NRK > Nyheter

Onsdag, 16 Juni, 03:37

NRK - 11 april 21 kl. 03:16

Kritisk skadd etter brann

Seks personer er evakuert og en person er sendt til sykehus med kritiske skader etter en boligbrann i Greåkerveien i Sarpsborg natt til søndag. – Fem er uskadd, men en person vurderes å ha kritiske skader og er sendt til sykehuset på Kalnes i Sarpsborg, sier operasjonsleder Finn Håvard Aas i Øst politidistrikt til NTB. Brannen i det eldre trehuset med tre boenheter ble oppdaget av en politipatrulje som tilfeldigvis kjørte forbi klokken 2.36. Brannen skal ha startet i første etasje.
Les mer på NRK


Les mer om:
Greåkerveien, Sarpsborg, Kalnes, Finn Håvard Aas, NTB

Dele artikeln

Delningar
| Dele


Kommentera gärna

Liknende nyheter

Taggar: Kritisk, skadd, etter, brann
Aftenposten - 20 feb. 21 kl. 07:23

En livstruende skadd etter brann i Sarpsborg44 En livstruende skadd etter brann i Sarpsborg

En mann i 60-årene er livstruende skadd etter en brann i en leilighet i Sarpsborg sentrum natt til lørdag..

NRK - 19 mars 21 kl. 17:03

Kritisk skadd etter brann

En person er kritisk skadd etter branntilløpet i Mosjøen fengsel. En annen person er lettere skadet og blir skrevet ut fra sykehuset. Sykehuset i Mosjøen opplyser at de har avblåst katastrofealarmen i forbindelse med brannen..

NRK - 15 jan. 21 kl. 16:40

Kritisk skadd etter frontkollisjon

Begge førerne av bilene som frontkolliderte i Ulstein i Møre og Romsdal flys til Ålesund sykehus. Den ene føreren skal være kritisk skadd, den andre er alvorlig skadd, ifølge politiet. Den tredje personen fraktes med ambulanse til sykehus..

NRK - 24 mai 21 kl. 13:35

Ein kritisk skadd i Bergen

To motorsyklistar og ein bil har kollidert på riksveg 555 vest for Bergen sentrum. Ein av motorsykkelførarane skal vere kritisk skadd. Den andre er truleg lettar skadd, opplyser Vest politidistrikt..

NRK - 18 april 21 kl. 00:07

Tre skadd i ulykke i Sandefjord

Tre personer er skadd i en utforkjøring i Andebu i Sandefjord kommune. En av dem betegnes som kritisk skadd. En person har moderate skader og den tredje er lettere skadd, ifølge politiet moderate skader..

NRK - 23 jan. 21 kl. 16:04

Kritisk skadd etter utforkjøring

En person er kritisk skadd etter at en bil kjørte i en fjellvegg ved Uvatn i Agder i ettermiddag. Det var i alt tre personer i bilen, og en er på vei til Arendal sykehus i ambulanse, opplyser Agder politidistrikt..

Dagbladet - 26 feb. 21 kl. 09:30

Kritisk skadd etter arbeidsulykke i lift

En person er kritisk skadd etter at det har skjedd en ulykke i en lift i havna i Oslo..

NRK - 12 april 21 kl. 22:12

Kritisk skadd etter skyting i Oslo

En person er kritisk skadd etter å ha blitt skutt i en leilighet på Røa i Oslo. Det sier operasjonsleder Line Skott i Oslopolitiet til Dagbladet. Politiet skal ha kontroll på en mulig gjerningsperson..

NRK - 09 juni 21 kl. 22:45

Kritisk skadd etter ulykke

En person er kritisk skadd etter en møteulykke mellom en bil og en buss på Fredrikstadbrua. Føreren var fastklemt, men er nå frigjort av brannvesenet..

NRK - 09 juni 21 kl. 22:45

Kritisk skadd etter møteulykke

En person er kritisk skadd etter en møteulykke mellom en bil og en buss på Fredrikstadbrua. Føreren var fastklemt, men er nå frigjort av brannvesenet. Den skadde blir sendt til Ullevål sykehus med luftambulanse, opplyser Øst politidistrikt..

