NRK > Nyheter

Sunday, 03 March, 19:11

NRK - 03 dec 22 kl. 18:21

Kritisk skadet etter knivstikking i Oslo

Politiet er på Jernbanetorget i Oslo etter melding om at en person er knivstukket flere ganger i overkroppen. Personen er bevisst, men kritisk skadet, og er fraktet til sykehus. Ifølge politiet er det mulig at hendelsen har funnet sted i en T-banevogn. De leter nå etter gjerningspersonen..
Les mer på NRK


Les mer om:
Jernbanetorget, Oslo

Dele artikeln

Delningar
| Dele


Kommentera gärna

Liknende nyheter

Taggar: Kritisk, skadet, etter, knivstikkingi , Oslo
NRK - 22 dec 23 kl. 22:55

Ung mann kritisk skadet etter knivstikking i Bærum

En ung mann er kritisk skadet etter en knivstikking på en buss Bærum fredag kveld. Hendelsen skjedde i nærheten av Bærum sykehus. – Ingen er så langt pågrepet, men det har vært flere vitner til hendelsen og vi har ett konkret navn, så vi håper å kunne pågripe gjerningsmannen innen kort tid, sier Arve Røtterud.

Aftenposten - 13 feb 24 kl. 17:56

Masseslagsmål og knivstikking på Strømmen – tenåring kritisk skadet

To tenåringer er skadet, den ene kritisk, etter knivstikking og masseslagsmål på Strømmen i Lillestrøm..

Klartale - 06 sep 22 kl. 08:15

To alvorlig skadd etter knivstikking i Oslo

Oslo-politiet fikk melding om knivstikking klokka 16.42 mandag ettermiddag. Det skjedde på Furuset T-banestasjon.

NRK - 05 okt 22 kl. 22:13

Mann skadet etter melding om knivstikking i Oslo

Politiet i Oslo fikk melding om knivstikking på Skullerud klokken 22.02. – Meldingen var at en person er knivstukket i en leilighet.

NRK - 13 mar 23 kl. 11:26

Fortsatt kritisk skadet etter voldshendelse i Vika

Mannen i 20-årene som ble utsatt for vold i Haakon VIIs gate i Vika i Oslo natt til 5. mars er fremdeles kritisk skadet, skriver VG. – Han er fortsatt kritisk skadet, men stabil.

NRK - 24 nov 23 kl. 14:51

Fengslet etter knivstikking på Oslo S

Mannen i 20-årene som er siktet etter knivstikking på Oslo S har blitt varetektsfengslet i to uker. Han får brev- og besøksforbud, skriver Avisa Oslo. Han er siktet for drapsforsøk og grov kroppsskade.

NRK - 03 sep 22 kl. 10:13

Mann sikta for drapsforsøk etter knivstikking i Spydeberg

Ein mann i slutten av 20-åra er arrestert og sikta for drapsforsøk etter ei knivstikking i Spydeberg fredag kveld, opplyser jourhavende jurist til VG laurdag formiddag. Ein mann i 40-åra er kritisk skadd etter hendinga. – Fornærma er knivstukket fleire gonger.

VG - 05 sep 22 kl. 16:56

To kritisk skadet etter knivstikking: Teori om sammenheng er styrket

FURUSET (VG) To menn er kritisk skadet etter to knivstikkinger forskjellige steder på Furuset. Ingen er så langt pågrepet..

NRK - 03 dec 22 kl. 21:44

Stabil tilstand etter knivstikking i Oslo

En person ble tidligere lørdag kveld sendt til sykehus etter å ha blitt knivstukket på T-banen i Oslo. Ifølge politiet var personen kritisk skadet. Tilstanden skal nå være stabil.

NRK - 11 okt 23 kl. 18:08

En person kritisk skadd etter knivstikking i Oslo

Politiet har funnet en skadet person i Oslo sentrum. Vedkommende skal ha stikkskade i overkroppen, og er kjørt sykehus. Personen vurderes som kritisk skadet.

Fler nyheter fra NRK

NRK - 1 time siden

Masseflukt fra fengsel i Haiti

Bevæpnede gjengmedlemmer stormet søndag hovedfengselet i Haitis hovedstad Port-au-Prince. Et stort flertall av fengselets rundt 4000 innsatte har rømt, sier en lokal journalist til BBC. Fengselet skal blant annet ha huset gjengmedlemmer som var involvert i drapet på president Jovenel Moïse i 2021.

