NRK > Nyheter

Monday, 27 June, 13:53

NRK - 18 mar 22 kl. 10:13

Krisepakke til Øst-Finnmark

Krigen i Ukraina og sanksjonene mot Russland skaper usikkerhet for næringslivet i Øst-Finnmark. Regjeringen foreslår nå en krisepakke for å avhjelpe situasjonen..
Les mer på NRK


Les mer om:
Ukraina, Russland, finnmark

Dele artikeln

Delningar
| Dele


Kommentera gärna

Liknende nyheter

Taggar: Krisepakke, til, Øst-Finnmark
NRK - 13 feb 22 kl. 12:53

Farevarsel for snøfokk i Salten, Saltfjellet, Lofoten og Finnmark

Meteorologene har sendt ut farevarsel for snøfokk på Saltfjellet, i Salten og Lofoten fra søndag. Det er også sendt ut varsel for Finnmark fra mandag. Fra søndag ettermiddag til mandag morgen ventes det i Lofoten lokalt snøfokk i forbindelse med nordvest kuling og snøbyger, skriver Yr på sine nettsider.

NRK - 12 maj 22 kl. 11:47

Bistands-Norge mener de ikke ble hørt

– I en situasjon der Norge profiterer stort på krigen, er det ubegripelig at man i det hele tatt vurderer å kutte en eneste krone på hjelp til de fattigste, sier generalsekretær Dagfinn Høybråten i Kirkens Nødhjelp. I mars skrev et samlet bistands-Norge et åpent brev til Jonas Gahr Støre med bønn om at regjeringen legger frem en krisepakke til Ukraina hvor både kostnader knyttet til bosetting av flyktninger i Norge og humanitær hjelp til Ukraina og nabolandene ikke tas fra dagens bistandsbudsjett, men kommer som en egen krisepakke, skriver Kirkens Nødhjelp. – Mange land opplever nå et press på sine budsjetter.

NRK - 29 mar 22 kl. 12:26

Over 40 organisasjoner ber om krisepakke for Ukraina utenfor bistandsbudsjettet

Fredag meldte statsminister Jonas Gahr Støre at regjeringen kan komme til å ta penger fra bistandsbudsjettet til å hjelpe ukrainske flyktninger. Ledere for 41 norske utviklings- og humanitære organisasjoner ber om en krisepakke for Ukraina utenfor bistandsbudsjettet. – Utfordringene bistandsbudsjettet skal bidra til å løse har ikke blitt mindre i møte med pandemien, krigen, klimakrisa og naturkrisa, sier daglig leder i Forum for utvikling og miljø, Kathrine Sund-Henriksen i en pressemelding..

NRK - 29 mar 22 kl. 12:26

40 organisasjoner ber om krisepakke for Ukraina utenfor bistandsbudsjettet

Fredag meldte statsminister Jonas Gahr Støre at regjeringen kan komme til å ta penger fra bistandsbudsjettet til å hjelpe ukrainske flyktninger. Ledere for 41 norske utviklings- og humanitære organisasjoner ber om en krisepakke for Ukraina utenfor bistandsbudsjettet. – Utfordringene bistandsbudsjettet skal bidra til å løse har ikke blitt mindre i møte med pandemien, krigen, klimakrisa og naturkrisa, sier daglig leder i Forum for utvikling og miljø, Kathrine Sund-Henriksen i en pressemelding..

NRK - 28 mar 22 kl. 13:54

Frp krever drivstoffavgiften fjernet

F rp vil kreve at drivstoffavgiftene fjernes dersom de skal støtte regjeringens krisepakke om Ukraina-krigen. Mandag sa finansminister Trygve Slagsvold Vedum (Sp) at regjeringen fredag vil legge fram en krisepakke om Ukraina-krigen, og at de inviterer alle partiene til å sette seg ned rundt bordet sammen med dem. Her vil Frp kreve at drivstoffavgiftene blir fjernet.

NRK - 28 mar 22 kl. 11:24

Kommer med krisepakke fredag

Regjeringen vil fredag legge frem en krisepakke om Ukraina-krigen. Det opplyser finansminister Trygve Slagsvold Vedum (Sp). Han håper på et «bredt nasjonalt forlik» om krisepakken og viser til forlikene fra flyktningkrisen i 2015 og under koronakrisen.

NRK - 29 mar 22 kl. 12:33

Ber om krisepakke utenfor bistandsbudsjettet

Ledere for 41 utviklings- og humanitære organisasjoner ber, i et brev, regjeringen om ikke å ta penger fra bistandsbudsjettet for å hjelpe ukrainske flyktninger. De advarer regjeringen mot å sende regningen til verdens fattigste, og ber om en krisepakke for Ukraina utenfor statsbudsjettet. Organisasjonene er bekymret for at pengene tas fra et bistandsbudsjett som allerede er under press..

