NRK > Nyheter

Friday, 30 September, 21:11

NRK - 13 mar 22 kl. 13:35

Kristoffersen med ny maktdemonstrasjon - vant for andre dag på rad

Henrik Kristoffersen kjørte seg opp fra tredjeplass til seier i slovenske Kranjska Gora søndag. Han kopierte lørdagens seier. Marco Odermatt ledet med 30 hundredeler på Kristoffersen etter første omgang, men han feilet i finaleomgangen da Kristoffersen leverte. Odermatt har allerede vunnet storslalåmcupen sammenlagt, og han leder klart i verdenscupen totalt med bare de fire finalerennene i Frankrike igjen. Odermatt delte lørdag 2.
Les mer på NRK


Les mer om:
Kristoffersen, Kranjska Gora, Odermatt, Frankrike, Lucas Braathen, Stefan Brennsteiner, Braathen, Lie McGrath, Windingstad, Leif Kristian Nestvold-Haugen, Wilkens Solheim, Timon Haugan

Dele artikeln

Delningar
| Dele


Kommentera gärna

Liknende nyheter

Taggar: Kristoffersenmed ny , maktdemonstrasjon, vant, for, andre, dag, rad
NRK - 13 mar 22 kl. 13:35

Kristoffersen vant igjen i Kranjska Gora – slo Aamodt-rekord

Henrik Kristoffersen kjørte seg opp fra tredjeplass til seier i slovenske Kranjska Gora søndag. Han er nå mestvinnende nordmann i disiplinen storslalåm. Nordmannen står med hele fire seire på de fem siste konkurransene sine i verdenscupen.

Klartale - 27 maj 22 kl. 16:30

Disse kjendisene har vært med på MGPjr

Lørdag 28. mai er det Melodi Grand Prix Junior. Det er en norsk konkurranse for barn mellom åtte og 16 år.

VG - 13 feb 22 kl. 09:02

Kristoffersen etter norsk fiasko: – Har bare meg selv å skylde på

YANQING/OSLO (VG) Tre av fire norske kjørte ut og Henrik Kristoffersen (27) gjorde en stor feil og endte på 8.-plass. «En ræva norsk dag» omtaler Kristoffersen det som.

NRK - 13 maj 22 kl. 21:22

Forsvarssjefen om Nato-medlemskap: – Det har stor betydning

– Det vil ha stor betydning for Nato, og det har i hvert fall stor betydning for Finland og Sverige. For Norge sin del betyr dette at vi kan få et nordisk forsvar som er veldig sterkt, sier forsvarssjef Eirik Kristoffersen til NRK. Forsvarssjefen er i New York, blant annet for å møte den norske FN-delegasjonen.

Klartale - 25 maj 22 kl. 08:26

Forsvaret vil se på alle varsler på nytt

Kanalen NRK skrev tirsdag om at det er mer enn 70 varslingssaker mot befal i Forsvaret. Mange av dem er mot de offiserene med mest makt. Nå sier Kristoffersen til NRK at han vil se på alle varslene på nytt.

Aftenposten - 13 mar 22 kl. 13:30

Kristoffersen vant igjen og slo Aamodts rekord

Henrik Kristoffersen (27) kunne slippe jubelen løs etter han vant sitt andre storslalåmrenn på to dager slo Kjetil….

VG - 13 mar 22 kl. 13:30

Kristoffersen vant igjen og slo Aamodts rekord

Henrik Kristoffersen (27) kunne slippe jubelen løs etter han vant sitt andre storslalåmrenn på to dager slo Kjetil André Aamodts (50) rekord..

Aftenposten - 13 mar 22 kl. 13:30

Kristoffersen vant igjen og slo Aamodt-rekord

Henrik Kristoffersen (27) kunne slippe jubelen løs etter han vant sitt andre storslalåmrenn på to dager og slo Kjetil….

VG - 13 mar 22 kl. 13:30

Kristoffersen vant igjen og slo Aamodt-rekord

Henrik Kristoffersen (27) kunne slippe jubelen løs etter han vant sitt andre storslalåmrenn på to dager og slo Kjetil André Aamodts (50) rekord..

Klartale - 23 maj 22 kl. 12:24

Manchester City vant ligaen etter å ligget under med to mål

Søndag var det klart for siste runde av den engelske serien Premier League. Liverpool og Manchester City kunne begge ende opp med å vinne tittelen. Men City vant til slutt.

