NRK > Nyheter

Tirsdag, 27 Juli, 08:06

NRK - 26 feb. 21 kl. 09:33

Kritisk skadd under arbeid i lift

En person er kritisk skadd i en arbeidsulykke på Sjursøya i Oslo fredag formiddag, skriver Oslo politidistrikt på Twitter..
Les mer på NRK


Les mer om:
Sjursøya, Oslo, Twitter

Dele artikeln

Delningar
| Dele


Kommentera gärna

Liknende nyheter

Taggar: Kritisk, skaddunder , arbeidi , lift
Dagbladet - 26 feb. 21 kl. 09:30

Kritisk skadd etter arbeidsulykke i lift

En person er kritisk skadd etter at det har skjedd en ulykke i en lift i havna i Oslo..

NRK - 15 jan. 21 kl. 16:40

Kritisk skadd etter frontkollisjon

Begge førerne av bilene som frontkolliderte i Ulstein i Møre og Romsdal flys til Ålesund sykehus. Den ene føreren skal være kritisk skadd, den andre er alvorlig skadd, ifølge politiet. Den tredje personen fraktes med ambulanse til sykehus..

NRK - 24 mai 21 kl. 13:35

Ein kritisk skadd i Bergen

To motorsyklistar og ein bil har kollidert på riksveg 555 vest for Bergen sentrum. Ein av motorsykkelførarane skal vere kritisk skadd. Den andre er truleg lettar skadd, opplyser Vest politidistrikt..

NRK - 18 april 21 kl. 00:07

Tre skadd i ulykke i Sandefjord

Tre personer er skadd i en utforkjøring i Andebu i Sandefjord kommune. En av dem betegnes som kritisk skadd. En person har moderate skader og den tredje er lettere skadd, ifølge politiet moderate skader..

NRK - 01 mai 21 kl. 12:38

Måtte stoppe arbeid to ganger 1.mai

To ganger måtte Stjørdal kommune stanse kommunalt arbeid som fant sted 1. mai, som er arbeidernes internasjonale solidaritetsdag. Like etter klokka 9 pågikk det vasking av rådhuset i Stjørdal, skriver Stjørdals-Nytt.

NRK - 23 jan. 21 kl. 16:04

Kritisk skadd etter utforkjøring

En person er kritisk skadd etter at en bil kjørte i en fjellvegg ved Uvatn i Agder i ettermiddag. Det var i alt tre personer i bilen, og en er på vei til Arendal sykehus i ambulanse, opplyser Agder politidistrikt..

NRK - 03 feb. 21 kl. 11:39

Kritisk skadd etter trafikkulykke

Politiet melder at det har vært en alvorlig ulykke mellom en person og en lastebil ved Skedsmo senter. Personen skal være kritisk skadd, ifølge politiet. Riksvei 120 forbi stedet er stengt..

NRK - 17 mars 21 kl. 10:14

Kritisk skadd i bilulykke

En person er kritisk skadd i en kollisjon mellom to biler i Onsøy utenfor Fredrikstad. En fører av en personbil som kjørte i retning Fredrikstad, mistenkes for å ha kommet over i motgående kjørefelt, melder Øst politidistrikt på Twitter..

NRK - 19 mars 21 kl. 17:03

Kritisk skadd etter brann

En person er kritisk skadd etter branntilløpet i Mosjøen fengsel. En annen person er lettere skadet og blir skrevet ut fra sykehuset. Sykehuset i Mosjøen opplyser at de har avblåst katastrofealarmen i forbindelse med brannen..

NRK - 12 april 21 kl. 22:12

Kritisk skadd etter skyting i Oslo

En person er kritisk skadd etter å ha blitt skutt i en leilighet på Røa i Oslo. Det sier operasjonsleder Line Skott i Oslopolitiet til Dagbladet. Politiet skal ha kontroll på en mulig gjerningsperson..

Fler nyheter fra NRK

NRK - 4 minutter siden

Rykkar etter melding om brann

Politiet i Agder skriv på Twitter at naudetatane rykker ut til Batteriodden i Kristiansand etter melding om brann i båt. Det er så langt uklart om det er personar i eller ved båten. Båten skal liggja inntil land..

