NRK > Nyheter

Mandag, 14 Juni, 21:14

NRK - 30 april 21 kl. 17:44

Kritisk skadd etter brann i Oslo

En kvinne er kjørt til sykehus med kritiske skader etter brann i en leilighet i Åkerbergveien i Oslo sentrum. De andre beboerne i blokka kom seg ut på egen hånd. Brannen er nå slukket..
Les mer på NRK


Les mer om:
Åkerbergveien, Oslo

Dele artikeln

Delningar
| Dele


Kommentera gärna

Liknende nyheter

Taggar: Kritisk, skadd, etter, branni , Oslo
Aftenposten - 20 feb. 21 kl. 07:23

En livstruende skadd etter brann i Sarpsborg44 En livstruende skadd etter brann i Sarpsborg

En mann i 60-årene er livstruende skadd etter en brann i en leilighet i Sarpsborg sentrum natt til lørdag..

NRK - 19 mars 21 kl. 17:03

Kritisk skadd etter brann

En person er kritisk skadd etter branntilløpet i Mosjøen fengsel. En annen person er lettere skadet og blir skrevet ut fra sykehuset. Sykehuset i Mosjøen opplyser at de har avblåst katastrofealarmen i forbindelse med brannen..

NRK - 24 mai 21 kl. 13:35

Ein kritisk skadd i Bergen

To motorsyklistar og ein bil har kollidert på riksveg 555 vest for Bergen sentrum. Ein av motorsykkelførarane skal vere kritisk skadd. Den andre er truleg lettar skadd, opplyser Vest politidistrikt..

NRK - 18 april 21 kl. 00:07

Tre skadd i ulykke i Sandefjord

Tre personer er skadd i en utforkjøring i Andebu i Sandefjord kommune. En av dem betegnes som kritisk skadd. En person har moderate skader og den tredje er lettere skadd, ifølge politiet moderate skader..

Dagbladet - 26 feb. 21 kl. 09:30

Kritisk skadd etter arbeidsulykke i lift

En person er kritisk skadd etter at det har skjedd en ulykke i en lift i havna i Oslo..

NRK - 12 april 21 kl. 22:12

Kritisk skadd etter skyting i Oslo

En person er kritisk skadd etter å ha blitt skutt i en leilighet på Røa i Oslo. Det sier operasjonsleder Line Skott i Oslopolitiet til Dagbladet. Politiet skal ha kontroll på en mulig gjerningsperson..

NRK - 09 juni 21 kl. 22:45

Kritisk skadd etter ulykke

En person er kritisk skadd etter en møteulykke mellom en bil og en buss på Fredrikstadbrua. Føreren var fastklemt, men er nå frigjort av brannvesenet..

NRK - 09 juni 21 kl. 22:45

Kritisk skadd etter møteulykke

En person er kritisk skadd etter en møteulykke mellom en bil og en buss på Fredrikstadbrua. Føreren var fastklemt, men er nå frigjort av brannvesenet. Den skadde blir sendt til Ullevål sykehus med luftambulanse, opplyser Øst politidistrikt..

NRK - 15 mai 21 kl. 08:21

Kritisk skadd etter knivstikking

Mannen som ble knivstukket på Tøyen skal være kritisk skadd, ifølge Aftenposten. Innsatsleder på stedet Kristoffer Bang sier til avisen at knivstikkingen har skjedd inne på en privat adresse i Tøyengata. En mann i 30-årene er anholdt..

NRK - 26 feb. 21 kl. 09:33

Kritisk skadd under arbeid i lift

En person er kritisk skadd i en arbeidsulykke på Sjursøya i Oslo fredag formiddag, skriver Oslo politidistrikt på Twitter..

Fler nyheter fra NRK

NRK - 10 minutter siden

Aas-Hansen ny leder i EOS-utvalget

Stortingets presidentskap har innstilt Astri Aas-Hansen som ny leder for Stortingets kontrollutvalg for etterretnings-, overvåkings- og sikkerhetstjeneste (EOS-utvalget). Aas-Hansen, som er dommer i Oslo tingrett og tidligere statssekretær i Justisdepartementet, har de to siste årene vært nestleder i EOS-utvalget. Kristin Krohn Devold, administrerende direktør i NHO Reiseliv, er innstilt som ny nest leder i utvalget..