Fler nyheter fra NRK

NRK - 15 minutter siden

Ukraina hevder å ha frigjort landsby nær Lyman

Ukrainas forsvarsdepartement hevder ukrainske soldater har frigjort landsbyen Drobysheve nær Lyman. Det melder nyhetsbyrået Reuters, og den ukrainske avisa Kyiv Post. Lyman er en strategisk viktig by som har vært kontrollert av Russland.

NRK - 45 minutter siden

Annenhver brite mener statsminister Truss bør gå av

Britene er lite begeistret for sin nye statsminister, og et knapt flertall mener at Liz Truss bør gå av, viser en YouGov-måling. Knapt fire uker etter at Truss overtok etter Boris Jonson, mener 51 prosent av de spurte at hun bør erstattes av en annen. Truss-regjeringen la for en uke siden fram et budsjettutkast som inneholdt store skattekutt som var tenkt finansiert med låneopptak.

NRK - 1 time siden

Biden mener Putin sliter

USAs president Joe Biden sier fredag at den russiske tvangsinlemmelsen av fire ukrainske regioner er et tegn på at Vladimir Putin sliter. Biden advarte samtidig Russland om at USA vil forsvare hver centimeter av Natos territorium. Han sier USA og deres allierte ikke vil la seg skremme av Putin.

NRK - 1 time siden

Biden: Orkanen «Ian» kan bli en av de verste i historien

USAs president Joe Biden sier i en tale fredag at han frykter ødeleggelsene etter orkanen «Ian» kan bli de verste i amerikansk historie. Han har gjort alle tilgjengelige grep for å redde liv, sa Biden, ifølge Reuters. – Vi begynner først nå å se omfanget av ødeleggelsene.

NRK - 1 time siden

Meteorologene advarer om snø i høyfjellet i Sør-Norge

Det er ventet sludd og snø på høyfjellsovergangene i Sør-Norge i helgen. Meteorologene har sendt ut gult farevarsel. Dette kan by på krevende kjøreforhold enkelte steder, og reisende kan få noe lengre reisetid.

NRK - 2 timer siden

Alvorlig arbeidsulykke på Kvænangsfjellet

Nødetatene har rykket ut til arbeidsulykke på Kvænangsfjellet i Nord-Troms. En person skal ha fått en stålbjelke over seg og er skadd. – Nødetatene er kommet til stedet og ivaretar pasienten, men har ikke noe klarhet i hva som har skjedd, sier operasjonsleder ved Troms politidistrikt Beate Helberg.

NRK - 1 time siden

RIA: Putin kaller inn 120 000 vernepliktige

Russlands president Vladimir Putin har signert et dokument som kaller inn 120 000 vernepliktige, melder det statlige russiske nyhetsbyrået RIA..

NRK - 2 timer siden

Alvorlig arbeidsulykke i Nordreisa

Nødetatene har rykket ut til arbeidsulykke på Kvænangsfjellet i Nordreisa i Troms. En person skal ha fått en stålbjelke over seg og er skadet. – Nødetatene er kommet til stedet og ivaretar pasienten, men har ikke noe klarhet i hva som har skjedd, sier operasjonsleder ved Troms politidistrikt Beate Helberg.

NRK - 2 timer siden

Politiet øker sikkerheten rundt kritisk infrastruktur − forsvaret bistår

På bakgrunn av den sikkerhetspolitiske situasjonen iverksetter politiet ytterligere tiltak for å kunne forebygge og avverge straffbare handlinger eller andre uønskede hendelser i Norge. Det skriver Politidirektoratet i en pressemelding. − Politiets viktigste jobb er å trygge befolkningen.

NRK - 2 timer siden

SAS venter store underskudd

SAS venter store underskudd både i år og neste år, og tror først at de kommer til å gå med overskudd igjen i 2024. I inneværende regnskapsår regner SAS med et underskudd på 7,7 milliarder kroner, går det fram av en pressemelding fra flyselskapet. Neste år varsler selskapet et underskudd på mellom 5,7 og 7,2 milliarder kroner.


Nyhetspressen i Sociala medier

Nyhetspressen på facebook Nyhetspressen på Twitter

Liknende Nyheter


Prenumerert på nyheter (RSS)

Med RSS er det enklere å følge nyhetene. Nyhetene lastes automatisk ned til din nyhetsleser og du trenger ikke gå inn på Nyhetspressen.com.

Om oss

Nyhetspressen är en norsk nyhetsportal og nyhetssøkmotor som automatiskt finner de mest delte og aktuelle nyhetene. Välkommen!

Kontakt

contact@nyhetspressen.com