NRK > Nyheter

Fredag, 25 Juni, 15:43

NRK - 19 mars 20 kl. 02:26

Krevende tid for Equinor

Norges største selskap Equinor går en krevende tid i møte, mener konsernsjef Eldar Sætre. – Dette er en helt ekstraordinær situasjon der vi har mange utfordringer samtidig. Det er veldig krevende, sier Sætre til Dagens Næringsliv..
Les mer på NRK


Les mer om:
Equinor, Eldar Sætre, Sætre, Dagens Næringsliv

Dele artikeln

Delningar
| Dele


Kommentera gärna

Liknende nyheter

Taggar: Krevende, tid, for, Equinor
P4 - 12 jan. 20 kl. 18:48

Ber Listhaug stanse Equinor

SV og MDG ber olje- og energiminister Sylvi Listhaug kreve at Equinor stanser sine planer om oljeboring i Australbukta i Australia. SVs Lars Haltbrekken sier til Dagbladet at skogbrannene som nå herjer landet er kraftig forsterket av menneskeskapte klimaendringer. Og MDGs Une Bastholm kaller det en provokasjon at statlig eide Equinor presser på for oljeboring i disse tider.

NRK - 18 sep. 20 kl. 18:17

Equinor og staten i skattetvist

Staten mener Equinor Energy solgte gass for billig til morselskapet Equinor fra 2012 til 2014. Equinor mener de må ut med for mye skatt og saksøker staten. Bakgrunnen for saken er at selskapet fikk skatten sin endret i tidsrommet 2012 til 2014..

P4 - 20 sep. 20 kl. 12:19

- Equinor partner med beryktet nettverk

Equinor skal i flere år ha vært partner med det som betegnes som et beryktet nettverk i Angola. Det melder E24. Det er i forbindelse med et oljefelt Equinor er en av eierne på, at de har vært partner med et selskap som er tilknyttet en svartelistet kinesisk forretningsmann.

P4 - 20 sep. 20 kl. 12:19

- Equinor partner med mystisk nettverk

Equinor skal i flere år ha vært partner med det som betegnes som et beryktet nettverk i Angola. Det melder E24. Det er i forbindelse med et oljefelt Equinor er en av eierne på, at de har vært partner med et selskap som er tilknyttet en svartelistet kinesisk forretningsmann.

Aftenposten - 27 nov. 20 kl. 15:51

Miljødirektoratet hardt ut mot Equinor etter oljeutslipp på Mongstad: – Svært alvorlig

Equinor får krass kritikk fra myndighetene etter ulovlige oljeutslipp på Mongstad. Direktorat frykter at Equinor-ledelsen ikke tar miljøet på alvor. – Alle har ikke hatt full kontroll på reglene, svarer Equinor-direktør..

E24 - 20 mars 20 kl. 08:02

Equinor om coronaviruset: – Forventes å påvirke Equinor i lang tid

Equinor sier coronaviruset og oljeprisfallet vil prege selskapet i lang tid. Equinors konsernsjef Eldar Sætre tjente 1,7 millioner dollar i fjor, noe lavere enn året før, ifølge selskapets ferske årsrapport for 2019..

P4 - 24 mars 20 kl. 07:21

- Karantenetiden er krevende for ungdommene

Krisepsykolog Atle Dyregrov sier det er spesielt krevende for ungdommer å være i karantene over lengre tid. I dag kan myndighetenes restriksjoner for å begrense koronasmitte bli forlenget. I over 10 dager har barn og unge hatt begrensede muligheter til å være sosiale med venner, og det er krevende for dem, sier Dyregrov..

E24 - 17 mars 20 kl. 13:19

Equinor i kriseberedskap: Vurderer kutt i investeringer og utelukker ikke lavere utbytte

Equinor og oljenæringen rammes av både av corona-krisen og en oljepris som er halvert på kort tid. Nå vurderer Equinor en rekke krisegrep og hvis ikke oljeprisen stiger kan Norge gå inn i en ny oljebrems..

P4 - 30 des. 19 kl. 05:55

Fortsatt krevende kjøreforhold på vestlandet

Uværet på vestlandet har gjort at det fortsatt er krevende kjøreforhold flere steder. I går var det både skred, stengte veier og stengte fjelloverganger som følge av kraftig vind og nedbør. Forholdene er bedre nå, men flere melder fortstt om krevende forhold, forteller trafikkoperatør Erik Elnes ved Vegtrafikksentralen Vest..

