NRK > Nyheter

Thursday, 18 July, 06:10

NRK - 12 jun 24 kl. 15:29

Krona styrker seg mot dollar

Den norske krona har styrka seg nær 20 øre mot dollaren sidan midnatt. Kursen gjorde eit hopp like etter at det kom ferske inflasjonstal frå USA, klokka 14.30. No kostar ein dollar kring 10,5 norske kroner. Seinast i starten av mai kosta ein dollar over 11 kroner.
Les mer på NRK


Les mer om:
USA, Dane Cekov, Nordea, Cekov, Powell

Dele artikeln

Delningar
| Dele


Kommentera gärna

Liknende nyheter

Taggar: Krona, styrker, segmot , dollar
NRK - 20 jun 24 kl. 10:51

Kronen styrket seg etter renteavgjørelse

Etter at Norges Bank valgte å holde styringsrenten på 4,5 prosent, har kronen styrket seg. En dollar var verdt 10,58 kroner like før renteavgjørelsen. To timer senere lå den på 10,53 kroner.

Klartale - 21 jun 24 kl. 12:19

Nå får turister mer for pengene i Norge

Nordmenn reiser til utlandet hele året. Vi blir ofte glade når vi ser hvor billig ting er i andre land. Men nå har Norge blitt billigere for turister fra utlandet.

NRK - 09 feb 24 kl. 09:00

Svakere tall fra Yara

Gjødselprodusenten Yara hadde en omsetning på 3,58 milliarder dollar i fjerde kvartal 2023, mot 5,46 milliarder dollar i samme kvartal året før. For hele 2023 endte omsetningen på 15,5 milliarder dollar, ned fra 24 milliarder dollar året før. Driftsresultatet i fjorårets siste kvartal endte på 586 millioner dollar, mot 1,07 milliarder dollar i samme kvartal året før.

NRK - 01 feb 24 kl. 22:42

Meta omsatte for 40 milliarder dollar

Tekgiganten Meta, som eier Facebook og Instagram, omsatte for 40 milliarder dollar i forrige kvartal og slo dermed forventningene på 39 milliarder dollar. Omsetningen økte med 25 prosent sammenlignet med tilsvarende periode i fjor. Inntjeningen per aksje var på 5,33 dollar, bedre enn estimatene på 4,91 dollar per aksje.

NRK - 22 feb 24 kl. 01:48

Nvidia-resultatet til værs

Den amerikanske teknologigiganten Nvidia kan vise til et svært godt kvartalsresultat som følge av stor etterspørsel etter databrikker til kunstig intelligens. Overskuddet havnet på 12,3 milliarder dollar i kvartalet som utløp i slutten av januar. Omsetningen endte på 22,1 milliarder dollar i samme kvartal, mens omsetningen for regnskapsåret som helhet ble på 60,9 milliarder dollar.

NRK - 06 apr 24 kl. 11:02

Zuckerberg passerer Musk på rikingliste

Facebook-gründer Mark Zuckerberg tar tredjeplassen på Bloombergs liste over verdens rikeste, og Elon Musk rykker ned. Ifølge Bloomberg er Zuckerberg god for 187 milliarder dollar, over 2000 milliarder kroner. Formuen til Musk er på 181 milliarder dollar, 1940 milliarder kroner.

NRK - 17 apr 24 kl. 19:08

Republikanerne i Representantenes hus vil gi Ukraina 60 milliarder dollar

Republikanerne i Representantenes hus har lagt fram forslag til støttepakker for Ukraina, Israel, Taiwan og USAs allierte i Indo-Stillehavet. Støttepakken til Ukraina er på 60,84 milliarder dollar, tilsvarende over 671 milliarder kroner etter dagens kurs. Ifølge forslaget skal Israel få en støttepakke på 26,38 milliarder dollar, mens pakken til Taiwan og USAs allierte i Indo-Stillehavet er på 8,12 milliarder dollar.

NRK - 15 feb 24 kl. 10:39

Israelske styrker stormer sykehus i Khan Younis

Israelske styrker er nå i ferd med å storme Nasser-sykehuset i byen Khan Younis sør i Gaza, etter at mange er blitt evakuert derfra, ifølge myndighetene. Israel bekrefter angrepet. – Spesialstyrker opererer nå ved Nasser-sykehuset, opplyser det israelske militæret.

NRK - 14 apr 24 kl. 01:37

Amerikanske styrker skyter ned iranske droner

Amerikanske styrker i Midtøsten fortsetter å skyte ned droner som ble skutt mot Israel av Iran, opplyser en amerikansk tjenesteperson. Våre styrker forblir i posisjoner for å gi ytterligere defensiv støtte og for å beskytte amerikanske styrker som opererer i regionen, sier tjenestepersonen. Det melder nyhetsbyrået AFP..

NRK - 15 maj 24 kl. 22:55

Ukraina omgrupperer styrker i Kupjansk

Det ukrainske forsvaret har besluttet å omgruppere noen av soldatene Kupjansk, øst for landets nest største by Kharkiv, skriver Reuters. – I enkelte områder er våre styrker omgruppert til mer fordelaktige posisjoner, som følge av kraftige fiendtlige angrep, heter det i en rapport Kupjansk var okkupert av russiske styrker de første ukene etter at fullskalainvasjonen startet i februar 2022. Byen ble tatt tilbake av ukrainske styrker senere samme år.