NRK - 15 minutter siden

Medisiner gir dårligere effekt

Koronavaksinen har dårligere effekt for en rekke pasientgrupper. Felles for dem er at annen sykdom gjør at de går på immundempende medisin. Norske forskere undersøker hvordan koronavaksine virker hos pasienter på høyeffektive medisiner mot nervesykdommen MS..

NRK - 30 minutter siden

Sjå Politisk sommarkvarter

Dagens gjest i Politisk sommarkvarter er stortingrepresentant og leiar for Oslo Høgre, Heidi Nordby Lunde..

NRK - 45 minutter siden

Flere nordmenn vil ha elbil

De siste fire årene er langt flere blitt positive til å eie elbil. 2017 var 31 prosent negative til å eie elbil, mens denne andelen har sunket til 24 prosent i 2021, ifølge en undersøkelse fra Naf. Andelen som kan tenke seg å eie elbil har økt fra 30 prosent til 43 prosent..

NRK - 45 minutter siden

Haitis sikkerhetssjef arrestert

Haitis sikkerhetssjef er arrestert i kjølvannet av drapet på president Jovenel Moïse 7. juli, opplyser politiet. Sikkerhetssjef Jean Laguel Civil er mistenkt for å ha vært delaktig i plottet som fikk presidenten drept i sin bolig av agenter som klarte å ta seg forbi vaktene uten å løsne et skudd.

NRK - 1 time siden

Få personar med Alzheimer har GPS

Nye tal frå Helsedirektoratet viser at under ein prosent av dei med diagnosen Alzheimer har GPS. Lokaliseringsteknologi vart lovleg å bruka på menneske i 2013. Ifølge Helsedirektoratet er det ein av fleire typar velferdsteknologi som kan gjera at personar med demens og deira pårørande får ein tryggare kvardag.

NRK - 1 time siden

Få personar med Alzheimer har GPS.

Nye tal frå Helsedirektoratet viser at under ein prosent av dei med diagnosen Alzheimer har GPS. Lokaliseringsteknologi vart lovleg å bruka på menneske i 2013. Ifølge Helsedirektoratet er det ein av fleire typar velferdsteknologi som kan gjera at personar med demens og deira pårørande får ein tryggare kvardag.

NRK - 1 time siden

Brann i terrenget i Stryn

Det er ein brann i terrenget i Åsheimsfjellet i Stryn, skriv 110 Vest på Twitter. Branntenesta seier det er langt frå farbar veg. Dei melde fyrst at dei tok seg ut i området med ATV, men opplyste klokka 06:41 at dei vurderer skogbrannhelikopter når brannvesenet er framme og har oversikt..

NRK - 1 time siden

Brannbomber mot Cubas ambassade

Cubas utenriksminister Bruno Rodriguez hevder landets ambassade i Paris har blitt angrepet med brannbomber, skriver NTB, Han ga ingen detaljer om angrepet i en melding på Twitter, og det er heller ikke klart om noen ble skadd eller om angrepet gjorde skade..

NRK - 1 time siden

Mann arrestert for skyteepisode

Ein mann i 25-årsalderen blei fredag arrestert sør i Stockholm og mistenkt for å vera innblanda i ein skyteepisode der to barn blei trefte i ein beina. Mannen forsøkte å stikka av då politiet kom og prøvde å køyra over ein politibetjent under arrestasjonen. Han er dermed også mistenkt for drapsforsøk på politimannen, skriv Expressen..


Nyhetspressen i Sociala medier

Nyhetspressen på facebook Nyhetspressen på Twitter

Liknende Nyheter

Bilder


Prenumerert på nyheter (RSS)

Med RSS er det enklere å følge nyhetene. Nyhetene lastes automatisk ned til din nyhetsleser og du trenger ikke gå inn på Nyhetspressen.com.Om oss

Nyhetspressen är en norsk nyhetsportal og nyhetssøkmotor som automatiskt finner de mest delte og aktuelle nyhetene. Välkommen!

Kontakt