VG > Debatt

Tuesday, 06 June, 01:39

VG - 17 feb 23 kl. 17:03

Krigen må vinnes

Samme dag som forsvarsminister Bjørn Arild Gram uttaler til NTB at det er «viktig for hele verden at Russland ikke vinner krigen», sier forsvarssjef Eirik Kristoffersen til Klassekampen at det ikke finnes «noko militær løysing på denne konflikten»..
Les mer på VG


Les mer om:
Bjørn Arild Gram, NTB, Russland, Eirik Kristoffersen, Klassekampen

Dele artikeln

Delningar
| Dele


Kommentera gärna

Liknende nyheter

Taggar: Krigen, vinnes
Klartale - 05 jan 23 kl. 06:00

Dette kan påvirke krigen i Ukraina

Flyalarmen har ult mange ganger i juletiden i Ukraina. Folk har måttet gjemme seg i bomberom. Slik har de beskyttet seg mot raketter fra Russland.

NRK - 20 feb 23 kl. 04:15

En av tre nordmenn tror Ukraina vinner krigen

Nordmenn er ikke overbevist om at Ukraina vil gå seirende ut av krigen mot Russland. Samtidig er det nesten ingen som tror på russisk seier. På spørsmål om hvilket land som til syvende og sist vinner krigen, svarer 35 prosent Ukraina.

Klartale - 23 feb 23 kl. 06:10

Russlands angrep kom som et sjokk

– Her bodde vi. Ukrainske Tamara Tonkonozhenko holder mobilen med strak arm. Hun viser et bilde.

Klartale - 24 feb 23 kl. 06:30

Krigen påvirker deg og meg

For ett år siden angrep Russland naboen Ukraina. I vår egen verdensdel Europa.Kjører du bil fra Oslo S til Kyiv i Ukraina, tar det bare 27 timer.

NRK - 08 dec 22 kl. 00:55

Ukraina-krigen i fokus på FNs naturkonferanse

Krigen i Ukraina kaster en skygge over FN-toppmøtet om biologisk mangfold, der vestlige land fordømte miljøødeleggelsene forårsaket av Russlands invasjon. – Krigen fører til forurensning og langsiktig miljøforringelse, ødelegger vernede områder og naturhabitater, sa EUs representant Hugo Schally på konferansens åpningsdag onsdag. – Mens krigen herjer, blokkerer den sårt tiltrengt handling for naturvern og restaurering, la han til.

NRK - 16 feb 23 kl. 21:49

Et flertall i EU tror Ukraina vinner krigen

Et klart flertall av EUs innbyggere er overbevist om at Ukraina vil gå seirende ut av krigen mot Russland, viser en fersk meningsmåling. 61 prosent av de spurte tror Ukraina vinner krigen, viser målingen som er utført av Bertelsmann-stiftelsen i Tyskland. Tyskerne er noe mer skeptiske, men også der tror 55 prosent at Ukraina vil gå seirende ut.

Klartale - 21 feb 23 kl. 06:30

Slik er livet i Russland mens krigen herjer

Russland angrep Ukraina 24. februar i fjor. Fredag er det ett år siden det skjedde.

Klartale - 05 nov 22 kl. 06:30

Frykt for at kulden blir like farlig som krigen

Den siste tiden har Ukraina slitt med mangel på strøm. Årsaken er at mange kraftverk er bombet av Russland i løpet av de siste ukene. Røde Kors sier dette er svært alvorlig.

NRK - 12 nov 22 kl. 07:54

Ukrainas utenriksminister: Krigen fortsetter

Ukrainas utenriksminister Dmytro Kuleba sier at krigen fortsetter etter den vellykkede frigjøringen av Kherson fra russisk okkupasjon. På Asean-møtet i Kambodsja sa Kuleba lørdag at det var litt av en innsats å gjenerobre Kherson. – Men krigen fortsetter.

Klartale - 10 dec 22 kl. 06:00

Dette mener vinnerne av fredsprisen om krigen

Årets Nobels fredspris går til russiske Memorial og ukrainske Center for Civil Liberties. Begge organisasjonene jobber med menneskerettigheter.Ales Bjaljatski fra Belarus vant også prisen.

Fler nyheter fra VG

VG - 9 timer siden

Det er tid for å være modig

Et år har gått siden terrorangrepet mot skeive og Pride i Norge. Dessverre opplever skeive fortsatt utenforskap, blikking, hets og stillhet. Nå trenger vi deg med på laget og vi trenger at du er en MODIG alliert..

VG - 12 timer siden

Alvorlig svikt mot barn

Barn har krav på trygghet, omsorg og at de ikke blir utsatt for vold og mishandling. Når mottaket av bekymringsmeldinger svikter, er det et svik først og fremst mot barn og unge..

VG - 15 timer siden

Gransking av adopsjon må ha tillit

Når regjeringa no set i gang ei større gransking av utanlandsadopsjonar til Noreg må resultatet gi grundige og gode svar. Det er viktig for at granskinga skal ha nødvendig tillit og stå seg over tid..

VG - I førrgår: 07:44

Humper og hull i veivedlikeholdet

Riksrevisjonen har saumfart både pengebruk, standard og vedlikehold på norske veier. De fant humper, hull og et enormt etterslep - tross stadig større milliard-bevilgninger..

VG - 02 jun 23 kl. 14:15

Jeg er redd!

Som en del av LHBTQI+ kjenner jeg en økende frykt for om rettighetene mine som menneske er trygge..

VG - 02 jun 23 kl. 09:52

Min tillit er død

Én ting har jeg dog fremdeles: Tillit til folk..

VG - 02 jun 23 kl. 07:36

Vi trenger hverandre – for vi er sterkere med deg

Terrorangrepet under Oslo Pride i 2022 traff oss hardt, og slo sprekker både i vår individuelle og kollektive trygghet..

VG - 01 jun 23 kl. 15:00

Hva med å legalisere?

Nå er det på tide å tenke nytt..

VG - 01 jun 23 kl. 10:19

Jeg bidro til drikkepress

Jeg bidro til drikkepress, uten å være bevisst mitt ansvar..

VG - 31 maj 23 kl. 19:56

Bluss til besvær

Pyro og bluss er i dag en så viktig uttrykksform for supportere at klubber, politi og brannvesen ikke kommer unna dialog..
Om oss

Nyhetspressen är en norsk nyhetsportal og nyhetssøkmotor som automatiskt finner de mest delte og aktuelle nyhetene. Välkommen!

Kontakt

contact@nyhetspressen.com