NRK > Nyheter

Tuesday, 28 November, 11:43

NRK - 12 sep 23 kl. 01:04

Krimbroen var stengt natt til tirsdag

Broen som knytter Krim-halvøya til det russiske fastlandet var midlertidig stengt, melder de russisk-innsatte myndighetene. Det melder nyhetsbyrået Reuters. Broen har blitt angrepet flere ganger det siste halvannet året. Broen var et prestisjeprosjekt for president Vladimir Putin, og ble åpnet i 2018. Det er både en vei og en jernbanebro.
Les mer på NRK


Les mer om:
Krim, Reuters, Vladimir Putin

Dele artikeln

Delningar
| Dele


Kommentera gärna

Liknende nyheter

Taggar: Krimbroenvar , stengt, natt, til, tirsdag
NRK - 02 sep 23 kl. 02:22

Skal ha avverget angrep ved Krimbroen

Russland hevder å ha skutt ned tre ukrainske droner og stanset en ubemannet båt ved Krimbroen. Denne broen knytter regionen Krasnodar i Russland sammen med Krim-halvøya. Det er både en jernbanebro og en veibro.

NRK - 12 sep 23 kl. 01:04

Krimbroen igjen stengt

Broen som knytter Krim-halvøya til det russiske fastlandet er midlertidig stengt, melder de russisk-innsatte myndighetene. Det melder nyhetsbyrået Reuters. Broen har blitt angrepet flere ganger det siste halvannet året.

NRK - 03 sep 23 kl. 03:07

Krimbroen skal være stengt

De russisk-innsatte myndighetene på Krim melder om at trafikken over broen er stanset natt til søndag, skriver nyhetsbyrået Reuters. Broen knytter Krim-halvøya til det russiske fastlandet. Via en melding på Telegram forteller ikke myndighetene noe om hvorfor den er stengt.

NRK - 03 sep 23 kl. 03:07

Krimbroen ble stengt

De russisk-innsatte myndighetene på Krim meldte om at trafikken over broen var stanset natt til søndag, skriver nyhetsbyrået Reuters. Tjue minutter senere var den i gang igjen. Broen knytter Krim-halvøya til det russiske fastlandet.

NRK - 22 jul 23 kl. 09:37

Krim-brua midlertidig stengt for trafikk

Trafikken over Krim-brua er midlertidig stengt, ifølge en offisiell russisk Telegram-kanal. Det melder Reuters. «De på brua og i inspeksjonsområdet bes om å forbli rolig og følge instruksjonene for transport av sikkerhetsoffiserer," heter det i en uttalelse.

Klartale - 22 nov 23 kl. 08:32

Ferge slo hull i butikk

Det meste av veier er stengt i Finnmark. Det sa en trafikkoperatør til nyhetsbyrået NTB onsdag morgen. Minst 18 veistrekninger er stengt.

NRK - 03 sep 23 kl. 03:07

Trafikken skal være stansen på Krimbroen

Reuters siterer de russisk-innsatte myndighetene på Krim på at trafikken over broen som knytter halvøya til det russiske fastlandet, er stanset natt til søndag. Broen har blitt angrepet flere ganger det siste halvannet året. Broen var et prestisjeprosjekt for president Vladimir Putin og ble åpnet i 2018.

Klartale - 08 aug 23 kl. 11:10

Flere veier stengt og bygder isolert

Ekstremværet «Hans» traff Østlandet mandag ettermiddag. Det herjer fortsatt tirsdag. For folk som bor der og for folk som kjører bil, er situasjonen alvorlig.

NRK - 29 aug 23 kl. 07:12

Trafikk inn og ut av Oslo etter jordras – oppdateringer

På morgentimene tirsdag er det en del kø inn og ut av hovedstaden, i forbindelse med et jordras ved Abildsøkrysset i Skullerud i Oslo søndag. – Vi venter nå på at geologene skal si at det er greit å få åpnet. Det gir en del forsinkelser inn og ut av Oslo med toveistrafikk i et felt, så lenge det pågår, sier Anne Hårstad, trafikkoperatør i Vegtrafikksentralen øst til NRK.

NRK - 27 aug 23 kl. 10:41

Disse veiene er stengt etter styrtregnet på Østlandet

E18 Oslo: Stengt mellom Vækerød og Sjølyst. E18 Mosseveien: Stengt mot sentrum ved Ringneskrysset nord for Vinterbro. Sørgående trafikk kan kjøre.

