverige tar til orde for atomkraft

Mer enn 20 land klimatoppmøtet ber om en tredobling av verdens kjernekraftkapasitet som en del av arbeidet med å oppnå nullutslipp innen 2050, skriver France 24. I en erklæring signert av blant annet USA, Ghana, Sverige og Japan skriver landene at atomenergi spiller en nøkkelrolle for å nå målet om karbonnøytralitet. – Vi argumenterer ikke for noen at dette absolutt kommer til å være et omfattende alternativ til alle andre energikilder, sa den amerikanske klimautsendingen John Kerry.

NRK - 30 minutter siden

Iran: To i den iranske Revolusjonsgarden er drept av israelske angrep

Statlig media i Iran melder at to soldater i den iranske Revolusjonsgarden er drept etter et israelsk angrep i Syria. Det skriver flere nyhetsbyråer. Israel har startet hundrevis av luftangrep mot sin nordlige nabo siden Syrias borgerkrig startet i 2011.

NRK - 45 minutter siden

Raid mot skeive klubber i Russland

Fredag kveld stormet politiet minst fire skeive klubber i Moskva, og en badstue for homofile menn. Politiet skal ha fotograferte pass og andre identitetspapirer til de som var til stede. Noen forklarte også at de skal ha måttet kle av seg.

NRK - 1 time siden

Reuters: Nye hjelpesendinger på vei til Gazastripen

De første lastebilene med nødhjelp er på vei til Gazastripen siden våpenhvilen i området kollapset, opplyser kilder i Røde Halvmåne. Det er nyhetsbyrået Reuters som har snakket med kildene i hjelpeorganisasjonen. Lastebilene skal lørdag ha passert den egyptiske siden av grenseovergangen Rafah, før de skal undersøkes.

NRK - 1 time siden

Ingen flyvninger på flyplassen i München før søndag

På grunn av det fortsatt store snøfallet vil det trolig ikke være flytrafikk før klokken 06.00 søndag, skriver flyplassen i München på sine nettsider. – Passasjerer anbefales på det sterkeste å ikke reise til flyplassen i dag og sjekke statusen til flyet med flyselskapet før de reiser til flyplassen i morgen, informerer flyplassen..

NRK - 1 time siden

Person bekreftet død etter brann i Halden

Personen som ble hentet ut fra boligen som brant i Halden ved 9-tiden lørdag er bekreftet omkommet. – Dette skal være en mann i 60-årene. Pårørende er varslet, skriver Øst politidistrikt på X..

NRK - 2 timer siden

Gult farevarsel for snø i Rogaland

Meteorologisk institutt varsler store snømengder i Rogaland det neste døgnet. I den forbindelse har de sendt ut gult farevarsel. – Fra lørdag ettermiddag til søndag formiddag ventes det rundt 10–20 centimeter snø, skriver instituttet på X.

NRK - 1 time siden

Bevaring av skog og hav i sentrum

Statsminister Jonas Gahr Støre deltar på klimatoppmøtet i Dubai sammen med stats- og regjeringssjefer fra Brasil, Frankrike, Tonga, Ghana og Indonesia. Der fremhevet Støre viktigheten av en global innsats for å ta vare på skog og hav, skriver regjeringen i en pressemelding. – Vi når ikke klimamålene uten å ta vare på naturen.

NRK - 2 timer siden

Vatikanet oppfordrer verdens land til gjennombrudd på klimatoppmøtet

Pave Frans oppfordrer landene på FNs klimatoppmøte til å komme med et gjennombrudd som vil muliggjøre framskritt. Paven uttrykker uro knyttet til hvordan verdens land skal takle den stigende globale temperaturen. – Brødre og søstre, det er essensielt at det blir et gjennombrudd som ikke er en delvis endring av kursen, men heller en ny måte å gjøre fremskritt på sammen, sa kardinal Pietro Parolin ved Vatikanets sekretariat på klimatoppmøtet på vegne av paven lørdag.


Nyhetspressen i Sociala medier

Nyhetspressen på facebook Nyhetspressen på Twitter

Liknende Nyheter


Prenumerert på nyheter (RSS)

Med RSS er det enklere å følge nyhetene. Nyhetene lastes automatisk ned til din nyhetsleser og du trenger ikke gå inn på Nyhetspressen.com.

Om oss

Nyhetspressen är en norsk nyhetsportal og nyhetssøkmotor som automatiskt finner de mest delte og aktuelle nyhetene. Välkommen!

Kontakt

contact@nyhetspressen.com