Fler nyheter fra NRK

NRK - 15 minutter siden

CNN: Pelosi har sagt til Biden at han ikke kan slå Trump

Demokratenes tidligere leder i Representantenes hus, Nancy Pelosi, skal i et privat møte, ha sagt til president Joe Biden at målingene viser at han ikke kan slå Donald Trump, sier kilder til CNN. Pelosi skal også ha sagt at Biden kan ødelegge Demokratenes sjanse for flertall i Huset ved valget i november. – Biden svarte med å gå imot Pelosi og si at han hadde sett målinger som viste at han kan vinne, sier en kilde om samtalen de to toppolitikerne hadde nylig.

NRK - 1 time siden

Landsmøtedeltakere går med ørebandasje til støtte for Trump

Ørebandasje er blitt symbolsk mote på Republikanernes landsmøte, der noen deltakere med antatt friske ører har bandasjert dem i sympati med Donald Trump. Mens Trump har bandasjert det høyre øret fordi han ble skadet i lørdagens attentat, velger noen landsmøtedelegater å bandasjere seg som en støtteerklæring til presidentkandidaten. Det var riktignok ikke veldig mange som kom med bandasje på høyre øre på møtets tredje dag, men de var mange nok til å bli lagt merke til.

NRK - 2 timer siden

Korrupsjonsdømt senator avviser at han vil trekke seg

Den demokratiske senatoren Bob Menendez avviser medieoppslag om at han vil trekke seg etter at han ble kjent skyldig i korrupsjon. Onsdag meldte NBC News at to personer med kjennskap til saken sier Menendez har informert noen av støttespillerne sine om at han akter å trekke seg. Menendez hevder det ikke er noe hold i påstandene og sier det fremstår som et forsøk på å tvinge ham til å uttale seg.

NRK - 1 time siden

Klimaaktivist dømt til fengselsstraff i Tyskland

En tysk domstol har dømt en klimaaktivist til 16 måneders fengsel etter flere aksjoner der det er brukt maling og veier er sperret. Den 32 år gamle kvinnen, som tilhører klimagruppen Siste generasjon (Letzte Generation) ble dømt for skadeverk og for å ha hindret politiet, sier en talsperson for domstolen i Tiergarten i Berlin. Kvinnen er tidligere bøtelagt i Hamburg og Berling for lignende forhold.

NRK - 2 timer siden

Mange unge mener det er greit å bruke anabole steroider

I en fersk studie fra Antidoping Norge svarer 18 prosent av unge mellom 13 og 19 år at det er greit å bruke anabole steroider i sammeheng med trening. Blant gutter svarte 26 prosent at det var greit. Det melder TV 2.

NRK - 2 timer siden

Innbruddstrend i Stockholm – bruker syre til å smelte låser

Svensk politi undersøker om en bølge av innbrudd der tyvene bruker syre for å smelte låser, henger sammen med lignende saker andre steder i Europa. Siden 20. mai har politiet registrert 49 saker i den svenske hovedstaden, primært i sentrum, der salpetersyre er brukt til å ødelegge låser, sier talsperson Ola Österling.

NRK - 3 timer siden

Secret Service sjef sier ja til å forklare seg

Direktøren for Secret Service går med på å forklare seg for en komité i Representantenes hus om attentatet mot ekspresident Donald Trump i helgen. Kimberly Cheatle har takket ja til å komme til høringen, som skal holdes 22. juli, opplyser komiteen.

NRK - 4 timer siden

Nasa dropper månerobot

Etter forsinkelser og budsjettsprekk kutter Nasa en robot som skulle lete etter vann ved månens sørpol. Den har allerede kostet 450 milliarder dollar å utvikle. – Slike beslutninger er aldri lette å ta.

NRK - 5 timer siden

Korrupsjonsdømt senator sier han vil trekke seg

Den demokratiske senatoren Bob Menendez sier han vil trekke seg etter at han ble kjent skyldig i korrupsjon, sier kilder til NBC. Presset mot senatoren fra New Jersey har økt etter at han tirsdag ble funnet skyldig i 16 tiltalepunkter, inkludert bestikkelser. Både senatsleder Chuck Schumer og den andre New Jersey-senatoren Cory Booker har bedt Menendez trekke seg.

NRK - 5 timer siden

Schumer skal ha bedt Biden trekke seg

Toppdemokraten Chuck Schumer skal ha bedt president Joe Biden om å trekke seg i et møte lørdag, melder ABC News. Schumer skal ha sagt til Biden at det er bedre for landet og det demokratiske partiet om han trekker sitt kandidatur, ifølge Reuters..


Nyhetspressen i Sociala medier

Nyhetspressen på facebook Nyhetspressen på Twitter

Liknende Nyheter


Prenumerert på nyheter (RSS)

Med RSS er det enklere å følge nyhetene. Nyhetene lastes automatisk ned til din nyhetsleser og du trenger ikke gå inn på Nyhetspressen.com.

Om oss

Nyhetspressen är en norsk nyhetsportal og nyhetssøkmotor som automatiskt finner de mest delte og aktuelle nyhetene. Välkommen!

Kontakt

contact@nyhetspressen.com