NRK > Nyheter

Sunday, 05 December, 05:50

NRK - 26 maj 21 kl. 09:18

Krev koronakrafttak i Trøndelag

Statsforvaltaren i Trøndelag ber fylket sette inn krafttak dei neste 14 dagane for å bremse smittespreiinga. Kommunane i Trøndelag har aldri hatt så mykje samtidig under pandemien som no. – Det uroar meg veldig fordi mange i risikogruppene framleis ikkje er vaksinerte i Trøndelag, seier smittevernansvarleg Marit D. Kverkild hos Statsforvaltaren i Trøndelag til NTB. Trondheim har varsla fleire og strengare tiltak..
Les mer på NRK


Les mer om:
Trøndelag, Marit, Statsforvaltaren, NTB

Dele artikeln

Delningar
| Dele


Kommentera gärna

Liknende nyheter

Taggar: Krev, koronakrafttaki , Trøndelag
NRK - 03 jul 21 kl. 12:48

30 grader i Trøndelag

I Trøndelag har gradestokken bikket 30 grader flere steder. Lørdag klokken 12 ble det målt 30,1 grader i Meråker og 30,2 i Namsskogan. Snåsa-Kjevlia og Gartland, begge målestasjoner i Trøndelag, følger like bak med 29,0 og 28,7 grader.

NRK - 22 okt 21 kl. 21:13

FN krev handling

FN krev umiddelbar handling for å redde liv og unngå liding på grensa mellom Kviterussland og EU-landa. FNs høgkommissær for flyktningar (UNHCR) seier det så langt har vore åtte dødsfall på grensene mellom Kviterussland og EU-landa Latvia, Litauen og Polen. – Det er uakseptabelt at folk har døydd og at liva til andre heng i ein tynn tråd, seier Pascale Moreau, UNHCRs Europa-koordinator.

NRK - 03 maj 21 kl. 10:04

Lavest arbeidsledighet i Trøndelag

Trøndelag og Nord-Norge er blant regionene i Europa med lavest arbeidsledighet i pandemiåret 2020. Det viser en stor arbeidsmarkedsundersøkelse fra EUs statistikkbyrå Eurostat.Trøndelag hadde en arbeidsledighet på 3,2 prosent, Nord-Norge 3,5..

NRK - 05 aug 21 kl. 10:45

Skogbrannfare i Trøndelag

Meteorologisk institutt har sendt ut gult farevarsel for skogbrann i Trøndelag. Risikoen er allerede høy i Møre og Romsdal og Vestland fylke. Det er sendt ut farevarsel for skogbrann i Trøndelag som vil vare ut helgen, melder Meteorologisk institutt.

NRK - 04 sep 21 kl. 07:03

Savnet kvinne funnet i Trøndelag

En kvinne i 80-årene som ble meldt savnet fra et sykehjem i Hommelvik i Trøndelag natt til lørdag har kommet til rette. Kvinnen blir ivaretatt av helse, opplyser politiet i Trøndelag på Twitter..

NRK - 08 sep 21 kl. 11:55

Tror ikke fylket vil holde

En rekke politikere i Møre og Romsdal tror ikke fylket vil holde dersom Kristiansund, Smøla og Aure går til Trøndelag. Sunnmørsposten har tatt en ringerunde flere politikere i Romsdal og på Sunnmøre. – Hvis nordmøringane går til Trøndelag, så er det slutten for Møre og Romsdal.

NRK - 19 sep 21 kl. 02:52

Hyttebrann i Trøndelag

Ved Orkland i Snillfjord i Trøndelag har nødetatene rykket ut etter melding om brann i en hytte. Personer skal ha evakuert seg selv ut. Det skal være fare for spredning til uthus og anneks, melder politiet i Trøndelag på Twitter..

NRK - 27 sep 21 kl. 21:13

Smøla takket nei til Trøndelag

Innbyggerne på Smøla vil ikke til Trøndelag. Det er klart etter en rådgivende folkeavstemming i dag, der 70 prosent svarte at de vil bli verende i Møre og Romsdal. 27 prosent ville til Trøndelag.

NRK - 31 okt 21 kl. 07:57

Politiet i Trøndelag: Travel natt

Politiet i Trøndelag melder om en travel natt til søndag i en helg med halloween-feiring. Politidistriktet tvitrer søndag morgen om cirka 150 loggførte oppdrag siden klokka 23 lørdag. Mye festrelatert bråk og vold og rundt 20 forstyrrelser av natteroen, opplyses det blant annet fra Trøndelag politidistrikt.

