VG > Sport

Tuesday, 07 December, 13:37

VG - 19 okt 21 kl. 20:52

Kritisk coronasituasjon i Romania

Det er daglige rekorder både i antall smittetilfeller og coronadødsfall i Romania. Landet har blant den laveste vaksinedekningen i Europa..
Les mer på VG Bilden deled av VG via deres RSS-fløde og vises på deres server.


Les mer om:
Romania, Europa

Dele artikeln

Delningar
| Dele


Kommentera gärna

Liknende nyheter

Taggar: Kritisk, coronasituasjoni , Romania
NRK - 11 sep 21 kl. 07:02

Svinepest-utbrudd i Romania

Den fryktede sykdommen svinepest har brutt ut på en dansk-eid stor svinefarm i Romania, skriver Jyllands-Posten. Utbruddet betyr at 31.000 griser må avlives og destrueres.

NRK - 15 okt 21 kl. 12:50

Sender medisinar til Romania

Medlemslanda i EU har sendt koronamedisinar og utstyr til å behandle pasientar til Romania, der mange uvaksinerte er sjuke. I løpet av dei ti første dagane i oktober døydde det ein person kvart sjette minutt av covid-19 i Romania, der vaksineskepsisen er høg. Ein tredel av innbyggarane i landet er vaksinerte.

NRK - 03 sep 21 kl. 13:30

UD: Romania blir rødt

Regjeringen kom i ettermiddag med nye reiseråd for europeiske land som trer i kraft fra midnatt natt til mandag. Romania skifter farge fra grønt til oransje, noe som innebærer at uvaksinerte må i karantene ved ankomst til Norge. Slovenia skifter fra oransje til rødt..

NRK - 03 sep 21 kl. 13:30

UD: Romania blir oransje

Regjeringen kom i ettermiddag med nye reiseråd for europeiske land som trer i kraft fra midnatt natt til mandag. Romania skifter farge fra grønt til oransje, noe som innebærer at uvaksinerte må i karantene ved ankomst til Norge. I tillegg skifter Slovenia fra oransje til rødt.

NRK - 01 okt 21 kl. 11:50

Sykehusbrann i Romania

Ni personer er bekreftet døde etter en brann på et sykehus i byen Constanta i Romania. Det opplyser myndighetene etter at en brann oppsto fredag morgen på et sykehus for smittsomme sykdommer..

NRK - 03 okt 21 kl. 14:47

Demonstrerte om koronatiltak

Over 5.000 høyreekstreme rumenere protesterte mot nye tiltak mot koronaviruset i Romania til tross for at koronasmitten skyter i været. Demonstrantene, stort sett uten munnbind, blokkerte trafikken i sentrum av Bucuresti mens de ropte «Frihet».

NRK - 05 okt 21 kl. 02:19

Romania setter operasjoner på vent

Offentlige sykehus i Romania, som er hardt rammet av en koronabølge, fylles til bristepunktet. Operasjoner som ikke regnes som akutte, er derfor satt på vent. Tiltaket vil gjelde i en måneds tid og helsepersonell vil bli omplassert, opplyser landets assisterende helseminister Raed Arafat..

NRK - 05 okt 21 kl. 15:11

Romanias regjering felt av mistillit

Romania er kastet ut i ny politisk krise etter at statsminister Florin Citu i Romania tirsdag ble felt i en mistillitsvotering. 281 medlemmer av nasjonalforsamlingen stemte for mistillitsforslaget, mens ingen stemte imot siden regjeringspartiet og deres allierte boikottet avstemningen..

NRK - 20 okt 21 kl. 18:07

Økende smitte i Polen og Romania

Polen og Romania har en dramatisk økning i antallet koronatilfeller, med smittetall som dobler seg fra uke til uke, skriver NTB..

NRK - 01 nov 21 kl. 14:20

Tyskland behandler rumenske pasienter

Alvorlig syke koronapasienter blir fløyet fra Romania til Tysklands for medisinsk behandling. Det er det tyske militæret som står for transporten. I første omgang er det seks pasienter som fraktes til Tyskland for behandling, skriver NTB.

Fler nyheter fra VG

VG - 09 nov 21 kl. 15:02

Forsøkt drept av knivmannen i 2019: – Klarte ikke å kjempe tilbake

Lennon Dominguez (40) ble angrepet med kniv på Ankerbrua i 2019. For to måneder siden fikk han beskjed om at gjerningsmannen skulle bytte institusjon..

VG - 09 nov 21 kl. 14:22

Tror disse kan bli aktuelle for OL-troppen

SOGNSVANN/LIVIGNO (VG) Jon Rolf Skamo Hope (23), Jan Thomas Jenssen (25) og Mikael Gunnulfsen (28) er tre navn som landslagstrener Eirik Myhr Nossum tror kan blande seg inn i OL-diskusjonen..

VG - 09 nov 21 kl. 13:52

Karakterdrap! Bokanmeldelse: Siv Jensen: «Siv – med egne ord»

Siv Jensens oppgjør med Carl I. Hagen er noe av det blodigste jeg kan huske å ha lest i norsk memoarlitteratur..

VG - 09 nov 21 kl. 11:57

Norges tropp til håndball-VM: Hegh Arntzen får sjansen igjen

Landslagstrener Thorir Hergeirsson presenterte VM-troppen tirsdag. Der var Emilie Hegh Arntzen med igjen etter den tunge OL-vrakingen..

VG - 09 nov 21 kl. 11:44

Vedum stopper omstridt oljefond-utredning

Støre-regjeringen avlyser nå den omstridte utredningen av oljefondets fremtidige organisering, som den forrige finansministeren Jan Tore Sanner (H) bestilte..

VG - 09 nov 21 kl. 10:54

Graham Hansen i landslagstroppen etter hjerteundersøkelser – men uavklart om hun kan spille

Caroline Graham Hansen (26) gjennomgår i disse dager hjerteundersøkelser. Martin Sjögren har tatt ut visekapteinen til de neste landskampene, men vet ikke om hun blir spilleklar..

VG - 09 nov 21 kl. 08:11

Håvard Lilleheie venter barn med kjæresten

Komiker Håvard Lilleheie (48) og Instagram-komiker Randi Liodden (32) blir snart foreldre..

VG - 09 nov 21 kl. 08:11

Håvard Lilleheie venter barn

Komiker Håvard Lilleheie (48) venter barn med kjæresten og Instagram-komiker Randi Liodden (32)..

VG - 09 nov 21 kl. 07:03

Treneren røper ukjent Johaug-side: – Kan matche Bjørgens bidrag

LIVIGNO (VG) Therese Johaug (33) fantastiske resultater i løypa kjenner hele Norge. Landslagstrener Ole Morten Iversen mener Johaugs bidrag innad i laget er vel så sterkt..

VG - 09 nov 21 kl. 06:25

Tirsdag 9. november: Dette skjedde i natt

Donald Trumps nasjonale sikkerhetsrådgiver Michael Flynn er stevnet som vitne i etterforskingen av Kongress-stormingen..
Om oss

Nyhetspressen är en norsk nyhetsportal og nyhetssøkmotor som automatiskt finner de mest delte og aktuelle nyhetene. Välkommen!

Kontakt