Fler nyheter fra NRK

NRK - 10 minutter siden

– Organdonasjon under tvang i Kina

Menneskerettseksperter fra FN sier de har «troverdig informasjon» om at internerte fra minoritetsgrupper i Kina kan bli utsatt for tvungne organdonasjoner. Beijing avviser anklagen på det sterkeste. Tolv uavhengige eksperter, som har FN-mandat, men ikke snakker på FNs vegne, sier i en uttalelse at internerte fra minoritetsgrupper ser ut til å bli tvunget til en rekke medisinske undersøkelser.

NRK - 15 minutter siden

Israel: Angrepene var mot Hamas-mål

Israel har i natt gjennomført nye luftangrep mot Gaza by, bekrefter det israelske forsvaret. Israel sier at angrepene var rettet mot Hamas-mål. Angrepet var svar på at brannballonger ble sendt fra Gazastripen inn i det sørlige Israel.

NRK - 1 time siden

Bilbombe ved militærbase i Colombia

23 mennesker er skadd etter at en bilbombe fikk av ved en militærbase i den colombianske byen Cucuta tirsdag, ifølge militærkilder. Byen ligger på landets østre grense mot Venezuela. Innenriksminister Daniel Palacios kaller bilbomben for et «feigt terrorangrep», skriver Reuters..

NRK - 1 time siden

- Vil legge press på Berg

Flere eksperter tror byrådsleder Raymond Johansen ikke kommer til å stille kabinettspørsmål, men legger et press på Berg for at hun skal trekke seg. Professor i statsvitenskap Harald Baldersheim mener at uttalelsen om at Johansen har full tillit til byråd Berg, er et typisk statsministersvar. Baldersheim mener det er lite trolig at det blir et kabinettsspørsmål, og at det heller blir lagt indirekte press på Berg til å gå av selv, skriver Dagsavisen..

NRK - 1 time siden

Bilbombe mot militærbase i Colombia

I Colombia er 23 mennesker skadd, etter at en bilbombe gikk av ved en militærbase i grensebyen Cucuta tirsdag, ifølge militærkilder. Innenriksminister Daniel Palacios kaller bilbomben for et feigt terrorangrep, skriver Reuters. Det skal være både militære og sivile ofre..

NRK - 2 timer siden

Ryanair: – Minsk løy til piloten

Ryanair-sjefen mener hviterussiske luftfartsmyndigheter løy til piloten da et Ryanair-fly landet i Minsk med en regimekritisk journalist om bord. Da piloten fikk vite om en påstått bombetrussel mot flyet, ville han snakke med Ryanair. Da fikk han beskjed om at flyselskapet ikke tok telefonen.

NRK - 2 timer siden

Ekspert tror ikke på stort utbrudd

Risikoen for en ny smittebølge i Norge i sommer er liten, til tross for lokale utbrudd av delta-varianten, sier immunolog Gunnveig Grødeland. De siste dagene har delta-varianten dukket opp flere steder i landet..

NRK - 2 timer siden

Bidens oljestans blokkeres

President Joe Bidens ordre om midlertidig stans i ny olje- og gassleting på føderal grunn har blitt blokkert av en føderal dommer i Louisiana. Avgjørelsen kom etter et søksmål fra embetsfolk i 13 delstater, ledet an av republikaneren Jeff Landry. Letingen ble stanset 27.

NRK - 3 timer siden

Nye luftangrep i Gaza og Israel

Israel har rettet nye luftangrep mot Gaza, sier palestinske sikkerhetskilder til nyhetsbyrået AFP. Israel viser til at det er sendt brannballonger fra palestinsk side inn i Sør-Israel. Talsmann Avichay Adraee bekrefter på Twitter at det israelske forsvaret har gjennomført angrep.

NRK - 3 timer siden

Ikke-vestlige dansker får nye krav

Om ti år skal det ikke finnes områder i Danmark hvor det er bosatt flere enn 30 prosent ikke-vestlige innvandrere og etterkommere, ifølge en politisk avtale. Totalt skal 58 boligområder og 100.000 innbyggere i Danmark underlegges de nye kravene.


Nyhetspressen i Sociala medier

Nyhetspressen på facebook Nyhetspressen på Twitter

Liknende Nyheter

Bilder


Prenumerert på nyheter (RSS)

Med RSS er det enklere å følge nyhetene. Nyhetene lastes automatisk ned til din nyhetsleser og du trenger ikke gå inn på Nyhetspressen.com.Om oss

Nyhetspressen är en norsk nyhetsportal og nyhetssøkmotor som automatiskt finner de mest delte og aktuelle nyhetene. Välkommen!

Kontakt