NRK > Nyheter

Tuesday, 16 July, 17:31

NRK - 06 feb 24 kl. 08:59

Kreften til Kong Charles ble oppdaget tidlig

Det sier statsminister Rishi Sunak under en radiosending hos BBC. Mandag ble det kjent at den britiske kongen har fått kreft. Det er ikke kjent hva slags type kreft Charles har blitt diagnostisert med. – Alle våre tanker er hos ham og familien hans. Heldigivs har dette blitt fanget opp tidlig, sier Sunak.
Les mer på NRK


Les mer om:
Rishi Sunak, BBC, Charles, Sunak, Buckingham Palace, Kong Charles

Dele artikeln

Delningar
| Dele


Kommentera gärna

Liknende nyheter

Taggar: Kreften, til, Kong, Charles, ble, oppdaget, tidlig
NRK - 24 dec 23 kl. 10:35

Kong Charles spøkte om egne «pølsefingre» i kroning-dokumentar

Storbritannias kong Charles tullet med at han har såkalte pølsefingre i en prat med sin sønn prins William da de øvde på kroningen, viser en ny dokumentar. BBC-dokumentaren følger oppbyggingen til den forseggjorte seremonien i mai, der kong Charles formelt ble kronet som monark i Storbritannia. Den skal vises på TV andre juledag.

NRK - 22 mar 24 kl. 20:01

Kong Charles: – Eg er stolt av Kate for motet hennar

Fredag kom nyheita om at prinsesse Kate har fått kreft. Det fortalde ho om på ein video på Instagram. Kong Charles seier han er stolt over Kate for motet hennar etter at ho gjekk ut med nyheita.

NRK - 26 apr 24 kl. 19:00

Kong Charles tilbake på jobb

Kongen av Storbritannia tek snart opp att dei offentlege oppgåvene sine. Det skriv det britiske kongehuset i ei pressemelding fredag. Kong Charles har vore lite ute i det offentlege sidan han starta behandling mot kreft i februar.

NRK - 07 feb 24 kl. 14:25

Sunak skal ha ukentlig audiens med kreftrammede kong Charles

Storbritannias statsminister Rishi Sunak skal holde denne ukas audiens med kong Charles over telefon. Det kommer frem i en uttalelse fra Sunaks kontor. – Vi kommer ikke til å tillegge oss en vane med å kommentere statsministerens samtaler med kongen, men vi har blitt enige med Buckingham Palace om å i dette spesifikke tilfellet bekrefte at de skal snakke sammen på telefon senere, sier en talsmann for Sunak.

NRK - 08 feb 24 kl. 20:25

Dronning Camilla: Kong Charles har det «ekstremt bra etter forholdene»

Dronning Camilla uttaler seg for første gang om kong Charles' kreftdiagnose. Hun sier ektemannen har det bra. – Han har det ekstremt bra etter forholdene.

NRK - 11 feb 24 kl. 12:53

Kong Charles viser seg offentlig etter kreftdiagnosen

Kong Charles er søndag på gudstjeneste i Sandringham. Det er første gang han viser seg offentlig siden kreftdiagnosen ble kjent. Charles smilte og vinket til pressen da han gikk inn i St.

Klartale - 06 feb 24 kl. 08:50

Kong Charles har fått kreft

Kong Charles er kongen av Storbritannia. 75-åringen fikk nylig kronen fra dronning Elizabeth som døde. Kong Charles ble kronetMandag fikk vi vite at kongen har fått kreft, men vi vet ikke hvilken type kreft.

NRK - 05 feb 24 kl. 19:08

Sunak ønsker kong Charles god betring

Storbritannias statsminister Rishi Sunak ønsker kong Charles god betring etter at han har fått påvist kreft. – Eg tvilar ikkje på at han snart vil vere tilbake for fullt, og at heile riket ønsker han alt godt, sa han, ifølge Reuters. Det er førebels ikkje kjent kva type kreft kong Charles har fått påvist, men han blei nyleg undersøkt for ein forstørra prostata.