NRK - 16 okt 21 kl. 04:38

Demokratene strides om krisepakke

Det amerikanske sentatet behandler nå en enorm krisepakke på 3.500 milliarder dollar over ti år, og president Joe Biden er avhengig av støtte fra alle de 50 demokratiske senatorene, for å få krisepakken vedtatt. Demokratene strever med å skjære ned på den enorme krisepakken som noen få moderate demokrater mener er altfor stor.

NRK - 05 nov 21 kl. 22:30

Avstemning om krisepakke utsatt

Fredagens planlagte avstemning i Representantenes hus om president Bidens krisepakke, er utsatt, opplyser Demokratene. Nancy Pelosi, lederen for Representantenes hus, sier hun regner med at krisepakken, kalt Build Back Better, vil bli vedtatt i Representantenes hus innen Thanksgiving 25. november.

NRK - 18 mar 22 kl. 09:04

Støre legger fram Ukraina-krisepakke

Statsminister Jonas Gahr Støre redegjør for Stortinget om krigen i Ukraina. Regjeringen presenterer i dag en krisepakke for å håndtere følgene av krigen..

Fler nyheter fra NRK

NRK - 4 minutter siden

Nato gjør opptrapp i reaksjonsevnen

Nato skal gjøre sitt største opptrapp av organisasjonens forsvarsevne siden den kalde krigen, sier generalsekretær Jens Stoltenberg. Forsvarsalliansen vil bygge opp antallet soldater i reaksjonsstyrken til godt over 300.000, sa Stoltenberg under et pressemøte mandag..

NRK - 15 minutter siden

Bærum kommune hedrer de døde etter Oslo-skytingen

For å hedre Kåre Hesvik (60) og Jon Erik Isachsen (54), som mistet livet i Oslo, lar Bærum kommune regnbueflaggene henge i en uke ekstra. Det skriver Budstikka. Flaggene skulle egentlig ha blitt tatt ned i dag.

NRK - 10 minutter siden

21 tenåringer døde etter fest

Politiet i Sør-Afrika etterforsker hendelsen etter at 21 tenåringer døde på «mystisk vis», melder AFP. Dette skal ha skjedd i et bygg som har vært overfylt under noe som antakelig var en eksamensfeiring blant elever ved videregående skole. Overlevende beskriver det som en kamp for å komme seg ut.

NRK - 15 minutter siden

Søker etter kvinne i Ulstein

Redningsetater søker etter en kvinne i 30-årene i Haddal-området i Ulstein kommune. Redningsskøyte, Røde Kors og Norske redningshunder er med i søket, opplyser politiet..

NRK - 30 minutter siden

Ni personer til sykehus etter syre-uhell

Ni personer fraktes til St. Olav hospital etter uhellet i Vanvikan i Trøndelang mandag. Tre av disse fraktes i luftambulanse.

NRK - 30 minutter siden

Jobber med Finland og Sveriges Nato-søknader

Nato jobber aktivt med Finland og Sveriges Nato-søknader, opplyser generalsekretær i Nato Jens Stoltenberg under et pressemøte i Brussels, ifølge Al Jazeera. – Jeg vil ikke gi noen løfter, men forsikrer om at vi jobber aktivt for å sikre fremskritt, sa Stoltenberg på sin pressekonferanse mandag. Senere i dag skal han møte Sveriges statsminister Magdalena Andersson i Brussel i Beligia..

NRK - 1 time siden

Fotgjenger påkjørt i Åsane

En kvinne i 70-årene skal være påkjørt på en parkeringsplass ved Liamyrane i Åsane. Hun er våken og bevisst, men skadeomfanget er ukjent, skriver Vest politidistrikt på Twitter. Politi og ambulanse har rykket ut, og det er ikke meldt om trafikale problemer på stedet.

NRK - 45 minutter siden

Advarer mot vann på E6 og E18

Vegtrafikksentralen advarer om stedvis mye vann i vegen på blant annet E18 og E6 i og rundt Oslo. – avpass farten og kjør etter forholdene, skriver vegtrafikksentralen på Twitter..

NRK - 1 time siden

Avviser at de har henrettet sudanske soldater

Det sudanske militæret anklager Etiopia for å ha henrettet sju soldater og en sivil sudansk statsborger som var i deres varetekt. Etiopia avviser anklagene..

NRK - 1 time siden

Momoa ny talsmann for FN-miljøprogram

Skuespiller Jason Momoa, kjent fra Aquaman og Game of Thrones er utnevnt til talsmann for FNs miljøprogram «Life below water». På Instagram skriver Momoa at det er en stor ære å få denne utnevnelsen. – Uten et friskt hav vil ikke livet slik vi kjenner det eksistere..


Nyhetspressen i Sociala medier

Nyhetspressen på facebook Nyhetspressen på Twitter

Liknende Nyheter


Prenumerert på nyheter (RSS)

Med RSS er det enklere å følge nyhetene. Nyhetene lastes automatisk ned til din nyhetsleser og du trenger ikke gå inn på Nyhetspressen.com.

Om oss

Nyhetspressen är en norsk nyhetsportal og nyhetssøkmotor som automatiskt finner de mest delte og aktuelle nyhetene. Välkommen!

Kontakt

contact@nyhetspressen.com