NRK > Nyheter

Tuesday, 07 December, 13:01

NRK - 02 jun 21 kl. 14:30

Krever at andre tar DNA-prøven

Baneheia-dømte Viggo Kristiansen motsetter seg at Agder-politiet skal ta DNA-prøve av ham, melder VG. Onsdag ba Oslo-politiet om at det tas en ny DNA-prøve av Kristiansen i forbindelse med den pågående etterforskningen av ham. Oslo-politiet har også bedt om at Agder-politiet tar prøven, men det ønsker ikke Kristiansen. – Det må bli et annet distrikt, vi ønsker ikke at det er Agder-politiet som gjør det med bakgrunn i historikken i saken. De har også sagt fra seg saken, sier forsvarer Arvid Sjødin til avisen..
Les mer på NRK


Les mer om:
Viggo Kristiansen, Agder, DNA, VG, Oslo, Kristiansen, Arvid Sjødin

Dele artikeln

Delningar
| Dele


Kommentera gärna

Liknende nyheter

Taggar: Kreverat , andre, tar, DNA-prøven
NRK - 02 jun 21 kl. 15:49

– Viktig å ha oppdatert DNA-profil

Det er Oslo politidistrikt som holder i i den nye etterforskningen av Viggo Kristiansens straffesak, etter at straffesaken ble gjenopptatt. I en pressemelding skriver politiet at det er satt sammen et team av erfarne etterforskere, analytikere og politiadvokater for å se på saken. De vil for øvrig ikke gå nærmere inn på hva som gjøres, men bekrefter at man har bedt om en ny referanseprøve (DNA) av Kristiansen.

VG - 02 jun 21 kl. 12:14

Ber om ny DNA-prøve: Viggo Kristiansen motsetter seg at prøven tas av Agder-politiet

Politiet vil ha nye DNA-prøver av Baneheia-dømte Viggo Kristiansen. Han er innstilt på å samarbeide, men ønsker ikke at prøven skal tas av Agder politidistrikt..

NRK - 02 jun 21 kl. 14:30

Vil at andre tar DNA-prøven

Baneheia-dømte Viggo Kristiansen motsetter seg at Agder-politiet skal ta DNA-prøve av ham, melder VG..

NRK - 31 maj 21 kl. 05:29

Båtførerprøven er populær

40 prosent flere ungdommer tar båtførerprøven i år. Årsaken er hjemmesommer og økt interesse for båt, sier Sjøfartsdirektoratet. Men sikkerheten på sjøen blir ikke bedre av at flere tar prøven..

NRK - 05 sep 21 kl. 20:30

Tengs-saken: Hadde DNA fra flere

I en blodflekk på strømpebuksen til Birgitte Tengs ble det funnet DNA fra en annen person. Fra det VG erfarer fra uavhengige kilder, viser DNA-treffet en blandingsprofil, som vil si at det finnes DNA fra mer enn en person..

NRK - 16 aug 21 kl. 17:12

Beinrester stammer fra kvinne

Beinrestene som ble funnet på Tranby i Lier i april i år, stammer høyst sannsynlig fra en kvinne, opplyser politiet. Politiet har fått flere svar etter at resultatet fra DNA-analysene av beinrestene er klare, skriver Drammens Tidende. – DNA-prøvene sier at dette høyst sannsynlig er en kvinne.

NRK - 03 sep 21 kl. 12:04

Sikta på bakgrunn av DNA-resultat

Mannen i 50-åra som er sikta for drapet på Birgitte Tengs og mistenkt for drapet på Tina Jørgensen, er sikta på grunnlag av DNA-resultat. Det seier Sør-Aust politidistrikt på ein pressekonferanse – Den noverande siktinga bygger på resultat av DNA-analyser, men støttast også av andre opplysningar i saka. – Pågripelsen gjekk roleg for seg.

NRK - 06 sep 21 kl. 12:10

Vil ikke kommentere DNA-funn

VG skrev sødag at det i en blodflekk på strømpebuksen til Birgitte Tengs ble det funnet DNA som politiet mener kan tilhøre mannen som nå er siktet for drapet i 1995. Politiinspektør Lars Ole Berge møtte mandag pressen. Han ønsket ikke å kommentere VGs opplysninger.

NRK - 11 sep 21 kl. 20:52

Abortdrama vant hovedprisen

Den franske filmen «L'Evenement» («Happening») vant den prestisjetunge Gulløven under filmfestivalen i Venezia. «L'Evenement» er basert på en bok med samme navn. Filmen og boken handler om ulovlig abort, og finner sted i Frankrike på 1960-tallet.