NRK - 05 feb 24 kl. 19:01

Kong Charles har kreftdiagnose

Storbritannias kong Charles har diagnostisert kreft, opplyser Buckingham Palace. Han var nyleg innlagd på sjukehus for å undersøke ein forstørra prostata. Testar viser at den britiske kongen har ein eller annan form for kreft, men det er førebels ikkje kjent kva type kreft det er snakk om.

NRK - 30 apr 24 kl. 12:27

Kong Charles tilbake på jobb

Storbritannias kong Charles tilbake på jobb for første gang siden han fikk en kreftdiagnose. Kong Charles og dronning Camilla besøkte University College Hospital Macmillan Cancer Centre i London sentrum. Sykehuset er et behandlingssenter for kreftpasienter.

Fler nyheter fra NRK

NRK - 4 minutter siden

IDF hevder å ha eliminert halve Hamas-ledelsen

Tirsdag hevder IDF i en uttalelse at de siden 7. oktober har eliminert halve ledelsen i Hamas på Gazastripen. De hevder også å ha drept eller fanget 14.

NRK - 45 minutter siden

Bevæpnet politiaksjon ved Torvet

Politiet bevæpnet seg etter melding om en mann som truet med kniv ved Torvet i Trondheim. Hendelsen skal ha skjedd klokka 15.26.

NRK - 45 minutter siden

20 døde i bussulykke i Peru

20 personer skal være døde etter en bussulykke i Andesfjellene i Peru. Det melder Reuters. Det er forløpig ikke kjent hva som forårsaket ulykka..

NRK - 3 timer siden

Skulptur stjålet fra Stavanger domkirke – verdt 300.000 kroner

Klokken 12.10 rykket politiet ut på en melding om et innbrudd i Stavanger domkirke. En skulptur av stein er borte, opplyser politiet.

NRK - 1 time siden

Slagsmål mellom flere personer

Politiet har fått melding om slagsmål mellom flere personer på Brakerøya i Drammen. Det er uavklart om noen er skadet. Politiet er på vei til stedet.

NRK - 2 timer siden

Reuters: Seks funnet døde på hotell i Bangkok

Ifølge lokalt politi skal flere personer være drept i en skyting på et hotell i Bangkok, melder Reuters. Flere thailandske medier melder det samme. Ifølge lokalt politi skal de døde ha blitt funnet på et hotellrom..

NRK - 1 time siden

Tate får fortsatt ikke forlate Romania

Den kontroversielle influenceren Andrew Tate får fortsatt ikke forlate Romania i påvente av en rettsak hvor han er siktet for menneskesmugling. Det kom en domstol i landet frem til tirsdag. Avgjørelsen om å ha fratatt Tate reisefriheten man har i EU har vært kontroversiell.

NRK - 3 timer siden

Til sykehus etter mc-ulykke i Vinje

En mann i 50-årene fra Litauen blir fraktet til sykehus etter å ha kjørt i en fjellvegg med motorsykkel på Dalsvegen i Vinje. Nødetatene er på stedet. Føreren skal være ved bevissthet, opplyser politiet..

NRK - 2 timer siden

Reuters: Mulig skyting på hotell i Bangkok

Ifølge lokalt politi skal flere personer være drept i en skyting på et hotell i Bangkok, melder Reuters. Flere thailandske medier melder det samme..

NRK - 2 timer siden

Minst 50 drept i nye angrep i Gaza, ifølge palestinske helsemyndigheter

Nye israelske bombeangrep i Gaza har tatt livet av minst 50 palestinere i ulike deler av enklaven, ifølge helsemyndighetene der. Klokka 14.41 skriver nyhetsbyrået Reuters at 21 er blitt drept bare i Khan Younis, der også 26 er såret i et luftangrep mot en teltleir.


Nyhetspressen i Sociala medier

Nyhetspressen på facebook Nyhetspressen på Twitter

Liknende Nyheter


Prenumerert på nyheter (RSS)

Med RSS er det enklere å følge nyhetene. Nyhetene lastes automatisk ned til din nyhetsleser og du trenger ikke gå inn på Nyhetspressen.com.

Om oss

Nyhetspressen är en norsk nyhetsportal og nyhetssøkmotor som automatiskt finner de mest delte og aktuelle nyhetene. Välkommen!

Kontakt

contact@nyhetspressen.com