NRK > Nyheter

Monday, 06 December, 21:40

NRK - 22 okt 21 kl. 14:57

Krona er på det sterkaste

Fredag klokka 12 kostar ein euro 9.69 kroner. Det er den lågaste sidan juli 2019. Det er ein kombinasjon av kraftig stigande oljepris og stadig oppreviderte renteutsikter, seier Olav Chen i Storebrand..
Les mer på NRK


Les mer om:
Olav Chen, Storebrand

Dele artikeln

Delningar
| Dele


Kommentera gärna

Liknende nyheter

Taggar: Kronaer på det , sterkaste
NRK - 12 jul 21 kl. 06:59

USA åtvarar Cuba

USAs nasjonale sikkerheitsrådgivar Jake Sullivan åtvarar Cuba mot å gripe inn mot dei som deltok i demonstrasjonane. – USA støtter ytrings- og forsamlingsfridom på heile Cuba og vil på det sterkaste fordømme kvar og ein form for vald eller målretta angrep mot fredelege demonstrantar som bruker dei universale rettigheitene sine, skriv Sullivan på Twitter..

NRK - 05 okt 21 kl. 06:19

Ny sjømat-rekord

Hittil i år er det eksportert sjømat for 84,7 milliardar kroner, ein vekst på 10 prosent samanlikna med same periode i fjor, melder NTB – Dette er tidenes sterkaste kvartalsresultat, og no tyder alt på at 2021 blir eit rekordår for norsk sjømateksport, seier administrerande direktør Renate Larsen i Noregs sjømatråd i ei pressemelding..

NRK - 20 okt 21 kl. 10:25

Tyskland fordømmer testrakett

Tyskland seier dei på det sterkaste fordømmer Nord-Koreas prøveskyting av ein ny type ballistisk missil frå ubåt. – Nord-Korea har nok ein gong brote forpliktingane sine og truga tryggleiken internasjonalt og regionalt, sa ein talsmann for UD til AFP..

NRK - 14 okt 21 kl. 20:29

Avlyser festival og kinopremierer

Litteraturfestivalen Kongsberg krim, som skulle arrangeres 26. til 31. oktober, er avlyst etter hendelsene på Kongsberg.

Fler nyheter fra NRK

NRK - 09 nov 21 kl. 16:18

Stans i togtrafikken på Oslo S

Det er store togforsinkelser på Oslo S etter et problem ved Brynsbakken stasjon. Det gjør at flere tog står stille på Oslo S. – Alle tog som går forbi Brynsbakken står stille.

NRK - 09 nov 21 kl. 16:08

Fengslet etter dødelig slagsmål

To av de tre som er siktet for grov kroppsskade med døden til følge etter et slagsmål i Grimstad i helgen, er varetektsfengslet i to uker. Sistemann er løslatt. Det opplyser politiadvokat Geir Magne Søfteland til NTB tirsdag ettermiddag.

NRK - 09 nov 21 kl. 16:01

Alvorlig trafikkulykke

Politiet er på vei til en alvorlig trafikkulykke mellom bil og lastebil ved Skogmoen i Nordland..

NRK - 09 nov 21 kl. 15:52

Anbefaler munnbind i Bergen

Smittevernoverlegen i Bergen anbefaler munnbind i Bergen. Det skriver Bergens Tidende..

NRK - 09 nov 21 kl. 15:39

FHI ber Bergen vurdere tiltak

I et møte mellom Bergen og FHI i slutten av forrige uke ba FHI Bergen om å vurdere en rekke nye tiltak, skriver Bergens Tidende. Bakgrunnen er at kommunen opplever økt smittepress. Etter et møte mellom Bergen og FHI i slutten av forrige uke, kommer det frem at FHI ber kommunen å vurdere en rekke tiltak de har utarbeidet for kommuner som opplever økt smittepress.

NRK - 09 nov 21 kl. 15:15

Ørliten fredsmulighet for Etiopia

Utenlandske utsendinger jobber intenst for å stanse krigføringen i Etiopia og hindre en fryktet opptrapping. Håpet er at et nytt framstøt som Den afrikanske union står i spissen for, kan føre til stans i fiendtlighetene. FN har denne uka advart om stor fare for at Etiopia kastes ut i en mer omfattende borgerkrig..

NRK - 09 nov 21 kl. 15:16

Legger frem budsjett på mandag

SV legger fram sitt alternative statsbudsjett mandag 15. november klokken 11, i forkant av forhandlinger med regjeringen om neste års budsjett. SVs alternative budsjett viser endringene partiet vil gjøre sammenlignet med budsjettet til Solberg-regjeringen og danner grunnlag for de videre forhandlingene med Ap og Sp.

NRK - 09 nov 21 kl. 15:17

Dømt til tvungent psykisk helsevern

59-åringen som i mai drepte sin egen mor med hagle i Lyngdal, er dømt til tvungent psykisk helsevern. Retten mener at det er stor gjentakelsesfare. – Det er snakk om en svært alvorlig handling, drap begått med hagle, står det i dommen fra Agder tingrett, ifølge Fædrelandsvennen.

NRK - 09 nov 21 kl. 15:17

Russerne diskuterer migrant-krise

Russlands president Vladimir Putin og hans hviterussiske kollega Aleksandr Lukasjenko diskuterte tirsdag migrant-situasjonen på den polske grensen. De to presidentene er spesielt bekymret for utplassering av polske militære styrker langs grensen, ifølge en hviterussisk uttalelse, melder NTB..

NRK - 09 nov 21 kl. 15:11

Tine får ny skje

Tine har fått på plass en ny og lengre bambusskje etter å ha fått massiv kritikk for den korte de opprinnelig hadde. Tilbakemeldingene har vært positive, men ikke alle er helt fornøyde, sier Tine til Nationen. – Vi har allerede fått positive tilbakemeldinger på at skaftet er lengre og at den oppleves som bedre å spise av.
Om oss

Nyhetspressen är en norsk nyhetsportal og nyhetssøkmotor som automatiskt finner de mest delte og aktuelle nyhetene. Välkommen!

Kontakt