NRK - 30 minutter siden

KrF støtter trolig mistillit

Også KrF vil trolig gå for mistillit mot Lan Marie Berg. «Vi finner dessverre saklig grunn til mistillit,» skriver partiets representant Espen Andreas Hasle i en sms til NRK. Han peker på både manglende informasjon til bystyret og det de mener er manglende oppfølging og ledelse av vannprosjektet.

NRK - 1 time siden

Syklist alvorlig skadd

En syklist er kjørt til sykehus med alvorlige skader etter å ha kjørt på en bil bakfra i Åsgårdsstrandveien i Tønsberg. Politiet melder nå at de slipper trafikken forbi på stedet, etter at veien var stengt en kort periode..

NRK - 1 time siden

Supermåling:Klart rødgrønt flertall

NRKs supermåling for juni gir totalt 65 representanter til partiene som støtter Erna Solberg som statsminister, og 104 representanter til partiene som ønsker en ny regjering. Det er kamp rundt sperregrensen. I denne ferske målingen kommer Rødt over sperregrensen, mens både MDG, KrF og Venstre havner under.

NRK - 1 time siden

Kvinne drept i BLM-demonstrasjon

En kvinne døde og tre andre ble såret da en mann kjørte en bil inn i en gruppe Black Lives Matters-demonstranter i Minneapolis i Minnesota i USA, skriver Vice. Politiet i Minneapolis skriver på Twitter at mannen ble pågrepet og er nå på sykehus. Øyenvitner forteller til Vice at mannen økte farten da han nærmet seg demonstrasjonen, kjørte inn i en bil som sto parkert for å skjerme demonstrantene, og at den bilen traff flere av personene..

NRK - 1 time siden

Dnb sikrer kontroll i Sbanken

Dnb skriver i en melding til Oslo Børs at banken kontrollerer 9,9 prosent av aksjene i Sbanken. I tillegg har banken sikret seg forhåndsaksepter, slik at banken nå kontrollerer 90,9 prosent av aksjene. Det er Konkurransetilsynet som avgjør om Dnb får kjøpe Sbanken og skal ta stilling til dette innen 24.

NRK - 2 timer siden

Johnson utsetter britisk gjenåpning

Storbritannias statsminister Boris Johnson sier at neste steg i gjenåpningen blir utsatt i fire uker, til 19. juli. Johnson begrunner det med at deltavarianten sprer seg raskere enn ventet, smittetallene øker kraftig i de verst rammede områdene, og antall innlagte på intensivbehandling øker også.

NRK - 2 timer siden

VG: Ligger an til utvidet skjenking

Ifølge VG ligger det an til at byrådet i Oslo vil utvide alkoholserveringen fra klokken 22 til midnatt. Det formelle vedtaket blir først tatt i et byrådsmøte i morgen, skriver avisen. Byrådsleder i Oslo Raymond Johansen har kalt inn til pressekonferanse om koronatiltakene i hovedstaden i morgen klokken 17..

NRK - 2 timer siden

– Godt i rute for gjenåpning

Statsminister Erna Solberg mener Norge ligger godt an for et nytt trinn i gjenåpningen. – Vi ligger godt an på smittetallene, og vi ligger godt an på innleggelser, sier hun til NTB. Solberg tar likevel forbehold om at det kan drøye mer med en gjenåpning av grensene, både på grunn av faren for spredning av deltavarianten og på grunn av forsinkelser i vaksineringen..


Nyhetspressen i Sociala medier

Nyhetspressen på facebook Nyhetspressen på Twitter

Liknende Nyheter

Bilder


Prenumerert på nyheter (RSS)

Med RSS er det enklere å følge nyhetene. Nyhetene lastes automatisk ned til din nyhetsleser og du trenger ikke gå inn på Nyhetspressen.com.Om oss

Nyhetspressen är en norsk nyhetsportal og nyhetssøkmotor som automatiskt finner de mest delte og aktuelle nyhetene. Välkommen!

Kontakt