NRK - 1 time siden

Russland og Saudi-Arabia varsler fortsatt kutt i oljeproduksjonen fram til sommeren

Russland kommer til å kutte oljeproduksjonen med opptil en halv million fat daglig i årets andre kvartal, opplyser regjeringen. Formålet er å få opp prisene, skriver NTB. De russiske kuttene kommer på toppen av tidligere kutt i både produksjon og eksport av olje fra noen av verdens største produsenter, ifølge nyhetsbyrået AFP..

NRK - 1 time siden

Trafikkulykke på riksvei 7

Nødetatene er på vei til riksvei 7 ved Sanden i Nesbyen etter melding om en trafikkulykke. Ifølge politiet er det snakk om en frontkollisjon, men de melder at det ikke skal være store personskader. Veien er stengt som følge av ulykken og det er lange køer..

NRK - 1 time siden

Israel skal ha boikottet Gaza-forhandlinger søndag

Israel skal ha boikottet forhandlingene med Hamas søndag, skriver Reuters, som siterer israelske Ynet. Årsaken er at Hamas har avvist kravet om å gi en fullstendig liste over hvilke gisler som fortsatt er i live, skriver de. Hamas opplyste for kort tid siden at en våpenhvile kan være på plass de neste dagene dersom Israel innfrir kravene de har satt.

NRK - 2 timer siden

Hardangervidda open for fri ferdsel

Riksveg 7 over Hardangervidda er open att søndag ettermiddag. Det kan bli kolonnekøyring på kort varsel, melder Vegtrafikksentralen..

NRK - 2 timer siden

Skal ha stjålet traktor – kjørte seg fast i skiløypa

Ved 9-tiden søndag formiddag fikk politiet i Innlandet melding om en traktor som hadde kjørt seg fast i ei skiløype ved Skotterud. Politiet rykket ut til stedet og fant en lokal mann i 20-årene sittende i traktoren. Da det viste seg at traktoren var stjålet, ble mannen pågrepet for dette av politiet.

NRK - 3 timer siden

11 personer involvert i ulykke på riksvei 52

Det er totalt 6 biler og 11 personer involvert i ulykken på riksvei 52 ved Slettevatnet på Hemsedalsfjellet. – Det er ikke meldt om alvorlig personskade, men en person kjøres sykehus med ambulanse for sjekk. Ytterligere to personer kjøres legevakt, melder operasjonsleder hos politiet, Vegar Møane.

NRK - 3 timer siden

Flyet med kong Harald har tatt av fra Emiratene

Flyet med kong Harald og dronning Sonja har tatt av fra Sharjah internasjonale flyplass i De Arabiske Emirater. Det mellomlandet i Emiratene litt over klokken 14.15, etter å ha vært i luften i åtte timer.

NRK - 3 timer siden

Hamas: Kan bli våpenhvile innen 24-48 timer

Hamas sier en våpenhvile kan være på plass i Gaza om 24 til 48 timer dersom Israel etterkommer kravene de har stilt, skriver NTB. – Dersom Israel går med på kravene, blant annet at internt fordrevne palestinere må få vende tilbake til den nordlige delen av Gazastripen, og at nødhjelpen trappes opp, så kan dette rydde vei for en våpenhvile i løpet av de neste 24 til 48 timene, sier en høytstående Hamas-kilde. En delegasjon fra Hamas ankom søndag Kairo for å gjenoppta forhandlingene.

NRK - 6 timer siden

Brann i kjøretøy i tunnel - veient stengt til mandag

Statens vegvesen fikk melding om brann i et kjøretøy i Magnhildskartunnelen på fylkesvei 614 mellom Florø og Svelgen. – Vi ble informert om hendelsen av forbipasserende. Tunnelen er nå stengt og nødetater er på vei, sier trafikkoperatør Christian Strømmen til NRK.


Nyhetspressen i Sociala medier

Nyhetspressen på facebook Nyhetspressen på Twitter

Liknende Nyheter


Prenumerert på nyheter (RSS)

Med RSS er det enklere å følge nyhetene. Nyhetene lastes automatisk ned til din nyhetsleser og du trenger ikke gå inn på Nyhetspressen.com.

Om oss

Nyhetspressen är en norsk nyhetsportal og nyhetssøkmotor som automatiskt finner de mest delte og aktuelle nyhetene. Välkommen!

Kontakt

contact@nyhetspressen.com