NRK - 15 sep 21 kl. 10:06

Trøndersk ungdom ofte beruset

Ungdomsskoleelever i Trøndelag er oftere beruset enn ungdom ellers i landet. Nesten én av tre trønderske tiendeklassinger har vært beruset det siste året, viser tall fra Ungdata, ifølge P4. – Trøndelag har en problematisk drikkekultur, mener rådgiver Jo Arild Salthammer ved kompetansesenter for rus i Midt-Norge..

Fler nyheter fra NRK

NRK - 09 nov 21 kl. 16:18

Stans i togtrafikken på Oslo S

Det er store togforsinkelser på Oslo S etter et problem ved Brynsbakken stasjon. Det gjør at flere tog står stille på Oslo S. – Alle tog som går forbi Brynsbakken står stille.

NRK - 09 nov 21 kl. 16:08

Fengslet etter dødelig slagsmål

To av de tre som er siktet for grov kroppsskade med døden til følge etter et slagsmål i Grimstad i helgen, er varetektsfengslet i to uker. Sistemann er løslatt. Det opplyser politiadvokat Geir Magne Søfteland til NTB tirsdag ettermiddag.

NRK - 09 nov 21 kl. 16:01

Alvorlig trafikkulykke

Politiet er på vei til en alvorlig trafikkulykke mellom bil og lastebil ved Skogmoen i Nordland..

NRK - 09 nov 21 kl. 15:52

Anbefaler munnbind i Bergen

Smittevernoverlegen i Bergen anbefaler munnbind i Bergen. Det skriver Bergens Tidende..

NRK - 09 nov 21 kl. 15:39

FHI ber Bergen vurdere tiltak

I et møte mellom Bergen og FHI i slutten av forrige uke ba FHI Bergen om å vurdere en rekke nye tiltak, skriver Bergens Tidende. Bakgrunnen er at kommunen opplever økt smittepress. Etter et møte mellom Bergen og FHI i slutten av forrige uke, kommer det frem at FHI ber kommunen å vurdere en rekke tiltak de har utarbeidet for kommuner som opplever økt smittepress.

NRK - 09 nov 21 kl. 15:15

Ørliten fredsmulighet for Etiopia

Utenlandske utsendinger jobber intenst for å stanse krigføringen i Etiopia og hindre en fryktet opptrapping. Håpet er at et nytt framstøt som Den afrikanske union står i spissen for, kan føre til stans i fiendtlighetene. FN har denne uka advart om stor fare for at Etiopia kastes ut i en mer omfattende borgerkrig..

NRK - 09 nov 21 kl. 15:16

Legger frem budsjett på mandag

SV legger fram sitt alternative statsbudsjett mandag 15. november klokken 11, i forkant av forhandlinger med regjeringen om neste års budsjett. SVs alternative budsjett viser endringene partiet vil gjøre sammenlignet med budsjettet til Solberg-regjeringen og danner grunnlag for de videre forhandlingene med Ap og Sp.

NRK - 09 nov 21 kl. 15:17

Dømt til tvungent psykisk helsevern

59-åringen som i mai drepte sin egen mor med hagle i Lyngdal, er dømt til tvungent psykisk helsevern. Retten mener at det er stor gjentakelsesfare. – Det er snakk om en svært alvorlig handling, drap begått med hagle, står det i dommen fra Agder tingrett, ifølge Fædrelandsvennen.

NRK - 09 nov 21 kl. 15:17

Russerne diskuterer migrant-krise

Russlands president Vladimir Putin og hans hviterussiske kollega Aleksandr Lukasjenko diskuterte tirsdag migrant-situasjonen på den polske grensen. De to presidentene er spesielt bekymret for utplassering av polske militære styrker langs grensen, ifølge en hviterussisk uttalelse, melder NTB..

NRK - 09 nov 21 kl. 15:11

Tine får ny skje

Tine har fått på plass en ny og lengre bambusskje etter å ha fått massiv kritikk for den korte de opprinnelig hadde. Tilbakemeldingene har vært positive, men ikke alle er helt fornøyde, sier Tine til Nationen. – Vi har allerede fått positive tilbakemeldinger på at skaftet er lengre og at den oppleves som bedre å spise av.
Om oss

Nyhetspressen är en norsk nyhetsportal og nyhetssøkmotor som automatiskt finner de mest delte og aktuelle nyhetene. Välkommen!

Kontakt