E24 - 09 jan. 20 kl. 12:16

Krevende grønt skifte i næringslivet: – Det har vært brutalt

Equinor, Salmar og Ulstein omstiller seg alle i bærekraftig retning, men det kan være både dyrt og krevende. – Det har vært brutalt, sier styreleder Tore Ulstein i Ulstein-gruppen..

Fler nyheter fra NRK

NRK - 15 minutter siden

Fem døde etter tornado i Tsjekkia

Dødstalet stig etter at ein tornado jamna mange hus med jorda i det søraustlege Tsjekkia torsdag. Minst fem menneske er døde, og rundt 200 er skada. Det er uklart kor mange som er døde, seier talspersonen for dei lokale naudtenestene..

NRK - 15 minutter siden

Vet ikke hvem som er pågrepet

Politiet vet ikke lenger hvem en av mennene som ble pågrepet i den internasjonale politiaksjonen Trojan Shields, er. Da mannen ble varetektsfengslet i Tønsberg tidligere i måneden, mente politiet han var en 36 år gammel mann fra Litauen. Politiet mener nå at han hadde falskt pass.

NRK - 30 minutter siden

Færre fikk antibiotika i fjor

16 prosent av befolkningen i Norge fikk antibiotika i fjor, viser tall fra Helsedirektoratet. Det er en nedgang fra 19 prosent året før. Ifølge direktoratet skyldes trolig noe av nedgangen tiltak mot koronasmitte, som også har påvirket annen smitte..

NRK - 45 minutter siden

Innfører ikke strengere tiltak

Grimstad kommune har bestemt seg for å ikke innføre strengere smitteverntiltak, til tross for den pågående smittesituasjonen. Kommunen har i ettermiddag hatt møte med FHI og Statsforvalteren. – Vi vil fortsatt følge situasjonen tett fra time til time gjennom helgen, og vi er parate til å gripe inn om utviklingen skulle snu, opplyser kommunen..

NRK - 45 minutter siden

2000 fekk falsk koronavaksine

Over 2000 blei vaksinert med falske koronavaksinar i Mumbai i India, ifølge politiet. Dei skal ha fått ei saltløysing i staden for koronavaksine. Det falske vaksinasjonssenteret var tilknytt eit sjukehus.

NRK - 1 time siden

Uvisst når nordmenn kan slippe inn

USA kan ikke si når de kan åpne grensen for reisende fra Norge og de øvrige Schengen-landene. Alle EU og Schengen-landene står på listen over land hvis borgere ikke slipper inn i USA på grunn av pandemien. På et pressetreff i Paris fredag sier utenriksminister Antony Blinken at USA ikke kan sette en dato for når de åpner for innreise fra disse landene..

NRK - 1 time siden

Evakuerte kan vende heim

Fareområdet på 100 meter frå Middelfart rådhus er no oppheva, melder politiet på Twitter. Dei evakuerte kan reise heim igjen, men rådhuset er framleis avsperra..

NRK - 1 time siden

159 personar ikkje gjort greie for

Totalt fire personar er no stadfesta omkomne etter kollapsen av ei bustadblokk i Miami i går. Vêret har vore dårleg under leitinga, med mellom anna lyn, melder WPLG Lokal 10. I tillegg har det starta å brenne fleire stadar i rasmassane.

NRK - 1 time siden

15 FN-soldater såret av bilbombe

15 FN-soldater er såret i et bilbombeangrep mot en midlertidig operasjonsbase i den nordlige delen av Mali. FN opplyser at en evakuering av de sårede er i gang etter angrepet i området rundt Tarkint. 13.

NRK - 1 time siden

Etterforsker eksplosjonen

Politiet etterforsker nå torsdagens eksplosjon og brann i avfallsanlegget Returkraft i Kristiansand. Syv personer ble fraktet til sykehus, to av dem kritisk skadet. Det brenner fortsatt i anlegget, og bedriften sier det er et mysterium hvordan eksplosjonen kunne skje..


Nyhetspressen i Sociala medier

Nyhetspressen på facebook Nyhetspressen på Twitter

Liknende Nyheter

Bilder


Prenumerert på nyheter (RSS)

Med RSS er det enklere å følge nyhetene. Nyhetene lastes automatisk ned til din nyhetsleser og du trenger ikke gå inn på Nyhetspressen.com.Om oss

Nyhetspressen är en norsk nyhetsportal og nyhetssøkmotor som automatiskt finner de mest delte og aktuelle nyhetene. Välkommen!

Kontakt