Fler nyheter fra NRK

NRK - 15 minutter siden

Siktet i Jonas-saken varetektsfengsles i tre nye uker

30-åring som er siktet for drap eller medvirkning til drap på Jonas Aarseth Henriksen varetektsfengsles i tre nye uker. Det kommer frem i en kjennelse fra Ringerike, Asker og Bærum tingrett tirsdag. Elverum-mannen ble pågrepet 20.

NRK - 30 minutter siden

Fryktar båtflyktningar frå Russland

Det svenske forsvaret fryktar at det kan kome båtflyktningar frå den russiske enklaven Kaliningrad. Dette som ein del av Russland sine forsøk på å destabilisere regionen, melder SVT. I ein ny rapport blir det peika på som eit av fleire scenario saman med dataangrep og sabotasjeaksjonar under vatn.

NRK - 45 minutter siden

Hjelpen har nådd fram

Flere tonn nødhjelp har nådd inn i den nordlige delen av Gazastripen, opplyser FNs nødhjelpskontor (OCHA) tirsdag. Det er blant annet snakk om ferdige måltider, drikkevann, telt og tepper, samt medisiner, ifølge FN-byrået. Det ble også levert drivstoff til strømproduksjon og utstyr til driften av avsaltings- og avløpsrenseanlegg og vannpumpestasjoner.

NRK - 45 minutter siden

Avisa Oslo: Grunde Almeland tar ikke gjenvalg som Oslo Venstre-leder

Grunde Almeland stiller ikke til gjengvalg som leder for Oslo Venstre. Det melder Avisa Oslo. Almeland svarer til Avisa Oslo at han ønsker å gi andre i partiet muligheten til å prøve seg i vervet.

NRK - 1 time siden

Norges Bank-tabbe: Publiserte tall for tidlig

Ved en feil publiserte Norges Bank deler av sin rapport Regionalt nettverk tirsdag. Den skulle egentlig vært publisert torsdag neste uke. Rapporten er en form for temperaturmåling av den norske økonomien, og viser hvordan ulike næringer ser for seg at ståa i økonomien vil være fremover.

NRK - 1 time siden

BankID endeleg på nynorsk

I 20 år har BankID vore tilgjengeleg på bokmål og engelsk. No er også nynorsk eit alternativ for dei som ønskjer det. – BankID er ein sentral og synleg teneste i den moderne kvardagen.

NRK - 1 time siden

Brann i bolig i Farsund: – Helt overtent

Det brenner i et bolighud på Vanse i Farsund, melder politiet på X. – Huset er helt overtent. Vi har kontroll på beboer i huset.

NRK - 1 time siden

Doblar prisane under OL

Prisane på offentleg transport vil bli dobla under OL i Paris neste sommar. Det er varsla kaos i kollektivtrafikken i heile regionen under leikane som startar 26. juli.

NRK - 1 time siden

Rapport om Riksrevisjonen legges fram torsdag

Utvalget som har sett på hvordan Riksrevisjonen jobber, skal overlevere sin innstilling til Stortinget torsdag. Utvalget ble satt ned av Stortinget i 2021. Det ble bedt om å evaluere Riksrevisjonens virksomhet og foreslå en ny lov.

NRK - 1 time siden

India: Straks fremme hos innesperrede

Redningsarbeidere har gravd seg fram til de 41 gruvearbeiderne som har vært innesperret i en tunnel i India i 17 dager. Tidligere tirsdag sa indiske myndigheter at de bare var fem meter unna å nå igjennom til de 41 arbeiderne. De skal nå hentes ut i trygghet, sier en tjenesteperson til Reuters.


Nyhetspressen i Sociala medier

Nyhetspressen på facebook Nyhetspressen på Twitter

Liknende Nyheter


Prenumerert på nyheter (RSS)

Med RSS er det enklere å følge nyhetene. Nyhetene lastes automatisk ned til din nyhetsleser og du trenger ikke gå inn på Nyhetspressen.com.

Om oss

Nyhetspressen är en norsk nyhetsportal og nyhetssøkmotor som automatiskt finner de mest delte og aktuelle nyhetene. Välkommen!

Kontakt

contact@nyhetspressen.com