NRK - 21 apr 21 kl. 09:04

Har fått DNA-profil av levningar

Rettsmedisinsk institutt har fått laga ein fullverdig DNA-profil av levningane som blei funne i Tvedestrand tidlegare i år. DNA-profilen stammar ikkje med nokon som er sakna i morgon, opplyser politiet. Funnet blir no sjekka mot sakna i utlandet..

Fler nyheter fra NRK

NRK - 09 nov 21 kl. 16:18

Stans i togtrafikken på Oslo S

Det er store togforsinkelser på Oslo S etter et problem ved Brynsbakken stasjon. Det gjør at flere tog står stille på Oslo S. – Alle tog som går forbi Brynsbakken står stille.

NRK - 09 nov 21 kl. 16:08

Fengslet etter dødelig slagsmål

To av de tre som er siktet for grov kroppsskade med døden til følge etter et slagsmål i Grimstad i helgen, er varetektsfengslet i to uker. Sistemann er løslatt. Det opplyser politiadvokat Geir Magne Søfteland til NTB tirsdag ettermiddag.

NRK - 09 nov 21 kl. 16:01

Alvorlig trafikkulykke

Politiet er på vei til en alvorlig trafikkulykke mellom bil og lastebil ved Skogmoen i Nordland..

NRK - 09 nov 21 kl. 15:52

Anbefaler munnbind i Bergen

Smittevernoverlegen i Bergen anbefaler munnbind i Bergen. Det skriver Bergens Tidende..

NRK - 09 nov 21 kl. 15:39

FHI ber Bergen vurdere tiltak

I et møte mellom Bergen og FHI i slutten av forrige uke ba FHI Bergen om å vurdere en rekke nye tiltak, skriver Bergens Tidende. Bakgrunnen er at kommunen opplever økt smittepress. Etter et møte mellom Bergen og FHI i slutten av forrige uke, kommer det frem at FHI ber kommunen å vurdere en rekke tiltak de har utarbeidet for kommuner som opplever økt smittepress.

NRK - 09 nov 21 kl. 15:15

Ørliten fredsmulighet for Etiopia

Utenlandske utsendinger jobber intenst for å stanse krigføringen i Etiopia og hindre en fryktet opptrapping. Håpet er at et nytt framstøt som Den afrikanske union står i spissen for, kan føre til stans i fiendtlighetene. FN har denne uka advart om stor fare for at Etiopia kastes ut i en mer omfattende borgerkrig..

NRK - 09 nov 21 kl. 15:16

Legger frem budsjett på mandag

SV legger fram sitt alternative statsbudsjett mandag 15. november klokken 11, i forkant av forhandlinger med regjeringen om neste års budsjett. SVs alternative budsjett viser endringene partiet vil gjøre sammenlignet med budsjettet til Solberg-regjeringen og danner grunnlag for de videre forhandlingene med Ap og Sp.

NRK - 09 nov 21 kl. 15:17

Dømt til tvungent psykisk helsevern

59-åringen som i mai drepte sin egen mor med hagle i Lyngdal, er dømt til tvungent psykisk helsevern. Retten mener at det er stor gjentakelsesfare. – Det er snakk om en svært alvorlig handling, drap begått med hagle, står det i dommen fra Agder tingrett, ifølge Fædrelandsvennen.

NRK - 09 nov 21 kl. 15:17

Russerne diskuterer migrant-krise

Russlands president Vladimir Putin og hans hviterussiske kollega Aleksandr Lukasjenko diskuterte tirsdag migrant-situasjonen på den polske grensen. De to presidentene er spesielt bekymret for utplassering av polske militære styrker langs grensen, ifølge en hviterussisk uttalelse, melder NTB..

NRK - 09 nov 21 kl. 15:11

Tine får ny skje

Tine har fått på plass en ny og lengre bambusskje etter å ha fått massiv kritikk for den korte de opprinnelig hadde. Tilbakemeldingene har vært positive, men ikke alle er helt fornøyde, sier Tine til Nationen. – Vi har allerede fått positive tilbakemeldinger på at skaftet er lengre og at den oppleves som bedre å spise av.


Nyhetspressen i Sociala medier

Nyhetspressen på facebook Nyhetspressen på Twitter

Liknende Nyheter

Bilder


Prenumerert på nyheter (RSS)

Med RSS er det enklere å følge nyhetene. Nyhetene lastes automatisk ned til din nyhetsleser og du trenger ikke gå inn på Nyhetspressen.com.Om oss

Nyhetspressen är en norsk nyhetsportal og nyhetssøkmotor som automatiskt finner de mest delte og aktuelle nyhetene. Välkommen!

Kontakt